The Miz

XVI (16) turas:

2013 Geg 31 15:05

16 turas - 2013-06-01 14:00
Sūduva - : - Banga

The Miz

Re: XVI (16) turas:

2013 Geg 31 15:29

Būsimas varžovas: „Banga“
Parašyta 2013.05.31 http://fksuduva.lt/?p=2264" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai tęsia intensyvias kovas „Smscredit.lt A lygoje“. Birželio 1 dieną, šeštadienį, marijampoliečiai savo aikštėje susitiks su ambicinga Gargždų „Banga“. Mačas vyks Marijampolės „Arvi“ futbolo arenoje, pradžia – 14 valandą.

Tiesioginę rungtynių transliaciją bus galima stebėti futbolo.tv ir alyga.lt svetainėse.

Gargždų „Banga“ nesėkmingai pradėjo 2013 metų sezoną. Per pirmuosius devynis turus buvo surinkti tik keturi taškai. Vėliau komandos trenerių štabe įvyko pasikeitimas – vietoje Vaido Žutauto komandos vairę perėmė Mindaugas Čepas. Atvykus šiam specialistui Gargžų klubo rezultatai pagerėjo – 3 pergalės, 3 pralaimėjimai ir vienerios lygiosios.

Pastebimai išaugo ir „Bangos“ rezultatyvumas – per septynias rungtynes, kuriose komandai vadovavo M.Čepas, Gargždų klubas įmušė 15 įvarčių. Taigi „Sūduvos“ gynėjams teks atlaikyti ne vieną pavojingą svečių ataką.

Pavojingiausi „Bangos“ futbolininkai atakos smaigalyje yra puolėjas Aurelijus Staponka, Gajus Kulbis, Mikas Kura, geru žaidimu blyksteli ir Aleksėjus Alekseevas. Organizuojant atakas aikštės viduryje labiausiai pastebimas yra legionierius iš Brazilijos Armando Dos Santos bei saugas Žilvinas Banys.

Pirmasis „Sūduvos“ ir „Bangos“ susitikimas Gargžduose baigėsi „Sūduvos“ pergale rezultatu 2-1. Įvarčius marijampoliečiams tąkart pelnė Rafaelis Ledesma bei Nerijus Valskis.

Taigi ar „Sūduvai“ pavyks antrą kartą iš eilės įveikti Gargždų ekipą? Ar vis dėlto ambicinga ir gerą futbolą demonstruojanti „Banga“ Marijampolėje įrodys savo vertę? Atsakymai į šiuos klausimus – rytoj 14 valandą Marijampolės „Arvi“ futbolo arenoje. Kviečiame atvykti ir palaikyti savo miesto komandą!

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 10:32

SŪDUVA 2 : 1 BANGA

Goles:
[0 - 1] 28` Staponka
[1 - 1] 46` Valskis
[2 - 1] 49` Valskis



Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/767/s-duva-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/767/s-duva-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/767/s-duva-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 10:40

ŽALGIRIS 4 : 0 KRUOJA

Golai:
17` Bilinski
31` Bilinski
43` Komolow
68` Kanai


Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/768/zalgiris-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/768/zalgiris-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/768/zalgiris-kruoja" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 10:45

ATLANTAS 1 : 1 EKRANAS

Golai:
[0 - 1] 27` Ūčė
[1 - 1] 89` Gniedojus


Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/909/atlantas-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/909/atlantas-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/909/atlantas-ekranas" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 11:24

“Banga” neišsaugojo persvaros Marijampolėje
http://penalty.lt/banga-neissaugojo-per ... jampoleje/" onclick="window.open(this.href);return false;

A lygos turas šeštadienį prasidėjo rungtynėmis Marijampolėje tarp vietos “Sūduvos” ir Gargždų “Bangos” komandų. Po atkaklios kovos pergalę 2:1 iškovojo šeimininkų ekipa.

Vos prasidėjus rungtynėms, “Sūduva” vos nepelnė įvarčio po efektingo Mohamedo Kdouh smūgio. Libanietis smūgiavo per save, bet svečių vartininkas Rimantas Bogužas buvo užsiėmęs tinkamą poziciją. Po to teko padirbėti ir “Sūduvos” vartininkui Pavelui Davidovui. Jis atrėmė Tamazo Čargeišvili smūgį iš krašto. Kėlinio viduryje “Sūduvos” gynėjas Maximiliano Ugge smūgiu galva pataikė į virpstą. Smūgiuodamas italas pateko į kontaktą su R.Bogužu. Tačiau “Banga” tuoj pat surengė greitą ataką ir ją tiksliu smūgiu baigė Aurelijus Staponka.

Antrą kėlinį “Sūduva” pradėjo kupina sportinio pykčio, o pirmosios minutės priklausė Nerijui Valskiui. “Sūduvos” lyderis 46 min. po individualaus prasiveržimo išlygino rezultatą. Dar po trijų minučių kamuolys sudrebino “Bangos” vartų skersinį, N.Valskis pirmas suskubo prie jo ir akimirksniu pelnė antrą įvartį – 2:1.

Praleidusi du įvarčius “Banga” nerizikavo. Svečiai atidavė varžovams iniciatyvą, o patys atakuodavo progai pasitaikius. Gargždiškiai nevengė smūgiuoti iš toliau. Bet per likusį laiką rezultatas išliko nepakitęs. “Sūduva” nugalėjo 2:1 ir surinko 25 taškus, bei yra ketvirta. Septintoje pozicijoje esanti “Banga” liko su 14 taškų.

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 11:29

“Žalgiris” sutriuškino ir “Kruoją”
http://penalty.lt/zalgiris-sutriuskino-ir-kruoja/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį LFF stadione vykusiose “SMScredit.lt A lygos” XV turo rungtynėse VMFD “Žalgirio” komanda nepaliko vilčių pasipriešinti Pakruojo “Kruojai”. Vilniaus reprezentacinė futbolo ekipa dar vieną įspūdingą pergalę iškovojo rezultatu 4:0 (3:0).

Du įvarčius nugalėtojams pelnė puolėjas Kamilis Bilinskis, po vieną pridėjo saugai Pavelas Komolovas ir Takuya Kanai.

Mačo pradžioje sėkmingai žalgiriečių atakas stabdę Pakruojo futbolininkai atsilaikė tik 17 minučių. Tuomet žaliai balti komandinėmis pastangomis ir tiksliais perdavimais sudraskė svečių gynybą, o kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Kamilis Bilinskis.

Puolėjas jau kitos atakos metu galėjo padvigubinti šeimininkų pranašumą, tačiau “Kruoją” nuo įvarčio išgelbėjo virpstas. Labai aktyviai rungtyniavęs lenkas savo galiausiai pasiekė 31 minutę. Varžovų baudos aikštelėje mikrodvikovą laimėjęs žalgirietis smūgiu galva pasižymėjo antrą kartą.

Nė neketinę sustoti vilniečiai “Kruojos” vartininką vėl nuginklavo prieš pat pertrauką. 43 minutę savo techninius sugebėjimus priešininkų baudos aikštelėje pademonstravęs Pavelas Komolovas suklaidino gynėjus bei meistriškai įmušė trečiąjį įvartį.

Nors antrajame kėlinyje “Žalgiriui” liko sutvarkyti tik formalumus, “Kruojai” lengvesnio gyvenimo nebuvo. Galingas spaudimas, grėsmingos atakos antroje susitikimo pusėje nuolat lydėjo svečius, kurie ketvirtą kartą palūžo 68 minutę, pasižymėjus po keitimo aikštėje pasirodžiusiam japonui Takuya Kanai.

Užtikrintai “Kruoją” įveikę žalgiriečiai iškovojo 35-ąjį tašką, garantuojantį vienvaldžio lyderio poziciją Lietuvos čempionate.

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 11:31

“Atlantas” išplėšė lygiąsias
alyga.lt

Klaipėdos „Atlantas” paskutinę pagrindinio rungtynių laiko minutę įmušė išlyginamąjį įvartį į Panevėžio „Ekrano” vartus „SMScredit.lt A lygos” čempionato XVI turo dvikovoje, išplėšdamas labai svarbų tašką. Rezultatu 1:1 (0:1) pasibaigusia dvikova labiausiai džiaugtis turėtų lyderis Vilniaus „Žalgiris”, kurio atotrūkis turnyrinėje lentelėje nuo antroje vietoje esančių klaipėdiečių išaugo iki trijų taškų.

Traumų išretinti svečiai nuo pirmųjų minučių atidavė iniciatyvą „Atlantui”. Pirmąją atakų bangą klaipėdiečiai sukūrė 11-ąją minutę, kai Tadui Kauneckui teko įsijungti į žaidimą ir atremti pavojingus Tado Eliošiaus ir Evaldo Razulio smūgius.

Retomis atakos atsakęs „Ekranas” turėjo galimybę pasižymėti 23-ąją minutę, kai po kampinio Edgaras Baranauskas stipriai smūgiavo iš 18 metrų, bet į vartus nepataikė. Po minutės Andrius Urbšys atliko labai pavojingą perdavimą į vartininko aikštelę, priversdamas T. Kaunecką kumščiais atmušti kamuolį.

27-ąją minutę į „Atlanto” vartus krito įvartis. Panevėžiečiai surengė puikią kontrataką, kurioje E.Baranauskas idealiai tiksliu tolimu perdavimu išvedė Uchenną Umeh prieš Mantą Galdiką. „Ekrano” legionierius savo šansą išnaudojo.

T.Eliošius viso pirmojo kėlinio metu kėlė labai daug nemalonumų panevėžiečiams „antrajame aukšte”. 36-ąją minutę po eilinio kampinio prie svečių vartų jis labai stipriai galva smūgiavo į vartus, bet „Ekraną” išgelbėjo kamuolio trajektorijoje atsidūręs klaipėdietis Donatas Kazlauskas.

Po pertraukos aikštės šeimininkai ir toliau stengėsi išnaudoti aukštus perdavimus į baudos aikštelę, kur dominavo E.Razulis, laimėdamas daugumą oro dvikovų, tačiau sukurti progų įvarčiams nesisekė.

53-ąją minutę U.Umeh turėjo puikią galimybę padvigubinti savo komandos persvarą, tačiau baudos aikštelėje, suklaidinęs gynėją, krito imituodamas pražangą ir už vaidybą buvo nubaustas geltona kortele. Po minutės D.Kazlauskui pritrūko kelių centimetrų, kad pasiekti labai pavojingai perduotą kamuolį į vartininko aikštelę.

55-ąją minutę Igoris Kozlovas griebėsi už galvos, kai įkirto į baudos aikštelę ir sulaukė perdavimo, bet labai stipriu smūgiu kamuolį pasiuntė tiesiai į M.Galdiką.

Kėlinio viduryje „Atlanto” treneriai iš aikštės išėmė tiek E.Razulį, tiek T.Eliošių. „Ekrano” gynyba lengviau atsikvėpė ir vieną po kito nesunkiai atmušė visus aikštės šeimininkų aukštus perdavimus. 71-ąją minutę D.Kazlauskas nesitikėjo, kad kamuolys jį pasieks, todėl nesugebėjo techniškai atlikti smūgio iš kelių metų ir svečių vartininkas kamuolį nesunkiai sugavo.

89-ąją minutę klaipėdiečiai išsigelbėjo. Po kampinio T.Kauneckas kumščiais atmušė perdavimą į vartininko aikštelę, tačiau kamuolys nukrito Kazimierui Gnedojui, kuris stipriu smūgiu į tolimą kampą išlygino rezultatą.

Po minutės Aurimas Vertelis iššoko vienas prieš vartininką, tačiau auksinio šanso išplėšti pergalę neišnaudojo, nes puikiai sužaidė laiku vartus palikęs ir kojomis smūgį atrėmęs M.Galdikas.


...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 11:37

Budraitis spėlioja... gal nebeturi grynųjų ir neįleidžia niekas jo... dabar galėjo legaliai prasmukti į tribūnas. :mrgreen:

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 12:27

N.Valskis atvedė "Sūduvą" į pergalę
alyga.lt

Nerijus Valskis per tris antrojo kėlinio minutes pelnė du įvarčius, padovanojusius pergalę Marijampolės „Sūduvai" „SMScredit.lt A lygos" XVI ture. Suvalkijos klubas savo aikštėje 2:1 (0:1) įveikė Gargždų „Bangą" ir iki trijų taškų sumažino atsilikimą nuo trečioje turnyrinės lentelės vietoje esančio ir dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidusio Panevėžio „Ekrano".

Jau pirmosios atakos metu „Sūduva" galėjo išsiveržti į priekį, kai Mohamadas Kdouh, sulaukęs Povilo Kiselevskio perdavimo, labai efektingu smūgiu per save pasiuntė kamuolį tiesiai Rimantui Bogužui į rankas. Atlaikiusi pirmąjį Marijampolės komandos šturmą, „Banga" sustygavo veiksmus gynyboje ir, gausiomis pajėgomis atsitraukusi į savo aikštės pusę, laukė progų greitoms atakoms.

Kėliniui įsibėgėjant, žaidimas išsilygino. 17-ąją minutę jau Pavelas Dovidovas buvo priverstas šuoliu gelbėti savo komandą po tolimo ir techniško Tamazio Čargešvilio smūgio. Maximilliano Ugge neišnaudojo puikios progos pelnyti įvartį po kampinio. Jo smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į virpstą 27-ąją minutę.

Dar po minutės į priekį išsiveržė „Banga". Tomas Salamanavičius puikiu perdavimu iš kairiojo krašto surado laisvą baudos aikštelėje likusį Aurelijų Staponką, kuris smūgiu galva P. Davidovui nepaliko jokių šansų.

Po įvarčio gargždiškiai dar kartą atsitraukė. Svečiams pažeidus taisykles prieš Nerijų Valskį ties baudos aikštelės riba, R.Bogužui dar kartą teko pademonstruoti meistriškumą ir kumščiais atmušti kamuolį po labai pavojingo Petaro Basičiaus baudos smūgio iš dešiniojo krašto.

Vos keturių minučių antrajame kėlinyje pakako „Sūduvai" ne tik išlyginti, bet ir persverti rezultatą. 46-ąją minutę individualiu meistriškumu blykstelėjo N.Valskis, individualiu reidu kairiu kraštu suklaidinęs du gynėjus ir stipriu smūgiu pelnęs pirmąjį savo ir komandos įvartį.

Dar po trijų minučių po keitimo aikštėje pasirodęs Audrius Brokas atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę P.Kiselevskiui, po kurio smūgio kamuolys sudrebino skersinį ir atšoko į aikštę. Pirmam prie jo atsidūrusiam rezultatyviausiam marijampoliečių futbolininkui N.Valskiui beliko galva pasiųsti į tuščių vartų tinklą.

56-ąją minutę „Banga" buvo labai arti to, kad išlygintų rezultatą, kai, T.Čargešvili, užklupęs nepasiruošusią aikštės šeimininkų gynybą, iššoko vienas prieš P.Davidovą, tačiau šis kojomis smūgį atrėmė.

Atsitraukę į gynybą aikštės šeimininkai gynėsi užtikrintai ir labai pavojingai kontratakavo. Kėlinio viduryje N.Valskis galėjo pabandyti pelnyti trečiąjį savo įvartį, tačiau, prasiveržęs kairiuoju kraštu, sužaidė labai nesavanaudiškai ir atliko perdavimą įkertančiam A.Brokui, tačiau puikiai krisdamas sužaidė Aleksandras Ivanauskas, išmušęs kamuolį į kampinį.

86-ąją minutę Evaldas Grigaitis labai pavojingai perdavė kamuolį į baudos aikštelę, tačiau atakos smaigalyje atsidūrę A.Staponka ir po keitimo aikštėje pasirodęs Gajus Kulbis vienas kitam sutrukdė smūgiuoti į vartus.

Trenerių komentarai:

Treneris Darius Gvildys („Sūduva“):
„Šių rungtynių truputį prisibijojau, nes per 12 dienų jos buvo jau ketvirtos, tuo tarpu „Banga“ turėjo penkias dienas, todėl maniau, kad rungtynių pabaigoje mums gali pritrūkti šviežumo. Vaikinai šiandien žaidė neblogai, turėjome iniciatyvą. Praleidome įvartį, kai M.Ugge buvo traumuotas ir nespėjome uždaryti jo zonos. Antrajame kėlinyje parodėme charakterį ir tai labai nudžiugino. Mūsų komanda yra jauna, kuri šiuo metu formuojasi, lipdosi, gludinasi savo charakterį. Komandos žaidėjams kartoju, jog jie turi tikėti, kad gali aplošinėti geras komandas.“

Treneris Mindaugas Čepas („Banga“):
„Mintys nelabai džiaugsmingos. Pirmą kėlinį laimėjome 1-0, o po pertraukos pritrūkome koncentracijos. Žinojome, kad varžovai mus spaus ir buvome tam pasiruošę, bet padarėme vaikiškas klaidas, kurios kartojasi ne pirmas rungtynes. Trys minutės nulėmė galutinę rungtynių baigtį. Važiavome nusiteikę kovai, gerai išanalizavę varžovą. Teko nusivilti kai kuriais žaidėjais. Artėja perėjimų „langas“, per kurį kai kurie futbolininkai paliks mūsų komandą, kai kurie papildys mūsų komandą.“

Statistika

2013 06 01

64) Sūduva (Marijampolė) - Banga (Gargždai) 2:1 (0:1)
Teisėjas: J.Paškovskis (Vilnius), 600 žiūrovų
Įvarčiai: 46 min. ir 49 min. N.Valskis („Sūduva"); 28 min. A.Staponka („Banga")
Įspėjimai: 70 min. A.Staponka („Banga")

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 12:29

2013 06 02

62) Atlantas (Klaipėda) - Ekranas (Panevėžys) 1:1 (1:0)
Teisėjas: G.Mažeika (Kaunas), 2500 žiūrovų
Įvarčiai: 89 min. K.Gnedojus („Atlantas"); 27 min. U.Umeh („Ekranas")
Įspėjimai: 48 min. D.Navikas („Atlantas"); 35 min. D.Norvilas, 53 min. U.Umeh („Ekranas")

„Atlantas": M.Galdikas, M.Beneta, K.Gnedojus, M.Kazlauskas, A.Jokšas, A.Bartkus, D.Navikas (77 min. S.Rakauskas), A.Urbšys, D.Kazlauskas, T.Eliošius (72 min. V.Trakys), E.Razulis (64 min. M.Papšys).

„Ekranas": T.Kauneckas, O.Reyes, R.Pilotas, V.Slavickas, D.Norvilas, E.Girdvainis, A.Vertelis, I.Kozlovs (79 min. A.Arlauskas), A.Buinickis (86 min. E.Varnas), E.Baranauskas, U.C.Umeh.

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 03 12:31

"Žalgiris" atsirevanšavo "Kruojai" už lygiasias svečiuose
alyga.lt

Sekmadienį LFF stadione vykusiose "SMScredit.lt A lygos" XV turo rungtynėse VMFD "Žalgirio" komanda nepaliko vilčių pasipriešinti Pakruojo "Kruojai". Vilniaus reprezentacinė futbolo ekipa dar vieną įspūdingą pergalę iškovojo rezultatu 4:0 (3:0).

Du įvarčius nugalėtojams pelnė puolėjas Kamilis Bilinskis, po vieną pridėjo saugai Pavelas Komolovas ir Takuya Kanai.

Mačo pradžioje sėkmingai žalgiriečių atakas stabdę Pakruojo futbolininkai atsilaikė tik 17 minučių. Tuomet žaliai balti komandinėmis pastangomis ir tiksliais perdavimais sudraskė svečių gynybą, o kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Kamilis Bilinskis.

Puolėjas jau kitos atakos metu galėjo padvigubinti šeimininkų pranašumą, tačiau "Kruoją" nuo įvarčio išgelbėjo virpstas. Labai aktyviai rungtyniavęs lenkas savo galiausiai pasiekė 31 minutę. Varžovų baudos aikštelėje mikrodvikovą laimėjęs žalgirietis smūgiu galva pasižymėjo antrą kartą.

Nė neketinę sustoti vilniečiai "Kruojos" vartininką vėl nuginklavo prieš pat pertrauką. 43 minutę savo techninius sugebėjimus priešininkų baudos aikštelėje pademonstravęs Pavelas Komolovas suklaidino gynėjus bei meistriškai įmušė trečiąjį įvartį.

Nors antrajame kėlinyje "Žalgiriui" liko sutvarkyti tik formalumus, "Kruojai" lengvesnio gyvenimo nebuvo. Galingas spaudimas, grėsmingos atakos antroje susitikimo pusėje nuolat lydėjo svečius, kurie ketvirtą kartą palūžo 68 minutę, pasižymėjus po keitimo aikštėje pasirodžiusiam japonui Takuya Kanai.

Užtikrintai "Kruoją" įveikę žalgiriečiai iškovojo 35-ąjį tašką, garantuojantį vienvaldžio lyderio poziciją Lietuvos čempionate.

Rungtynių statistika

2013 06 02

63) Žalgiris (Vilnius) - Kruoja (Pakruojis) 4:0 (3:0)
Teisėjas: M.Jackus (Šiauliai), 1000 žiūrovų
Įvarčiai: 16 min. ir 31 min. K.Bilinski, 43 min. P.Komolov, 68 min. T.Kanai („Žalgiris")
Įspėjimai: nėra

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 04 10:51

ŠIAULIAI 1 : 5 DAINAVA

Golai:
[0 - 1] 42` Deividas Padaigis
[0 - 2] 44` Daniel Gunevič
[0 - 3] 51` Artūr Juchno
[1 - 3] 66` Arminas Vaskela
[1 - 4] 89` Lukas Baranauskas
[1 - 5] 92` Modestas Atmanavičius (11 m.b.)


Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/770/siauliai-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/770/siauliai-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/770/siauliai-dainava" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XVI (16) turas:

2013 Bir 04 11:03

5:1! Skambus „Dainavos” sugrįžimas į pergalių kelią – Šiauliuose
http://fkdainava.lt/lt/naujiena/91-5-1- ... iuose.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Be vienos paros aštuoniasdešimt dienų“, - tiek „Dainavai“ ir jos sirgaliams reikėjo laukti antrosios pergalės. Išvykoje 5:1 nugalėti „Šiauliai“. Iš dviejų rungtynių - viena pergalė ir jeigu su naujuoju treneriu Dariumi Urbelioniu Alytaus „Dainava“ taip rungtyniaus toliau – panašu, kad kopimo iš turnyro lentelės apačios scenarijus jau veikia.

Veikia ir puolimas, nebeviltiška gynyba, o vartininkas Donatas Mikučionis – ne laikinas „pakaitalas“, o tikras vartų sargas. 1:0 alytiškių naudai tapo po to, kai 42 min. netoli baudos aikštelės linijos buvo pargriautas Lukas Baranauskas, o Deividas Padaigis realizavo baudos smūgį.

44 min. po ne pirmo staigaus išsiveržimo prie „Šiaulių“ vartų priešininkų vartininką nuginklavo Daniel Gunevič. 51 min. po Modesto Atmanavičiaus reido dešiniuoju kraštu, perdavimo Artūr Juchno ir šio smūgio „Dainava“ išsiveržė 3:0. 66 min. Šiaulių stadione alytiškius vėsino ne tik lietus, bet ir atsakomasis Armino Vaskelos įvartis. 3:1.

Kaip ir pageidavo prieš rungtynes, 15 min. žaidimo gavo po ilgos pertraukos į „Dainavos” sudėtį grįžo Jevgenij Moroz. Jis užėmė centro puolėjo vietą, o Lukas Baranauskas pasitraukė kairėn. Pozicijos pakeitimas Lukui nesutrukdė pasižymėti antrose rungtynėse iš eilės. 89 min. jis įmušė šiame sezone trečiąjį savo įvartį ir tapo rezultatyviausiu dainaviškiu šį sezoną. 4:1. 92 min. 11 metrų baudinį realizavo Modestas Atmanavičius. 5:1!

Skambus „Dainavos” sugrižimas į pergalių kelią?

„Dainava” Šiauliuose rungtyniavo:

vartuose 91. Donatas Mikučionis
2. Deividas Padaigis
3. Arnas Mikaitis
6. Vaidotas Rutkauskas
14.Nerijus Kavaliauskas
16.DariusCibulskas
19. Nerijus Bartkevičius
20.Lukas Baranauskas
21.Artūr Juchno (89 min. Kęstutis Balčiūnas)
23.Daniel Gunevič (74 min. Jevgenij Moroz)
55.Modestas Atmanavičius

Taip pat buvo registruoti:
95.Vartininkas Martynas Matijoška
17.Martynas Biržinis

Grįžti į