...

XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:23

Paparčio žiedo paieškos – penkioliktajame ture
2015-06-23, http://pirmalyga.lt/naujiena/Paparcio-z ... e-ture/299" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienis, 06.23, 20:00, NFA stadionas.

FBK „Kaunas“ – Gargždų „Banga“

„Kauno“ klubui nesėkmingai susiklostęs praėjęs turas, pratęsė nesėkmių seriją jau iki trijų iš eilės, todėl vėl į laikinąją sostinę grįžę kauniečiai mėgins „įkasti“ gana sėkmingai žingsniuojančiai „Bangai“. Po lygiųjų su „Kražante“, keturioliktajame ture gargždiškiai pademonstravo savo pranašumą prieš „Lokomotyvą“ ir iškovoję pergalę pagerino savo pozicijas turnyro lentelėje bei artėja prie geriausiųjų penketo. Ar suras kauniečiai laimingą paparčio žiedą ir nutrauks jau šešis turus besitęsiantį pergalės laukimą – atsakymai stebuklingąjį Joninių vakarą.

Trečiadienis, 06.24, 14:00, Jonavos miesto stadionas.

Jonavos „Lietava“ – Tauragės „Tauras“

„Lietava“ šiame ture turėtų būti kaip sužeistas žvėris, nes paskutinis mačas jonaviečiams susiklostė ne taip, kaip jie buvo pratę – patirtas pralaimėjimas minimaliu rezultatu prieš „Panevėžį“. Didžiąją sezono dalį pergalingai žygiavę „Lietavos“ futbolininkai, per pastaruosius turus šlubuoja ir yra iškovoję dvejas lygiąsias bei patyrę pralaimėjimą. Iki tol lyderiais buvę jonaviečiai, šiuo metu yra smuktelėję į trečiąją poziciją. „Tauras“, veikiausiai, yra gilioje duobėje – per pastaruosius du turus patirti triuškinantys pralaimėjimai ne tik neleidžia tauragiškiams pakilti iš lentelės dugno, bet turėjo paveikti ir psichologiškai. „Tauro“ ir šiame ture laukia ne lengvesnė kova, tačiau, galbūt, pavyks bent kiek parodyti ragus.

Trečiadienis, 06.24, 16:00, Kretingos miesto stadionas.

Kretingos „Minija“ – „Trakai-2“

Pastaruosius turus itin gero žaidimo nedemonstruojanti „Minija“ praėjusiame ture gavo skaudų antausį nuo antrąją pergalę iškovojusios „Kražantės“. Paskutinį kartą penktajame ture pergalę šventę kretingiškiai savo namų aikštelėje neabejotinai mėgins atsigriebti už nesėkmes ir iškovotas lygiąsias, tačiau jų laukia rimtas varžovas – karingieji „Trakai-2“. Į savo miesto stadioną sugrįžę trakiškiai praėjusiame ture šventė pergalę prieš FBK „Kauną“ ir po sėkmingo mačo šoktelėjo į penktąją poziciją turnyro lentelėje, todėl neverta abejoti, kad mače su „Minija“ Trakų vienuolikę tenkins tik pergalė ir galimybė įtvirtinti savo poziciją.

Trečiadienis, 06.24, 16:00, Klaipėdos d.d. stadionas.

„Palanga“ – Vilniaus MRU

Praėjęs turas šioms komandoms susiklostė skirtingai – iki šiol ganėtinai sėkmingai rungtyniavę „Palangos“ futbolininkai turėjo pripažinti „Ausko“ pranašumą, o nuo septintojo turo pergalės neiškovojusi MRU vienuolikė pagaliau nutraukė nesėkmių serijos prakeiksmą ir palaužė svečiuose „Šilutę“ bei įsirašė tris taškus. Skirtingomis nuotaikos penkioliktąjį turą pasitinkančios komandos tarsi apsikeitė vietomis. Iki šiol palangiškiai namuose nėra patyrę nei vienos nesėkmės, todėl MRU teks kaip reikiant paplušėti, norint pakeisti šį faktą. Įdomu tai, kad svečių aikštelėse vilniečiams sekasi žaisti sunkiau – šį sezoną išvykose iškovota vos viena pergalė. Kam šypsosis sėkmė šioje dvikovoje – tiesiogiai per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Trečiadienis, 06.24, 18:00, Kėdainių miesto stadionas.

Kėdainių „Nevėžis“ – „Panevėžys“

Praėjusiame ture „Nevėžis“ buvo priverstas nutraukti šešių iš eilės pergalių seriją ir pripažinti „Šilo“ pranašumą, todėl šiame ture Kėdainių ekipa bus arši kaip niekad ir sieks grįžti į pergalių kelią. „Panevėžys“ keturioliktajame ture pateikė staigmeną ir namuose patiesė pirmąją vietą iki tol užėmusią „Lietavą“ bei turnyrinėje lentelėje pakilo į septintąją poziciją. Vis geresnį žaidimą demonstruojantys panevėžiečiai, atrodo, nusitaikė į vis aukštesnes pozicijas ir rinkdami taškus kyla į lentelės viršų. Didelę intrigą keliantis aukštaičių derbis jau šį trečiadienį, Kėdainių miesto stadione.

Trečiadienis, 06.24, 18:00, Šilutės miesto stadionas.

„Šilutė“ – Kazlų Rūdos „Šilas“

Viena rezultatyviausių lygos žaidėjų savo gretose turinti „Šilutės“ ekipa praėjusiame ture buvo priversta patirti, galbūt, kiek netikėtą nesėkmę prieš buksuojančią MRU komandą. Dar visai neseniai apie stipriausiųjų trejetą kalbėję šilutiškiai šiuo metu užima devintąją poziciją ir turėtų kaip reikiant pasitempti, jei dar nori kovoti dėl aukštų vietų. Tuo tarpu „Šilas“, šiuo metu turėtų būti pati laimingiausia komanda, žvelgiant į turnyro lentelę. Po pergalės prieš „Lietavą“,su dešimčia pergalių savo sąskaitoje, „Šilas“ įsitvirtino pirmoje vietoje bei už nugaros paliko prieš tai buvusiu lyderius. Ar pavyks Kazlų Rūdos vienuolikei pratęsti pergalių seriją iki šešių – sužinosime trečiadienį.

Trečiadienis, 06.24, 18:00, Radviliškio miesto stadionas.

Radviliškio „Lokomotyvas“ – Vilniaus „Žalgiris B“

„Lokomotyvas“ ir vėl pristabdė bei paskutiniu metu dalina varžovams taškus. Triuškinančiai pralaimėję prieš „Nevėžį“, o paskui patyrę pralaimėjimą ir prieš „Bangą“, radviliškiečiai stos į mūšį su „Žalgiriu B“. Tiesa, vilniečiai po praėjusios turo yra įgavę pagreitį. Keturioliktajame ture, mače prieš „Taurą“, žalgiriečiai pasiekė savo šio sezono pelnytų įvarčių rekordą ir tauragiškių vartus paženklino net aštuonis kartus. Danieliaus Romanovskio ir Juliaus Momkaus vedami vilniečiai nebus lengvai įveikiami ir Radviliškyje, o intriguojančią dvikovą bus galima stebėti ne tik stadione. Tiesioginė rungtynių transliacija http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Trečiadienis, 06.24, 18:00, Pakruojo miesto stadionas.

Pakruojo „Kruoja-2“ – Kelmės „Kražantė“

Paskutinius keturis turus įvarčių nesugebanti įmuši „Kruojos-2“ ekipa praėjusiame ture turėjo pripažinti ir „Džiugo“ pranašumą. Puolime subyrėję pakruojiečiai niekaip neatranda savojo žaidimo, o klaidos gynyboje neleidžia pasiekti ir lygiųjų. Būtent dėl šių priežasčių dėl pergalės rimtus šansus pakovoti turės ir „Kražantė“, kuri pergalės skonį patyrė ir dar kartą. Kelmiškiai keturioliktajame ture pranoko „Miniją“ ir kilstelėjo savo pozicijas į penkioliktąją vietą. Šiame mače „Kražantė“ pagaliau pralaužė rimtesnius puolimo ledus – kelmiškiai pirmą kartą šiame sezone pelnė tris įvarčius ir, bent jau kol kas, pasiekė savo puolimo rekordą. Trečiadienio vakarą sužinosime, ar „Kruojai-2“ pagaliau pavyks išbristi iš nesėkmių liūno, o gal sėkmė ir vėl lydės „Kražantę.

Trečiadienis, 06.24, 20:00, Alytaus miesto stadionas.

Alytaus „Auska“ – Telšių „Džiugas“

Turbūt didžiausią staigmeną praėjusiame ture pateikė „Auska“, kuri netikėtai namuose pranoko vieną turnyro lyderę – „Palangos“ ekipą ir iškovojo antrąją pergalę iš eilės. Vienas Tomo Miklinevičiaus įvartis leido alytiškiams į savo sąskaitą įsirašyti taip reikalingus tris taškus ir smagiomis nuotaikomis laukti penkioliktojo turo. Sunkiai savąjį žaidimą atrandančiam „Džiugui“ praėjęs susitikimas buvo taip pat sėkmingas bei pasiekta dvyliktoji pozicija leidžia toli nenugrimzti nuo lentelės dešimtuko. Pergalės skonį praėjusiame ture pajutusių ekipų susitikimą bus galima tiesiogiai stebėti per http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false; bei pamatyti, kam pavyks pratęsti pergalių seriją.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:26

FBK „Kaunas“ – Gargždų „Banga“ 3:4 (2:3)

NFA stadionas: 30 žiūrovų

Įvarčiai: 4 min. Justas Adamas (0:1), 14 min. Aurelijus Staponka (0:2), 18 min. Josuetl Hernandez Rea (1:2), 24 min. Algimantas Bačanskis (1:3), 33 min. Josuetl Hernandez Rea (2:3), 51 min. Josuetl Hernandez Rea (3:3), 89 min. Sigitas Urbys (3:4).

Įspėjimai: 75 min. Aurelijus Staponka – geltona kortelė („Banga“), 90 min. Edgaras Drąsutis – geltona kortelė („Banga“).

***

Smarkus lietus nesutrukdė „Bangai“ išsivežti pergalės iš Kauno
2015-06-23 http://pirmalyga.lt/naujiena/Smarkus-li ... -Kauno/302" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktajame ture rezultatyvią pergalę šventė Gargždų „Banga“, kuri laikinojoje sostinėje rezultatu 4:3 (3:2) pranoko vietos FBK „Kauno“ vienuolikę.

Pirmojo kėlinio pradžia buvo itin sėkmingą svečiams, kurie jau 4-ąją minutę po Justo Adamo tikslaus smūgio išsiveržė į priekį – 1:0. Komandos draugo pavyzdžiu pasekė ir Aurimas Staponka, kuris po dešimties minučių „Bangos“ pranašumą padvigubino – 2:0. Tačiau po šalto dušo rungtynių pradžioje kauniečiai atsigauti sugebėjo. 18-ąją minutę šeimininkų atsilikimą sušvelnino Josuetlas Hernandezas Rea – 1:2. Bet ir po šio tikslaus smūgio toliau tęsėsi gargždiškių įvarčių šou. Netrukus „Bangos“ pranašumą ir vėl atstatė Algimantas Bačanskis, o rezultatas tapo 3:1. Kauniečius ir toliau gelbėjo J.Rea, kuris prieš pirmojo kėlinio pabaigą pelnė antrąjį įvartį ir sumažino „Kauno“ atsilikimą – 2:3.

Antrajame kėlinyje ir toliau tęsėsi J.Rea įvarčių fiesta. 51-ąją minutę meksikietis į „Bangos“ vartus pasiuntė dar vieną tikslų smūgį ir išlygino rezultatą bei atstatė pusiausvyrą – 3:3. Antrajame kėlinyje komandos demonstravo kibesnę gynybą ir lengvai pelnyti įvarčius kaip pirmajame kėlinyje, lengva nebebuvo. Nors atrodė, kad mačas baigsis lygiu rezultatu, tačiau 89-ąją minutę galutinį tašką šiose rungtynėse padėjo gargždiškių ekipos gynėjas Sigitas Urbys, kuris surengė sėkmingą ataką ir leido „Bangai“ iškovoti pergalę rezultatu 4:3.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:28

Jonavos „Lietava“ 9 – 0 Tauragės „Tauras“

Jonavos miesto stadionas: 300 žiūrovų

Įvarčiai: 12 min. Eisvinas Utyra (1:0), 16 min. Eisvinas Utyra (2:0), 43 min. Marius Ganusauskas (3:0), 44 min. Eisvinas Utyra (4:0), 60 min. Benas Spietinis (5:0), 64 min. Laurynas Stonkus (6:0), 70 min. Laurynas Stonkus (7:0), 75 min. Marius Ganusauskas (8:0), 87 min. Laurynas Stonkus (9:0).

Įspėjimai: 41 min. Mouhamed Cisse – geltona kortelė („Tauras“), 85 min. Matteo Pepe – geltona kortelė („Tauras“), 85 min. Marius Ganusauskas – geltona kortelė („Lietava“).

***

„Lietavos“ vienuolikė Jonines pažymėjo devyniais įvarčiais
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Lietavos-v ... rciais/304" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktojo turo susitikime tarp Jonavos „Lietavos“ ir Tauragės „Tauro“ užfiksuotas užtikrintas „Lietavos“ vienuolikės laimėjimas - 9:0 (4:0).

Pirmajame kėlinyje komandą į priekį išvedė Eisvinas Utyra, kuris 12–ąją ir 16–ąją minutėmis vieną po kito kamuolius pasiuntė į tauragiškių vartų tinklą – 2:0. 41–ąją minutę už pavojingos atakos nutraukimą geltona kortele buvo sudrausmintas „Tauro“ futbolininkas Mouhamed Cisse. Nors kėlinio metu kamuolio kontrolė priklausė aikštės šeimininkams ir atakas kurti sekėsi gan sėkmingai, tačiau, kurį laiką kamuolys nepasiekė varžovų vartų. Vis tik skaičiuojant paskutines kėlinio minutes po Mariaus Ganusausko įvarčio ir Eisvino Utyros hetriko „Lietavos“ futbolininkams savo pranašumą pavyko padidinti. Po pirmojo kėlinio aikštės šeimininkai pirmavo – 4:0.

Sugrįžę po pertraukos aikštėje ir toliau dominavo Jonavos futbolininkai, „Tauro“ vienuolikei atakas ir toliau kurti sekėsi sunkiai. 60–ąją minutę „Lietavos“ ekipai įvarčius papildė taiklus Beno Spietinio įvartis, o 66–ąją ir 70–ąją minutėmis dubliu pasižymėjęs Laurynas Stonkus savo komandai leido užtikrintai pirmauti – 7:0. Dar po penkių minučių „Tauro“ vartus antrąjį kartą rungtynėse sėkmingai šturmavo M.Ganusauskas, o 87–ąją minutę hetriku pasižymėjęs L.Stonkus pelnė devintąjį ekipos įvartį, kuris varžovams nebepaliko jokių vilčių. Iki kėlinio pabaigos tauragiškiams „Lietavos“ gynybos taip ir nepavyko pralaužti, triuškinančiu rezultatu – 9:0 pergalę šventė „Lietavos“ vienuolikė.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:42

Jonavos „Lietava“ – Tauragės „Tauras“ 1:0 (1:0)
pirmalyga.lt feiką daro, o ne rimtą produktą.. :evil:

mafia7
Pranešimai: 7308
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:45

blogas rezultatas

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:47

Kretingos „Minija“ – Trakų „Trakai–2“ 2:2 (1:1)

Kretingos miesto stadionas: 300 žiūrovų

Įvarčiai: 9 min. Alison E Silva (1:0), 40 min. Modestas Sičinskis (1:1), 57 min. Povilas Malinauskas (1:2), 90+1 min. Stasys Vyšniauskas (2:2).

Įspėjimai: 53 min. Alison E Silva – geltona kortelė („Minija“), 65 min. Modestas Sičinskis – geltona kortelė („Trakai–2“), 71 min. Kasparas Naskauskas – geltona kortelė („Trakai–2“).

***

„Minijos“ ir „Trakų–2“ susitikime – paskutinę minutę išplėštos lygiosios
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Minijos-ir ... iosios/306" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktojo turo mačas tarp Kretingos „Minijos“ ir „Trakų–2“ vienuolikės baigėsi lygiosiomis – 2:2 (1:1).

Pirmieji rungtynėse į priekį išsiveržė kretingiškiai, kai 9–ąją minutę taikliu smūgiu pasižymėjo Alison E Silva – 1:0. Kėlinio metu, abi ekipos sukūrė keletą pavojingų progų varžovų aikštės pusėje, tačiau kurį laiką rezultato pakeisti sau naudinga linkme nesugebėjo. 40–ąją minutę rungtynių įtampą padidino Trakų ekipos žaidėjo Modesto Sičinskio įvartis, po kurio rezultatas tapo lygus – 1:1.

Antrajame kėlinyje 57–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūręs Povilas Malinauskas padidino savo ekipos pranašumą – 2:1 ir „Minijos“ ekipai, pirmajame kėlinyje nesugebėjusiai išsaugoti savo pranašumo, sukėlė tikrą įtampą. Likusį kėlinio laiką ekipoms rezultatyvias progas kurti sekėsi sunkiai. Vis tik, kai atrodė, jog rungtynių rezultatas aiškus, 91–ąją pridėto laiko minutę varžovų gynybą pavyko pralaužti Stasiui Vyšniauskui, po kurio pasiųsto taiklaus smūgio rungtynių rezultatas tapo lygus –2:2. Po permainingos dvikovos „Minijos“ ir „Trakų–2“ ekipos išsiskyrė taikiai bei pasidalino po tašką.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:52

Palangos „Palanga“– Vilniaus MRU (1:1) 0:0

Klaipėdos d.d. stadionas: 80 žiūrovų

Įvarčiai: 49 min. Gvidas Juška (1:0), 58 min. Justinas Baltrimavičius (1:1).

Įspėjimai: 35 min. Tomas Misiūnas – geltona kortelė (MRU), 36 min. Aurimas Jurgelevičius – geltona kortelė („Palanga“), 56 min. Donatas Navikas – geltona kortelė („Palanga“), 77 min. Ruslanas Kliukoitis– geltona kortelė (MRU), 90 min. Simonas Urbys – geltona kortelė („Palanga“).

***

„Palangos“ ir MRU akistatoje – neišsaugotas pranašumas ir apmaudžios lygiosios palangiškiams
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Palangos-i ... skiams/305" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktajame ture „Palangos“ ir Vilniaus MRU dvikovoje užfiksuotos lygiosios – 1:1 (0:0).

„Palangos“ vienuolikė kėlinį pradėjusi itin aktyviai, nuo pirmos kėlinio minutės sukūrė net keletą pavojingų atakų prie MRU vartų. 15–ąją minutę išnaudojęs atsiradusią progą Andrius Marcinkevičius pasiuntė stiprų smūgį MRU vartų sargui, tačiau pastarasis varžovo smūgį atrėmė sėkmingai. Kėlinio metu MRU ekipai rezultatyvias progas kurti sekėsi sunkiai, tačiau mažai žaidę puolime vilniečiai demonstravo gan pavyzdingą gynybą. 38–ąją minutę po tikslaus Simono Urbio perdavimo, „Palanga“ turėjo šimtaprocentinę progą pelnyti pirmąjį įvartį, deja, progos ekipai išnaudoti nepavyko. Po pirmojo kėlinio komandos tenkinosi lygiosiomis – 0:0.

Antrojo kėlinio 49–ąją minutę iš tolimos distancijos pasiuntęs kamuolį į MRU vartus Gvidas Juška pelnė pirmąjį rungtynių įvartį ir „Palangai“ leido išsiveržti į priekį – 1:0. Vis tik ilgai savo pranašumu aikštės šeimininkai pasidžiaugti nespėjo, 57–ąją kėlinio minutę po rikošeto įvarčiu pasižymėjo ir rezultatą išlygino MRU žaidėjas Justinas Baltrimavičius – 1:1. „Palangos“ vienuolikei šiame kėlinyje atakas kurti sekėsi kiek sunkiau, 69–ąją minutę aštriu smūgiu kamuolį į MRU vartų tinklą pasiuntė Gvidas Juška, tačiau kamuolys skriejo šalia vartų. 87–ąją minutę J. Baltrimavičius stipriu smūgiu mėgino rezultatą pasukti savo ekipai naudinga linkme, vis tik smūgį „Palangos“ vartų sargas atrėmė sėkmingai. Iki kėlinio pabaigos nei vienai iš ekipų rezultato pakeisti nepavyko, po antrojo kėlinio „Palangos“ ir MRU susitikime buvo užfiksuotos lygiosios – 1:1.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:53

Kėdainių „Nevėžis“– „Panevėžys“ 1:2 (1:1)

Kėdainių miesto stadionas: 320 žiūrovų

Įvarčiai: 14 min. Dominik Patrick Werling (1:0), 44 min. Mantas Savėnas (1:1), 74 min. Arnas Ribokas (1:2).

Įspėjimai: 22 min. Arnas Ribokas – geltona kortelė („Panevėžys“), 38 min. Gajus Kulbis – geltona kortelė („Nevėžis“), 41 min. Nerijus Kestenis – geltona kortelė („Nevėžis“), 76 min. Tautvydas Bracevičius – geltona kortelė („Panevėžys“).

***

„Panevėžys“ pranoko „Nevėžį“ ir iškovojo antrąją pergalę iš eilės
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Panevezys- ... -eiles/307" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktajame antrąją pergalę iš eilės šventė „Panevėžio“ ekipa, kuri svečiuose rezultatu 2:1 (1:1) pranoko Kėdainių „Nevėžio“ vienuolikę.

Pirmojo kėlinio pradžioje iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie sėkmingai rezgę atakas puolime jau 14-ąją minutę išsiveržė į priekį. Atakos smaigalyje sėkmingai sužaidė vokietis Dominikas Werlingas ir išvedė „Nevėžį“ į priekį – 1:0. Visgi panevėžiečiai kibiai žaidė tiek puolime, tiek ir gynyboje ir pirmosios rungtynių dalies pabaigoje rado kelią ir prie šeimininkų vartų. 33-ąją minutę 11 metrų baudinio nerealizavo „Nevėžio“ puolimo lyderis Mantas Savėnas, tačiau savo šią klaidą ištaisė 44-ąją minutę, kuomet pasiuntė tiksliai kamuolį į vartus ir išlygino rungtynių rezultatą prieš pirmojo kėlinio pabaigą – 1:1.

Antrajame kėlinyje ir toliau vyko įnirtinga bei atkakli kova ir kiekviena iš komandų turėjo galimybė persverti rezultatą savo naudai. 74-ąją minutę persverti rezultatą galėjo Arnas Ribokas ir išvesti „Panevėžį“ į priekį, tačiau žaidėjui nepavyko pelnyti 11 metrų baudinio, kurį pirmu smūgiu atmušė vartininkas. Tačiau A.Ribokas sugebėjo savo smūgį pataisyti ir persverti rezultatą – 2:1. Per likusį laiką „Nevėžiui“ rezultato išlyginti nepavyko, o sėkmingai gynęsi panevėžiečiai po galutinio teisėjo švilpuko šventė pergalę rezultatu 2:1.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:57

Radviliškio „Lokomotyvas“ – Vilniaus „Žalgiris B“ 0:5 (0:1)

Radviliškio miesto stadionas: 80 žiūrovų

Įvarčiai: 21 min. Ernestas Stočkūnas (0:1), 74 min. Arturas Skuratovičius (0:2), 80 min. Julius Momkus (0:3), 85 min. Arturas Skuratovičius (0:4), 87 min. Erikas Motuzas (0:5).

Įspėjimai: 42 min. Vitalijus Kavaliauskas – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 64 min. Aldas Korsakas – geltona kortelė („Žalgiris B“), 90+2 min. Aldas Korsakas – geltona – raudona kortelė („Žalgiris B“).

***

D.Romanovskis Radviliškyje įsuko „Žalgirio B“ įvarčių karuselę
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/DRomanovsk ... rusele/308" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktajame ture po atkaklaus ir įnirtingo Radviliškio „Lokomotyvo“ ir Vilniaus „Žalgirio B“ mačo užtikrintą pergalę rezultatu – 5:0 (1:0) iškovojo vilniečiai.

Pirmajame kėlinyje aktyvų žaidimą demonstravo ir aikštelėje dominavo Vilniaus futbolininkai. Jau 4–ąją minutę „Lokomotyvo“ vartus pavojingai atakavo Justas Lasickas, vis tik Ronaldui Grižui vartus pavyko išsaugoti nepaliestus. Žalgiriečių atakos ir toliau nesiliovė, jau 21–ąją minutę po rezultatyvaus Danieliaus Romanovskio perdavimo pirmąjį įvartį ekipai pelnė Ernestas Stočkūnas – 1:0. Tuo tarpu gynyboje žaidžiantys „Lokomotyvo“ futbolininkai kėlinio metu itin pavojingomis atakomis nepasižymėjo. Po pirmojo kėlinio rezultatu – 1:0 pirmavo Vilniaus „Žalgiris B“.

Sugrįžus po pertraukos dominavimas aikštelėje kiek pasikeitė. Radviliškio „Lokomotyvas“ daugiau atakavo, tuo tarpu žalgiriečiai atsakydavo kontratakomis. 71–ąją minutę pavojingą smūgį vilniečiams pasiuntė Marius Ligeika, tačiau Karolis Čirba sužaidė puikiai ir smūgį atrėmė. 74–ąją minutę po tikslaus D. Romanovskio perdavimo taikliu smūgiu pasižymėjo Arturas Skuratovičius – 2:0. Keletą „gaisrų“ prie vilniečių vartų sukūrusi „Lokomotyvo“ vienuolikė 80–ąją minutę buvo nubausta Juliaus Momkaus įvarčiu, o 85–ąją minutę kontratakos metu po dar vieno Danieliaus Romanovskio tikslaus perdavimo dubliu pasižymėjo A. Skuratovičius – 4:0. Ir jau sekančią minutę „Lokomotyvo“ vartus šturmavo Erikas Motūzas, po kurio įvarčio „Žalgiris B“ užtikrintai išsiveržė į priekį – 5:0. Iki kėlinio pabaigos „Lokomotyvo“ futbolininkams rezultato sušvelninti nepavyko. Rungtynėse savo meistriškumą pademonstravęs Danielis Romanovskis prie ekipos pergalės prisidėjo net keturiais rezultatyviais perdavimais. Pasibaigus rungtynių laikui buvo užfiksuota rezultatyvi vilniečių pergalė – 5:0.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 10:59

„Šilutė“– Kazlų Rūdos„Šilas“ 2:3 (2:2)

Šilutės miesto stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 16 min. Gytis Urba (0:1), 26 min. Darius Cibulskas (0:2), 44 min. Laimonas Trakšelis (1:2), 45 + 1 min. Edgaras Lukoševičius (2:2), 80 min. Darius Cibulskas (2:3).

Įspėjimai: 38 min. Edgaras Lukoševičius – geltona kortelė („Šilutė“), 45 + 1 min. Gytis Urba – geltona kortelė („Šilas“), 61 min. Žilvinas Banys – geltona kortelė („Šilas“), 69 min. Paulius Juška – geltona kortelė („Šilutė“), 90 + 2 min. Edvinas Puzara – geltona kortelė („Šilas“).

***

Šeštąją pergalę iš eilės iškovojęs „Šilas“ išlieka lyderio pozicijoje
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Sestaja-pe ... cijoje/309" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmoje lygoje ir toliau sėkmingai žygiuoja Kazlų Rūdos „Šilo“ komanda, kuri svečiuose rezultatu 3:2 (2:2) nugalėjo „Šilutę“ ir iškovojo šeštąją pergalę iš eilės.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo „Šilo“ futbolininkai, kurie jau 16-ąją minutę po Gyčio Urbos tikslaus smūgio išsiveržė į priekį – 1:0. Po maždaug dešimties minučių svečių pranašumas padvigubėjo – ataką sėkmingai užbaigė Darius Cibulskas, o „Šilas“ pirmavo jau 2:0. Tačiau kėlinio pabaigoje itin sėkmingą puolimą pademonstravo „Šilutė“. 44-ąją minutę atsilikimą per pusę sumažino Laimonas Trakšelis (1:2), o baigiantis pirmajai rungtynių daliai, per teisėjo pridėtą laiką, tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė Edgaras Lukoševičius ir „Šilutė“ rezultatą išlygino – 2:2.

Antrasis kėlinys jau nebuvo toks rezultatyvus. Komandos sunkiai ir tiksliai dirbo gynyboje bei ilgą laiką rezultatas išliko lygus. Visgi 80-ąją minutę dar kartą įvartį pelnė D.Cibulskas, ir kaip vėliau paaiškėjo, nulėmė mačo baigtį – 3:2. Per likusią rungtynių dalį komandos daugiau tikslių atakų nesurengė, o „Šilas“ iškovojo pergalę rezultatu 3:2.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 11:06

Pakruojo „Kruoja-2“– Kelmės „Kražantė“ 1:4 (1:1)
Pakruojo miesto stadionas: 70 žiūrovų

Įvarčiai: 6 min. Sigitas Olberkis (1:0), 21 min. Agnius Juozapaitis (1:1), 50 min. Elvinas Indrišiūnas (1:2), 51 min. Artūr Juchno (1:3), 65 min. Artūr Juchno (1:4).

Įspėjimai: 26 min. Giedrius Viktoravičius – geltona kortelė („Kražantė“), 72 min. Robertas Visockas – geltona kortelė („Kruoja-2“).

***

Pergalės skonį pajutusi „Kražantė“ pranoko ir „Kruojos-2“ vienuolikę
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/Pergales-s ... uolike/310" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktasis turas sėkmingai susiklostė Kelmės „Kražantės“ ekipai, kuri svečiuose net 4:1 (1:1) įveikė Pakruojo „Kruoją-2“ ir iškovojo antrąją pergalę iš eilės.

Pirmojo kėlinio pradžia buvo sėkmingesnė Pakruojo ekipai. Jau 6-ąją minutę tiksliai kamuolį į vartus pasiuntė Sigitas Olberkis ir išvedė „Kruoją-2“ į priekį – 1:0. Tačiau puolime sėkmingai žaidę kelmiškiai ir toliau pirmajame kėlinyje rungtyniavo aktyviai bei 21-ąją minutę sugebėjo rezultatą išlyginti. Sėkmingai ataką užbaigė ir įvarčio autoriumi tapo Agnius Juozapaitis – 1:1. Per likusį kėlinio laiką ekipos daugiau sėkmingų atakų nesurengė bei ilsėtis prieš antrąją rungtynių dalį išėjo esant lygiam rezultatui – 1:1.

Antrojo kėlinio pradžia buvo žymiai sėkmingesnė „Kražantei“. 50-ąją minutę kelmiškius į priekį išvedė Elvinas Indrišiūnas (2:1), o dar po minutės „Kražantės“ pranašumą dar labiau padidino ir Artūras Juchno – 3:1. Pergalės skonį pajutę kelmiškiai ir toliau žaidė aktyviai bei sėkmingai gynė savo vartus. 65-ąją minutę antruoju savo įvarčiu pasižymėjo A.Juchno, o po šio smūgio „Kražantės“ pranašumas tapo jau sunkiai pavejamas – 4:1. Per likusį rungtynių laiką „Kruojos-2“ komandai nepavyko pralaužti kelmiškių gynybos bei lenyti įvarčių. Pasibaigus rungtynių laikui „Kražantė“ šventė pergalę rezultatu 4:1.

...

Re: XV (15) turas:

2015 Bir 25 11:08

Alytaus „Auska“ – Telšių „Džiugas“ 1:0 (0:0)

Alytaus miesto stadionas: 650 žiūrovų

Įvarčiai: 63 min. Marius Šarkelis (1:0).

Įspėjimai: 39 min. Nerijus Kavaliauskas – geltona kortelė („Auska“), 50 min. Artiom Spelman – geltona kortelė („Auska“), 82 min. Mindaugas Čeponas – geltona kortelė („Džiugas“), 83 min. Paulius Sakalis – geltona kortelė („Auska“).

***

M.Šarkelio įvarčio „Auskai“ užteko pergalei prieš „Džiugą“
2015-06-24 http://pirmalyga.lt/naujiena/MSarkelio- ... Dziuga/311" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos penkioliktajame ture pergalę iškovojo Alytaus „Auskos“ ekipa, kuri namuose minimaliu rezultatu 1:0 (0:0) pranoko Telšių „Džiugo“ komandą.

Pirmajame kėlinyje ekipos demonstravo apylygį žaidimą ir turėjo galimybių varžovus nubausti įvarčiais. 31-ąją minutę šimtaprocentinę progą išvesti „Auską“ į priekį turėjo Modestas Atmanavičius, kai pabėgo vienas prieš vartus ir smūgiavo kamuolį, tačiau smūgis buvo itin netikslus. Pirmoje rungtynių dalyje nei viena iš komandų progų puolime taip ir neišnaudojo ir prieš didžiąją pertrauką rezultatas buvo lygus – 0:0.

Antrajame kėlinyje iniciatyva jau buvo alytiškių rankose ir aikštėje vyravo atakuojantis futbolas. 52-ąją minutę išvesti „Auską“ į priekį progą turėjo Renaldas Stankevičius, tačiau smūgis į „Džiugo“ avrtus tikslo nepasiekė. Neilgai trukus, 59-ąją minutę, dar vieną progą turėjo Paulius Sakalis, tačiau sėkmingai telšiškių vartus ir toliau gelbėjo Kęstutis Pilipavičius. Visgi 63-ąją minutę „Auskai“ pagaliau pavyko pelnyti ilgai brandintą įvartį. Po keitimo aikštėje pasirodęs Marius Šarkelis pasiuntė tiksliai kamuolį nuo virpsto į viršutinį vartų kampą ir išvedė „Auską“ į priekį – 1:0. Nors antroje rungtynių dalyje alytiškiai turėjo ir daugiau progų savo pranašumą padidinti, tačiau kamuolys daugiau telšiškių vartų tinklo neskrodė. Per likusį laiką sėkmingų atakų nesurengęs ir „Džiugas“ leido „Auskai“ iškovoti pergalę – 1:0.

Grįžti į