...

XVI (16) turas:

2014 Geg 28 09:25

16 turas

2014-06-09, 17:30
Šiauliai VS. Atlantas
Šiaulių sav. stadionas

2014-06-09, 19:30
Žalgiris VS. Dainava
LFF stadionas

2014-06-10, 18:30
Tiesiogiai per chaltūros kanalą
Sūduva VS. Kruoja
ARVI arena

2014-06-10, 21:00
Trakai VS. Ekranas
LFF stadionas

2014-06-11, 21:00
Banga VS. KG kontora
Gargždų m. stadionas
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Geg 28 15:31

Tiesiogiai per chaltūros kanalą


Blin, geriau rodytų ŽALGIRĮ ir DAINAVĄ, o ne kalakučiukų mūšį... :twisted:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 07 21:15

Kaip knisa ta pertrauka, tiesiog negaliu, tenka mėgautis I-lyga šį savaitgalį.

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 09:44

Šnd Šiauliuose bus rungtynes, nuvaryk, atsigaus dūšia :D

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 10:35

"Šiauliai" - Klaipėdos "Atlantas"

Birželio 9 dieną 17.30 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

Balandžio viduryje žaisti su "Atlantu" šiauliečiai ėjo po pergalės prieš "Klaipėdos granitą". Tuomet to nuspėti nebuvo įmanoma, bet būtent Klaipėdoje prasidėjo juodas "Šiaulių" ruožas - nuo tada Saulės miesto komanda laimėjo tik prieš autsaiderę Alytaus "Dainavą", o kitose aštuoneriose "SMScredit.lt A lygos" rungtynėse sukrapštė vos tašką.

Kita vertus, prieš rinktinių varžyboms skirtą pertrauką futbolo stebuklų nekūrė ir "Atlantas". Per trejas pastarąsias čempionato rungtynes klaipėdiečiai nelaimėjo nė sykio. Į nacionalinę, jaunimo ir devyniolikmečių rinktines uostamiesčio klubas šįsyk buvo išsiuntęs kone pusę savo komandos, "Šiauliai" - vos porą žaidėjų. Bet kažin ar tai išbalansuos pajūrio komandą - turnyro lentelė, kaip ir prieš sezoną deklaruotos ambicijos, neleidžia abejoti, jog šios dvikovos favoritu derėtų laikyti "Atlantą".

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 10:36

Vilniaus "Žalgiris" - Alytaus "Dainava"

Birželio 9 dieną 19.30 val. Vilnius LFF stadionas. Pirmajame rate - 8:0.

Aiškus lyderis - prieš absoliutų autsaiderį. Tuo, matyt, viskas ir pasakyta. "Žalgirio" neturėtų išmušti iš vėžių ir faktas, kad pastarosiomis dienomis komandoje treniravosi vos vienuolika futbolininkų - kiti arba žaidė rinktinėse, arba gydėsi traumas, o Jakubas Wilkas dėl asmeninių priežasčių buvo trumpam išleistas į Lenkiją.

"Dainavai" ryžto gali įkvėpti prieš pat čempionato pertrauką iškovota pirmoji sezono pergalė prieš Gargždų "Bangą", bet dzūkams šį kartą teks verstis be abu įvarčius gargždiškiams įmušusio Kęstučio Balčiūno ir Skirmanto Šeštavicko - jie susirinko jau šeštąsias geltonas korteles šiemet. "Žalgirio" gretos praretėjo dėl kitų priežasčių - traumą vis dar besigydant Krisčiui Andreou, čempionai ilgam neteko ir Artako Jedigariano, kuriam per Armėnijos rinktinės treniruotę trūko kryžminiai kelio raiščiai. "Žalgiris" šįsyk įteikė dovaną futbolu besidominitiems moksleiviams - rungtynes Vilniuje mokslo metų pabaigos proga jie galės stebėti nemokamai.

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 10:36

Marijampolės "Sūduva" - Pakruojo "Kruoja"

Birželio 10 dieną 18.30 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Pirmajame rate - 1:1.

Turnyrine prasme galbūt įdomiausia turo dvikova - užtenka paminėti tai, kad abu varžovai yra keturių komandų, surinkusių po 24 taškus ir bandančių persekioti "Žalgirį", grupėje. Be to, ir marijampoliečiai, ir Pakruojo futbolininkai per pastaruosius aštuonis turus pralaimėjo tik po sykį, o "Sūduva" per šią atkarpą surinko net 19 taškų.

"Kruoja" prieš "SMScredit.lt A lygos" čempionato pertrauką kiek pristabdė žirgus - nelaimėjo triskart iš eilės. Kita vertus, "Sūduvai" dėl nuobaudų šįkart negalės padėti vienas svarbiausių saugų Karolis Chvedukas, atstovavęs Lietuvos rinktinei ir Baltijos taurės turnyre, ir kontrolinėse rungtynėse su lenkais.

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 10:37

"Trakai" - Panevėžio "Ekranas"

Birželio 10 dieną 21 val. Vilnius, LFF stadionas. Pirmajame rate - 2:2.

Laiką per čempionato pertrauką komandos leido skirtingai. Būrį futbolininkų į jaunimo rinktines išleidę panevėžiečiai diskutavo su sirgaliais ir savo miesto valdžia apie klubą slegiančius finansinius ir kitokius sunkumus, "Trakai" pasinaudojo proga sužaisti kontrolines rungtynes su Rygos "Daugava". Trakiškiai pralaimėjo, bet Edgaras Jankauskas ir jo trenerių štabas šįsyk daug eksperimentavo sudėtimi.

"Ekranas" čempionate nelaimėjo jau trejų rungtynių iš eilės, o šįkart komandai negalės padėti ir diskvalifikuotas gynėjas Edvinas Girdvainis. "Trakų" stovykloje situacija priešinga - į rikiuotę grįžta dvejas rungtynes dėl raudonos kortelės praleidęs šalies rinktinės saugas Vytautas Lukša.

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 10:37

Gargždų "Banga" - "Klaipėdos granitas"

Birželio 11 dieną 21 val. Gargždai, miesto stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

Klaipėdiečiai bus pirmieji "Bangos" svečiai, išbandysiantys naują dirbtinę Gargždų stadiono dangą. Ji buvo paklota naudojantis pertrauka "SMScredit.lt A lygos" čempionate ir palankiomis oro sąlygomis.

Gargždų futbolininkai degs noru reabilituotis už pažeminimą, patirtą per rungtynes su "Dainava" ir atkeršyti "Klaipėdos granitui" už pralaimėjimą pirmajame rate - tada "Banga" ne tik patyrė pirmą nesėkmę, bet ir praleido pirmą sezono įvartį. Tačiau lengva Vakarų Lietuvos derbyje Maksimo Tiščenkos treniruojamai komandai nebus - klaipėdiečiai prieš pertrauką įveikė abu apatinius turnyro lentelės kaimynus, demonstruodami neprastą žaidimą per trejas rungtynes surinko septynis taškus ir priartėjo prie lyderių grupės.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 14:26

CEZI NEGALIU EITI, MAMA ŠIANDIEN NEIŠLEIDŽIA

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 14:41

Būk didelis, tark savo žodė mamytei. Arba kartu varykit į fulę. :D

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 19:16

Šaunuoliai šiauliečiai 8-)

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 19:33

FC ŠIAULIAI 3 - 1 ATLANTAS
2014 06 09, ŠIAULIAI


ATLANTAS sužaidė pirmas kelias minutes ir nusiramino iki tokio lygio, kad greitai juos ištiko koma. O kominiai atlantiečiai net į vartus pataikyti nesugebėjo. maža to nesusikalbėjo gynyboje ir prasileido net tris įvarčius.
gėdingas pasirodymas. Aš tikėjausi gražaus futbolo, o gavo kažkokia velniava.
Kostia niekaip nenuteikia atlantiečių kovai, o iki tol nieko čempionate nerodę šiauliečiai sugebėjo gan lengvai apžaisti.
Na, nuo to tik įdomesnės pirmenybės bus. Gero vakaro.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 09 21:25

sveikinimai Šiauliams, turėjo ir jiems kada pasisekti :)

...

Re: XVI (16) turas:

2014 Bir 10 10:05

"Šiauliai" 3 - 1 Klaipėdos "Atlantas"

Birželio 9 dieną 17.30 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Pirmajame rate - 0:1.

2014-06-09 | 16 turas | Teisėjas: Nerijus Dunauskas | Žiūrovų: 550

Svečiai į priekį įsiveržė, sužaidus vos 23 sekundes. Šiauliečiai prarado kamuolį savo aikštės pusėje ir leido „Atlantui“ surengti žaibišką kontrataką. Jos smaigalyje atsidūręs Marius Papšys savo šansą išnaudojo ir iš kelių metrų „uždarė“ tikslų Tado Eliošiaus perdavimą.

Greitas įvartis klaipėdiečių nenuramino. 6-ąją minutę puikią progą įvarčiui turėjo Evaldas Razulis, tačiau po M.Papšio pakelto kampinio puolėjas iš kelių metrų smūgiu galva pataikė į skersinį. Negana to, į vartus įbėgęs puolėjas sugadino vartų tinklą, todėl rungtynės buvo trumpam sustabdytos.

Atsigavę po šoko, „Šiauliai“ buvo labai arti išlyginamojo įvarčio 11-ąją minute. Perdavimas Niko Tokičiaus nepasiekė, tačiau kamuolys atšoko jo tėvynainiui Stjepanui Babičiui. Kroatas puikiu tolimu šūviu galėjo atidaryti savo komandos sąskaitą, tačiau neįtikėtiną reakciją pademonstravęs Mantas Galdikas pirštų galais palietė kamuolį ir nukreipė jį į vartų skersinį.

Pamažu išlyginę žaidimą, aikštės šeimininkai perėmė iniciatyvą ir vis dažniau atsidurdavo svečių aikštės pusėje. Atsitraukęs link savo vartų „Atlantas“ ieškojo progų greitoms atakoms. Vienos jų metu kėlinio viduryje T.Eliošius sulaukė gražaus J.Kirilovo perdavimo kulnu, stipriai smūgiavo į artimą vartų kampą, bet N.Tabokas šuoliu nukreipė kamuolį į kampinį.

36-ąją minutę rezultatas tapo lygus. Netoli baudos aikštelės prieš vartus buvo nugriautas N.Tokičius. Prie kamuolio stojęs S.Babičius idealiai tiksliu baudos smūgiu nukreipė kamuolį į viršutinį vartų kampą, nepalikdamas M.Galdikui jokių šansų.

Po penkių minučių šiauliečiai griebėsi už galvos, kai komandos draugo į vartus pažeme pasiųsto kamuolio kryptį pakeitė koją pakišęs Rokas Gedminas, bet „Atlantą“ išgelbėjo ant vartų linijos stovėjęs J.Kirilovas.

Kėlinio pabaigoje N.Tokičius pabandė vieną prieš vartus išvesti R.Gedminą. Saugas prie kamuolio atsidūrė šiek tiek anksčiau už vartus palikusį M.Galdiką, tačiau kamuolio nukreipti į tinklą nesugebėjo.

Po pertraukos „Atlantas“ metė į aikštę Gediminą Krušą ir Roką Krušnauską, tačiau iniciatyva toliau priklausė „Šiauliams“, kurie netrukus išsiveržė į priekį. 50-ąją minutę S.Babičius aukštu perdavimu įmetė kamuolį į baudos aikštelę, kur N.Tokičius gražiu smūgiu krisdamas ir neleisdamas kamuolius nukristi ant žemės užbaigė savo įvarčių badą.

Klaipėdiečiai pabandė perimti iniciatyvą, persikėlė į varžovų aikštės pusę, kėlė keletą kampinių, uždirbo porą pražangų pavojingose vietoje, tačiau standartinėmis padėtimis naudos neišpešė, o pozicinėmis atakomis spragų „Šiaulių“ komandos gynybos nesurado.

76-ąją minutę „Šiauliai“ surengė rezultatyvią greitą ataką. R.Gedmino reidas baigėsi aštriu perdavimu, kurį šuoliu nutraukė M.Galdikas, tačiau turėjęs sugauti kamuolį vartininkas jį atmušė prieš save ir leido į baudos aikštelę atskubėjusiam Dovydui Medžiaušiui padidinti komandos persvarą.

Galutinis taškas rungtynėse galėjo būti padėtas 87-ąją minutę. Po dar vienos aikštės šeimininkų kontratakos Justo Raziūno perdavimą N.Tokičiui darsyk prieš save atrėmė M.Galdikas. Pirmasis prie kamuolio atsidūrė Titas Vitukynas, tačiau jo bandymas įmušti slystant žole baigėsi smūgiu į skersinį.

Grįžti į