Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:03

XVII (17) turas

Atlantas 2 - 0 Utenis
2016-07-12 18:30, Klaipėdos centrinis stadionas

Lietava 3 - 2 Kauno Žalgiris
2016-07-14 18:00, Jonavos miesto stadionas

Trakai 0 - 2 Stumbras
2016-07-14 19:30, LFF stadionas

***

Atidėtos 17 turo rungtynės bus žaidžiamos

2016-08-28 18:30, LFF stadione

Žalgiris vs. Sūduva
Paskutinį kartą redagavo 1 Makenzis. Iš viso redaguota 2016 kartus.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:05

ATLANTAS 2 : 0 UTENIS
2016-07-12 18:30
17 Turas
Klaipėdos centrinis stadionas
Žiūrovai: 500

Teisėjai
Jurijus Paškovskis
Aleksandras Radiušas
Vitalijus Gomolko
Įvarčiai:
77 min. A.Bartkus nerealizavo 11 m baudinio.
86' Ovidijus Verbickas
90' Domantas Šimkus
ATLANTAS IMA TAŠKUS
http://alyga.lt/live/atlantas-utenis-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovidijaus Verbicko ir Domanto Šimkaus įvarčiai dvikovos pabaigoje garantavo sunkią Klaipėdos „Atlanto“ pergalę prieš Utenos „Utenį“ po pertraukos „SMScredit.lt A lygos“ čempionate – 2:0 (0:0). Uostamiesčio ekipa turnyro lentelėje pavijo vieneriomis rungtynėmis mažiau sužaidusį Vilniaus „Žalgirį“.

Nuo mačo pradžios žaidimas vyko tik viena kryptimi, tačiau pralaužti penkių gynėjų taktiką pasirinkusio „Utenio“ klaipėdiečiams nesisekė.

Pavojingiausią progą pirmoje rungtynių pusėje „Atlantas“ sukūrė sužaidus 14-a minučių. Po Olego Dmitrijevoperdavimo Abdoulo Syllos nestiprų smūgį kone nuo vartų linijos atrėmė vartininkui į pagalbą suskubęs Vitalijus Polianskis.

Nerasdami kelių link varžovų vartų, klaipėdiečiai savo laimę bandė tolimais smūgiais. „Utenio“ komandoje debiutavusio Luko Žukausko meistriškumą dusyk patikrino Marius Papšys. Kartą jo šūvį iš toli vartininkas sugavo, o baudos smūgį ne be vargo nukreipė už galinės linijos.

Šiek tiek tikslūmo pritrūko Maksimui Maksimovui. Po geltona kortele įvertintos Aurimo Tručinsko pražangos rusas mušė labai pavojingai, kamuolys praskriejo visiškai šalia skersinio.

Vėliau L.Žukausko reakciją patikrino ir O.Dmitrijevas, kurio kiek netikslų smūgį „Utenio“ vartų sargas palydėjo šuoliu.

Pirmąsias rungtynes „Atlanto“ gretose žaidęs Marius Adamonis tik antrojo kėlinio pradžioje turėjo įsijungti į žaidimą ir sugauti tolimą Roberto Freidgeimo bandymą. Iki tol Utenos futbolininkai į vartus nesmūgiavo.

Vėliau dar sykį atakos smaigalyje atsidūrė A.Sylla. Po perdavimo iš aikštės gilumos „Atlanto“ legionierius iššoko prieš vartus, bet, kovojusiam dėl pozicijos su varžovu puolėjui smūgis vėl nepavyko.

Po vartus palikusio ir kamuolio po kontakto su komandos draugais nesugavusio L.Žukausko klaidos 65-ą minutę stadione nuaidėjo atodūsis, nes M.Maksimovas kiek paskubėjo ir mušė aukštai virš skersinio. Netrukus po to vartininkas ištaisė savo klaidą, sugaudamas pavojingą M.Papšio smūgį pažeme.

Kėlinio viduryje svečiai surengė gražią ataką. Po kelių Igoro Poručinskio ir Danielio Romanovskio perdavimų KirilasLevšinas atsidūrė visiškai laisvas prieš vartus, bet jo smūgis skriejo virš vartų, be to, buvo užfiksuota ir nuošalė.

Vos tik aikštėje pasirodęs klaipėdietis D.Kazlauskas perėmė kamuolį iš gynėjo, įsiveržė į baudos aikštelę ir griuvo po kontakto su Jevgenijumi Morozu. Teisėjas parodė į 11 m. žymą, o su tokiu sprendimu nenorėjęs sutikti „Utenio“ kapitonas Valentinas Jeriomenka prieš save išvydo geltoną kortelę.

Išsiveržti į priekį „Atlantui“ nepavyko. Prie kamuolio stojusio Andriaus Bartkaus muštą baudinį atrėmė fantastiškai sužaidęs L.Žukauskas, o pakartotinį O.Dmitrijevo bandymą blokavo Lukas Valvonis.

Tačiau vartininkas buvo bejėgis 86-ą minutę, kai po O.Dmitrijevo perdavimo laisvas likęs Ovidijus Verbickasgalingu smūgiu pasiuntė kamuolį į viršutinį vartų kampą.

Paskutinę mačo minutę grubiai suklydus L.Valvoniui, kamuolį perėmęs Domantas Šimkus akistatoje su svečių vartininku padvigubino „Atlanto“ persvarą, pelnydamas pirmąjį savo įvartį čempionate ir įtvirtindamas komandos pergalę.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:07

XVI TURAS: „ATLANTAS“ 2 - 0 „UTENIS“

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:08

„Kauno Žalgiriui“ Jonavoje teko pripažinti „Lietavos“ pranašumą
2016 m. liepos 14 d. http://alyga.lt/live/lietava-kauno-zalgiris-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Jonavos „Lietava“ nutraukė šešių nelaimėtų rungtynių seriją. Aukštaitijos komanda savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 3:2 (1:1) palaužė „Kauno Žalgirį“, prieš kurį buvo iškovojusi savo paskutinę pergalę „SMScredit.lt A lygos“ čempionate.

Į savo sąskaitą įsirašiusi tris taškus, „Lietava“ bent laikinai pakilo į penktąją turnyro lentelės vietą, aplenkdama vėliau rungtynes pradėjusį Kauno „Stumbrą“. Šiose rungtynėse pirmuosius savo įvarčius stipriausioje šalies lygoje pelnė jonaviškis Marius Ganusauskas ir žalgirietis Kasparas Neverdauskas.

Nors mačą aktyviau praėjo jonaviškiai, tačiau apsipratęs su lietaus merkiama aikšte „Kauno Žalgiris“ pirmasis surengė labai pavojingą išpuolį 15-ą minutę. Greitos atakos metu į baudos aikštelę įkirtęs svečių komandos naujokas iš Brazilijos Brunno sulaukė puikaus Tomo Bučmos perdavimo, bet mušė šalia vartų.

Po šio momento žalgiriečiai pastebimai suaktyvėjo. Andriui Veličkai pavyti kamuolį pritrūko centimetrų, puolėjas įsirėžė į jį sugriebusį varžovų vartininką. Kitos atakos metu Giedriui Kvedarui teko dar sykį gelbėti komandą, atremiant pavojingą Luko Sendžiko smūgį pažeme.

Iki tol tik tolimu Tomo Salamanavičiaus šūviu kauniečių vartams grasinusi „Lietava“ išsiveržė į priekį 33-ią minutę. Dominykas Galkevičius tiksliu perdavimu baudos aikštelėje surado Lauryną Stonkų, o kapitonas savo šansą išnaudojo.

Kėlinio pabaigoje Jonavos komanda privalėjo padvigubinti persvarą. Po kampinio Deividas Mikelionis paliko vartus ir kumščiais numušė kamuolį tiesiai Artūrui Rociui, kurio tolimas smūgis sudrebino vartų konstrukciją.

Netrukus pasitvirtino auksinė futbolo taisyklė, paskutinę kėlinio minutę „Kauno Žalgiriui“ išlyginus rezultatą. Kampinio metu Edvino Kloniūno smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į virpstą, o pirmasis prie jo atsidūręs A.Velička nesuklydo.

Po pertraukos iniciatyvą vėl susigrąžino aikštę šeimininkai. Tadas Eliošius tolimu smūgiu į vartus nepataikė, tačiau privertė vartininką šuoliu palydėti kamuolį. Vėliau laisvas galva į vartus nepataikė L.Stonkus.

Sužaidus beveik valandą, aikštės šeimininkai dar sykį įgijo pranašumą. Pasižymėjo Valdemaras Borovskis, kurio netikėto smūgio į artimą vartų kampą D.Mikelionis atremti nepajėgė.

„Kauno Žalgiriui“ pabandžius paspausti varžovus, „Lietava“ lengviau atsikvėpė 73-ią minutę. Nuošalės išvengęs ir prieš vartininką atsidūręs L.Stonkus pasielgė labai nesavanaudiškai, atiduodamas perdavimą M.Ganusauskui. Antrojo kėlinio viduryje aikštėje pasirodžiusiam futbolininkui beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus.

Buvusios savo komandos pasigailėjo Rokas Krušnauskas. Į „Lietavą“ iš „Kauno Žalgirio“ persikėlęs puolėjas po puikaus T.Salamanavičiaus perdavimo įsigudrino pataikyti į vartų virpstą iš kelių metrų atstumo.

Intrigą rungtynėse atstatė A.Veličką pakeitęs K.Neverdauskas. Jaunasis žalgirietis po tikslaus Ernesto Pilypo perdavimo nesunkiai laimėjo akistatą su G.Kvedaru 87-ą minutę.

Sugrąžinti dviejų įvarčių persvarą jonaviškiams galėjo V.Borovskis. Bet prieš svečių vartininką atsidūręs gynėjas mušė labai nestipriai ir D.Mikelionis kamuolį sugavo.

Atvirą futbolą mačo pabaigoje demonstravusios komandos sukūrė dar po vieną gerą momentą. Laisvas galva į vartus nepataikė M.Ganusauskas, svečiai atsakė pavojingu Roko Sikorskio smūgiu.

„Kauno Žalgirio“ startinė sudėtis: D.Mikelionis, E.Pilypas, M.Fridrikas, P.Daukša, K.Gvildys, T.Bučma, L.Sendžikas, K.Šilkaitis, Edv.Kloniūnas, B.de Amorim Leite, A.Velička.

„Kauno Žalgirio“ atlikti keitimai: Edv.Kloniūną pakeitė R.Sikorskis (72 min.), A.Veličką – K.Neverdauskas (76 min.).

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:08

XVII TURAS: „LIETAVA“ 3 – 2 „KAUNO ŽALGIRIS“

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://alyga.lt/video/xvii-turas-lietav ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

RUNGTYNĖS http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -rungtynes" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:10

TRAKAI 0 : 2 STUMBRAS
http://alyga.lt/live/trakai-stumbras-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Goles:
43' Alexandre'as Kore
92' Klaudijus Upstas


Naujos Kauno „Stumbro“ pajėgos tuoj pat atnešė dividendų – kauniečiai iškovojo skambiausią pergalę klubo istorijoje.

Mariano Barreto kariauna „SMScredit.lt A lygos“ 17-ojo turo mače išvykoje 2:0 (1:0) palaužė pirmenybių lyderius „Trakus“.

Nuo dvikovos pradžios Laikinosios sostinės ekipoje debiutavo vartininkas Rafaelis Broetto, iš Utenos „Utenio“ atvykęs Lukas Artimavičius bei puolėjas Alexandre‘as Kore. Savo ruožtu „ŠMScredit.lt A lygoje“ pirmą sykį šiame sezone su „Trakų“ marškinėliais pasirodė Ignas Plūkas, o gynėjas Georgios Pelagias į kovą buvo mestas jau 12-ąją minutę, kai rungtynių tęsti negalėjo Vaidotas Šilėnas.

Per pirmą pusvalandį iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie daug pavojingų progų nesukūrė, tačiau vertė „Stumbro“ gynėjus, saugus ir puolėją A. Kore kaip reikiant paplušėti. Sykį, kai vienu lietimu smūgiavo Modestas Vorobjovas, kamuolį gaudyti buvo priverstas gaudyti R. Broetto.

Visgi per paskutines penkiolika pirmo kėlinio minučių dominavo kauniečiai. Iš pradžių po Roberto Vėževičiaus perdavimo vos kamuolio nepasiekė arti vartų buvęs Tomas Snapkauskas, netrukus galva virš skersinio standartinės padėties metu smūgiavo Rimvydas Sadauskas.

A. Kore parodė savo greičio bei technikos savybes, suklaidindamas varžovą ir surasdamas baudos aikštelėje Giorgio Russo – italas vienu lietimu smūgiavo į vartininką. Visgi 43-iąją minutę legionierius iš Prancūzijos triumfavo: kamuolys atšoko tiesiai po galingo puolėjo kojomis ir šis nedelsdamas tiksliu smūgiu išvedė „Stumbrą“ į priekį.

Prieš pat kėlinio pabaigą R. Broetto atrėmė pavojingą Nerijaus Valskio baudos smūgį ir tai buvo tik įžanga, ką vartininkas nuveikė po pertraukos.

Vartų sargas likvidavo tolimą Davido Aršakiano bandymą bei netrukus išgelbėjo komandą, kai vienas prieš vartininką buvo išbėgęs N. Valskis. Kiek anksčiau auksinę progą turėjo D. Aršakianas, tačiau puolėjas nepasinaudojo juvelyriniu Deivido Česnauskio perdavimu ir smūgiavo pro šalį. Netrukus savo šanso neišnaudojo ir po keitimo aikštėje pasirodęs Lukas Kochanauskas.

„Stumbras“, kurio gretose debiutavo saugas Alpha Camara, sunkiu metu atsilaikė ir keletą sykių pavojingai kontratakavo. Vienas iš tokių išpuolių ir padėjo galutinį tašką šiame mače.

Antrą pridėto laiko minutę Klaudijus Upstas pabėgo nuo dviejų varžovų ir, įsiveržęs į baudos aikštelę, smūgiavo tiksliai, nepalikdamas I. Plūkui jokių vilčių.

„Trakai“, atsilikdami 0:1, apeliavo į teisėją, kuris, anot „riterių“, neskyrė baudinio, kai baudos aikštelėje krito N. Valskis. Visgi čempionato lyderiai dėl nerealizuotų progų gali kaltinti tik patys save.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 05 12:12

XVII TURAS: „TRAKAI“ 0 - 2 „STUMBRAS“

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

RUNGTYNĖS http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -rungtynes" onclick="window.open(this.href);return false;

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 28 21:09

sakyčiau Sūduva išgyvena rimtą krizę, pertrauka jiems kaip tik. Panašu, kad vėl gali likt 4 vietoje. Paradoksas, kad iš žaidimo iškrenta tie patys senbūviai, kurie turėjo stiprinti komandą Slavickas, Leimonas.
Keista ir tai, kad aštrinant atakas daugiausia pasikliaujama 18metų žaidėjo individualiu mesitriškumu. Tas ypač krito į akis rungtynėse su Atlantu.

Kampuotas
Pranešimai: 1090
Užsiregistravo: 2015 Kov 01 14:04

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 28 21:15

Norejau siandien Suduvos pergales, kad bent siokia tokia intriga del aukso isliktu, bet dabar jau reikia pasveikinti Zalgiri, praktiskai uzsitikrinusi cempiono varda.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 29 12:51

„ŽALGIRIO“ PERGALIŲ SERIJOS „SŪDUVAI“ NUTRAUKTI NEPAVYKO
http://alyga.lt/naujienos/informacija/z ... i-nepavyko" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-28 | Martynas Pocius

„Žalgiris“ pratęsė įspūdingą pergalių seriją. Atidėtose 17-o „SMScredit.lt A lygos“ turo rungtynėse vilniečiai rezultatu 4:1 (1:0) įveikė Marijampolės „Sūduvą“ ir čempionate laimėjo devintą sykį iš eilės.

Turnyro lentelėje nuo artimiausių persekiotojų „Trakų“ žalgiriečiai nutolo jau 10-ies taškų atstumu. Į medalius nusitaikę sūduviškiai per paskutines trejas rungtynes iškovojo vos tašką ir nuo Klaipėdos „Atlanto“ atsilieka keturiais taškais.

Labai aktyviai rungtynes pradėję vilniečiai į priekį išsiveržė jau 5-ą mačo minutę. Kampinio metu baudos aikštelėje ranka sužaidė Admiras Kecapas, o skirtą baudinį šaltakraujiškai įmušė Andrija Kaludjerovičius, su 12-a įvarčių sąskaitoje pakildamas į snaiperių sąrašo viršų.

Ne dažnai prie dominavusių aikštės šeimininkų vartų priartėję marijampoliečiai varžovų vartininko budrumą patikrino tik kėlinio viduryje, kai Saulius Klevinskas ne be vargo prieš save atrėmė tolimą Predrago Pavlovičiaus šūvį. Vėliau šalia vartų kelis sykius mušė Povilas Leimonas.

Artėjant pertraukai, gražią pozicinę ataką sukūręs „Žalgiris“ privertė I.Kardumą šuoliu gaudyti kamuolį po Manto Kuklio smūgio. Vartininko gabumus patikrino ir S.Mikoliūnas, kurio smūgį vartininkas sugebėjo nukreipti už galinės linijos.

Dar vieno kampinio metu už galvos griebėsi Linas Klimavičius. Gynėjas krisdamas neįtikinėtinai nepataikė į tuščius vartus galva iš po metrų atstumo, nukreipdamas kamuolį į skersinį.

Pirmosios „Žalgirio“ atakos metu antroje mačo pusėje S.Mikoliūnas labai techniškai vienu lietimu pabandė uždaryti perdavimą iš krašto, bet darsyk „Sūduvą“ išgelbėjo vartininkas, sugebėjęs atremti nuo žemės prieš jį atšokusį kamuolį.

Dar po penkių minučių vilniečiais sveikino V.Lukšą. Baudos aikštelėje sulaukęs perdavimo saugas puikiai paguldė ant žemės prišokusį gynėją ir neatremiamu smūgiu nepaliko I.Kardumui jokių šansų.

Po keitimo pasirodęs Elivelto jau po keturių aikštėje praleistų minučių turėjo puikią progą įmušti trečiąjį komandos įvartį. Po puikaus M.Kuklio perdavimo prieš vartininką atsidūręs brazilas jo įveikti nesugebėjo.

Neįmušęs „Žalgiris“ buvo nubaustas. „Sūduva“ gražino intrigą į rungtynes 72-ą minutę. Greito išpuolio metu Eligijus Jankauskas surado baudos aikštelėje be priežiūros paliktą Tomą Radzinevičių. Suvalkiečių ekipos lyderis galva mušė tiksliai, pelnydamas 11-ą savo įvartį sezone.

Nors svečiai metėsi lyginti rezultato, tačiau visus taškus mačo pabaigoje sudėliojo Elivelto. Įkirtęs į baudos aikštelę ir sulaukęs A.Kaludjerovičiaus perdavimo legionierius iš Brazilijos savo antrąjį šansą išnaudojo.

Dar po poros minučių brazilas perdavimu prieš vartus išvedė po keitimo aikštėje pasirodžiusį Mariną Matošą, kuris smūgiu į tolimą vartų kampą pelnė ketvirtąjį komandos įvartį.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 29 12:52

V.DAMBRAUSKAS: „NUSIPELNĖME PERGALĖS IR LAIMĖJOME DAUGIAU NEI UŽTIKRINTAI“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/v ... ztikrintai" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-29 | Martynas Pocius

Vilniaus „Žalgiris“ užtikrintai keliauja link čempionų titulo. Vilniečiai iškovojo devintąją iš eilės pergalę „SMScredit.lt A lygoje“, atidėtose 17-o turo rungtynėse rezultatu 4:1 (1:0) įveikdami Marijampolės „Sūduvą“.

Komandos vyr. treneris Valdas Dambrauskas pripažino, kad nors komanda žaidžia puikią atkarpą, pertrauka yra reikalinga.

„Vasara buvo sunki. Per tą patį rugpjūtį buvo septynios rungtynės ir tas iškritimas iš Europos buvo sunkus. Apie savo žaidėjus galiu pasakyti tik pačius geriausius žodžius. Taip, kaip jie šiandien rungtyniavo, momentais rodė labai gero lygio futbolą. Nusipelnėme pergalės ir laimėjome daugiau nei užtikrintai. Keletą dienų atsipūsime. Rugsėjo mėnesį turime užbaigti pradėtus darbus. Laukia iškart po pertraukos kova su „Sūduva“, po to taurės pusfinalis ir finalas. Turime išlaikyti koncentraciją, išlaikyti kojas ant žemės, žiūrėdami į tikslą ir jį įvykdyti“, – teigė specialistas.

Jo teigimu, keitimai pasiteisino, nes abu nuo suolo išėję futbolininkai pelnė įvarčius. Komandoje yra daug žaidėjų, kurie nusipelno žaisti, bet vietų aikštėje tėra vienuolika.

„Noriu padėkoti komandai už nuveiktą darbą, už vietą turnyro lentelėje, kurioje esame dabar. Turime žiūrėti į priekį, atšvęsti, pailsėti ir sugrįžę po pertraukos užbaigti tai, ką esame pradėję“, – kalbėjo treneris.

Jis nesureikšmino praleisto įvarčio, kadangi „Sūduva“ įmušė iš vienintelės progos, o „Žalgiris“ įmušė daugiau nei praleido bei iškovojo tris taškus.

„Džiugina tai, kad žaidžiame laisvai, atsipalaidavę, turime persvarą ir pelnome tris taškus, su kuo norėtųsi pasveikinti ir žaidėjus, ir fanus, ir žiūrovus, kurie šiandien mus labai gerai palaikė“, – užbaigė V.Dambrauskas.

Gynėjas Linas Klimavičius neabejojo, kad rungtynėse „Žalgiris“ turėjo tiek žaidybinę, tiek psichologinę persvarą, todėl nugalėjo pelnytai.

„Tvarkaraštis yra toks, koks yra, todėl gal ir gerai, kad bus pertrauka, nemažai rungtynių šį mėnesį sužaidėme. Vis tik jo nereikia sureikšminti, ruošimės artimiausioms rungtynėms su „Sūduva“ vėl“, – apie įtemptą rato pabaigą sakė futbolininkas.

Jo nuomone, po įmušto įvarčio varžovai įgavo psichologinį pranašumą tas minutes, norėjo išlyginti, bet trečias įvartis viską išsprendė.

„Žaidžiame prieš stiprius varžovus, kurie nori įmušti. Visa gynyba norime nepraleisti, bet svarbiausia, kad mes laimime rungtynes. Tai yra svarbiausia“, – tvirtino L.Klimavičius, užtikrindamas, kad rinktinei jėgų visa užteks, nes jų surasti po laimėtų rungtynių visada yra lengviau.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 29 12:54

A.VESELINOVIČIUS: „NEGALIME DARYTI TOKIŲ KLAIDŲ IR NEBŪTI NUBAUSTI EUROPINIO LYGIO KOMANDOS“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/a ... o-komandos" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-29 | Martynas Pocius

Įveikusi Vilniaus „Žalgirį“ antrajame „SMScredit.lt A lygos“ čempionato rate Marijampolės „Sūduva“ nesugebėjo pakartoti sėkmės atidėtose 17-o turo rungtynėse. Suvalkiečiai svečiuose buvo priversti pripažinti sostinės klubo pranašumą – 1:4 (0:1).


„Sūduvos“ vyr. treneris Aleksandaras Veselinovičius neneigė, kad varžovai pergalę iškovojo pelnytai.

„Manau, rungtynės vyko banguotai: buvo momentai, kad „Žalgiris“ dominavo aikštėje, bet buvo momentai, kai „Sūduva“ kontroliavo eigą savo veiksmais bei erdvių išnaudojimu, ir pirmo kėlinio pabaigą bei antrą kėlinį, išskyrus paskutines 5 minutes, sužaidė geru ritmu. Bet, kai žaidžiame su rimtu varžovu, koks yra „Žalgiris“, negalime daryti tokių klaidų ir nebūti nubausti europinio lygio komandos“, – sakė treneris.

Pasak jo, po Tomo Radzinevičiaus įvarčio rungtynėse įvyko lūžis, todėl rezultatas galėjo tapti lygus.

„Mes atlikome kai kurias korekcijas. Jos buvo sėkmingos, tik neįmušėme. Kai rezultatas yra 4:1, galime sakyti daug ką, tačiau dabar bereikia pasveikinti varžovus. Turėjome ilgą sėkmingą seriją, kurios metu žaidėme be pralaimėjimo. Dabar per keturias dienas pralaimėjome du kartus, o po rinktinių pertraukos laukia sudėtingas tvarkaraštis. Kiekvienas naujas mačas atneša naujus įvykius. Šiandienos mačas – jau istorija. Niekas nežino, kokios būklės žaidėjai grįš iš rinktinės ir kokia situacija bus po 10 dienų treniruočių proceso, todėl dar anksti kalbėti apie mačą su „Žalgiriu“ po pertraukos“, – kalbėjo A.Veselinovičius.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XVII (17) turas:

2016 Rgp 29 12:56

ŽALGIRIS 4 - 1 SŪDUVA
http://alyga.lt/live/zalgiris-suduva-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Įvarčiai:
[1-0] 5' Andrija Kaludjerovičius
[2-0] 51' Vytautas Lukša
[2-1] 72' Tomas Radzinevičius
[3-1] 89' Elivelto
[4-1] 91' Marinas Matošas

2016-08-28 18:30
17 Turas
LFF stadionas
Žiūrovai: 717

Teisėjai
Gediminas Mažeika
Vytenis Kazlauskas
Ingrida Siliūnienė

Santrauka; http://alyga.lt/video/xvii-turas-zalgir ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į