...

XVIII (17) turas:

2013 Bir 11 11:12

2013-06-14 18:30
Banga - : - Žalgiris

2013-06-15 14:00
Ekranas - : - Šiauliai

2013-06-15 18:00
Kruoja - : - Atlantas

2013-06-16 17:00
Dainava - : - Tauras

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 12 12:07

Stabtelėjusi "Banga" laukia žalgiriečių
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... ieciu.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Būsimoji VMFD "Žalgiris" komandos varžovė Gargždų "Banga" pergalės džiaugsmo nepatyrė paskutinėse trejose "SMScredit.lt A lygos" rungtynėse

Dešimtajame ture įsibėgėjusios "Bangos" trijų laimėtų mačų serija nutrūko tryliktajame ture, patyrus pralaimėjimą Panevėžio "Ekranui".
Taškai vėliau taip pat buvo prarasti sužaidus lygiosiomis su Pakruojo "Kruoja" bei nusileidus Marijampolės "Sūduvai".
Dėl rinktinės rungtynių susidariusią pertrauką "Banga" praėjusį savaitgalį išnaudojo draugiškam susitikimui Juodkrantėje su baltarusių Gardino "Neman" klubu, kuris gargždiškiams nuotaikos prieš penktadienio dvikovą su "Žalgiriu" nepakėlė - beviltiškai pralaimėta 1:5.
Nepaisant pastarųjų nėsėkmių A lygos turnyrinėje lentelėje septintąją vietą užimanti "Banga" (14 tšk.) įsiterpė į atkaklią kovą dėl penktosios pozicijos, kuri šiuo metu priklauso "Šiauliams" (17 tšk.). Laipteliu žemiau rikiuojasi "Kruoja" (16 tšk.).
Savo aikštėje 18 val. 30 min. "Žalgirį" priimsianti "Banga" pirmąją akistatą Vilniuje Lietuvos vicečempionams pralaimėjo tik po atkaklios kovos 2:4. Tą kartą žalgiriečiai savo pranašumą įrodė mačo pabaigoje, esant lygiam rezultatui 2:2, lemiamus įvarčius 79 ir 90 minutę mušė puolėjai Kamilis Bilinskis bei Vedranas Gercas.
"Rungtynių eiga ir komandos žaidimas iki 65 minutės mane tenkino. Vėliau pasijautė vaikinų koncentracijos stoka, galbūt ir sėkmė nusisuko, tačiau ją reikia užsitarnauti. Rezultatas mūsų nedžiugina", - tuomet kalbėjo "Bangos" vyriausiojo trenerio kėdėje debiutavęs Mindaugas Čepas.
"Varžovai visas 90 minučių kovojo dėl kiekvieno kamuolio, demonstravo gerą ir įdomų futbolą", - priešininkų pasirodymą apibūdno "Žalgirio" strategas Marekas Zubas.
Atsakomajame mače žalgiriečių vartams pirmiausia grasins "Bangos" puolėjas Aurelijus Staponka, taikliai smūgiavęs sostinėje, o per pastaruosius aštuonis turus pelnęs net 6 įvarčius.
Puolime jam bus pasiruošęs talkinti šiemet keturis kartus pasižymėjęs Gajus Kulbis, tris sykius kamuolį į vartų tinklą siuntęs Tamazis Chargeišvilis.
Savo ruožtu "Žalgiris" Gargžduose išrikiuos savo gynybines pajėgas, kurios A lygoje per 14 rungtynių praleido vos 5 įvarčius.

The Miz

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 12 14:06

Pakeistas "Kruojos" ir "Atlanto" rungtynių laikas. Varžybos vyks šeštadienį ne 14 val., o 18 (!) val.
Manoma, kad taip pasielgta dėl Klaipėdos komandos gerbėjų, kad jie spėtų atvažiuoti į Pakruojį ir šiame mieste iki rungtynių linksmai praleistų laiką :)

Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 12 14:11

Pakeistas "Kruojos" ir "Atlanto" rungtynių laikas. Varžybos vyks šeštadienį ne 14 val., o 18 (!) val.
Manoma, kad taip pasielgta dėl Klaipėdos komandos gerbėjų, kad jie spėtų atvažiuoti į Pakruojį ir šiame mieste iki rungtynių linksmai praleistų laiką :)
Pagers alaus Pakruojaus ir uzsibaigs jiems linksmumas :D

The Miz

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 12 15:15

o tai ka daugiau ten pas jus daryti? tik alu gerti, nu dar Pakruoje dvara galima apziuret is bedos, o po to fulen. jeigu stiprtizo klubo pas jus nera, tai naivu tiketis, kad daug pinigu uzkalsite vien is alaus, keli is vakaru fronto aktivistai atviks, nuo to jusu ekonimikos ligis nepakils

Marens
Pranešimai: 388
Užsiregistravo: 2012 Vas 06 14:54
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Šiauliai

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 12 16:55

o tai ka daugiau ten pas jus daryti? tik alu gerti, nu dar Pakruoje dvara galima apziuret is bedos, o po to fulen. jeigu stiprtizo klubo pas jus nera, tai naivu tiketis, kad daug pinigu uzkalsite vien is alaus, keli is vakaru fronto aktivistai atviks, nuo to jusu ekonimikos ligis nepakils
Yra restoraniukas Kruoja antram aukste :D

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 13 14:54

Gargždų „Banga“ - Vilniaus „Žalgiris“.
Birželio 14 dieną 18.30 val. Gargždai, miesto stadionas. Pirmajame rate – 2:4.

Per pertrauką abi komandos žaidybinę praktiką kaupė Juodkrantėje, kur sužaidė su tais pačiais varžovais iš Baltarusijos. Rezultatai – skirtingi: „Žalgiris“ įveikė Gardino „Neman“ 2:0, o gargždiškiai tai pačiai komandai nusileido 1:5.

„SMScredit.lt A lygos“ lyderiai su Gardino komanda susigrūmė „Neringos taurės“ turnyre, kurio finale pralaimėjo Jūrmalos „Spartaks“ iš Latvijos. Tačiau panikos bangų dėl šios nesėkmės „Žalgirio“ treneris Marekas Zubas nekėlė. Jis dar prieš turnyrą buvo paskelbęs, kad varžybos Juodkrantėje – pasirengimo artėjančiai Europos lygos atrankai etapas.

„Bangai“ per pertrauką teko verstis be trenerio Mindaugo Čepo, asistavusio Arminui Narbekovui šalies jaunimo rinktinėje, tačiau, pasak paties gargždiškių stratego, jis nuolat laikė ryšį su savo padėjėju Vaidu Žutautu. M.Čepas prie „Bangos“ vairo debiutavo būtent rungtynėse su „Žalgiriu“ pirmajame rate.

Gargždiškiams vėl negalės padėti vartininkas Vitalijus Mirnyjus. Jis gydosi lūžusią plaštaką.

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 13 14:55

Panevėžio „Ekranas“ - „Šiauliai“.
Birželio 15 dieną 14 valandą. Panevėžio „Aukštaitijos“ stadionas. Pirmajame rate – 4:1.

„Ekraną“ paliko puolėjas Artūras Rimkevičius, kuris nuo šiol gyvena Brunėjuje ir žaidžia Singapūro čempionate. Panevėžiečiai kol kas taip pat negali registruoti savo pastiprinimo iš Serbijos, bet iki birželio 24-osios šiauliečiams teks atlaikyti daug sudėtingesnius iššūkius nei jų varžovams.

Ant „Šiaulių“ suolo po diskvalifikacijos vėl sėdės treneris Tomas Kančelskis, bet dėlioti sudėtį jam teks žinant, kad komandoje nebėra vartininko Šarūno Jurevičiaus, gynėjo Deivydo Lunskio, saugų Tomo Snapkausko ir Marko Rašo bei puolėjo Georgijaus Alaverdašvili. Klubas nusprendė atsisveiktinti su šiais žaidėjais.

Traumą gavus Pauliui Pociui į vartus, matyt, teks stoti nepatyrusiam aštuoniolikmečiui Edgarui Jonaičiui. Pasak „Šiaulių“ viceprezidento Sauliaus Lesnicko, vartininko problema – dabar opiausia.

„Ekranui“ šįkart neatstovaus ir Uchenna Umeh. Saugas iš Nigerijos užsidirbo ketvirtą geltoną kortelę šį sezoną rungtynėse su Klaipėdos „Atlantu“.

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 13 14:55

Pakruojo „Kruoja“ - Klaipėdos „Atlantas“.
Birželio 15 dieną 18 val. Pakruojis, miesto stadionas. Pirmajame rate – 0:2.

Pakruojo klubas dairosi papildymo prieš Europos lygos atranką, bet naujų pajėgų teks palaukti. O tai reiškia, kad rungtynėse su „Atlantu“ bus sunku – iki birželio pertraukos „Kruoja“ ant suolo tradiciškai sodindavo vos porą neapšaudytų jauniklių, o dabar atsisveikinta dar ir su patyrusiu pagrindinės sudėties saugu Tomu Miklinevičiumi.

„Atlantas“ irgi turi savų bėdų, kurių svarbiausia – rezultatyviausio komandos žaidėjo Evaldo Razulio stresinis pėdos kaulo lūžis, eliminavęs snaiperį bent kelioms savaitėms. „Atlantas“ tik trečiadienį sulaukė iš Suomijos grįžusio gynėjo Marko Benetos, kuris jaunimo rinktinėje sužaidė abejas rungtynes nuo pirmos iki paskutinės minutės.

Kiti į rinktines pakviesti futbolininkai grįžo anksčiau – ir nacionalinėje komandoje buvę Tadas Eliošius bei Andrius Bartkus, ir jaunimo rinktinėje su San Marinu žaidęs, bet dėl mokyklos egzaminų į Suomiją nevykęs jaunimo rinktinės saugas Donatas Kazlauskas atstovavo klaipėdiečiams kontrolinėse rungtynėse Rygoje su šio miesto „Skonto“.

„Kruojos“ gynėjui Valdui Pocevičiui pozityvios energijos turėtų pridėti permainos asmeniniame gyvenime. Futbolininkas praėjusį savaitgalį vedė.

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 13 14:56

Alytaus „Dainava“ - Tauragės „Tauras“.
Birželio 16 dieną 17 val. Alytaus miesto stadionas. Pirmajame rate – 0:0.

Alytiškiams šios rungtynės yra proga dar labiau atitrūkti nuo absoliutaus „SMScredit.lt A lygos“ autsaiderio. Tauragiškiams – galimybė toli nepaleisti bent jau priešpaskutinę vietą užimančios „Dainavos“.

Pergalingose rungtynėse su „Šiauliais“ Dariaus Urbelionio treniruojama Dzūkijos komanda vertėsi be legionierių. Bent vieno jų nebus ir šįkart – Claude'as Maka vis dar klajoja po Azijos ir Europos stadionus su Kirgizijos rinktine.

Kalbama, kad užsieniečių skaičius turėtų mažėti ir „Taure“. Klubas atsisveikino su generaliniu vadybininku Michele Giordano. Logiška manyti, kad šio italo į Lietuvą atvilioti futbolininkai irgi kels sparnus iš Tauragės.

Alytiškiai, kaip jau tapo įprasta, savo stadione žiūrovams siūlys ne tik žaidimų, bet ir duonos, tai yra, materialių dalykų. Klubas skelbia, kad šįkart žiūrovams ne tik bus dalijami bilietai į U-19 Europos čempionato finalo turnyro varžybas, bet ir prizai, kurie teks vienam iš 50-ties tribūnoje esančių sirgalių.

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 13 14:58

17 turo anonsas. Į aikštes – po pertraukos ir kol kas be naujokų
http://www.alyga.lt/naujiena/17-turo-an ... aujoku/239" onclick="window.open(this.href);return false;

„SMScredit.lt A lyga“ grįžta.

Po pusantros savaitės pertraukos, per kurią tarptautines atrankos rungtynes žaidė nacionalinė ir jaunimo rinktinės, lygos klubai vėl leidžiasi į taškų medžioklę.
Kai kurie jų išretėjusiomis gretomis, nes kol kas žaidėjus galima tik atleisti.

Žalią šviesą naujų registracijai varžybų nuostatai uždegs birželio 24-ąją.

The Miz

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 15 20:06

“Bangos” gynyba neatlaikė “Žalgirio” atakų
http://penalty.lt/bangos-gynyba-neatlai ... rio-ataku/" onclick="window.open(this.href);return false;

Pagirtinai progas išnaudoję Vilniaus “Žalgirio” futbolininkai penktadienį iškovojo dar vieną įtikinamą pergalę, svečiuose 5:1 sutriuškinę Gargždų “Bangą”.

Jau rungtynių pradžioje žalgiriečiai ėmė mušti įvarčius. 3 min. Jakubas Wilkas perdavė kamuolį į baudos aikštelę, ten kilo sumaištis, vartininkas Rimantas Bogužas praleido kamuolį, o paskutinis jį lietė Mantas Kuklys – 0:1. 17 min. po dar vieno J.Wilko perdavimo galva smūgiavo Kamilis Bilinskis, o jo smūgį pataisė Andro Švrljuga. 31 min. po tolimo Egidijaus Vaitkūno perdavimo K.Bilinskis gavo kamuolį baudos aikštelėje, turėjo pakankamai laiko sprendimui priimti ir šaltakraujiškai įmušė į vartus. “Banga” nuskubėjo į ataką ir už tai buvo skaudžiai nubausta. 33 min. J.Wilkas “įsirašė” trečią rezultatyvų perdavimą. Po lenko perdavimo be priežiūros paliktas Pavelas Komolovas vienu lietimu nukreipė kauolį į vartus – 0:4.

Antro kėlinio pradžioje “Banga” įkvėpė gaivaus oro. 51 min. Lukas Peričius baudos aikštelėje sužaidė ranka ir skirtą 11 m baudinį realizavo Tamazi Čargeišvilis – 1:4. Gargždiškiai po įvarčio suaktyvėjo ir kurį laiką energinai atakavo, bet “Žalgiris” palaipsniui numalšino šeimininkų entuziazmą. O po keitimo aikštėje pasirodęs Rytis Leliūga 77 min. įmušė penktąjį įvartį – 1:5.

The Miz

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 15 20:07

“Ekranas” išvargo pergalę prieš “Šiaulius”
http://penalty.lt/ekranas-isvargo-perga ... -siaulius/" onclick="window.open(this.href);return false;

Panevėžio “Ekranas” šeštadienį namie iškovojo sunkią pergalę, 2:1 nugalėdamas “Šiaulių” komandą.

Šiauliečių gretose žaidė daug jaunų žaidėjų. Nepaisant to, jie niekuo nenusileido rungtynių favoritais laikytiems panevėžiečiams. Rungtynių pradžioje “Ekranas” perėmė iniciatyvą, bet apsiribojo ilgomis pozicinėmis atakomis. Realiausią progą šeimininkai turėjo 21 minutę, kai Aurimas Vertelis pataikė į skersinį. Po minutės Arsenijui Buinickiui smūgiuoti iš arti sutrukdė gynėjai. 34 min. “Šiauliai” įmušė įvartį. Armino Vaskelos iš kairiojo krašto smūgiuotas kamuolys po rikošeto įskriejo į Tado Kaunecko ginamus vartus. Po įvarčio “Šiauliai” perėmė iniciatyvą ir kontroliavo kamuolį.

Antrame kėlinyje “Ekrano” bandymai pakeisti dvikovos eigą ilgai nedavė vaisių. Tik 64 min. rezultatą gražiu smūgiu išlygino po keitimo aikštėje pasirodęs Egidijus Varnas. Puolėjas pasižymėjo smūgiu iš eigos nestabdydamas kamuolį. Rungtynių pabaigoje “Šiauliai” didelį dėmesį skyrė gynybai, o kontratakose pavojingi buvo A.Vaskela ir Tautvydas Eliošius. Vis dėlto, aštuoniolikmečiui Šiaulių komandos vartininkui Edgarui Jonaičiui nepavyko padėti komandai išplėšti taško. 90 min. po užsitęsusios “Ekrano” atakos nuo baudos aikštelės linijos tiksliai smūgiavo Dovydas Norvilas – 2:1.

The Miz

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 15 20:08

“Kruoja” padarė paslaugą “Žalgiriui”
http://penalty.lt/kruoja-padare-paslauga-zalgiriui/" onclick="window.open(this.href);return false;

Banguotai šį sezoną rungtyniaujanti Pakruojo „Kruojos“ komanda šeštadienį pateikė netikėtumą, namie 2:0 palauždama Klaipėdos „Atlantą“.

Rungtynės Pakruojyje vėlavo dėl to, kad budintis greitosios pagalbos automobilis vis delsė atvykti į stadioną.

Pagaliau prasidėjus susitikimui, “Kruoja” pelnė ankstyvą ir netikėta įvartį. 4 min. Ričardas Beniušis tolimu gražiu smūgiu iš 25 metrų išvedė savo komandą į priekį. Netrukus iniciatyvą perėmė “Atlantas”. Klaipėdiečiai netruko įsitvirtini aikštės viduryje ir regzti atakas. Pakruojo komandai beliko kontratakuoti. Vieno išpuolio metu po Nerijaus Mačiulio perdavimo įvarčio vos nepelnė Nerijus Astrauskas, bet jam sutrukdė vartininkas.

Antro kėlinio pradžioje “Atlantas” patyrė dar vieną šaltą dušą. 53 min. N.Mačiulis smūgiu iš kairiojo krašto pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą.

Klaipėdiečiai aktyviai veržėsi į priekį, bet sukurti pavojingų progų jiems nesisekė. Reliausią progą turėjo Andrius Bartkus. 80 min. jo spirtas kamuolys pralėkė greta virpsto.

Po šių rungtynių “Atlantas” liko su 32 taškais ir su “Ekranu” dalinasi 2-3 vietomis. Lyderis “Žalgiris” turi 38 taškus ir saugiai įsitvirtino pirmojoje vietoje.

...

Re: XVIII (17) turas:

2013 Bir 17 10:21

BANGA 1 : 5 ŽALGIRIS

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/771/banga-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/771/banga-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/771/banga-zalgiris" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į