...

XIV (14) turas:

2013 Geg 23 12:48

ŽALGIRIS vs. DAINAVA
ir dar kažkas... :mrgreen:


2013-05-25 14:00
Sūduva - : - Ekranas

2013-05-25 18:00
Žalgiris - : - Dainava

2013-05-26 18:00
Banga - : - Kruoja

2013-05-26 20:00
Atlantas - : - Tauras
Paskutinį kartą redagavo 2 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 23 12:49

:P
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 24 13:35

:idea:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 25 13:05

:!:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 25 14:07

2013-05-25 14:00
Sūduva - : - Ekranas


MarijEmpolėje lyja lietus, tai visko gali nutikti. Svarbu, kad Arcė het-triko nesumuštų, o daugiau dzin :)
Šiandien su SŪDUVOS šaliku sėdžiu, nors nemėgstu raudonos. Spygausiu lyg Dovilė :D

39 min. A. Vertelis muša įvartį į "Sūduvos" vartus. - 0:1.

Pirmasis kėlinys baigėsi. SŪDUVA aktyviau pradėjo, bet neišnaudojo progų, o štai tuliniai vieną išpuolį surengė ir pelnė įvartį...

SŪDUVA 0 : 1 EKRANAS
PO PIRMOJO KĖLINIO

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 25 16:03

ANTRO KĖLINIO PABAIGOJE galėjo būti ir antras tulpinių įvartis, bet nebuvo... :P

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:29

“Ekranas” pratęsė pergalių seriją iki šešių
http://penalty.lt/ekranas-pratese-perga ... iki-sesiu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio “Ekrano” futbolininkai tęsia pergalių seriją. Šeštadienį čempionai A lygoje nugalėjo jau šeštą kartą iš eilės, svečiuose 1:0 palauždami Marijampolės “Sūduvą”.


Merkiant lietui vykusiose rungtynėse komandos vengė rizikuoti, netrūko kietos fizinės kovos. Pirmasis kėlinys vyko atsargiai, o kėlinio viduryje gerą progą pasižymėti turėjo šeimininkai. Po Nerijaus Valskio smūgio savo komandą gelbėjo svečių vartininkas Tadas Kauneckas. “Ekranui” pakako vos vienos galimybės, kad išsiveržtų į priekį. 38 min. po Donato Petrausko perdavimo iš baudos aikštelės krašto kamuolys skrodė visą “Sūduvos” gynybą ir Aurimas Vartelis krisdamas iš arti pelnė įvartį – 0:1.

Antrame kėlinyje “Sūduvos” mėginimai atakuoti ir lyginti rezultatą buvo tiesmuki ir vangūs, puolime trūko aštrumo. Nepadėjo ir Rafaelio Ledesmos pasirodymas aikštėje po keitimo antro kėlinio viduryje. “Ekrano” gynėjai ramiai ir užtikrintai “skaitė” visus varžovų sumanymus, neleisdami kilti pavojui prie savų vartų. Panevėžio ekipa nesunkiai išsaugojo minimalią persvarą ir nugalėjo 1:0.

“Sūduva”: P.Davidovas, N.Radžius, M.Ugge, V.Lasevičius, V.Bagdanavičius, P.Leimonas, A.Brokas (64′ R.Ledesma), V.Baranovskis, P.Bašičius, N.Valskis, M.Kdouh.

“Ekranas”: T.Kauneckas, V.Slavickas, O.Reyesas, E.Girdvainis, R.Pilotas, D.Petrauskas, I.Kozlovas (67′ D.Norvilas), A.Vertelis, E.Baranauskas, U.Umeh (82′ E.Varnas), A.Rimkevičius (90′ T.Markevičius).

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:33

V.Dambrauskas: Rungtynės buvo iki pirmojo įvarčio

Po pergalės Marijampolėje prieš “Sūduvą” Panevėžio “Ekrano” treneris Valdas Dambrauskas sakė, kad beveik visus uždavinius žaidėjams įgyvendinti pavyko, o po pergalės visą dėmesį reikia nukreipti į trečiadienio mačą su “Žalgiriu”.

“Nežinau, ar žiūrovams patiko šios rungtynės. Jos buvo kovingos, bet galbūt ne itin gražios. Aišku, oro sąlygos tą labai įtakojo.Pirmą kėlinį turėjome akivaizdžių problemų su aikšte. Galbūt kai kurie žaidėjai prašovė su avalyne. Galbūt dėl šios priežasties buvo labai daug klaidų.” – kovingas rungtynes apibūdino “Ekrano” strategas.

“Rungtynės vyko iki pirmo įvarčio. Buvo aišku, kad tie, kurie įmuš pirmieji, turės ženklų pranašumą. Oro sąlygos ir abiejų komandų žaidimas leido tikėtis, kad įmušus įvartį bus ginamas rezultatas.” – apie vienintelio įvarčio svarbą kalbėjo V.Dambrauskas.

“Neskaitant dviejų momentų pirmajame kėlinyje, manau, labai gerai pavyko neutralizuoti pavojingiausius “Sūduvos” žaidėjus – Valskį ir Baranovskį. Neleidome jiems gauti erdvės, priimti kamuolio centrinėje zonoje ir suktis į priekį. Neleidome jiems įsibėgėti. Tikėjomės, kad antrame kėlinyje kažkuriuo metu pasirodys R. Ledesma. Tuomet akcentavome asmeninę gynybą. Manau, kad pavyko jį supančioti. Keletą standartinių situacijų jis turėjo, bet mūsų vartams negrasino” – apie atliktus namų darbus pasakojo V.Dambrauskas.

“Buvo ypač sunku, nes mes turėjome tik dvi dienas poilsio po paskutinių rungtynių su “Banga”, o “Sudūva” ilsėjosi tris dienas. Tie, kas išmano futbolą žino, kad po rungtynių dviejų dienų atsistatyti neužtenka. Neturime tokio didelio žaidėjų pasirinkimo. Taip pat norime, kad ir toliau žaisti tokia sudėtimi, kuri rodo gerą žaidimą. Žaidėjam tenka didelis krūvis. Mūsų planas, kurį jau esu minėjęs, pirma laimėti prieš autsaiderius ir pasiruošti rungtynėms su čempionate lyderiaujančiomis komandomis. Jau šiandien pradėsime ruoštis dvikovai su “Žalgiriu” – apie įtemptą čempionatą sakė panevėžiečių strategas.

“Sūdovos” vyriausiasis treneris Darius Gvildys sakė, kad žaisti kokybišką futbolą neleido oro sąlygos. Tačiau strategas sako, kad pagrindinė pralaimėjimo priežastis – kita: “Komentuoti kažką sunku, bet tai buvo lygiaverčių komandų susitikimas. Kaip bebūtų gaila, viską lėmė viena klaida. Ir tą klaidą padarėme mes. Man patiko, kad vaikinau žaidė iki galo, esu dėkingas už kovingumą. Yra mūsų žaidime momentų, kuriuos tikrai dar reikia taisyti, turime išnaudoti situacijas. Pirmame kėlinyje turėjome progų, bet nepavyko įmušti. N. Valskio smūgis buvo geras, bet “Ekrano” vartininkas labai pavyzdingai sužaidė. Kadangi tokia slidi buvo aikštė, joje buvo daugiau dvikovų, nei žaidimo.Nemažai broko”.

http://www.fkekranas.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:43

“Žalgiris” alytiškius baudė negailestingai
http://penalty.lt/zalgiris-alytiskius-b ... lestingai/" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniaus “Žalgiris” toliau skaudžiai baudžia A lygos turnyro autsaiderius ir per rungtynes su jais savo aistruolius džiugina įvarčių fejerverkais.

Savaitės viduryje “Žalgiris” Tauragėje 7:0 nušlavė Tauragės “Tauro” komandą, o šeštadienį namie tokiu pačiu rezultatu sutriuškino ir Alytaus “Dainavą”.

Siužetas. Žiūrovai šiose rungtynėse atkaklios kovos neišvydo. Nuo pirmųjų dvikovos minučių “Žalgiris” persikraustė į varžovų aikštės pusę ir žaidimas vyko viena kryptimi. “Dainavos” gynyba atsilaikė tik pusę pirmo kėlinio, o po to prasidėjo alytiškių triuškinimas.

Įvarčiai. Pirmasis vilniečių įvarčių sąskaitą atidarė Jakubas Wilkas. 23 min. lenko iš krašto smūgiuotas kamuolys po rikošeto įskriejo į Aurimo Dubicko ginamus vartus. Po trijų minučių pasižymėjo Pavelas Komolovas. 37 min. puikų J.Wilko perdavimą įvarčiu pavertė Mantas Kuklys. 41 min. letvirtą įvartį įmušė Rytis Leliūga. Po pertraukos įvarčius mušė Vedranas Gercas (55 min.), Luka Peričius (68 min.) ir Rytis Leliūga (78 min.).

Pašalinimas. Pakrikusi “Dainava” beveik visą antrą kėlinį buvo priversta žaisti mažumoje. 57 min. Arnas Mikaitis ties baudos aikštele kietai “nupjovė” V.Gercą ir teisėjas Audrius Žuta išvarė alytiškį iš aikštės. Tuo metu rezultatas jau buvo 5:0 ir daug įtakos rungtynių eigai tai neturėjo, tik svečiams gintis tapo dar sunkiau.

Solidarumas. Vieningumą simbolizuojanti savybė, kurios Alytaus komandoje nebuvo matyti. Kai pirmame kėlinyje “Dainavos” legionierius Klodas Kumas gavo traumą ir parkrito ant žemės, jo komandos draugai nekreipdami dėmesio į tai, tęsė ataką. Kol kamerūnietis raičiojosi ant žemės, Modestas Atmanavičius aikštės krašte mėgino įveikti varžovų gynybą. Kamuolį į užribį išmušė tik “Žalgirio” gynėjai.

Žiūrovai. Vėsus oras ir nesiliaujantis lietus turėjo tiesioginės įtakos šių rungtynių žiūrimumui. Šeštadienio vakarą sostinės LFF stadione susirinko tik apie 400 žiūrovų, kuriems teko ieškoti prieglobsčio nuo lietaus. Pagyrimo žodžių nusipelnė “Dainavos” fanai. Apie pusšimtis “Dzūkų tankų” grupuotės narių visas rungtynes aktyviai ir triukšmingai palaikė savo komandą nepaisydami beviltiško rezultato.

K.Bilinskis. “Žalgirio” treneriai dar prieš šias rungtynes galvojo apie kitą savaitę vyksiančią principinę dvikovą su Panevėžio “Ekranu”. Per dvikovą su “Dainava” ant atsarginių suolo liko pagrindinis vilniečių puolėjas Kamilis Bilinskis. Lenkas šį sezoną turi surinkęs 3 geltonas korteles ir Marekas Zubas nenorėjo rizikuoti – ketvirtoji kortelė reikštų, kad K.Bilinskis žaisti su “Ekranu” negalėtų.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:46

G.Jarmalavičius: Mums išspardė užpakalius
http://penalty.lt/g-jarmalavicius-mums- ... zpakalius/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po “Žalgirio” pergalės 7:0 prieš “Dainavą” nugalėtojų treneris Marekas Zubas priekaištų savo auklėtiniams neturėjo. Kitaip, nei alytiškių strategas Gedeminas Jarmalavičius.

“Nėra ką pasakyti po tokių rungtynių, kai varžovai tau išspardo užpakalius. Rungtynės buvo pralaimėtos jau po pirmo kėlinio. Kalbėjome, kad žalgiriečiai muša daug įvarčių, yra ant bangos ir kad reikia susikoncentruoti. Matote, kas iš to išėjo, – piktinosi G.Jarmalavičius. – Nebuvo jokio užsidegimo ir noro kovoti. Žaidėme lyg užmigę ir visiškai abejingai.”

“Anksčiau yra buvę, kad “Dainavai” žiūrovai plojo net po triuškinamo pralaimėjimo. Už kovingumą. Reikia visiems susėsti ir analizuoti šią situaciją, nesislapstyti už standartinių frazių “psichologija”, – aiškino treneris. – Duok dieve, kad šis sukrėtimas taptų šaltu dušu.”

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:47

A lygoje – ketvirtosios nulinės lygiosios
http://penalty.lt/a-lygoje-ketvirtosios ... lygiosios/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį per Gargždų “Bangos” ir Pakruojo “Kruojos” komandų rungtynes įvarčių nebuvo pelnyta. Komandos pasidalino po tašką – 0:0.

Tai buvo ketvirtosios nulinės lygiosios šį sezoną per 55 sužaistas rungtynes.

Nors komandos Gargžduose įvarčių nepelnė, progų pasižymėti sukūrė nemažai. Maždaug pusė pirmo kėlinio vyko pasyvus žaidimas, o po to komandos išsijudino. “Bangos” vartininkas Rimantas Bogužas po tolimo varžovo smūgio kamuolį atmušė tiesiog prieš save, bet pirmas prie jo suskubęs Giedrius Slavickas nesugebėjo pataikyti į vartus. 34 min. įmušti galėjo šeimininkai. Aurelijus Staponka iššoko vienas prieš vartininką Marį Etermanį, tačiau nepataikė į vartus. Po minutės jau “Kruojos” futbolininkai griebėsi už galvos, kai skersinį sudrebino Ričardo Beniušio smūgis. Dar po kelių minučių iš kelių metrų į vartus nepataikė Donatas Strockis.

Antrą kėlinį “Banga” pradėjo labai aktyviai. Po kampinio komandą gelbėjo M.Eltermanis, puikiai sureagavęs į smūgį iš arti. Po to A.Staponka dar kartą atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau ir vėl nepataikė į vartus. Rungtynių pabaigoje galimybę turėjo Gajus Kulbis, bet jo galva smūgiuotą kamuolį sugavo M.Eltermanis. Po šių rungtynių “Banga” surinko 14 taškų ir pavijo bei aplenkė tiek pat taškų turinčius “Šiaulius”, kuriuos I rate sutriuškino 4:1.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 10:51

“Atlantas” namo sugrįžo tvirta pergale
http://penalty.lt/atlantas-namo-sugrizo-tvirta-pergale/" onclick="window.open(this.href);return false;

Klaipėdos “Atlanto” futbolininkai sekmadienį vakare žaidė pirmąsias rungtynes šį sezoną savo stadione. Sugrįžimas namo klaipėdiečiams neapkarto – autsaideris Tauragės “Tauras” nugalėtas 4:0.

“Atlantas” nuo rungtynių pradžios perėmė iniciatyvą į savo rankas ir spaudė varžovus. Tačiau tauragiškiai pirmieji vos neįmušė įvarčio, kai Marius Kižys pabėgo vienas prieš vartininką Mantą Galdiką, bet nepataikė į vartus. Šeimininkai daugiau tokių progų varžovams nesuteikė. 33 min. po kampinio Žilvinas Kymantas pelnė įvartį galva. Prabėgus 4 minutėms, nuo varžovų gynėjų pabėgo ir antrą įvartį įmušė Donatas Navikas.

Antrame kėlinyje sužaidus tik pusantros minutės, krito antrasis įvartis. Po šiurkščios “Tauro” gynėjų klaidos Gediminas Kruša galva numetė kamuolį į baudos aikštelę Donatui Kazlauskui ir šis tiksliu smūgiu į tolimą vartų kampą pelnė trečią komandos įvartį – 3:0. Po dešimties minučių kontratakoje vėl neblogą progą turėjo M.Kižys, smūgiavęs tiesiai į vartininką. Tačiau “Tauro” komanda iš esmės palūžo po trečiojo įvarčio. Aikštės be įvarčio nepaliko ir A lygos snaiperis Evaldas Razulis. 73 min. jis iššoko aukščiau už varžovus ir galva nukreipė kamuolį į vartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 11:19

A.Dambrauskas: Nepamenu, kada turėjome tiek progų
http://penalty.lt/a-dambrauskas-nepamen ... iek-progu/" onclick="window.open(this.href);return false;

Po nulinių Gargždų “Bangos” ir Pakruojo “Kruojos” lygiųjų treneriai kalbėjo apie daugybę neišnaudotų progų ir pripažino, kad lygiosios yra teisingas rezultatas.

“Pirmame kėlinyje galėjome nuspręsti rungtynių baigtį. Pritrūko Fortūnos, kamuolys niekaip nerasdavo kelio į vartus. Nepamenu rungtynių, kad būtume sukūrę šitiek progų pasižymėti, – stebėjosi “Kruojos” treneris Aidas Dambrauskas. – Antrame kėlinyje mūsų žaidime jautėsi nervingumas. Žaidėjai kiek pavargo, patys “kūrė” progas prie savų vartų. Manau, kad lygiosios yra teisingas rezultatas.”

“Tokios rungtynės žiūrovams turi patikti, bet treneriams tai kainuoja daug nervų”, – sakė “Bangos” treneris Mindaugas Čepas.

“Rungtynes vertinu dviprasmiškai. Pirmame kėlinyje priekyje žaidimas mums nesiklijavo. Antrame vaizdas pasikeitė, perėmėme iniciatyvą. Tai – neišnaudotų progų rungtynės. Manau, komanda, pirma įmušusi, būtų nugalėjusi. Džiugina, kad nepraleidome įvarčio. Bet žaidžiant namie su tokia komanda norisi laimėti”, – teigė M.Čepas.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 12:55

SŪDUVA 0 : 1 EKRANAS
kažkios bedvasės rungtynės... dviejų išsivedėjusių klubų dvikova... nieko įdomaus nebuvo iki pat rungtynių pabaigos, kai FKE galėjo padvigubinti rezultatą ir TOTO vienintelis būčiau atpėjęs...
Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/759/s-duva-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/759/s-duva-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/759/s-duva-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 13:34

ŽALGIRIS 7 : 0 DAINAVA
LIKE :mrgreen:
Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/760/zalgiris-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/760/zalgiris-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/760/zalgiris-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į