...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 29 11:39

"Žalgiris" 7 - 0 "Dainava"

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/13922.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynių epizodai

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 29 11:40

"Žalgiris" - "Dainava".

VIDEO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/video/13863.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Pirmosios rungtynių dalies įvarčiai ir komentarai

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XIV (14) turas:

2014 Rgp 06 10:54

Keturiolikto 2013 m. "SMSCREDIT.LT A lygos" turo apžvalga:

Devyni taškai. Tokia praraja po 14-ojo turo atsivėrė tarp trečiąją ir ketvirtąją vietas „SMScredit.lt A lygoje užimančių komandų. Lyderių trejeto šuolį lėmė Panevėžio „Ekrano“ pergalė Marijampolėje, dar labiau nutolinusi pirmaujančias komandas nuo šio miesto „Sūduvos“. Kartu su „Ekranu“ turnyro lentelės viršuje esantys Vilniaus „Žalgiris“ ir Klaipėdos „Atlantas“ savaitgalį triuškino varžovus iš turnyro lentelės dugno.

Taktika. „Ekrano“ pergalę Marijampolėje lėmė vienintelis Aurimo Vertelio įvartis. Daugiau į „Sūduvos“ vartų stačiakampį panevėžiečiai nesmūgiavo, bet ir varžovams leido susikurti vos porą progų įmušti. „Laimėjome taktiškai“, - reziumavo „Ekrano“ treneris Valdas Dambrauskas, pabrėžęs, kad jo treniruojamai komandai pavyko suvaldyti „Sūduvos“ lyderius Nerijų Valskį ir Valentiną Baranovskį, o Rafaelio Ledesmos pasirodymui aikštėje antrajame kėlinyje taip pat buvo pasirengta.

Vėl septyni. „Žalgiris“ antrą kartą iš eilės laimėjo 7:0. Šįkart – prieš Alytaus „Dainavą“. Įvarčius Vilniaus komandoje, kuri pirmą kartą šį sezoną išsiveržė į priekį rezultatyviausių lygos komandų lenktynėse, kuriose visą sezoną pirmavo „Ekranas“, šįsyk mušė šeši futbolininkai. Tarp jų nebuvo prieš tai penkiose dvikovose iš eilės kamuolį į vartus siuntusio Kamilio Bilinskio. Bet taip nutiko todėl, kad treneris Marekas Zubas šįkart neleido jo į aikštę.

Badas. Tokio užsitęsusio pergalių alkio „Dainava“ jau seniai nejautė. Alytiškiai nelaimėjo daugiau nei du mėnesius – vienintelę pergalę „SMScredit.lt A lygoje“ jie iškovojo trečiajame ture kovo 16-ąją. Ar artimiausiu metu ši serija gali nutrūkti? Žaidžiant taip, kaip dzūkų komanda rungtyniauja dabar – vargu.

Skersvėjai. Jie gūdžiai švilpauja tarp „Dainavos“ ir Tauragės „Tauro“ vartų virpstų. Per pastaruosius tris turus abi autsaiderių komandos praleido po 14 įvarčių. Tauragiškiai šįsyk 0:4 nusileido „Atlantui“.

Namo. Į Klaipėdą sugrįžusius „Atlanto“ futbolininkus „Žalgirio“ stadiono tribūnose pasitiko 1200 žiūrovų. Komanda jiems už palaikymą atsidėkojo pergale. Iki tol namų rungtynes klaipėdiečiai žaidė ant dirbtinės dangos Gargžduose.

Grįžo. Traumą išsigydęs Evaldas Razulis – vėl aikštėje, o kartu su juo – ir įvarčiai. Rezultatyviausias „SMScredit.lt A lygos“ snaiperis ilgai negaišo. Vienuoliktąjį savo tikslų smūgį šį sezoną žiūrovams jis patiekė praėjus devynioms minutėms nuo tada, kai aikštėje pakeitė Žilviną Kymantą.

Gailestingi. Gargždų „Banga“ ir Pakruojo „Kruoja“ tarpusavio rungtynėse sukūrė krūvą progų. Pirmajame kėlinyje jas į kairę ir dešinę švaistė Pakruojo komanda, antrajame – jos varžovai. Galutinis rezultatas – 0:0.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į