...

XVIII (18) turas:

2013 Bir 17 10:42

2013-06-18 18:30
Žalgiris - : - Sūduva

2013-06-18 20:30
Atlantas - : - Banga


2013-06-19 18:00
Tauras - : - Ekranas

2013-06-19 20:00
Šiauliai - : - Kruoja

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 17 12:37

FC Vilniaus Žalgiris
Pakvietimus į rytdienos rungtynes laimėjo: Darius Simavičius, Karolis Bielskis, Justinas Gražys, Matas Rodriguez, Arturas Baturo, Antanas Gss, Happy Elenukas, Andrius Juzkiv, Darius Vitkunas, Kipras Kažukolovas, Dmitriy Chvyruk, Vilius Skrabys, Vytas Radvilavičius, Laimis Grismanauskas, Rokas Suslavičius, Cherry Untanaitė, Egle Petrauskaite, Ugnė Garolytė, Alvydas Tukačiauskas, Aurimas Budraitis, To Mas, Miglė Noreikaitė, Robert Rynkevič, Egidijus Žagaras, Darius Čiužauskas, Vytautas Žičius, Justas Tamošiūnas, Martynas Vasiliauskas, Arūnas Palyga, Andrius Novikas, Марек Харужий, Egidijus Makauskis, Aleister Crowly, Pūkis Ieva, Deivydas Dainius Čeponis, Mindaugas Raginskas, Violeta Ivanauskaitė

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 10:36

18 turas: Vakarų Lietuvos derbis Nr.2
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 92-18turas" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį 20:30 Klaipėdos miesto stadione "Banga" susitiks su Klaipėdos "Atlantu".

Pirmąjį derbio mūšį Gargžduose "Banga" pralaimėjo 0:1. Klaipėdiečių pergalę lėmė antrojo kėlinio pradžioje nuo vienuolikos metrų atžymos E.Razulio pelnytas įvartis. "Banga" antrajame kėlinyje turėjo net keletą galimybių rezultatą išlyginti, tačiau pritrūkdavo arba meistriškumo, arba sėkmės.
Po pirmosios šio sezono tarpusavio dvikovos bendra komandų dvikovų statistika yra tokia: 22 rungtynės, 13 "Atlanto" pergalių, 5 "Bangos" pergalės ir ketverios lygiosios.
Pastaruoju metu abi komandos sunkiai renka taškus. "Banga" per pastarąsias trejas rungtynes patyrė du pralaimėjimus - 1:2 prieš "Sūduvą" ir 1:5 prieš "Žalgirį" - ir tik su "Kruoja" iškovojo tašką (0:0). "Atlantui" sekėsi kiek geriau - rungtynių pabaigoje pavyko palaužti "Dainavą" (2:1), taip pat paskutinėmis minutėmis išplėšti lygiąsias su "Ekranu" (1:1), tačiau Pakruojyje teko pripažinti "Kruojos" pranašumą (0:2).

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 10:50

Vilniaus „“Žalgiris“ - Marijampolės „Sūduva“
Birželio 18 dieną 18.30 val. Vilnius, LFF stadionas. Pirmajame rate – 5:0.


Dėmesio koncentracija ir disciplina. Šiuos dalykus akcentuoja „Sūduvos“ treneris Darius Gvildys prieš rungtynes su čempionato lyderiais.

Pirmojo rato pabaigoje Marijampolės komanda „Žalgiriui“ namuose pralaimėjo 0:5. Tada tai galima buvo vadinti staigmena, bet paskui panašūs rezultatai tapo norma – per pastarąsias penkerias „SMScredit.lt A lygos“ rungtynes vilniečiai įmušė 26 įvarčius bei praleido vos vieną.

„Sūduvoje“, kuri praleido praėjusį turą, artimiausiu metu turėtų būti surikiuotos optimalios pajėgos. Bet su „Žalgiriu“ vidurio saugai Karolis Chvedukas ir Marius Šoblinskas, kurie jau treniruojasi bendroje grupėje su visa komanda, matyt, dar nežais.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 10:50

Klaipėdos „Atlantas“ - Gargždų „Banga“
Birželio 18 dieną 20.30 val. Klaipėda, „Žalgirio“ stadionas. Pirmajame rate – 1:0.


Vakarų Lietuvos derbis šįkart vyks Klaipėdoje. „Bangai“ laikas galbūt ne pats parankiausias, nes išvyka - į pikto „Atlanto“ teritoriją. Klaipėdiečiai praėjusį savaitgalį pralaimėjo Pakruojo „Kruojai“ ir šįsyk pabandys laimėti bei nepaleisti „Žalgirio“ dar toliau nuo savęs.

Uostamiesčio komanda ir vėl rungtyniaus be savo rezultatyviausio žaidėjo Evaldo Razulio. Tačiau komanda, kuri savo gretose turi Tadą Eliošių, Marių Papšį, Andrių Urbšį ir Donatą Kazlauską, yra pavojinga bet kuriam varžovui.

„Banga“ praėjusiame ture triuškinamai pralaimėjo „Žalgiriui“, bet psichologiniam rungtynių fonui tai vargu ar atsilieps. Paprastas klausimas: o ko „Žalgiris“ šį sezoną dar netriuškino? Atsakymas, kuris gargždiškiams gal ir turėtų kelti nerimo, paprastas – tokių komandų yra tik dvi: „Šiauliai“ bei - „Bangai“ napalanki aplinkybė - „Atlantas“.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 10:51

Tauragės „Tauras“ - Panevėžio „Ekranas“
Birželio 19 dieną 18 val.. Tauragė, „Vytauto“ stadionas. Pirmajame rate – 1:2.


„Šiandien turėjome laimėti – ir laimėti dideliu skirtumu. Turėjome iškovoti taškus. Tai, kad neiškovojome, rodo, jog klasės neturime. Jeigu turėtume, būtų ir taškai“. „Sakėme žaidėjams, kad jautri varžovų vieta – vartininkas. Bet daugumai pro vieną ausį įėjo, pro kitą išėjo“.

Dvi citatos, kurias po praėjusio turo rungtynių išsakė treneriai. Pirmu atveju - „Tauro“ strategas Aliaksandras Brazevičius, antru – vienas iš „Ekrano“ vairininkų Valdas Dambrauskas.

Nepatenkinti liko ir dramatišką pergalę prieš „Šiaulius“ iškovoję panevėžiečiai, ir Alytuje „Dainavai“ pralaimėję tauragiškiai. Į aikštę Tauragėje ir vienus, ir kitus gins nepernelyg smagūs praėjusio savaitgalio atsiminimai. Bet tarp komandų yra skirtumas: „Ekranas“ turi 32 taškus, o „Tauras“ - tik keturis.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 10:51

„Šiauliai“ - Pakruojo „Kruoja“
Birželio 19 dieną 20 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Pirmajame rate – 1:1.


Dar vienas Aukštaitijos derbis. Principinė dvikova tarp komandų, kurių viena žais Europos lygoje, o kita liko visiškai greta žemyno turnyro, kai pralaimėjo LFF taurės turnyro finalą.

Praėjusiame ture „Kruoja“ iškovojo pirmą pergalę „SMScredit.lt A lygoje“ per daugiau nei du mėnesius. „Šiauliai“, atleidę kone pusę pagrindinės sudėties ir vertęsi be daugelio traumuotų pagrindinių – tokių, kaip Niko Tokičius ar Leonidas Mušnikovas, – žaidėjų sugebėjo pakirbinti „Ekrano“ futbolininkų nervus Panevėžyje.

Ir vieni, ir kiti kol kas yra priversti rikiuoti ribotų galimybių sudėtis. Iki birželio 24-osios, kai atsidarys futbolininkų perėjimų langas. O kol kas lieka laukti įnirtingos tų pajėgų, kurias komandos turi čia ir dabar, kovos.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 11:58

D.Gvildys: „Žaidžiant su “Žalgiriu”, būtina disciplina ir maksimali koncentracija“
Parašyta 2013.06.17 http://fksuduva.lt/?p=2452" onclick="window.open(this.href);return false;

Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai rytoj, birželio 18 dieną, išvykoje žais rungtynes su vienvaldžiu „Smscredit.lt A lygos“ lyderiu – Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgirio“ klubu. Marijampolės komandos vyriausiasis treneris Darius Gvildys atsakė į kelis klausimus apie artėjančias rungtynes.

Treneri, kokios nuotaikos „Sūduvos“ komandoje vyrauja prieš rungtynes su absoliučiais čempionato lyderiais?
Nuotaikos darbinės. Per dviejų savaičių pertrauką stengėmės pagerinti komandos fizinę kondiciją. Smagu, kad M.Šoblinskas, K.Chvedukas jau dirba su komanda, bet jie dar nėra pilnai pasiruošę žaisti. Rytoj stengsimės įrodyti, kad rezultatas pirmosiose rungtynese buvo atsitiktinumas. Į Vilnių važiuosime reabilituotis.

Pirmosios rungtynės prieš „Žalgirį“ baigėsi pralaimėjimu 0-5. Tai turbūt skaudžiausias šio sezono pralaimėjimas?
Taip, jis labai skaudus. Tą dieną „Žalgiris“ sumušė viską, ką galėjo…

„Žalgirio“ įvarčių santykis per paskutinias 5 rungtynes yra 26-1. Kaip manote, ar varžovų autoritetas nepaveiks jaunų futbolininkų?
Nemanau, kad gali paveikti. Mūsų komanda jauna, bet ambicinga, nesižvalgome į autoritetus.

Pastaruoju metu susidaro vaizdas, kad „Žalgiris“ yra komanda be silpnų vietų. Kaip manote, ar vis dėlto ši komanda yra pažeidžiama?
Su tokiomis komandomis kaip „Žalgiris“ reikia žaisti disciplinuotai, nė akimirkai neprarandant koncentracijos. Žiūrėjau eilę Vilniaus komandos rungtynių ir mačiau, kaip sėkmingai jie baudžia varžovus. „Žalgirio“ žaidėjai yra pakankamai aukšto lygio, kad neatleistų varžvovams klaidų.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 16:18

Saulės mieste „Kruoja“ sieks užtemdyti dangų
Paulius Jakelis, fkkruoja.lt 2013-06-18

18-ojo A lygos turo rungtynėse Pakruojo „Kruoja“ trečiadienį svečiuosis Saulės mieste, kur susitiks su savo geografiniais ir turnyro lentelės kaimynais. Šiose rungtynėse pakruojiečių tikslas vienas – iškovoti pergalę ir užtemdyti „Šiaulių“ aistruolių nuotaikas.

Šios rungtynės ekipoms yra labai svarbios, kadangi lentelėje jas skiria vos du taškai. Aukščiau šiuo metu su 19 taškų yra „Kruoja“, tuo tarpu šiauliečiai žengia šešti. Komandų stovyklose vyraujančios nuotaikos – pakankamai neblogos. Su nemažai svarbių žaidėjų atsisveikinę Saulės miesto atstovai prieš keletą dienų Panevėžyje parodė, kad tai jų nesusilpnino, galbūt netgi priešingai – dar labiau sutelkė. Jaunimas pademonstravo puikų atsidavimą ir prieš „Ekraną“ pralaimėjo tik paskutinėmis minutėmis (1:2).

„Šiauliai“ netgi pirmavo, kai jų lyderis Arminas Vaskela pirmajame kėlinyje pasiuntė kamuolį į Tado Kaunecko saugomus vartus. Būtent A.Vaskela ir Tautvydas Eliošius yra bene pavojingiausi varžovų ginklai, šiuo metu demonstruojantys neblogą sportinę formą. Tiesa, su „Ekranu“ visa komanda sužaidė neblogai ir jaunimo nuvertinti tikrai negalima.

Vis dar perėjimų lango laukianti „Kruoja“ savaitgalį namuose priėmė „Atlantą“ ir pademonstravusi gerą futbolą iškovojo pelnytą pergalę rezultatu 2:0. Šis laimėjimas Pakruojo klubui turėtų suteikti tik dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, ką prieš dvikovą akcentavo ir vyriausiasis treneris Aidas Dambrauskas.

„Savaime suprantama, mums pergalės labai reikėjo ir dabar esame tikrai optimistiškai nusiteikę. Žaisti Šiauliuose niekada nebūna lengva, tad tikimės sunkios kovos, tačiau mus tenkins tik pergalė“, - ryžtingai kalbėjo treneris.

Pasak stratego, kaip parodė susitikimas Panevėžyje, pasikeitusių „Šiaulių“ nuvertinti tikrai negalima: „Ši ekipa turi daug talentingo jaunimo, kuris tik per plauką liko be taškų Aukštaitijos stadione, tad apie kažkokį neįvertinimą negali būti jokios kalbos. Mes vis dar turime labai menką žaidėjų pasirinkimą, tačiau nepaisant to eisime į aikštę ir kausimės dėl pergalės, nes akistatos su turnyro lentelės kaimynais yra itin svarbios.“

Rungtynių Šiaulių miesto savivaldybės stadione pradžia trečiadienį 20 val. Kviečiame atvykti į stadioną ir palaikyti mūsų komandą!

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 18 17:05

Šįvakar „Banga“ su „Atlantu“ susitinka Klaipėdoje
http://www.manogargzdai.lt/index.php/co ... klaipedoje" onclick="window.open(this.href);return false;
Parašė Margarita Mizaraitė
Būkite pirmas pakomentavęs!
Gargždų „Bangos“ sirgaliai šįvakar trauks į Klaipėdą. 20 val. 30 min. Klaipėdos miesto stadione „Banga“ susitiks su Klaipėdos „Atlantu“.

Pirmąjį derbio mūšį Gargžduose „Banga“ pralaimėjo 0:1.

Klaipėdiečių pergalę lėmė antrojo kėlinio pradžioje nuo vienuolikos metrų atžymos E.Razulio pelnytas įvartis. Po pirmosios šio sezono tarpusavio dvikovos bendra komandų dvikovų statistika yra tokia: 22 rungtynės, 13 „Atlanto“ pergalių, 5 „Bangos“ pergalės ir ketverios lygiosios.

„Banga“ per pastarąsias trejas rungtynes patyrė du pralaimėjimus - 1:2 prieš „Sūduvą“ ir 1:5 prieš „Žalgirį“. Ir tik su „Kruoja“ iškovojo tašką (0:0).

„Atlantui“ sekasi kiek geriau – jiems pavyko palaužti „Dainavą“ (2:1), taip pat paskutinėmis minutėmis išplėšti lygiąsias su „Ekranu“ (1:1), tačiau Pakruojyje teko pripažinti „Kruojos“ pranašumą (0:2).

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 19 10:11

ŽALGIRIS 2 - 0 SŪDUVA

“Žalgiris” pratęsė pergalių seriją
http://penalty.lt/zalgiris-pratese-pergaliu-serija/" onclick="window.open(this.href);return false;

Antradienį LFF stadione vykusiose “SMScredit.lt A lygos” XVIII turo rungtynėse VMFD “Žalgiris” 2:0 (1:0) nugalėjo Marijampolės “Sūduvą”. Vienvaldžiams Lietuvos čempionato lyderiams iškovoti tryliktąją pergalę padėjo Pavelo Komolovo ir Jakubo Wilko tikslūs smūgiai pirmoje bei antroje susitikimo dalyje.

Kantriai pirmajame kėlinyje įvarčio siekę žaliai balti gausiai susirinkusius savo sirgalius pradžiugino 36 minutę. Pavelas Komolovas iš baudos aikštelės galingu smūgiu pasiuntė kamuolį į vartų tinklą ir išvedė žalgiriečius į priekį. Įvarčių skonį pajutę šeimininkai suaktyvino savo veiksmus puolime bei stengėsi dar iki pertraukos padvigubinti pranašumą, bet varžovams atsilaikyti pavyko. Tačiau neilgam.

Jakubas Wilkas prisiminęs savo pasirodymą Marijampolėje 52 minutę antrą kartą baudos smūgiu nuginklavo “Sūduvos” vartininką Pavelą Davidovą.

Žalgiriečiams leidę įsisiautėti marijampoliečiai įvykių eigą galėjo pakeisti 70 minutę, kuomet netikėtai “Žalgirio” baudos aikštelėje atsivėrė spraga. Nors svečiai ja pasinaudojo ir iš artimos distancijos smūgiavo labai pavojingai, įvarčio sostinės ekipa išvengė. Užtikrintai susitikimo pabaigą sužaidę vilniečiai priešininkams daugiau neleido pagalvoti apie galimybę sušvelninti rezultatą.

41-ąjį tašką į savo sąskaitą įsirašiusi Vilniaus miesto futbolo draugijos “Žalgiris” komanda artimiausius savo persekiotojus turo pradžioje lenkia devyniais taškais.

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 19 10:17

ŽALGIRIS 2 - 0 SŪDUVA

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/775/zalgiris-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/775/zalgiris-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;


Goles:
36` Komolow
51` Wilk

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 19 10:57

ATLANTAS 3 : 0 BANGA

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/776/atlantas-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/776/atlantas-banga" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/776/atlantas-banga" onclick="window.open(this.href);return false;


Goles:

54` Andrius Jokšas
75` Donatas Kazlauskas
85` Gediminas Kruša

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 19 11:21

Klaipedos stadionas, tai sorry... tokio ^^^^ dar reikėtų paieškoti... :mrgreen:

...

Re: XVIII (18) turas:

2013 Bir 19 12:18

2013 06 18

72) Žalgiris (Vilnius) - Sūduva (Marijampolė) 2:0 (1:0)
Teisėjas: G. Mažeika (Kaunas), 1700 žiūrovų
Įvarčiai: 36 min. P. Komolov, 52 min. J. Wilk ("Žalgiris")
Įspėjimai: 40 min. E. Vaitkūnas, 60 min. P. Janušauskas ("Žalgiris"); 41 min. N. Valskis ("Sūduva")

„Žalgiris": A.Vitkauskas, A.Švrljuga (74 min. R.Radavičius), A.Jankauskas, L.Peričius, E.Vaitkūnas, V.Šilėnas, P.Janušauskas, A.Žulpa, P.Komolovas (86 min. T.Kanai), J.Wilkas, K.Bilinskis (79 min. R.Leliūga).

„Sūduva": P.Davidovas, V.Bagdanavičius (83 min. P.Daukša), D.Isoda, N.Radžius, M.Ugge, V.Baranovskis, P.Bašičius (85 min. D.Tumosa), P.Leimonas, N.Valskis, A.Brokas, M.Kdouh (46 min. P.Kiselevskis).

Grįžti į