...

XIV (14) turas:

2014 Geg 12 15:23

2014-05-20, 18:30
Tiesiogiai per LTR chaltūras kanalą
Sūduva -: - Atlantas
ARVI arena

2014-05-20, 21:00
F.C. Šiauliai (Šiauliai) VS. FK "Trakai" ( Trakai)
Šiaulių sav. stadionas

2014-05-21, 17:30
Kruoja - : - Banga
Pakruojo miesto stadionas

2014-05-21, 19:30
Žalgiris - : - FKE
LFF stadionas

2014-05-22, 18:00
KG - :- Dainava
Klaipėdos centrinis stadionas

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 12 15:27

ŽALGIRIO laukia čempioniškas iššūkis. Po LFF finalo iš karto stoti į kovą su autobusų statymo vartuose specialistais iš pa Nevėžiaus. Kažkaip teks išbalansuoti. laimėti ir Utenoje ir savo aikštėje prieš "pelėsius".

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 12 16:14

Sūduva vs Atlantas bus įdomu. Žalgiris neaišku kaip jausis po finalo. Šiauliai prieš Trakus gali kokį taškelį sukrapštyti :)

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 12:22

Sūduva vs Atlantas bus įdomu. Žalgiris neaišku kaip jausis po finalo. Šiauliai prieš Trakus gali kokį taškelį sukrapštyti :)
Apskritai įdomus turas nusimato. Žalgiris po alaus jausis pachmielnas.. bet gal išprakaituos iki rungtynių..

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 16:20

Marijampolės "Sūduva" - : - Klaipėdos "Atlantas"

Gegužės 20 dieną 18.30 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

Per pastaruosius aštuonis turus abi komandos patyrė vos po vieną pralaimėjimą - abi nusileido "Žalgiriui". Sėkmingos atkarpos ir vieniems, ir kitiems leido aplenkti pirmojo rato atradimus "Trakus" bei Gargždų "Bangą" ir užimti tas pozicijas, kuriose klaipėdiečiai ir marijampoliečiai baigė praėjusį "SMScredit.lt A lygos" sezoną: "Atlantas" dabar yra antras, "Sūduva" - ketvirta.

Uostamiesčio komandos treneriui Konstantinui Sarsanijai teks palaužyti galvą sprendžiant, kuo pakeisti abu pagrindinius vidurio gynėjus. Kazimieras Gnedojus su Edgaru Žarskiu negalės žaisti dėl susirinktų kortelių. Kita vertus, panašios bėdos "Atlantui" - jokia naujiena, optimalios sudėties traumų ir kitų problemų pjaunama komanda žaidė galbūt tik pačioje sezono pradžioje.

Humoristo ir futbolo mėgėjo Pauliaus Ambrazevičiaus prognozė: "Apytvirčiai antroje vietoje besilaikantis “Atlantas” pagaliau pradėjo žaisti taip, kaip pernai ir tik tas kluptelėjimas rungtynėse su “Žalgiriu” parodė, kad “Atlantas” šį sezoną nečiulpia (cituojant jų oficialią paskyrą “Facebook”). Bet jų kelyje stovi dar geresnę bangą pagavusi “Sūduva”, kuri pergalės atveju gali ir pavyti “Atlantą” pagal taškus. Sakyčiau, turėtų būti įdomiausia turo dvikova, kurioje prognozuosiu pergalę “Atlantui”. Tarkim, 2:1".

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 16:20

"Šiauliai" - "Trakai"

Gegužės 20 dieną 21 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Pirmajame rate - 1:2.

Nuo tada, kai tarpusavyje žaidė pirmajame rate, varžovai negali pasigirti sėkmės ir taškų pertekliumi. "Trakai" per aštuonerias rungtynes iškovojo vos vieną pergalę prieš absoliučią autsaiderę Alytaus "Dainavą". Žaisdami su tais pačiais alytiškiais "Šiauliai" pasigerino nuotaiką praėjusiame ture, bet prieš tai buvo penkių dvikovų serija, per kurią iškovotas tik taškas.

Prieš išvyką į Šiaulius "Trakai" neteko raudoną kortelę gavusio vieno savo lyderių Vytauto Lukšos, bet aikštės šeimininkams dėl nuobaudų taip pat nepadės svarbus futbolininkas - puolėjas Niko Tokičius. Rungtynės antradienį prasidės neįprastai vėlai - 21 valandą. Bet, pasak tris dienas atostogavusių trakiškių trenerio asistento Gintaro Rimkaus, sąlygos visiems vienodos, o orams šylant galbūt geriau žaisti vėlai vakare nei vidurdienio saulei kepinant.

P.Ambrazevičiaus prognozė: “Trakai” paskutinę pergalę iškovojo prieš mėnesį, kai sutraiškė Alytaus “Dainavą” (o kas nesutraiškė?). Po to sekė tik pralaimėjimai ir lygiosios. Edgaras Jankauskas tikrai nesidžiaugia tokiu ambicingos komandos rezultatu, todėl tikėtina, kad į rungtynes su žemiau turnyrinėje lentelėje esančiais “Šiauliais” trakiškiai pažiūrės labai rimtai. To rimtumo pasekmė? Tikiu, kad pergalė 3:1".

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 16:21

Pakruojo "Kruoja" - Gargždų "Banga"

Gegužės 21 dieną 17.30 val. Pakruojis, miesto stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

Sėkmės poliai - skirtingi. "Kruoja" nepralaimi jau septyniuose iš eilės "SMScredit.lt A lygos" čempionato turuose ir kyla turnyro lentelės kopėčiomis, "Banga" per tą pačią atkarpą iškovojo vos vieną pergalę.

LFF taurės turnyro finalas, šeštadienį sužaistas Utenoje, gargždiškiams nepridėjo nei fizinių jėgų, nei teigiamo emocinio užtaiso - oranžiniai ir mėlyni pralamėjo rungtynes dėl titulo "Žalgiriui". Toje dvikovoje "Bangos" treneriams ir vėl nepavyko suburti aštuoniolikos sveikų žaidėjų, tad varžovų nuovargis ir išretėjusios gretos gali tapti Pakruojo komandos pranašumu.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "LFF taurės finalą prapylusi “Banga” turės greitai atsigauti, nes rungtynės su gerai atrodančia šiemet Pakruojo “Kruoja” gali būti labai svarbios jau žiūrint į galutinę lentelę sezono pabaigoje. Buvo “Banga” antra, bet dabar nusirito net iki šeštos vietos. Rungtynės mano mėgstamiausiame Lietuvos stadione (dėl takelio, žinoma) turėtų baigtis “Kruojos” pergale 2:0".

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 16:21

Vilniaus "Žalgiris" - Panevėžio "Ekranas"

Gegužės 21 dieną 19.30 val. Vilnius, LFF stadionas. Pirmajame rate - 0:0.

Po pirmojo rato rungtynių Panevėžyje "Ekraną" už aklą gynybinę taktiką išbarė "Žalgirio" kapitonas Deividas Šemberas, bet faktas lieka - pasirinkta strategija Aukštaitijos komandai atnešė tašką. Kartu su "Klaipėdos granitu" panevėžiečiai yra viena iš dviejų komandų, kurių čempionai šiemet dar neįveikė - "SMScredit.lt A lygoje" žaliai balti nelaimėjo ir prieš "Trakus", bet šventė prieš juos pergalę LFF taurės turnyro pusfinalyje.

Tikėtina, kad ir Vilniuje "Žalgiriui" teks susidurti su mobilia bei skaitlinga Valdo Dambrausko treniruojamos komandos gynyba. Sostinės ekipoje jau galės žaisti LFF taurės turnyro finalą dėl diskvalifikacijos praleidęs saugas Artūras Žulpa, bet aikštėje ir vėl nebus traumuoto puolėjo Krisčio Andreou. "Ekranui" teks verstis be ketvirtą geltoną kortelę šį sezoną užsidirbusio Edgaro Baranausko.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Iš lėto, tyliai, po truputį, “Žalgiris” susikrovė jau šešių taškų pranašumą prieš antrą vietą, bet trečiadienio rungtynėse jiems teks labai neparankus varžovas – Panevėžio “Ekranas”, kurio šiemet nepavyko įveikti išvykoje. Beje, nuo tų rungtynių prasidėjo ir Deivido Šembero siautėjimas lygoje. Įdomu, ką tokio fantastiškasis “Žalgirio” kapitonas turi paruošęs šioms rungtynėms? Smalsu pamatyti. Tikiu “Žalgiriu” ir spėju, kad bus laimėta 3:0".

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 19 16:22

"Klaipėdos granitas" - Alytaus "Dainava"

Gegužės 22 dieną 18 val. Klaipėda, centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštė. Pirmajame rate - 5:0.

Nors iš praėjusio turo išvykos į Pakruojį klaipėdiečiai parsivežė tašką, pastaroji "SMScredit.lt A lygos" sezono atkarpa jiems nėra smagi - iš šešerių rungtynių uostamiesčio komanda pralaimėjo ketverias ir dusyk sužaidė lygiosiomis.

Akistata su "Dainava", kaip ir visiems kitiems čempionato dalyviams, pajūrio futbolininkams yra galimybė pasigerinti psichologinį foną. Taip pat - ir pasižvejoti taškų, kurie "Klaipėdos granitui" - svarbūs: pergalė leistų ne tik garantuotai išsaugoti aštuntąją turnyro lentelės vietą, bet ir taptų proga priartėti prie aukščiau esančių varžovų.

P.Ambrazevičiaus prognozė: "Nors šitos dvi komandos viena nuo kitos turnyro lentelėje yra tik per dvi vietas, bet pagal meistriškumą tarp jų koks pusantro šviesmečio atstumas. Tai aišku, kad “Granitas” laimės. Spėju, 5:0. Stiprybės, “Dzūkų tankai”.

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 17:24

Jau žinomas vienuoliktukas, pradėsiantis kovą Marijampolėje:

vartininkas Mantas Galdikas, gynėjai Andrius Bartkus, Marius Kazlauskas, Markas Beneta ir Rolandas Baravykas, saugai Ovidijus Verbickas, Donatas Kazlauskas, Marius Papšys ir Gerardas Žukauskas, puolėjai Tadas Eliošius ir Rokas Krušnauskas.

Ne tiek jau ir daug to laiko iki rungtynių pradžios.

Pasiruoškime stalą prieš televizorių (nuo 18.30 val. rodys per LRT Kultūros kanalą): pasipjaustykime, įsipilkime.

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 17:40

Marijampolėje 18 valandą 30 minučių vietos "Sūduva" sieks revanšo Klaipėdos "Atlantą".
Pirmajame rate klaipėdiečiai iškovojo pergalę rezultatu 1:0.
Pergalės atveju marijampoliečiai pagal pelnytus taškus susilygintų su uostamiesčio futbolininkais.
Laukia itin įnirtingas mūšis tarp dviejų aukštus tikslus keliančių ekipų.

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 17:56

"Sūduva": D.Bartkus, M.Kovačevič, D.Isoda, M.Ugge, V.Bagdanavičius, K.Chvedukas, M.Šoblinskas, V.Baranovskij, M.Grigaravičius, A.Vaskela, T.Radzinevičius.

...

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 18:48

SŪDUVA įkala ir pirmauna.. :mrgreen:

10 min. 1-0. Sūduva laiminėja..
Įvartį į "Atlanto" vartus įmušė ne bet kas, o klaipėdietis Mindaugas Grigaravičius, žaidžiantis už Mar`ės klubą.. :mrgreen:

Matas
Pranešimai: 2787
Užsiregistravo: 2012 Bal 04 15:28

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 20:14

Geras baudinys :lol: :lol:

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XIV (14) turas:

2014 Geg 20 20:45

negražiai čia su Sūduva teisėjas pasielgė, bet bet kam taip gali nutikti. Futbolo dalis. reikia mušti daugiau nei vieną ir bus ramu

Grįžti į