bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

XIX turas

2011 Lie 26 17:01

Penktoji LFF A lygos vieta: „Dainava“ ar „Banga“?
http://fkdainava.lt/2011/07/penktoji-lf ... /#more-513" onclick="window.open(this.href);return false;

Po pergalingos išvykos Pakruojin „Dainava“ pergalių skaičių padidino iki 8 ir su 27 taškais trečią kartą šiame sezone – penktoje vietoje. Šios pozicijos likimas artimiausiame ture bus sprendžiamas Alytaus stadione, kur liepos 29 d., penktadienį, 18.30 val., „Dainava“ žais su „Banga“. Įėjimas: 0 – 5 lt.

Šiame sezone „Banga“ jau rungtyniavo mūsų miesto stadione, kai gegužės 14 dieną, LFF turės turnyro finale, po pratęsimo 4:2 (2:2; 1:2) nusileido Panevėžio „Ekranui“. „Dainava“ svečiuose „Bangą“ šiemet įveikė 2:1, tačiau būsimą dvikovą sverti pagal pirmas varžybas – nepatartina. „Banga“ stiprinasi – traumą gavusį vartininką Igor Spiridonov pakeitė Denis Korneičiks iš Liepojos (Latvija) „Varaviksne”. Iš Ramat Gano (Izraelis) „Hapoel” sugrįžo Aurelijus Staponka, iš Klaipėdos „Atlanto” – Tomas Vyšniauskas.

Liepą 40-metį atšventęs „Bangos“ treneris Vaidas Žutautas teigia, kad komandos rezultatai, šešta vieta, jį tenkina, tačiau norėtųsi būti ketvertuke. Taip pat liepos mėnesį gimęs Alytaus „Dainavos“ strategas Virginijus Sinkevičius kiek atsargesnis – jis dažniausiai akcentuoja tai, kad svarbiausia pademonstruoti gerą žaidimą, išlaikyti pajėgią, lygiaverčių žaidėjų sudėtį ir negauti traumų

Brisiaus Galas

Re: XIX turas

2011 Lie 27 10:49

Va, čia tai bus įdomiai.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XIX turas

2011 Lie 29 10:57

A lygos rungtynės "Tauras" - "Sūduva" vyks Marijampolėje
2011-07-28 12:01
http://www.lff.lt/lt/article/a_lygos_ru ... ijampoleje" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF varžybų vykdymo ir renginių skyrius informuoja, kad LFF A lygos XIX (19) turo rungtynės tarp Tauragės "Tauro" ir Marijampolės "Sūduvos" bus žaidžiamos Marijampolėje, "Arvi" arenos komplekso stadione. Rungtynės vyks liepos 31 d. (sekmadienį), 18 val.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XIX turas

2011 Lie 29 12:37

pagaliau Tauras į protą atėjo. Pradės žaisti priešininkų stadionuose namų rungtynes. Kainą tegul užkelia didesnę, vis tiek vietinių keliskart daugiau ateis, nei Gargžduose ir pinigo už bilietus susižersit, dar gal ir į pliusą išeisit atsiskaitę už stadiono nuomą... FBK tai nepasisekė, kai DG stadionas nenorėjo jų priimti ir namų rungtynes teko žaisti su Tauru ir Žalgiriu Marijampolėje, kadangi pastarieji klubai nesutiko žaisti išvykos rungtynių savo aikštėse :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XIX turas

2011 Lie 30 13:26

Revanšas Alytuje
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... as-alytuje" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienį "Banga" Alytuje 4:2 įveikė Alytaus "Dainavą".

Rungtynės. Jau nuo pirmųjų susitikimo minučių tapo aišku, kad "Banga" į Alytų atvyko žūtbūt siekti revanšo už nesėkmę pirmojo rato rungtynėse Gargžduose. Jei pirmojo kėlinio pradžioje dar ir alytiškiai turėjo galimybių kiek rimčiau grasinti "Bangos" vartams, tai įpusėjus kėliniui mūsų komanda tvirtai perėmė iniciatyvą. Tiesa, įvartis į šeimininkų vartus krito tik pačioje kėlinio pabaigoje, kai M.Gudauskas kairiajame krašte "uždarė" D.Padaigio perdavimą - 0:1.

Antrajame kėlinyje "Dainavos" gynyba atsilaikė tik keletą minučių. 53 minutę G.Juška kairiuoju kraštu įsiveržė į baudos aikštelę ir sukūrė puikią galimybę pasižymėti A.Staponkai. "Bangos" puolėjui beliko iš kelių metrų į tuščius vartus pasiųsti kamuolį - 0:2. Praėjus dešimčiai minučių "Banga" surengė beveik identišką ataką ir po G.Juškos perdavimo ir A.Staponkos smūgio rezultatas tapo 0:3. Netrukus G.Juška galėjo galutinai palaužti alytiškius, tačiau nepavyko permesti kamuolį per suklydusį šeimininkų vartininką. 71 minutę "Dainavai" pavyko kombinacija dešiniajame krašte ir V.Baranovskij sušvelnino skirtumą -1:3. Tiesa, jau po kelių minučių D.Padaigis puikiu perdavimu pasiuntė G.Kulbį vienas prieš vieną su varžovu vartininku ir "Banga" vėl triumfavo - 1:4. Artėjant rungtynių pabaigai S.Tatiefang "užsidirbo" antrąją geltoną kortelę (ir automatiškai raudoną) ir paskutinės penkiolika minučių iš lengvo pasivaikščiojimo virto įtampos kupina kova.
Likusi dešimtyje "Banga" turėjo net dvi galimybes padidinti persvarą, bet viskas baigėsi alytiškių kontrataka ir tiksliu S.Laibinio smūgiu - 2:4. Iki pat dvikovos pabaigos "Dainava" bandė dar bent kartą pralaužti gargždiškių gynybą, bet patikimai žaidęs P.Pocius nebesuteikė progos šeimininkams džiaugtis.

Po rungtynių "Bangos" vyr.treneris A.Narbekovas džiaugėsi iškovota pergale: "Mums svarbi buvo pergalė ir revanšas. Toks buvo ir vaikinų nusteikimas. Rungtynių pradžia buvo su daug nesąmoningų pražangų iš abiejų pusių, o vėliau, pirmojo kėlinio viduryje, perėmėme iniciatyvą ir kontroliavome visą žaidimą. O vėliau, kaip sakau, kai neužriši maišo, tai turi problemų. Plius ta nesąmoninga raudona kortelė, kai žaidėjas negali suvaldyti nervų ir praktiškai sugriauna žaidimą. Galima sakyti, kad per paskutines penkiolika minučių mums dar labai pasisekė. Jei "Dainavai" būtų pavykę įmušti trečią įvartį, tai neaišku, kaip viskas būtų pasibaigę. Žaidimas išsiderino ir praktiškai žiūrėjome tik kaip apginti savo vartus. Aišku, turėjome ir momentų, kai vis norime padaryti kažką gražiai, o galiausiai eina atsakymas į mūsų vartus. Visgi pabaiga buvo mums laiminga. Svarbiausią tikslą - nugalėti aukščiau stovėjusią komandą - pasiekėme. Žaidimas pasimiršta, lieka rezultatas. Vaikinus galiu pasveikinti - kovėsi iki pat galo. Vienintelis minusas - turėjome labai daug progų, bet išnaudojome gal keturiasdešimt procentų". Paklaustas apie "Bangos" tikslus, treneris sakė: "Apetitas kyla bevalgant. Dabar nuo ketvirtos vietos atsiliekame tik trimis taškais. O kodėl gi ne? Klubas investavo, pasistiprinome kelias žaidėjais, su "Šiauliais", esančiais ketvirtoje vietoje, du kartus žaidėme - du kartus laimėjome. Pirmajame rate žaidimą labai išbalansavo traumos - negalėjome dviejų rungtynių iš eilės sužaisti su ta pačia sudėtimi. Dabar jau treneriams kyla klausimas, ką vežtis į rungtynes, nes porą žaidėjų reikia palikti namie. Treneriams kur kas lengviau, nes yra konkurencija, žaidėjai stengiasi".

"Dainavos" vyr. treneris V.Sinkevičius pripažino varžovų pranašumą: "Norėčiau pasveikinti "Bangą" su pergale. Matėte, kad rungtynes pradėjome vangiai. Kažkas nesigavo. Norėjome užmigdyti varžovą, bet varžovas tikrai valdė situaciją. Atsigavome tik po raudonos kortelės. Manau, kad "Banga" nugalėjo pelnytai".

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XIX turas

2011 Lie 30 22:51

Išvyka į Kauną – šansas atsitiesti
2011-07-30
Paulius Jakelis

Sekmadienį Pakruojo „Kruojos“ laukia išvyka į Kauną, kur Dariaus ir Girėno sporto centro stadione teks kovoti su daugkartiniu Lietuvos čempionu FBK „Kaunu“. Nors iš ekipos, kuri iš Čempionų lygos eliminavo Glazgo „Rangers“ dabar telikęs šešėlis, per perėjimų langą varžovai pasistiprino ir antrą kartą šį sezoną įveikti kauniečius „Kruojai“ lengva nebus. Po A lygos pertraukos “Kaunas“ Klaipėdoje palaužė „Klaipėdą“ (2:1), iškovojo antrą pergalę šiame sezone ir iki trijų taškų sumažino atsilikimą turnyro lentelėje nuo dešimtoje vietoje esančio uostamiesčio klubo. Jei ne prieš sezoną atimti šeši taškai, „Kaunas“ jau kurį laiką būtų palikęs už nugaros abi Klaipėdos ekipas.

Pastaruoju metu daugumoje komandų įvyko didesni ar mažesni pokyčiai. Jie palietė ir laikinosios sostinės komandą. Abipusiu susitarimu iš Kauno išvyko V.Birškys, pirmos lygos ekipai buvo paskolinti G.Juška ir G.Griškevičius. Prie klubo prisijungė puolėjas E.Razulis bei du vartininkai – patyręs M.Stonys ir iš Baltarusijos grįžęs D.Bartkus. Tiek E.Razulis, tiek ir abu vartininkai jau galės rungtyniauti su „Kruoja“. Tiesa, kol kas neaišku, kurį vartininką pasirinks ekipos treneris. Kalbant apie netektis, sekmadienio dvikovoje šeimininkams nepadės vienas svarbesnių žaidėjų M.Šoblinskas, kuris rungtynėse su „Klaipėda“ patyrė traumą ir be futbolo praleis mėnesį.

Jei „Kaunas“ pastaruoju metu demonstruoja vis geresnį žaidimą, tai bent jau rezultatų prasme apie „Kruoją“ to pasakyti negalima. Jau kelintą turą Pakruojo klubui nepavyksta iškovoti pergalės, tad dvikova su „Kaunu“ – puikus šansas atsitiesti. Trečiadienį „Kruoja“ draugiškame mače įveikė Latvijos aukščiausios lygos „Gulbene“ klubą (3:1) bei atgavo pasitikėjimą savo jėgomis po savaitgalio nesėkmės prieš „Dainavą“. Į latvių vartus net tris kartus kamuolį pasiuntė T.Švelna, kuris ir prieš „Kauną“ turėtų būti pagrindinis ramstis puolime. Pirmoji ekipų dvikova šiame sezone Pakruojyje baigėsi „Kruojos“ pergale rezultatu 2:0. Tada abu įvarčius pelnė Ž.Banys. A.Klimavičius rungtynėse su „Kaunu“ galės remtis visais futbolininkais.

Susitikimo tiesioginę transliaciją bus galima stebėti per Lietuvos ryto televiziją.

...

Re: XIX turas

2011 Rgp 01 11:08

Kad atsitiesė, tai atsitiesė, gavo tris įvarcius, dar keturi mintyje. Kazkoki antirekorda norejo pasiekti.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XIX turas

2011 Rgp 01 13:17

Kad atsitiesė, tai atsitiesė, gavo tris įvarcius, dar keturi mintyje. Kazkoki antirekorda norejo pasiekti.
ta daugumos išgirtoji Kruoja priminė pernai metų pirmos lygos komandą. Nesuprantu, kaip Pakruojyje mes taip kvailai prapylėme, kad ir silpnesniu sastatu. Tuomet matėsi, kad žaidėjų nusiteikimo pergalei nebuvo. Vakar rungtynėse drįsčiau galvoti, kad ir Pankratjevo indėlis nemažas užvedant žaidėjus ant kovos. Kad ir pernai su lieva Žalgirio sudėtimi jis sugebėjo laimėti daugelį rungtynių, kur pergalės Žalgiris neverti buvo.

...

Re: XIX turas

2011 Rgp 01 13:22

Kad atsitiesė, tai atsitiesė, gavo tris įvarcius, dar keturi mintyje. Kazkoki antirekorda norejo pasiekti.
ta daugumos išgirtoji Kruoja priminė pernai metų pirmos lygos komandą. Nesuprantu, kaip Pakruojyje mes taip kvailai prapylėme, kad ir silpnesniu sastatu. Tuomet matėsi, kad žaidėjų nusiteikimo pergalei nebuvo. Vakar rungtynėse drįsčiau galvoti, kad ir Pankratjevo indėlis nemažas užvedant žaidėjus ant kovos. Kad ir pernai su lieva Žalgirio sudėtimi jis sugebėjo laimėti daugelį rungtynių, kur pergalės Žalgiris neverti buvo.
Sporto direktorius Igoris:) skamba neblogai :lol: kaip slasher tikejosi, dabar viskas bus tik geryn. :lol:
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2011 kartus.

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XIX turas

2011 Rgp 01 13:28

...kaip slasher tikejosi, dabar viskas bus tik geryn. :lol:
kad po nesuprantamo pralaimėjimo Bangai 0:5, viskas ir eina tolygiai tik geryn.

...

Re: XIX turas

2011 Rgp 01 13:31

Kaip sakoma: reikia pasiekti pati dugna, kad pradetum judeti pirmyn.

Grįžti į