...

Re: XIII (13) turas:

2013 Geg 24 13:24

Gražiausio „SMScredit.lt A lygos“ XIII turo įvarčio rinkimai
2013-05-24

VIDEO: http://www.futbolo.tv/reportazai/2013-m ... o-rinkimai" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XIII (13) turas:

2013 Geg 24 16:28

Atlantas - Šiauliai , komentarai


Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XIII (13) turas:

2014 Rgp 06 10:52

Trylikto 2013 m. "SMSCREDIT.LT A lygos" turo apžvalga:

Vilniaus „Žalgiris“, Klaipėdos „Atlantas“ ir Panevėžio „Ekranas“ išlaiko galingą tempą „SMScredit.lt A lygos“ čempionate. Nepaleisti lyderių grupės pernelyg toli nuo savęs bando tik Marijampolės „Sūduva“, irgi iškovojusi pergalę 13-ajame ture.

Septyni. Tiek įvarčių „Žalgiris“ įmušė į Tauragės „Tauro“ vartus 7:0 laimėtose rungtynėse. Iki tol šį sezoną buvo komandų, per rungtynes praleidusių šešis įvarčius. Į „Tauro“ vartų tinklą kamuolys šįsyk šešiskart įskriejo vien per antrąjį kėlinį.

Devyni. Tauragėje tik po pertraukos aikštėje pasirodęs Kamilis Bilinskis spėjo pasižymėti dviem įvarčiais ir dviem rezultatyviais perdavimais. Pasiuntęs kamuolį į vartus aštuntą ir devintą kartą šį sezoną „SMScredit.lt A lygos“ snaiperių rikiuotėje lenkas pavijo Georgijų Alaverdašvili iš „Šiaulių“, o nuo sąrašo lyderio Evaldo Razulio iš „Atlanto“ atsilieka tik vienu tiksliu smūgiu.

Frazė. „Aš po vieną nemušu. Jei mušu, tai mušu“, - pajuokavo Artūras Rimkevičius po rungtynių, kuriose pelnė tris įvarčius. A.Rimkevičiaus įvarčių fejerverkas atvedė „Ekraną“ iki pergalės 4:1 rungtynėse namuose su Gargždų „Banga“. Iki tol rezultatyviausias praėjusio sezono lygos futbolininkas buvo įmušęs triskart. Visi tie įvarčiai užfiksuoti vieneriose rungtynėse su „Šiauliais“.

Karma. „Banga“ ketvirtą kartą iš eilės sužaidė tuo pačiu rezultatu 4:1. Pradeda susidaryti įspūdis, kad teisėjas galėtų stabdyti rungtynes, kai tik gargždiškiai arba jų varžovai įmuša antrą įvartį, o į rungtynių protokolą įrašyti tuos pačius seniai nekintančius skaičius – 4:1.

Sutartis. Prieš „Ekraną“ nežaidė iš šio klubo išsinuomoti „Bangos“ futbolininkai Tomas Salamanvičius ir Martynas Dūda. Toks yra klubų susitarimas. „Manau, kad ir patiems žaidėjams taip geriau, nes jeigu jie prieš mus sužaistų prastai, kiltų įvairių spėlionių“, - svarstė panevėžiečių treneris Valdas Dambrauskas.

Asistentai. Du rezultatyvius perdavimus 13-ajame ture atliko ne tik K.Bilinskis, bet ir jo komandos draugas Andro Švrljuga bei Uchenna Umeh, dosniai maitinęs kamuoliais A.Rimkevičių.

Namai. Sugrįžimas namo nenusisekė Alytaus „Dainavai“. Pagaliau pasirodę savo žiūrovams savo stadione alytiškiai įmušė pirmi, bet dar iki pertraukos pasiuntė kamuolį į savo vartus, o pergalę 3:1 „Sūduvai“ atnešė du Valentino Baranovskio įvarčiai rungtynių pabaigoje.

Prakiuro.Pirmas įvartis per dešimt mėnesių“, - prieš kelias savaites įmušęs į „Atlanto“ vartus džiūgavo V.Baranovskis. Naujos sėkmės taip ilgai laukti nereikėjo – saugas skaudžiai nubaudė „Dainavą“, kurios garbę gynė prieš persikeldamas į Marijampolę.

Retos gretos. „Atlantui“ dvikovoje su „Šiauliais“ negalėjo padėti traumuoti E.Razulis ir Marius Papšys bei diskvalifikuotas Andrius Jokšas. Be lyderių kurti klaipėdiečiams sekėsi sunkiai, bet komandos gelbėtoju tapo baudos smūgį rungtynių pabaigoje įmušęs Andrius Bartkus. „Atlantas“ laimėjo 1:0.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į