Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

XXI (21 turas):

2014 Lie 29 11:34

SMSCREDIT.LT A lygos 21 turo tvarkaraštis:

Rugpjūčio mėn. 1 d. (penktadienis)
105) 18:00 Kruoja (Pakruojis) – Dainava (Alytus)
Rugpjūčio mėn. 2 d. (šeštadienis)
101) 12:00 Sūduva (Marijampolė) – Šiauliai (Šiauliai)
Rugpjūčio mėn. 3 d. (sekmadienis)
104) 17:00 Ekranas (Panevėžys) – Klaipėdos Granitas (Klaipėda)
102) 18:45 Trakai (Trakai) – VMFD Žalgiris (Vilnius) (Transliuos LRT Kultūra)
Rugpjūčio mėn. 4 d. (pirmadienis)
103) 19:00 Atlantas (Klaipėda) – Banga (Gargždai)
"Trakų" - "Žalgirio" mačą transliuos LRT Kultūros kanalas, visi kiti mačai bus rodomi futbolo.tv svetainėje.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

XXI (21 turas):

2014 Lie 29 15:02

2014-08-01 18:00
Kruoja - : - Dainava

2014-08-02 12:00
Sūduva - : - Šiauliai

2014-08-03 17:00
Ekranas - : - K. G. kontora

2014-08-03 18:45
Trakai - : - Žalgiris

2014-08-04 19:00
Atlantas - : - Banga

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 01 14:15

Pakruojo "Kruoja" - Alytaus "Dainava".

Rugpjūčio 1 dieną 18 val. Pakruojis, miesto stadionas. Iki šiol čempionate - 4:0, 5:0.

"Kruoja", vasarą atsisveikinusi su keliais žaidėjais bei pridėjusi prie savo sąrašo porą naujų legionierių, po atostogų startavo smagiai - "Šiauliai" išvykoje buvo sumušti 5:1. Tai leidžia manyti, kad naujajam "Dainavos" legionui Pakruojyje bus nelengva.

Praėjusio turo rungtynėse su Panevėžio "Ekranu" alytiškių treneriai į aikštę metė šešis užsieniečius - daugiau jų vienu metu aikštėje negali būti pagal "SMScredit.lt A lygos" nuostatus. Galima tik spėlioti, ar Marco Ragini rinksis tą pačią sudėtį, kuri pralaimėjo panevėžiečiams, nes oficialiai įregistruotų dzūkų komandos žaidėjų sąrašas gali keistis kiekvieną dieną, galutinai sutvarkius vieno ar kito futbolininko dokumentus.

Šiaip ar taip, "Kruoja" turės pranašumą - geresnį nei varžovų susižaidimą. Juolab kad jo stygius "Dainavos" žaidime praėjusiame ture dar buvo aiškiai pastebimas.
dzūkų grybai bandys laimę..

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 01 14:17

Marijampolės "Sūduva" - "Šiauliai"

Rugpjūčio 2 dieną 12 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Iki šiol čempionate - 2:0, 4:1.

"Šiauliai" - viena iš trijų "SMScredit.lt A lygos" komandų, kurias "Sūduva" šiemet įveikė dukart. Tačiau ne vien ši statistika skatina laikyti marijampoliečius rungtynių favoritais.

Kitaip nei "Šiauliai", Dariaus Gvildžio treniruojama komanda praėjusiame ture papildė pasitikėjimo savimi atsargas Vilniuje, kur pasidalijo po tašką su "Žalgiriu". Šįkart "Sūduvai" teks verstis be kortelių prisirinkusių abiejų pagrindinių vidurio gynėjų - Dariaus Isodos bei Maximiliano Ugge, bet Marijampolės komandos suolas pakankamai ilgas, kad šios spragos būtų užkaišytos.

Šiauliečių treneriams dvikova su "Kruoja" atnešė skausmingą galvosūkį. Pagrindiniu komandos vartininku turėjęs tapti Andrei Stinca patyrė traumą, o jo šešiolikmečiam dubleriui Edgarui Mikšėnui debiutas lygoje drąsos ir gerų emocijų tikrai nepridėjo - jaunas futbolininkas per kiek daugiau nei valandą praleido penkis įvarčius.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 01 14:18

Panevėžio "Ekranas" - "Klaipėdos granitas"

Rugpjūčio 3 dieną 17 val. Panevėžys, "Aukštaitijos" stadionas. Iki šiol čempionate - 1:1, 3:1.

Panevėžiečiams kiekvienos rungtynės - naujas karas. Po mūšio su "Dainavos" futbolininkais "Ekranas" paliko aikštę nugalėjęs, dabar į svečius pas Aukštaitijos komandą atvyksta dar vienas varžovas iš apatinės turnyro lentelės dalies.

Prieš panevėžiečius turėtų stoti gynėjas Rytis Pilotas ir saugas Edgaras Baranauskas, dar prieš mėnesį rungtyniavę "Ekrane". Situacija tampa įprasta - Alytuje panevėžiečiai mušė įvarčius į buvusio savo vartininko Kornelijaus Timofejevo saugomus vartus.

Uostamiesčio komandai dėl nuobaudų negalės padėti Olegas Dmitrenka ir vienas pavojingiausių atakuojančių futbolininkų Ernestas Veliulis. Žaidžiančiam "Klaipėdos granito" treneriui Robertui Poškui teks palaužyti galvą, kuo pakeisti iš rikuotės iškritusius lyderius.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 01 14:18

"Trakai" - Vilniaus "Žalgiris"

Rugpjūčio 3 dieną 18.45 val. Vilnius, LFF stadionas. Iki šiol čempionate - 1:1, 1:1.

Senosios sostinės riteriai tęsi pažadus. Prieš sezoną "Trakų" vadovai kalbėjo apie ambicingą tikslą būti pirmajame trejete, o dabar, sezonui persiritus į antrą pusę, septynias pergales iš eilės pastaruoju metu iškovojusi komanda yra antra ir prieš trečią lygos ekipą turi penkių taškų rezervą.

"Žalgiris" ir "Trakai" šiemet LFF stadiono aikštėje susidurs penktą kartą. Iki šiol "SMScredit.lt A lygoje" buvo užfiksuotos dvejos lygiosios, o iš LFF taurės turnyro žaliai balti artimiausius geografinius kaimynus eliminavo, per dvejas pusfinalio rungtynes įmušę vienintelį įvartį.

Šįkart kova ir vėl turėtų būti atkakli. Juolab kad "Trakai" praėjusiame ture Gargžduose sutriuškino "Bangą", o būsimoji lyderių dvikova yra proga sumažinti "Žalgirio" persvarą turnyro lentelėje iki minimumo. Kita vertus, deguto šaukštą medaus statinėje "Trakai" turi jau prieš rungtynes - dėl kortelių negalės žaisti Gargžduose du rezultatyvius perdavimus atlikęs Tadas Labukas.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 01 14:20

Klaipėdos "Atlantas" - Gargždų "Banga"

Rugpjūčio 4 dieną 19 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Iki šiol čempionate - 0:0, 2:0.

Abi komandos vasarą žaidė Europos lygos atrankos varžybose, bet ir ten, ir Lietuvoje "Atlantas" rezultatais yra nepalyginamai pranašesnis su gargždiškius. Klaipėdiečiai iš žemyno turnyro pasitraukė po antrojo etapo, "Banga" suklupo ties pirmuoju barjeru. "Atlantas" išsiskapstė iš nesėkmių ruožo "SMScredit.lt A lygoje", o praėjusiame ture 3:0 sumušė "Klaipėdos granitą". Gargždų komanda šalies pirmenybėse laimėjo tik vienerias iš pastarųjų 12 rungtynių.

Vakarų Lietuvos derbiai, kuriuos žaidžia šios komandos, tradiciškai yra labai atkaklūs. Galima prisiminti, kad pernai "Atlantui" iškovoti auksą sutrukdė ir svarbūs taškai, kuriuos iš jo sezono pabaigoje atėmė "Banga".

Tačiau šįkart gargždiškiai, ir šiaip negalintys pasigirti gausiu žaidėjų pasirinkimu, turės lopyti dar vieną spragą. Rungtynes praleis diskvalifikuotas gynėjas Artiomas Stiožka.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 03 11:47

Pirmosios dvejos turo rungtynės praėjo, todėl laikas apžvelgti tas dvejas rungtynes:

"Kruoja" - "Dainava" 3:2.
Atsinaujinusios Alytaus „Dainavos" antrosios pergalės „SMScredit.lt A lygos" čempionate šios komandos gerbėjams dar teks palaukti. Pirmajame kėlinyje Pakruojo „Kruojai" įmušusi du įvarčius Dzūkijos komanda po pertraukos persvaros neišlaikė ir buvo priversta pripažinti į trečiąją turnyro lentelės vietą pakilusių aikštės šeimininkų pranašumą rezultatu 3:2 (1:2).

Aikštės šeimininkai nuo pirmųjų dvikovos sekundžių įsikūrė „Dainavos" aikštės pusėje ir jau 3-ąją minutę išsiveržė į priekį. Įžaidus kampinį, po Nerijaus Mačiulio aukšto perdavimo kamuolys baudos aikštelėje nukrito Robertui Vėževičiui, kuris savo šanso nepraleido.

Po greito įvarčio „Kruoja" apsukų nemažino ir prie svečių vartų kėlė dar tris kampinius, tačiau jų išnaudoti nepavyko. Atsigavę po šalto dušo alytiškiai privalėjo nubausti penkiais gynėjais žaidusius Pakruojo futbolininkus 12-ąją minutę, bet vienas prieš vartus išvestas Marco Pintus nesugebėjo pergudrauti jį pasitikusio vartininko Martyno Matuzo.

17-ąją minutę „Kruojos" gynybos linija dar kartą grubiai suklydo. Keturių varžovų apsuptyje buvęs Chritophe’as Bellusas sugebėjo prasimesti kamuolį ir atsidurti vienas prieš vartus ir buvo nugriautas. Į aikštės šeimininkų vartus buvo skirtas 11 m. baudinys, kurį realizavo pats legionierius iš Prancūzijos.

28-ąją minutę „Dainava" dar kartą nubaudė pasimetusius varžovus. Pirmojo įvarčio autorius Ch.Bellusas puikiu tolimu perdavimu surado į baudos aikštelę įkirtusį Deividą Kumetą, kuris tiksliu smūgiu galva permetė kamuolį per vartus palikusį M.Matuzą.

Susigrąžinusi iniciatyvą, „Kruoja" kėlinio pabaigoje pabandė surengti varžovų vartų šturmą. Labai aktyviai žaidęs Tomas Birškys galėjo išlyginti rezultatą 39-ąją minutę, bet gražiu smūgiu vienu lietimu po A.Skroblo perdavimo pažeme į vartus nepataikė. Aukšti perdavimai link R.Vėževičiaus ir Ričardo Beniušio pavojaus alytiškių vartams taip pat nesukėlė.

Vartų apgultį aikštės šeimininkai pratęsė po pertraukos ir, sužaidus vos dvi minutes, už galvos griebėsi R.Vėževičius. Saugas stipriu smūgiu nepataikė į vartus po „Dainavos"gynėjų klaidos išmušant kamuolį.

Labai aktyviai žaidę pakruojiškiai tikėjosi net dviejų 11 m. baudinių kai baudos aikštelėje, kovodami su varžovais, krito N.Mačiulis ir R.Vėževičius, bet taisyklių pažeidimų tose situacijose arbitras neįžvelgė.

51-ąją minutę T.Birškys neišnaudojo dėkingiausios progos rezultatui išlyginti. Pakruojiškis atsidūrė vienas prieš tuščius vartus, tačiau kažkodėl sudelsė smūgiuoti ir prie jo suskubęs Marco Bianchis išgelbėjo komandą, išmušdamas kamuolį už galinės linijos.

Įvarčio Pakruojo stadione susirinkę žiūrovai sulaukė 62-ąją minutę. Darius Jankauskas pateisino jį į aikštę metusių „Kruojos" trenerių pasitikėjimą, puikiu baudos smūgiu į viršutinį vartų kampą išlygindamas rezultatą ir nepalikdamas Kornelijui Timofejevui jokių vilčių.

Kėlinio viduryje po keitimo pasirodęs Haruna Garba galėjo aikštėje dominavusius pakruojiškius į priekį, bet jo smūgį sukantis iš kelių metrų sugebėjo atremti puikią reakciją pademonstravęs K.Timofejevas.

Pergalę „Kruojai" atnešė Radanfaho Abu Bakro įvartis 86-ąją minutę. Darsyk įžaidus kampinį, legionierius neatremiamu smūgiu koja „uždarė" Ernesto Pilypo perdavimą pažeme.

Treneris Vladimiras Čeburinas („Kruoja"): „Lengvų rungtynių išvis nebūna. Jos būna geros ir ne visai geros. Greitai pradėję ir pirmosiomis minutėmis įmušę, patikėjome, kad viskas taip tęsis ir toliau, bet trys klaidos, kurias patys padarėme, baigėsi dviem įvarčiais. Gerai, kad sugebėjome atsitiesti. Antrajame kėlinyje aikštėje visiškai dominavome, vertėme varžovus klysti, kūrėme momentus. Visų momentų nerealizuosi, bet gerai tai, kas gerai baigėsi. Matėme, kad jų komanda - nauja, visi nori įrodyti, nori žaisti ir žaisti gerą futbolą. Kol kas jiems dar ne viskas gaunasi, bet ateityje jie taškus rinks."

Radanfahas Abu Bakras („Kruoja"): „Įvartis buvo svarbus, jo laukiau ilgai. Kurį laiką mane kankino trauma, bet aš esu laimingas pagaliau įmušęs. Nežinau kas nutiko po mūsų įvarčio. Galbūt neįvertinome varžovo. Jie turi keletą naujų žaidėjų, žaidė gerai, labai kompaktiškai. Tai mus išvedė iš vėžių ir praleidome lengvus įvarčius. Bet nepasidavėme, žaidėme kaip komanda. Sveikinu vaikinus su pergale."

Treneris Marco Ragini („Dainava"): „Esu nusivylęs, nes, manau, žaidėme geraim ypač pirmą kėlinį. Žinojau, kad „Kruoja" po pertraukos mus spaus, nes tai yra labai gera komanda. Visus tris įvarčius praleidome po standartinių padėčių. Todėl norėčiau, kad mano komanda būtų labiau susikoncentravusi, nes praleisti tris tokius įvarčius - kažkas yra negerai. Ruošiames kitai dvikovai, norime laimėti, nes įmanoma laimėti visas rungtynes. Laukiu, kol prie komandos prisijungs aštuoni nauji žaidėjai. Kitose rungtynėse viskas pasikeis."

Deividas Kumeta („Dainava"): „Pradžioje patikėjome jų pergale, dėl to taip ir gavosi. Labai susmukome antrojo kėlinio pabaigoje. Sėkmė nusisuko. Jautėsi antrajame, kad kojos nebėga, bet tikiuosi, kad jiems nebuvo lengva laimėti. Komandoje pakilo treniruočių lygis, tikrai jaučiasi, kad yra geriau. Įvarčio momente svarbiausias buvo perdavimas. Aš irgi pataikiau, bet perdavimas - svarbiausias. Kitose rugntynėse stengsimės pasiekti pergalę."

Tik dabar klausimas, kada sulauksime antrosios pergalės.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 03 11:50

"Sūduva" - "Šiauliai" 2:0.

Puikią formą demonstruojanti Marijampolės „Sūduva" iškovojo ketvirtąją pergalę per penkerias rungtynes „SMScredit.lt A lygos" čempionate. Suvalkijos komanda savo žiūrovų akivaizdoje rezultatu 2:0 (1:0) šventė pergalę prieš „Šiaulius" ir susigrąžino trečiąją turnyro lentelės poziciją. Trečią nesėkmę paeiliui patyrę svečiai lieka devinti.

Prieš rungtynes žadėjusi atakuoti, „Sūduva" nuo dvikovos pradžios nuskubėjo į priekį. Daugumą atakų aikštės šeimininkai rengė kairiuoju flangu, kur labai aktyviai žaidęs Mindaugas Grigaravičius kėlė daug problemų jį prižiūrėjusiam Tomui Rapalavičiui.

Pirmasis gaisras prie svečių vartų kilo 9-ąją minutę, suklydus Andrejui Stincai. Šiauliečių vartininkas nesėkmingai kumščiais atmušė kamuolį. Jo laimei, po sumaišties baudos aikštelėje nugara į vartus stovėjusiam Tomui Radzinevičiui bandymas smūgiuoti sukantis nepavyko.

Kontratakų taktiką pasirinkę „Šiauliai" iš karto atsakė pavojingu išpuoliu. Niko Tokičius tiksliu perdavimų prieš vartus išvedė Jevgenijų Morozą, kurio smūgį pažeme ne be vargo į kampinį nukreipė Džiugas Bartkus.

Dar viena svečių klaida 12-ąją minutę virto įvarčiu. Labai nesėkmingai sužaidęs Vytas Gašpuitis leido vienam prieš vartininką atsidurti T.Radzinevičiui. Puolėjas sužaidė labai nesavanaudiškai ir perdavimu surado atskubėjusį Arminą Vaskelą, kuris savo šanso nepraleido.

Po įvarčio „Sūduva" nenurimo ir toliau tęsė varžovų vartų šturmą. Daug erdvės kairėje turėjęs M.Grigaravičius aukštais perdavimais nuolat ieškojo komandos draugų, tačiau tikslių smūgiuoti komandos draugams atlikti nepavyko. Taip pat smūgiai iš toli laimę bandė Marius Šoblinskas ir Karolis Chvedukas.

Kėlinio pabaigoje A.Stinca puikiu šuoliu išgelbėjo komandą, atremdamas labai stiprų M.Grigaravičiaus smūgį. Persvarą padvigubinti ir atšokusį kamuolį į tuščius vartus privalėjo nukreipti Valentinas Baranovskis, bet saugas įsigudrino smūgiuoti pro šalį.

Akylai gynėjų prižiūrėtas rezultatyviausias lygos žaidėjas N.Tokičius pabandė užklupti nepasiruošusį D.Bartkų smūgiu iš labai aštraus kampo. „Sūduvos" vartininkas atmušė kamuolį prieš save, o suskubę gynėjai pavojų likvidavo.

Antrasis kėlinys prasidėjo abipusėmis greitomis atakomis. Visų pirma, po pertraukos aikštėje pasirodęs R.Gedminas flangu prasiveržė link varžovų vartų, bet sudelsė smūgiuoti, užstrigdamas gynėjų apsuptyje. Iš karto po to A.Stincai teko šuoliu atremti labai pavojingą V.Baranovskio smūgį kitoje aikštės pusėje.

56-ąją min. traumą gavus T.Rapalavičiui, „Sūduva" pasinaudojo tuo, kad laikinai šiauliečiams teko žaisti mažumoje. K.Chvedukas puikiu perdavimu baudos aikštelėje surado M.Grigaravičių, kuris puikiai suklaidino šalia buvusį gynėją, bet smūgiavo šalia vartų.

„Šiauliai" atsakė labai pavojingu išpuoliu. Svečiai puikiai įmetė kamuolį įkirtusiam N.Tokičiui, šis iššoko vienas prieš D.Bartkų, tačiau nesugebėjo pergudrauti idealiai sužaidusio ir komandą išgelbėjusio „Sūduvos" vartininko.

Po penkių minučių V.Baranovskis labai lengvai krašte suklaidino varžovą ir atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, bet visiškai laisvas prieš tuščius vartus atsidūręs T.Radzinevičius kažkokiu būdu įsigudrino nepataikyti į kamuolį.

Vos pusę minutės aikštėje praleidęs Giorgio Russo pirmu lietimu įsirašė į rungtynių statistiką. Legionieriui iš Italijos beliko iš poros metrų nukreipti kamuolį į vartų tinklą po puikaus M.Grigaravičiaus perdavimo 68-ąją minutę.

Rungtynių pabaigoje šiauliečiai pabandė surengti nedidelį šturmą, bet tolimi R.Gedmino, Justo Raziūno ir Tamiralno Kozubajevo smūgiai buvo netikslūs.

Per arbitro pridėtą laiką pasižymėti galėjo T.Radzinevičius. Puolėjas po G.Russo perdavimo iššoko vienas prieš vartus, prasimetė kamuolį pro jį pasitikusį vartininką, bet griuvo, tikėdamasis 11 m. baudinio. Teisėjas pražangos neįžvelgė.

Manau, jog Sūduva yra gera komanda, todėl laimi beveik kiekvieną mačą.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 03 11:53

Šiandien - dar du mačai:

17:00 val. Panevežio "Ekranas" - Klaipėdos "Granitas",
18:45 val. Lyderių dvikova: "Trakai" - Vilniaus "Žalgiris". (Tiesiogiai per LRT Kultūrą).

Bus įdomu pažiūrėti lyderių dvikovą. Įdomu kas bus trečiame mače. :mrgreen:
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 03 11:54

Šiandien - dar du mačai:

17:00 val. Panevežio "Ekranas" - Klaipėdos "Granitas",
18:45 val. Lyderių dvikova: "Trakai" - Vilniaus "Žalgiris". (Tiesiogiai per LRT Kultūrą).

Bus įdomu pažiūrėti lyderių dvikovą. Įdomu kas bus trečiame mače. :mrgreen:
Įdomu, kas bus trečiame mače. :mrgreen:
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 03 22:06

Panevežio "Ekranas" - Klaipėdos "Granitas" 2:3 :mrgreen: Sensacija? :D
"Trakai" - Vilniaus "Žalgiris" 0:2. Žalgiriečiai iškovojo tris taškus. Šaunu. :)

Rytoj - paskutinė, baigiamoji šio turo dvikova: 19:00 val. Klaipėdos "Atlantas" - Gargždų "Banga".
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 12:35

21 turas / Rgp 01, Pakruojis
KRUOJA 3 : 2 DAINAVA


***

Pirmavusi „Dainava" Pakruojyje taškų neiškovojo
Martynas Pocius, alyga.lt 2014-08-01 http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Pirm ... tarai/1285" onclick="window.open(this.href);return false;

Atsinaujinusios Alytaus „Dainavos" antrosios pergalės „SMScredit.lt A lygos" čempionate šios komandos gerbėjams dar teks palaukti. Pirmajame kėlinyje Pakruojo „Kruojai" įmušusi du įvarčius Dzūkijos komanda po pertraukos persvaros neišlaikė ir buvo priversta pripažinti į trečiąją turnyro lentelės vietą pakilusių aikštės šeimininkų pranašumą rezultatu 3:2 (1:2).

Aikštės šeimininkai nuo pirmųjų dvikovos sekundžių įsikūrė „Dainavos" aikštės pusėje ir jau 3-ąją minutę išsiveržė į priekį. Įžaidus kampinį, po Nerijaus Mačiulio aukšto perdavimo kamuolys baudos aikštelėje nukrito Robertui Vėževičiui, kuris savo šanso nepraleido.

Po greito įvarčio „Kruoja" apsukų nemažino ir prie svečių vartų kėlė dar tris kampinius, tačiau jų išnaudoti nepavyko. Atsigavę po šalto dušo alytiškiai privalėjo nubausti penkiais gynėjais žaidusius Pakruojo futbolininkus 12-ąją minutę, bet vienas prieš vartus išvestas Marco Pintus nesugebėjo pergudrauti jį pasitikusio vartininko Martyno Matuzo.

17-ąją minutę „Kruojos" gynybos linija dar kartą grubiai suklydo. Keturių varžovų apsuptyje buvęs Chritophe’as Bellusas sugebėjo prasimesti kamuolį ir atsidurti vienas prieš vartus ir buvo nugriautas. Į aikštės šeimininkų vartus buvo skirtas 11 m. baudinys, kurį realizavo pats legionierius iš Prancūzijos.

28-ąją minutę „Dainava" dar kartą nubaudė pasimetusius varžovus. Pirmojo įvarčio autorius Ch.Bellusas puikiu tolimu perdavimu surado į baudos aikštelę įkirtusį Deividą Kumetą, kuris tiksliu smūgiu galva permetė kamuolį per vartus palikusį M.Matuzą.

Susigrąžinusi iniciatyvą, „Kruoja" kėlinio pabaigoje pabandė surengti varžovų vartų šturmą. Labai aktyviai žaidęs Tomas Birškys galėjo išlyginti rezultatą 39-ąją minutę, bet gražiu smūgiu vienu lietimu po A.Skroblo perdavimo pažeme į vartus nepataikė. Aukšti perdavimai link R.Vėževičiaus ir Ričardo Beniušio pavojaus alytiškių vartams taip pat nesukėlė.

Vartų apgultį aikštės šeimininkai pratęsė po pertraukos ir, sužaidus vos dvi minutes, už galvos griebėsi R.Vėževičius. Saugas stipriu smūgiu nepataikė į vartus po „Dainavos"gynėjų klaidos išmušant kamuolį.

Labai aktyviai žaidę pakruojiškiai tikėjosi net dviejų 11 m. baudinių kai baudos aikštelėje, kovodami su varžovais, krito N.Mačiulis ir R.Vėževičius, bet taisyklių pažeidimų tose situacijose arbitras neįžvelgė.

51-ąją minutę T.Birškys neišnaudojo dėkingiausios progos rezultatui išlyginti. Pakruojiškis atsidūrė vienas prieš tuščius vartus, tačiau kažkodėl sudelsė smūgiuoti ir prie jo suskubęs Marco Bianchis išgelbėjo komandą, išmušdamas kamuolį už galinės linijos.

Įvarčio Pakruojo stadione susirinkę žiūrovai sulaukė 62-ąją minutę. Darius Jankauskas pateisino jį į aikštę metusių „Kruojos" trenerių pasitikėjimą, puikiu baudos smūgiu į viršutinį vartų kampą išlygindamas rezultatą ir nepalikdamas Kornelijui Timofejevui jokių vilčių.

Kėlinio viduryje po keitimo pasirodęs Haruna Garba galėjo aikštėje dominavusius pakruojiškius į priekį, bet jo smūgį sukantis iš kelių metrų sugebėjo atremti puikią reakciją pademonstravęs K.Timofejevas.

Pergalę „Kruojai" atnešė Radanfaho Abu Bakro įvartis 86-ąją minutę. Darsyk įžaidus kampinį, legionierius neatremiamu smūgiu koja „uždarė" Ernesto Pilypo perdavimą pažeme.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 12:37

KOMENTARAI

Treneris Vladimiras Čeburinas („Kruoja"):
„Lengvų rungtynių išvis nebūna. Jos būna geros ir ne visai geros. Greitai pradėję ir pirmosiomis minutėmis įmušę, patikėjome, kad viskas taip tęsis ir toliau, bet trys klaidos, kurias patys padarėme, baigėsi dviem įvarčiais. Gerai, kad sugebėjome atsitiesti. Antrajame kėlinyje aikštėje visiškai dominavome, vertėme varžovus klysti, kūrėme momentus. Visų momentų nerealizuosi, bet gerai tai, kas gerai baigėsi. Matėme, kad jų komanda - nauja, visi nori įrodyti, nori žaisti ir žaisti gerą futbolą. Kol kas jiems dar ne viskas gaunasi, bet ateityje jie taškus rinks."

Radanfahas Abu Bakras („Kruoja"):

„Įvartis buvo svarbus, jo laukiau ilgai. Kurį laiką mane kankino trauma, bet aš esu laimingas pagaliau įmušęs. Nežinau kas nutiko po mūsų įvarčio. Galbūt neįvertinome varžovo. Jie turi keletą naujų žaidėjų, žaidė gerai, labai kompaktiškai. Tai mus išvedė iš vėžių ir praleidome lengvus įvarčius. Bet nepasidavėme, žaidėme kaip komanda. Sveikinu vaikinus su pergale."

Treneris Marco Ragini („Dainava"):
„Esu nusivylęs, nes, manau, žaidėme geraim ypač pirmą kėlinį. Žinojau, kad „Kruoja" po pertraukos mus spaus, nes tai yra labai gera komanda. Visus tris įvarčius praleidome po standartinių padėčių. Todėl norėčiau, kad mano komanda būtų labiau susikoncentravusi, nes praleisti tris tokius įvarčius - kažkas yra negerai. Ruošiames kitai dvikovai, norime laimėti, nes įmanoma laimėti visas rungtynes. Laukiu, kol prie komandos prisijungs aštuoni nauji žaidėjai. Kitose rungtynėse viskas pasikeis."

Deividas Kumeta („Dainava"):
„Pradžioje patikėjome jų pergale, dėl to taip ir gavosi. Labai susmukome antrojo kėlinio pabaigoje. Sėkmė nusisuko. Jautėsi antrajame, kad kojos nebėga, bet tikiuosi, kad jiems nebuvo lengva laimėti. Komandoje pakilo treniruočių lygis, tikrai jaučiasi, kad yra geriau. Įvarčio momente svarbiausias buvo perdavimas. Aš irgi pataikiau, bet perdavimas - svarbiausias. Kitose rugntynėse stengsimės pasiekti pergalę."

slasher
Pranešimai: 5344
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 13:13
Miestas: Kaunas

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:22


Laukiu, kol prie komandos prisijungs aštuoni nauji žaidėjai. Kitose rungtynėse viskas pasikeis."
pralaimės sekančias ir vėl sakys kad laukiama kitam mačui dešimt naujų žaidėjų, kurie Dainavos žaidimą pakeis iš pagrindų. Tuoj motelio neužteks tokiam skaičiui talentų. Perteklių gal į Druskininkus permes. Antroje lygoje galės įrodinėti, kad verti Dainavos pagrindo.

Grįžti į