...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 13:53

BANGA 0 : 0 KRUOJA
Gal A lygoje vartus reikėtų arčiau prie kampinio gairelės perkelt ir balkį iškelti tris-keturis kartus??? Niekaip nepataiko... :mrgreen:
Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/761/banga-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/761/banga-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/761/banga-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 27 14:05

ATLANTAS 4 : 0 TAURAS
TT kaip visada aukštumose ir platumose, žaidžia lyg girti marsiečiai, o ATLANTO fyfukai tai negerbia savo žiūrovų, kad taip leidžia sau nustoti žaisti ir naglai laukia rungtynių pabaigos. netikras gruzas juos turėtų su pagaliu auklėti, kad reikia žaisti nuo švilpuko iki švilpuko, o ne slankioti lyg fyfoms prieš veidrodį.
Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/762/atlantas-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/762/atlantas-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/762/atlantas-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 10:45

Marijampolės „Sūduva" - Panevėžio „Ekranas" 0:1 (0:1)

„Sūduva": P.Davidovas, V.Lasevičius, M.Ugge, N.Radžius, V.Bagdanavičius, V.Baranovskis, P.Leimonas, P.Bašičius, N.Valskis, A.Brokas (64 min. R.Ledesma), M.Kdouh.

„Ekranas": T.Kauneckas, R.Pilotas, O.Reyesas, E.Girdvainis, V.Slavickas, E.Baranauskas, D.Petrauskas, I.Kozlovas (67 min. D.Norvilas), U.Umeh (82 min. A.Varnas), A.Vertelis, A.Rimkevičius (92 min. T.Markevičius).

Įvarčiai: A.Vertelis (38).

Geltonos kortelės: A.Brokas (19), P.Basičius (19); O.Reyesas (22), D.Norvilas (70), T.Kauneckas (90+1).

Rungtynių teisėjai: N.Dukauskas, D.Sužiedėlis, A.Pipiras.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 10:46

"Ekranas" pratęsė pergalių seriją įveikdamas "Sūduvą"
Alyga.lt

Panevėžio „Ekranas" iškovojo jau šeštąją pergalę iš eilės. Lietuvos čempionai „SMScredit.lt A lygos" čempionato XIV turo rungtynėse išvykoje minimalia persvara 1:0 (1:0) įveikė Marijampolės „Sūduvą".

Dvikovą aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai. Nerijus Valskis 6-ąją minutę patikrino Tado Kaunecko budrumą smūgiu iš toli. „Ekrano" vartininkui nepavyko sėkmingai atmušti kamuolio, tačiau suskubę gynėjai pavojų panaikino.

Dar po trijų minučių N.Valskis turėjo puikią progą išvesti savo komandą į priekį. Saugas įsiveržė į baudos aikštelę, suklaidino Oscarą Reyesą tačiau jo smūgį atrėmė puikiai sužaidęs T.Kauneckas.

Kėlino viduryje žaidimas išsilygino. 29-ąją minutę Aurimas Vertelis turėjo progą įmušti gražiu smūgiu, neleisdamas kamuoliui nusileisti ant žemės po perdavimo iš kairiojo krašto, tačiau į vartus nepataikė.

38-ąją minutę į „Sūduvos" vartus krito įvartis. Donatas Petrauskas atliko aštrų perdavimą iš dešiniojo krašto A.Verteliui, kuris aplenkė Vytautą Lasevičių ir iš poros metrų pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Pačioje antrojo kėlinio pradžioje Mohamadas Kdouh pavojingai įsiveržė į baudos aikštelę, tačiau komandos draugai į ataką neprisijungė, todėl svečių gynėjai perdavimą nesunkiai perėmė. Matydamas, kad komandai nesiseka kurti progų prie atsitraukusio „Ekrano" vartų, Darius Gvildys 64-ąją minutę į aikštę metė Rafaelį Ledesmą.

Keitimas šiek tiek pagyvino Marijampolės komandos puolimą, tačiau, žaidimui vis labiau persikeliant į svečių aikštės pusę, aikštės šeimininkams pavyko uždirbti tik keletą kampinių. Panevėžiečiai gynėsi be priekaištų, išlaikydami palankų sau rezultatą.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 10:48

Vilniaus „Žalgiris" - Alytaus „Dainava" 7:0 (4:0)

„Žalgiris": A.Vitkauskas, A.Jankauskas, E.Vaitkūnas, L.Peričius, P.Kovolovas, R.Leliūga, A.Švrljuga (60 min. P.Krasnovskis), M.Kuklys (46 min. T.Kanai), V.Gercas, P.Janušauskas, J.Wilkas (46 min. R.Radavičius).

„Dainava": A.Dubickas, D.Padaigis, A.Mikaitis, V.Rutkauskas, D.Gunevičius, N.Bartkevičius (46 min. L.Baranauskas), M.Atmanavičius, M.Biržinis (46 min. N.Kavaliauskas), T.Vitukynas (76 min. K.Balčiūnas), K.Dezire, S.Keita.

Įvarčiai: J.Wilkas (23), P.Komolovas (26), M.Kuklys (37), R.Leliūga (41,78), V.Gercas (55), L.Peričius (68).

Raudonos kortelės: A.Mikaitis (57).

Rungtynių teisėjai: A.Žuta, T.Domarkas, E.Starostinas.
MIKAITIS ir įsavus vartus įvarčius pelno ir raudonas kortas gauna... visur suspėjantis... :mrgreen:

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 10:55

"Žalgirio" puolimo mašina pervažiavo ir "Dainavą"
Alyga.lt

Savaitės viduryje sutriuškinęs Tauragės „Taurą", Vilniaus „Žalgiris" nepasigailėjo ir Alytaus „Dainavos"„SMScredit.lt A lygos" čempionato XIV ture. Dar pirmajame kėlinyje įmušę 4 įvarčius, sostinės futbolininkai antrose rungtynėse paeiliui įveikė varžovus rezultatu 7:0 (4:0) ir sugrįžo į turnyrinės lentelės viršų.

Nuo pirmųjų minučių vilniečiai įsikūrė svečių aikštės pusėje, tačiau pavojingų momentų nesukūrė. Slidi aikštė trukdė abejų komandų futbolininkams. 17-ąją rungtynių minutę Mantas Kuklys baudos smūgiu privertė Aurimą Dubicką aktyviau įsijungti į žaidimą.

Po trijų minučių aikštės šeimininkai tikėjosi, kad rungtynių arbitras paskirs 11 m. baudinį po to, kai baudos aikštelėje, sulaukęs Pauliaus Janušausko perdavimo, krito Jakubas Wilkas, tačiau teisėjo švilpukas tylėjo.

Didžiulėmis pajėgomis į gynyba atsitraukusi „Dainava" stengėsi ilgais perdavimais surasti Klodą Maka, tačiau legionieriui nepavykdavo „užsikabinti" už kamuolio, kovojant iškart su keliais jį prižiūrėjusiais „Žalgirio" gynėjais.

23-ąją minute į svečių vartus krito pirmasis įvartis. J. Wilkui bandant atlikti perdavimą į baudos aikštelę, kamuolys kliudė šalia buvusį gynėją ir nusileido į tolimą kampą.

Dar po trijų minučių Vedranas Gercas perėmė kamuolį, perdavė jį Pavelui Komolovui, kurias tolimu, tiksliu smūgiu į vartų kampą įmušė antrąjį komandos įvartį.

Žalgiriečiai apsukų nemažino. 37-ąją minutę, perėmęs kamuolį, M. Kuklys rezultatyviai užbaigė ataką, kurią pats ir pradėjo. Dar vieną rezultatyvų perdavimą į savo sąskaitą įsirašė J.Wilkas.

Palūžusi „Dainavos" gynyba nedovanotinai klydo, todėl 41-ąją minutę buvo dar kartą nubausta, kai gynėjas nesuskubo išmušti kamuolio toliau nuo vartų. M.Kukliui blokavus perdavimą, kamuolys atšoko į baudos aikštelę įkirtusiam Ryčiui Leliūgai, kuris savo šanso nepraleido.

Antrajame kėlinyje vaizdas aikštelėje nesikeitė. Jo pradžioje Andro Švrljuga privalėjo pelnyti įvartį po puikaus Ramūno Radavičiaus perdavimo, tačiau nesugebėjo pataikyti į tusčius vartus.

Po keitimo aikštėje pasirodęs Takuye Kanai privertė A.Dubicką akrobatiniu šuoliu išgelbėti komandą nuo dar vieno įvarčio. Tačiau 55-ąją minutę „Dainavos" vartininkas jau buvo bejėgis, kai vienu lietimu ataką užbaigė Vedranas Gercas po puikaus R.Radavičiaus perdavimo.

Nemalonumai alytiškiams nesibaigė. Soumaila Keita vaikiškai suklydo perduodamas kamuolį puolime likusiam V.Gercui. Arnui Mikaičiui neliko nieko kito, kaip nugriauti „Žalgirio" puolėją bei palikti aikštę „apdovanotam" raudona kortele už paskutinės vilties pražangą.

68-ąją minutę rezultatas tapo 6:0. Tolimu smūgiu įvartį įmušė į puolimą atbėgęs gynėjas Luka Peričius.

Po dviejų minučių puikią progą pelnyti paguodos įvartį susikūrė Lukas Baranauskas. Iššokęs vienas prieš vartininką, puolėjas pabandė per jį perkelti kamuolį, tačiau Armantas Vitkauskas pademonstravo puikią reakciją ir išlaikė „sausus" vartus.

78-ąją minutę puikų reidą kairiuoju kraštu atliko Egidijus Vaitkūnas. Po jo aštraus perdavimo antrąjį savo įvartį pelnė R.Leliūga.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 10:58

Klaipėdos „Atlantas" - Tauragės „Tauras" 4:0 (2:0)

„Atlantas": M.Galdikas, M.Beneta, M.Kazlauskas, A.Bartkus, Z.Jesipovas (36 min. A.Jokšas), D.Navikas, G.Žukauskas, G.Kruša (55 min. T.Eliošius), A.Urbšys, D.Kazlauskas, Ž.Kymantas (64 min. E.Razulis).

„Tauras": M.Matuzas, M.Eiza, C.Vacca, L.Artimavičius (36 min. D.Malkevičius), M.Lėkis, L.Trakšelis, N.Cosentini, M.Lukaševičius, M.Kižys (78 min. J.Meištininkas), A.Campanella, S.Babilius (61 min. D.Rizoli).

Įvarčiai: Ž.Kymantas (33), D.Navikas (37), D.Kazlauskas (47), E.Razulis (73).

Teisėjas V.Vasiliauskas.

Geltonos kortelės: L.Trakšelis (59), M.Lukaševičius (65), M.Eiza (78).

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:19

Sugrįžimą namo "Atlantas" pažymėjo užtikrinta pergale
alyga.lt

Klaipėdos „Atlanto" futbolininkai „SMScredit.lt A lygoje" lieka šalia Vilniaus „Žalgirio" bei Panevėžio „Ekrano". 14-ajame čempionato ture pergales iškovojo visi trys lyderiai, ir sostinės komanda abu savo konkurentus toliau lenkia vos vienu tašku. Uostamiesčio klubas 4:0 sutriuškino Tauragės „Taurą".

Rungtynėse, kurias jau žaidė namie, centriniame Klaipėdos stadione, rūpesčių „Atlantas" turėjo tik pirmą pusvalandį. Uostamiesčio futbolininkai tvirtai kontroliavo teritoriją, bet gausios „Tauro" gynybinės pajėgos jų spaudimą atlaikė - pirmą realesnę progą klaipėdiečiai Gediminui Krušai sukūrė tik 16-ąją min.

Situacija pasikeitė 33-iąją min., kai po kampinio įmušė Žilvinas Kymantas. Dar po keturių minučių rezultatas tapo 2:0 - vienas prieš vartininką Martyną Matuzą atsidūrė ir kamuolį į tinklą nukreipė Donatas Navikas.

Iki pertraukos „Atlantas" kūrė daugiau progų, bet įmušti galėjo ir „Tauras". Sykį greta virpsto pavojingai iššovė Maksimas Lukaševičius, o Marius Kižys buvo atsidūręs akis į akį su uostamiesčio komandos vartininku Mantu Galdiku.

Antrasis kėlinys prasidėjo dar vienu smūgiu tauragiškiams. 47-ąją min. „Tauras" prarado kamuolį savo aikštės pusėje, o „Atlanto" ataka baigėsi G.Krušos perdavimu galva ir tiksliu Donato Kazlausko smūgiu.

Vėliau komandos sugebėjo dar po sykį pasiųsti savo žaidėją vieną prieš varžovų vartus. Pradžioje - „Tauras" M.Kižį. Vėliau - „Atlantas" Tadą Eliošių. Abi atakos buvo nerezultatyvios.

Paskutinę vinį į Tauragės komandos karstą kalė rezultatyviausias „SMScredit.lt A lygos" žaidėjas. 73-iąją min. Evaldas Razulis po Andriaus Urbšio perdavimo vienuoliktą kartą šį sezoną pasiuntė kamuolį į varžovų vartus - 4:0. Klaipėdiečiai galėjo laimėti ir didesniu skirtumu, bet pačioje rungtynių pabaigoje nepasinaudojo galimybe, nors kontratakuodami buvo atsidūrę penkiese prieš vieną varžovų gynėją.

„Atlantas" lieka lyderių grupėje. 11 įvarčių per dvejas pastarąsias čempionato rungtynes praleidęs „Tauras" turnyro lentelėje yra paskutinis.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:22

Treneris Aleksandr Brazevič („Tauras“):

„Jau pavargau komentuoti. Anksčiau galvojau, kad prie to galima priprasti, bet, pasirodo, negalima. Buna rungtynių, kai išeini silpnesnis visa galva, ir rezultatas atrodo objektyvus. Šiandien 30 minučių žaidė lygios komandos, bet, kai „Atlantas“ žaidžia atidarymo rungtynes ir jų negali laimėti, mes kažkodėl nusprendžiame jiems padėti, nes sunku kažkuo paaiškinti klaidas, kurias padarome ir kurios virsta įvarčiais. Tos klaidos netgi ne pirmos lygos lygio. Kartais vakarais Tauragėje žaidžiu su veteranais. Jei dukart per pusantros valandos žaidimo pakartočiau tokias klaidas, kokias daro aikštėje mano futbolininkai, manes daugiau nekviestų, nes su manim žaisti niekam nebūtų įdomu. Aš prašau tiesiog žaisti paprasčiau, bent jau nesukurti progų varžovams. Neturime pakankamos organizacijos, finansų aukščiausiai lygai. Neturime pakankamo treniruočių proceso, dirbame ant dirbtinės dangos. Todėl dar prieš rungtynes suteikiame kitoms komandoms pranašumų, todėl nelieka nieko kito, kaip išeiti į aikštę ir stengtis bent jau nekurti progų varžovams. Lieka laukti, kada atsidarys perėjimų langas, kitų variantų šiuo metų nėra. Nežinau, ar mano vietoje kas nors galėtų padėti. Savęs nepervertinu, bet objektyviai nusakau situaciją, kurioje randuosi. Artimiausiu metu tiesiog privalome nebepraleisti įvarčių. Esame psichologinėje duobėje. Po paskutinių rungtynių sakiau, kad kristi žemiau nebėra kur, bet mes vis dar krentame. Dalis žaidėjų atsiskleidė žaisdami ne sau įprastose pozicijose, tai džiugina. Matosi, kad procesas vyksta.“

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:22

Marius Kazlauskas („Atlantas“):

„Visų pirma norėčiau pasveikinti visus Klaipėdos krašto futbolo mylėtojus su futbolo grįžimu į Klaipėdą. Įvyko pirmos namų rungtynės. Atrodo, rezultatas 4:0, tarsi turėjo būti lengva, bet iš tikro žaidimas rezultato neatspindi. Klydome ir gynyboje, ir atakoje. Bet trys taškai yra trys taškai, pergalė yra pergalė. Stengsimės toliau, kad dar daugiau taškų būtų, geriau žaistume. Labai nustebino, kad buvo daug žiūrovų, eilės prie kasų. Jausmas geras, malonu. Gal nuvylėme juos, sustojome po tų dviejų įvarčių, po dar įmušėme ir išvis sustojome. Turėjome žaisti gražiau, todėl gavome velnių nuo trenerio. Tikiuosi, su „Ekranu“ namuose žaisim geriau ir mūsų žaidimas žiūrovams patiks labiau.“

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:27

Treneris Konstantinas Sarsanija („Atlantas“):

„Rugntynės buvo gana nelygios. Vaikinai šiek tiek jaudinosi, nes pirmos rungtynės savo aikštėje. Ačiū mūsų sirgaliams, kurie atėjo žiūrėti futbolo ir mus palaikė. Aš klausiau vaikinų, ar jie prisimena, kada žaidė palaikomi tiek žiūrovų. Niekas neprisiminė, todėl norėjome sužaisti kiek galima geriau, bet pradžia nepavyko. Tauragės komanda turėjo progą, kai galėjo įmušti. Vėliau ėmėme kontroliuoti žaidimą, įmušėme du įvarčius, galėjome įmušti ir daugiau. Neužilgo įmušėme trečią ir vėliau nutiko tai, kas man labai nepatiko. Sakiau vaikinams, kad negalima taip žaisti, kaip žaidėme paskutines 25 minutes. Vietoje to, kad jausti malonumą žaidžiant futbolą prieš tokią, su visa mano pagarba „Taurui“, komandą, kontroliuoti situaciją, džiuginti susirinkusius žiūrovus geromis kombinacijomis ar įvarčiais, mes nustojome žaisti. Nenorėjo žaisti žiūrovams paskutines 20 minučių, ilgiaus dirbs treniruotėje.“

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:50

Gargždų „Banga" - Pakruojo „Kruoja" 0:0 (0:0).

„Banga": R.Bogužas, R.Borusas, A.Ivanauskas, M.Gudauskas, M.Dūda , Ž.Banys, A. dos Santos (46 min. V.Bedoidze), A.Aleksejevas (74 min. M.Kura), T.Čargeišvili (78 min. G.Kulbis), A.Staponka, T.Salamanavičius.

„Kruoja": M.Eltermanis, A.Skroblas, N.Astrauskas, D.Strockis, V.Pocevičius, D.Arlauskis, A.Lipskis, N.Mačiulis, G.Slavickas, L.Kochanauskas (80 min. A.Bagočius), R.Beniušis.

Geltonos kortelės: T.Čargeišvilis (60), M.Dūda (75); A.Lipskis (56), G.Slavickas (83).

Rungtynių teisėjai: S.Atmanavičius, T.Lavrinavičius, D.Miklovas.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:50

"Banga" ir "Kruoja" išsiskyrė taikiai
Alyga.lt

Neišnaudotomis progomis pasižymėjusiose „SMScredit.lt A lygos" čempionato XIV turo rungtynėse Gargžduose vietos „Banga" ir Pakruojo „Kruoja" sužaidė lygiosiomis 0:0.

Pusę pirmojo kėlinio susirinkusiems žiūrovams teko nuobodžiauti, kadangi abi komandos daug klydo ir stengėsi aukštais perdavimais iš kraštų surasti savo puolėjus.

Pirmieji pasižymėti galėjo iniciatyvą perėmę „Kruojos" futbolininkai. 26-ąją minutę po pavojingo Luko Kochanausko tolimo smūgio Rimantas Bogužas kamuolį atmušė priešais save, tačiau pirmasis prie jo suskubęs Giedrius Slavickas nesugebėjo pataikyti į vartus.

Kontratakomis varžovams grasinusi „Banga" savo šanso neišnaudojo 34-ąją dvikovos minutę. Aurelijus Staponka iššoko vienas prieš vartininką, tačiau labai stipriu smūgiu kamuolį pasiuntė šalia virpsto.

Dar po minutės už galvos griebėsi Ričardas Beniušis, kai, sulaukęs idealaus G.Slavicko perdavimo, smūgiu galva sudrebino gargždiškių vartų skersinį. 38-ąją minutę labiausiai patyręs „Kruojos" puolėjas dar vienu smūgiu galva privertė R.Bogužą šuoliu atmušti kamuolį, o pirmasis prie jo atsidūręs D.Strockis iš poros metrų nesugebėjo pataikyti į tuščius vartus.

Po dar vienos greitos atakos kėlinio pabaigoje A.Staponka pabandė gražiu, „apvedančiu" smūgiu pergudrauti Marį Eltermanį, tačiau svečių vartininkas kamuolį nesunkiai sugavo.

Iškart po pertraukos komandos tarsi pasikeitė vaidmenimis. „Banga" i užgulė varžovų vartus. Po kampinio prie pakruojiškių vartų M.Eltermanis 59-ąją minutę pademonstravo puikią reakciją, akrobatiniu šuoliu išgelbėdamas savo komandą po labai pavojingo Martyno Dūdos smūgio.

66-ąją minutę A.Staponka privalėjo pelnyti įvartį, tačiau, išbėgęs vienas prieš vartus ir bandydamas perkelti kamuolį per jį pasitikusį vartininką, į vartus nepataikė.

Antroje kėlinio pusėje žaidimas išsilygino. Po keitimo aikštėje pasirodęs Gajus Kulbis aktyviai įsijungė į žaidimą ir turėjo puikią galimybę išplėšti pergalę „Bangai" 85-ąją minutę, tačiau iš kelių metrų galva smūgiavo tiesiai į „Kruojos" vartų sargą.

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 28 11:51

XIV turo statistika

2013 05 25

54) Žalgiris (Vilnius) - Dainava (Alytus) 7:0 (4:0)
Teisėjas: A.Žuta (Klaipėda), 600 žiūrovų
Įvarčiai: 23 min. J.Wilk, 26 min. P.Komolov, 37 min. M.Kuklys, 41 min. ir 78 min. R.Leliūga, 55 min. V.Gerc, 68 min. L.Perič („Žalgiris")
Įspėjimai: nėra
Pašalinimai: 57 min. A.Mikaitis („Dainava")

55) Sūduva (Marijampolė) - Ekranas (Panevėžys) 0:1 (0:1)
Teisėjas: N.Dunauskas (Vilnius), 400 žiūrovų
Įvarčiai: 38 min. A.Vertelis („Ekranas")
Įspėjimai: 19 min. A.Brokas, 19 min. P.Bašič („Sūduva"); 22 min. O.Reyes, 63 min. R.Pilotas, 70 min. D.Norvilas, 90+2 min. T.Kauneckas („Ekranas")

2013 05 26

56) Banga (Gargždai) - Kruoja (Pakruojis) 0:0 (0:0)
Teisėjas: S.Atmanavičius (Klaipėda), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: nėra
Įspėjimai: 60 min. T.Chargeišvili, 75 min. M.Dūda („Banga"); 56 min. A.Lipskis, 83 min. G.Slavickas („Kruoja")

53) Atlantas (Klaipėda) - Tauras (Tauragė) 4:0 (2:0)
Teisėjas: V.Vasiliauskas (Telšiai), 1200 žiūrovų
Įvarčiai: 33 min. Ž.Kymantas, 37 min. D.Navikas, 47 min. D.Kazlauskas, 73 min. E.Razulis („Atlantas")
Įspėjimai: 59 min. L.Trakšelis, 65 min. M.Lukaševič, 78 min. M.Eiza („Tauras")

...

Re: XIV (14) turas:

2013 Geg 29 11:37

ŽALGIRIS vs. DAINAVA

FOTO: http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/491.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į