Trockij

Re: XVIII (18) turas:

2015 Rgs 23 14:23

„Atlantas 0:1 „Sūduva“: rungtynės (A lyga; XVIII turas; 2015-09-22)

rungtynės; http://www.futbolo.tv/rungtynes/1950/atlantas-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

komentarai http://www.futbolo.tv/rungtynes/1950/atlantas-s-duva" onclick="window.open(this.href);return false;

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: XVIII (18) turas:

2015 Rgs 24 10:54

ŽALGIRIS 1 - 2 TRAKAI
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/zalgiris-trakai/414" onclick="window.open(this.href);return false;
2015-09-23 | 18 turas | LFF stadionas | Teisėjas: Gediminas Mažeika | Žiūrovų: 1100

„Trakų“ futbolininkai dvikovos pabaigoje praleido reto grožio įvartį, tačiau kiek anksčiau išnaudojo šansus standartinių padėčių metu bei iškovojo itin svarbią pergalę. Valdo Urbono treniruojami „riteriai“ atidėtose 18-ojo „SMScredit.lt A lygos“ turo rungtynėse išvykoje 2:1 (0:0) palaužė titulą ginantį Vilniaus „Žalgirį“.

Pirmąją ir antrąją vietą turnyro lentelėje užimančias komandas skiria penki taškai. Čempionato lyderių keliai dar kartą susikirs ketvirtame rate. „Trakų“ atakų lyderis Davidas Aršakianas pelnė devynioliktą įvartį šiame sezone, o Aleksandras Byčenokas šį kartą žaidė gana neįprastoje sau kairiojo gynėjo pozicijoje.

Pirmame kėlinyje daug pavojingų epizodų prie abiejų komandų vartų nebuvo sukurta – tik per teisėjo pridėtą laiką „Žalgiris“ sykį buvo itin arti tikslo.

„Trakų“ futbolininkai išsiskyrė vos dviem smūgiais: Jurijaus Mamajevo kaire koja spirtas kamuolys skriejo šalia tolimojo vartų kampo, savo ruožtu, Jevgenijus Zasavickis smūgiavo tiesiai į vartininką.

Žalgiriečiai grasindavo varžovams tolimais smūgiais ir kampiniais, nuo kurių svečiai užtikrintai apsigindavo. Visgi sykį „riteriai“ galėjo dėkoti tik nusišypsojusiai fortūnai. Po perdavimo iš dešiniojo krašto Serge‘as Nyuiadzis atitrūko nuo varžovo ir spyrė vienu lietimu, pasiųsdamas kamuolį visai šalia vartų virpsto.

Po pertraukos vilniečiai turėjo dar vieną idealią progą. Darvydas Šernas pavojingai smūgiavo galva, o puolėjo muštas kamuolys pralėkė arti tikslo. Marius Rapalis buvo palikęs vartus, tad komandai niekuo nebūtų galėjęs padėti.

„Žalgiris“ antrojo kėlinio viduryje buvo perėmęs iniciatyvą ir vis labiau įsitvirtino varžovų aikštės pusėje. Visgi du skaudūs „Trakų“ kirčiai standartinių padėčių metu nulėmė šios dvikovos nugalėtoją.

Po dvidešimtojo J. Mamajevo rezultatyvaus perdavimo 72-ą minutę puikų įvartį galva pelnė Linas Klimavičius. Dar po penkių minučių Saulius Klevinskas vėl buvo priverstas kapituliuoti. Kampinio metu Jurijus Kendyšas nukreipė kamuolį į savo vartų konstrukciją, kuris atšoko tiesiai D. Aršakianui po kojomis. Prastai rungtynes sužaidęs puolėjas tokia dovanėle pasinaudojo ir padvigubino rezultatą.

Vis dėlto „Žalgiris“ ginklų nesudėjo ir 86-ą minutę sušvelnino rezultatą. Andro Švrljuga spyrė iš itin nepatogios pozicijos ir neišpasakyto grožio smūgiu išvalė visus tolimojo vartų kampo voratinklius.

Toks kroato įvartis įkvėpė žalgiriečius lemiamam šturmui: jo metu į priekį skuosdavo net ir Semiras Kerla, tačiau laiko buvo likę nedaug, o „riteriai“ nuo varžovų atakų šiaip ne taip apsigindavo.

Puiki „Trakų“ pergalė, tad visa intriga kovoje dėl aukso – dar tik priešakyje.

Karolis Tretjakas/alyga.lt

CEZIS
Pranešimai: 1582
Užsiregistravo: 2011 Kov 15 14:55
Palaikoma komanda: LFF kontora
Miestas: Karklų gatvė _-_ buto raktas po kilimėliu :) Achtung - pikta ciocė balkone :)

Re: XVIII (18) turas:

2015 Rgs 24 12:28

„Žalgiris“ 1 - 2 „Trakai“:
https://www.youtube.com/watch?v=8q8036kKceA" onclick="window.open(this.href);return false;
įvarčiai (A lyga; XXVIII turas; 2015-09-23)


Grįžti į