bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

XII turas

2011 Geg 27 12:26

Saulius Širmelis: „Varžovas - pavojingas, nes neturi ko prarasti“
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12633" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrąjį A lygos ratą „Šiauliai“ pradeda rungtynėmis namuose su „Klaipėda“. Pirmose tarpusavio rungtynėse šiauliečiai šventė kuklią pergalę - 1 : 0. Šiauliečių vyr. treneris Saulius Širmelis sako, kad nepaisant to, kad „Klaipėda“ turnyrinėje lentelėje prieš paskutinė – rungtynių gali būti nelengvos.

Saulius Širmelis: „Paradoksas, tačiau nepaisant skirtingų vietų turnyrinėje lentelėje, „Klaipėda“ A lygoje pelnė 11 įvarčių, tai yra tiek pat kiek ir mes. Prisimename sunkias pirmąsias šių metų čempionato rungtynes, kurias pavyko laimėti minimalia persvara 1 : 0. Žinome savo problemas, jas reiks bandyti spręsti aikštėje. Stengsimės žaisti maksimaliai susikaupę, kad būtų kuo mažiau broko perdavinėjat kamuolį aikštės viduryje, stengsimės dažniau būti varžovų baudos aikštelės prieigose. Atakuojant pasirinkimo neturime daug, o šiose rungtynėse traumas gydosi ir greičiausiai nežais puolėjai Tadas Špukas ir Gocha Tvildiani. Varžovas pavojingas jau vien dėl to, kad prarasti neturi ko, todėl atsakomybė našta mums bus didesnė.
Tai mums bus 18 rungtynės per 77 dienas, po jų seks kiek ilgesnė pertrauka čempionate, bus galima pilnai atstatyti fizines kondicijas ir vėl rimtai kibti į darbus.“

„Klaipėdos“ komandai vadovauti šiose rungtynėse negalės treneris Luis Antonio Fereira, nes praėjusio turo rungtynėse su „Banga“ buvo pašalintas iš techninės zonos. Tose pačiose rungtynėse iš aikštės buvo išvarytas, bei su „Šiauliais“ nerungtyniaus Giedrius Zaniauskas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 27 15:48

Žalgiriečiai nenusiteikę žaisti „viena koja“
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n501.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai šiandien Marijampoleje žais Lietuvos futbolo A lygos XII turo rungtynes su FBK „Kaunas“ komanda. Kol kas turnyro lentelės gale esantis ir po sunkios sezono pradžios po truputį atsigaunantis varžovas bus kietas riešutėlis žalgiriečiams. „Ruošiamės labai stipriai. Nepaisant to, kad sezono pradžia kauniečiams buvo sunki, klubas turi iškilią praeitį, daug iškovotų čempiono titulų, o dabar pas juos dar didesnė motyvacija yra, nes atsirado pinigų. Jie ruošiasi normaliai ir mes tikrai nenusiteikę išeiti pažaisti viena koja“, - sakė Egidijus Vaitkūnas.

Pirmosiose šio sezono rungtynėse prieš FBK „Kauną“ žalgiriečiai vargo neturėjo. Vilniečiai namie šventė pergalę 3:0. „Gal pirmą kartą su jais sužaidėme lengvai, bet netikiu, kad dabar bus lengva kova. Gynyboje Mantas Fridrikas neblogai žaidžia, viduryje – Tomas Miklinevičius, Edvinas Petkus greitas puolime “, - pavojingiausius varžovų futbolininkus vardijo E. Vaitkūnas.

Po sekmadienį 2:0 iškovotos pergalės prieš Alytaus „Dainavos“ komandą gerai nusiteikę žalgiriečiai laukia sirgalių Marijampolėje ir žadą įdomią kovą. „Visada būna pralaimėjimų, bet komanda juos užmiršta, nes tai – praeitis. Žiūrime į priekį ir labai laukiame fanų Marijampolėje. Jų palaikymas labai svarbus, tada malonu žaisti. Bus kova ir tikiuosi pergalės“, - prieš rungtynes kalbėjo E. Vaitkūnas.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 27 15:48

o dabar pas juos dar didesnė motyvacija yra, nes atsirado pinigų
- Kas? Kur?

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 27 23:11

Žalgiriečiai Marijampolėje įveikė „Kauną“
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n503.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkai Lietuvos futbolo A lygos XII turo rungtynėse Marijampolėje 1:0 (0:0) išplėšė pergalę prieš FBK „Kaunas“ ekipą. Rungtynes aktyviau praėjo žalgiriečiai. Pačioje mačo pradžioje vilniečiai turėjo dvi realias progas išsiveržti į priekį. 5 min. vienas prieš vartininką atsidūrė A. Jeršovas. Žalgiriečio į vartus pasiųstas kamuolys, atsimušęs į varžovų vartininką skriejo virš vartų. Po minutės analogiškoje situacijoje atsidūrė A. Nagumanovas. Apsikeitusios nerezultatyviomis atakomis, komandos pirmąjį kėlinį baigė švieslentėje degant dviems nuliams. Įpusėjus antrajam kėliniui „Žalgirį“ į priekį išvedė E. Vaitkūnas. Po A. Jeršovo kelto baudos smūgio varžovų gynėjas bandė išmušti kamuolį, tačiau šis pasiekė E. Vaitkūnas. Žalgirietis be gailesčio kamuolį pasiuntė į dešinįjį vartų kampą. Mačą teko dukart sustabdyti, nes FBK „Kauno“ aisktruoliai protestuodami prieš tai, kad namų rungtynių komanda negali žaisti Kaune, į aikštę išmetė keletą dūminių šaškių. Rungtynių pabaigoje varžovai desperatiškai bandė atakuoti „Žalgirio“ vartus, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. „Žalgiriečiai“ šventė pergalę 1:0.

"Pradžioje neišnaudotos progos išmušė iš vėžių, gal ir komanda jautėsi pavargusi po pirmojo rato. Gerai, kad Egidijus laiku įmušė gražuolį įvartį"", - džiaugėsi Vilniaus "Žalgirio" treneris Vitalijus Stankevičius. "Kova buvo apyligė, mano žaidėjai labai stengėsi, bet įvarčius pelnė stipresni", - sakė FBK "Kauno" treneris Eugenijus Riabovas

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 27 23:16

Alytuje – pergalė rekordine persvara
Valdas Kasperavičius
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... e-persvara" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ ekipa iš Alytaus grįš puikios nuotaikos. Šiandien Lietuvos futbolo A lygos čempionato dvyliktojo turo rungtynėse mūsų komanda net 6:0 sutrypė vietos „Dainavą“. Tokia didele persvara marijampoliečiai šį sezoną dar nebuvo laimėję. Iki tol jie įspūdingiausiu rezultatu (6:1) buvo įveikę būtent „Dainavą“. Rungtynes Alytuje stebėjo 2300 žiūrovų. Tai šio stadiono lankomumo rekordas. Iki tol daugiausia žiūrovų (2200) buvo susirinkę į varžybas su „Klaipėda“ ir Vilniaus „Žalgiriu“. Mačo pradžioje neatrodė, kad galima tikėtis tiek daug įvarčių į vienos komandos vartus. Aikštės šeimininkai rungtynes pradėjo gan veržliai, ir „Sūduvos“ vartininkui Povilui Valinčiui po varžovų smūgių teko pademonstruoti savo sugebėjimus. Atrėmę dzūkų atakas, svečiai greitai įgijo persvarą. Jau 17–ąją minutę „Dainavos“ vartininką nuginklavo mūsų saugas Andrius Urbšys. A lygoje tai buvo jau penktasis jo įvartis. Išsiveržę į priekį, „Sūduvos“ futbolininkai pasijuto tvirčiau, užtikrinčiau, o aikštės šeimininkų žaidimas nuo tada suprastėjo. Iki pertraukos svečiai dar tris kartus pasiuntė kamuolį į „Dainavos“ vartus. Antrasis kėlinys tebuvo formalumas. Per jį pasižymėjo rezultatyviausias mūsų komandos žaidėjas Tadas Eliošius ir puolėjas Ričardas Beniušis. Dabar Tado sąskaitoje – šeši įvarčiai, Ričardo – penki.

„Alytuje buvo smagu žaisti, susirinko labai daug žiūrovų. „Dainava“ rungtynes pradėjo tiesiog puikiai, sukūrė du pavojingus momentus. Tačiau mūsų vartininkas P.Valinčius šiuose epizoduose žaidė užtikrintai, tiesiog labai gerai. Netrukus mūsų komanda įmušė įvartį. Po jo alytiškiai jau atrodė kur kas prasčiau, gal tas įvartis juos išmušė iš vėžių. Antrajame kėlinyje „Sūduvos“ futbolininkai visiškai kontroliavo žaidimą, rungtyniavo pagirtinai. Galėjome laimėti dar didesne persvara. Vien Ričardas Beniušis neišnaudojo dviejų progų įvarčiui pasiekti. Dar galėjo pasižymėti Povilas Leimonas. Tačiau užtenka ir šešių įvarčių. Esu patenkintas vyrų nusiteikimu, žaidimu. Visi nusipelnė gerų žodžių, todėl nenoriu išskirti nė vieno futbolininko, o dėkoju visai komandai, sužaidusiai puikias rungtynes“, – Fksuduva.lt tinklalapiui sakė „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Virginijus Liubšys.
Alytaus „Dainava“ – Marijampolės „Sūduva“ 0:6 (0:4)
Įvarčiai: 17 min. A.Urbšys, 35 min. T.Ražanauskas, 42 min. M.Samusiovas, 45+1 min. N.Mašitševas, 53 min. T.Eliošius, 77 min. R.Beniušis
Įspėti: 64 min. M.Biržinis, 66 min. D.Cibulskas („Dainava“); 31 min. T.Eliošius (‚Sūduva“)

„Sūduva“ žaidė tokios sudėties: Povilas Valinčius, Karolis Chvedukas, Mantas Samusiovas, Nerijus Radžius, Valdemaras Borovskis, Povilas Leimonas, Tomas Ražanauskas, Nikolajus Mašitševas, Andrius Urbšys (80 min. Sergejus Koziuberda), Tadas Eliošius (75 min. Audrius Brokas), Povilas Lukšys (60 min. Ričardas Beniušis)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 27 23:17

Greičiausiai lankomumas Alytuje kris, bet Marijampolėje nepadidės..

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XII turas

2011 Geg 28 11:40

Lygiosios Pakruojyje
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... uoja-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį Pakruojyje "Banga" žaidė su vietos "Kruoja". Abi komandos turėjo progų pasižymėti, tačiau jos liko neišnaudotos - 0:0.

Rungtynės. Vis dar iki galo po žiemos neatsigavusi Pakruojo stadiono aikštė neleido komandoms pademonstruoti to, ką jos iš tikrųjų sugeba. Tad ir progų įvarčiams pelnyti šiame susitikime nebuvo daug. Pirmajame kėlinyje arčiausiai tikslo buvo "Banga", bet 40 minutę M.Kurai prasiveržus kairiuoju kraštu nepavyko įveikti varžovų vartininko, o 45 minutę po kampinio I.Zelmikas galva smūgiavo greta vartų. Antrajame kėlinyje rimčiau padirbėti teko ir P.Pociui. "Bangos" vartų sargas 56 minutę perkėlė virš vartų baudos smūgiu iš 30 metrų pavojingai pasiųstą kamuolį. Antroje kėlinio pusėje "Bangos" atakas pagyvino A lygoje debiutavęs puolėjas A.Marcinkevičius. 87 minutę jis netgi turėjo puikią galimybę pelnyti įvartį, tačiau užtikrintai sužaidė "Kruojos" vartininkas. O per teisėjo pridėtą laiką vos nepasikartojo pirmojo turo scenarijus - po perdavimo į baudos aikštelę "Kruojos" puolėjas aplenkė mūsų gynėjus ir galva nukreipė kamuolį į vartus. Laimei, P.Pocius įspūdingu šuoliu atrėmė šį smūgį ir išsaugojo "Bangai" tašką.

"Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas buvo patenkintas komandos kovingumu ir iškovotu tašku: "Visą laiką važiuoji laimėti. Po mūsų juodos serijos ir pergalės prieš "Klaipėdą" norėjome teigiamo rezultato prieš dviejų savaičių pertrauką. Kai praloši, paprastai tos dvi savaitės eina labai ilgai ir nuotaikos būna nekokios. Šiandien vyrai pakelta galva gali važiuoti namo - kovojo, stengėsi. Praėjusiais metais paskutinės rungtynės Pakruojyje buvo beveik kaip draugiškos, o šiandien buvo visai kitoks vaizdas - daug kovos. Aišku, aikštės kokybė neleido nei vienai, nei kitai komandai atsiskleisti. Malonu, kad trečią kartą pavyko sužaisti nepraleidus įvarčio. Turėjome keletą tikrai gerų progų, kurios galėjo baigtis įvarčiais. Liūdina, kad vis dar trūksta koncentracijos rungtynių pabaigoje ir galėjome važiuoti namo nukabinę nosis, bet P.Pociaus dėka išgelbėjome tašką. Malonu, kad kaip ir M.Bitinas prieš kurį laiką, taip šiandien A.Marcinkevičius puikiai įsijungė į žaidimą - kabinosi už kiekvieno kamuolio, turėjo progą". Paklaustas, ar A.Marcinkevičius gali tikėtis ir daugiau žaidimo laiko, treneris sakė: "Su tokiu žaidimu kiekvienas žaidėjas gali tikėtis. Jis darė viską, ką reikia daryti puolėjui. Gaila, kad neišnaudojo to momento, kurį turėjo".

"Bangos" sudėtis: P.Pocius, M.Gudauskas, I.Zelmikas, M.Bitinas, M.Choruži, M.Kura, S.Tatiefang, R.Grudys (66' G.Kulbis), K.Urbaitis, A.Lipskis, G.Gailius (55' A.Marcinkevičius).

Kita dvikova. Dėl nacionalinės rinktinės rungtynių A lygoje bus dviejų savaičių pertrauka. "Bangą" aikštėje vėl išvysime birželio 10 dieną (penktadienį) 18:30. Gargždų miesto stadione mūsų komanda susitiks su Klaipėdos "Atlantu".

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XII turas

2011 Geg 28 12:41

o dabar pas juos dar didesnė motyvacija yra, nes atsirado pinigų
- Kas? Kur?
iš kur pas jį tokia info. LFF ten juos informuoja ar jiems pinigus FBK pavesta skaičiuoti. Keistai atrodo tokia viešai išsakyta frazė. Galėjo iškirpti.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XII turas

2011 Geg 28 12:43

"Kova buvo apyligė, mano žaidėjai labai stengėsi, bet įvarčius pelnė stipresni", - sakė FBK "Kauno" treneris Eugenijus Riabovas
Tai kad FBK buvo stipresni....dar ir šiandien nesuprantu, kaip mes sugebėjom pralaimėti...

patriotas
Pranešimai: 323
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 16:38
Palaikoma komanda: DAINAVA

Re: XII turas

2011 Geg 28 13:00

Greičiausiai lankomumas Alytuje kris, bet Marijampolėje nepadidės..
na dzūkai supranta futbolą ,faktas kad ir po 5 ir po 6 įvarčio žiūrovai tribūnų nepaliko ,daug ką pasako. o jei ir sumažės tai tik dėl vasaros manau.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XII turas

2011 Geg 28 13:19

o dabar pas juos dar didesnė motyvacija yra, nes atsirado pinigų
- Kas? Kur?
iš kur pas jį tokia info. LFF ten juos informuoja ar jiems pinigus FBK pavesta skaičiuoti. Keistai atrodo tokia viešai išsakyta frazė. Galėjo iškirpti.
manau žaidėjai pasišneka tarpusavyje ir jaučia pulsą "kas kur po kiek"

Grįžti į