...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:26

pralaimės sekančias ir vėl sakys kad laukiama kitam mačui dešimt naujų žaidėjų, kurie Dainavos žaidimą pakeis iš pagrindų. Tuoj motelio neužteks tokiam skaičiui talentų. Perteklių gal į Druskininkus permes. Antroje lygoje galės įrodinėti, kad verti Dainavos pagrindo.
popiežius iš San Marino to neleis, kad varliaėdžių legionas pralaimėtų... :mrgreen:

šiaip
Pranešimai: 3828
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 17:49

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:29

popiežius iš San Marino to neleis, kad varliaėdžių legionas pralaimėtų... :mrgreen:
Čia ne nepralaimėti reikia, o laimėti, nes jei nelaimės prieš Šiaulius, galės pakuotis daiktus I lygai.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:32

21 turas / Rgp 02, Marijampolė
Sūduva 2 : 0 Šiauliai


***

2014-08-02 | 21 turas | ARVI arena | Teisėjas: Donatas Rumšas | Žiūrovų: 700

Prieš rungtynes žadėjusi atakuoti, „Sūduva" nuo dvikovos pradžios nuskubėjo į priekį. Daugumą atakų aikštės šeimininkai rengė kairiuoju flangu, kur labai aktyviai žaidęs Mindaugas Grigaravičius kėlė daug problemų jį prižiūrėjusiam Tomui Rapalavičiui.

Pirmasis gaisras prie svečių vartų kilo 9-ąją minutę, suklydus Andrejui Stincai. Šiauliečių vartininkas nesėkmingai kumščiais atmušė kamuolį. Jo laimei, po sumaišties baudos aikštelėje nugara į vartus stovėjusiam Tomui Radzinevičiui bandymas smūgiuoti sukantis nepavyko.

Kontratakų taktiką pasirinkę „Šiauliai" iš karto atsakė pavojingu išpuoliu. Niko Tokičius tiksliu perdavimų prieš vartus išvedė Jevgenijų Morozą, kurio smūgį pažeme ne be vargo į kampinį nukreipė Džiugas Bartkus.

Dar viena svečių klaida 12-ąją minutę virto įvarčiu. Labai nesėkmingai sužaidęs Vytas Gašpuitis leido vienam prieš vartininką atsidurti T.Radzinevičiui. Puolėjas sužaidė labai nesavanaudiškai ir perdavimu surado atskubėjusį Arminą Vaskelą, kuris savo šanso nepraleido.

Po įvarčio „Sūduva" nenurimo ir toliau tęsė varžovų vartų šturmą. Daug erdvės kairėje turėjęs M.Grigaravičius aukštais perdavimais nuolat ieškojo komandos draugų, tačiau tikslių smūgiuoti komandos draugams atlikti nepavyko. Taip pat smūgiai iš toli laimę bandė Marius Šoblinskas ir Karolis Chvedukas.

Kėlinio pabaigoje A.Stinca puikiu šuoliu išgelbėjo komandą, atremdamas labai stiprų M.Grigaravičiaus smūgį. Persvarą padvigubinti ir atšokusį kamuolį į tuščius vartus privalėjo nukreipti Valentinas Baranovskis, bet saugas įsigudrino smūgiuoti pro šalį.

Akylai gynėjų prižiūrėtas rezultatyviausias lygos žaidėjas N.Tokičius pabandė užklupti nepasiruošusį D.Bartkų smūgiu iš labai aštraus kampo. „Sūduvos" vartininkas atmušė kamuolį prieš save, o suskubę gynėjai pavojų likvidavo.

Antrasis kėlinys prasidėjo abipusėmis greitomis atakomis. Visų pirma, po pertraukos aikštėje pasirodęs R.Gedminas flangu prasiveržė link varžovų vartų, bet sudelsė smūgiuoti, užstrigdamas gynėjų apsuptyje. Iš karto po to A.Stincai teko šuoliu atremti labai pavojingą V.Baranovskio smūgį kitoje aikštės pusėje.

56-ąją min. traumą gavus T.Rapalavičiui, „Sūduva" pasinaudojo tuo, kad laikinai šiauliečiams teko žaisti mažumoje. K.Chvedukas puikiu perdavimu baudos aikštelėje surado M.Grigaravičių, kuris puikiai suklaidino šalia buvusį gynėją, bet smūgiavo šalia vartų.

„Šiauliai" atsakė labai pavojingu išpuoliu. Svečiai puikiai įmetė kamuolį įkirtusiam N.Tokičiui, šis iššoko vienas prieš D.Bartkų, tačiau nesugebėjo pergudrauti idealiai sužaidusio ir komandą išgelbėjusio „Sūduvos" vartininko.

Po penkių minučių V.Baranovskis labai lengvai krašte suklaidino varžovą ir atliko puikų perdavimą į baudos aikštelę, bet visiškai laisvas prieš tuščius vartus atsidūręs T.Radzinevičius kažkokiu būdu įsigudrino nepataikyti į kamuolį.

Vos pusę minutės aikštėje praleidęs Giorgio Russo pirmu lietimu įsirašė į rungtynių statistiką. Legionieriui iš Italijos beliko iš poros metrų nukreipti kamuolį į vartų tinklą po puikaus M.Grigaravičiaus perdavimo 68-ąją minutę.

Rungtynių pabaigoje šiauliečiai pabandė surengti nedidelį šturmą, bet tolimi R.Gedmino, Justo Raziūno ir Tamiralno Kozubajevo smūgiai buvo netikslūs.

Per arbitro pridėtą laiką pasižymėti galėjo T.Radzinevičius. Puolėjas po G.Russo perdavimo iššoko vienas prieš vartus, prasimetė kamuolį pro jį pasitikusį vartininką, bet griuvo, tikėdamasis 11 m. baudinio. Teisėjas pražangos neįžvelgė.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:33

2014-08-03 | 21 turas | Panevėžio "Aukštaitijos" st. | Teisėjas: Darius Petraška | Žiūrovų: 650
FK EKRANAS 2 - 3 KG kontora


***

Rungtynių pradžioje šiek tiek aktyviau žaidė šeimininkai, tačiau pirmasis įvartis krito būtent į jų vartus. 16-ąją minutę suveikė buvusių „Ekrano“ žaidėjų tandemas – Arnas Ribokas standartinės padėties metu atliko aukštą perdavimą Edgarui Baranauskui, kuris tiksliu smūgiu galva išvedė savo komandą į priekį.

Netrukus 20-ąją minutę po perdavimo iš kairiojo krašto granitiečiai padvigubino rezultatą. Galvą kyštelėjęs Justas Vilavičius vėl privertė Luką Žukauską traukti kamuolį iš savo vartų tinklo.

„Ekranas“ ginklų nesudėjo ir netrukus sušvelnino rezultatą. Klaipėdiečių vartų sargas Lukas Lidakevičius baudos aikštelėje prasižengė prieš Edvardą Tamulevičių ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. Prie žymos stojęs gynėjas Aleksandras Šušnjaras neklydo ir užtikrintai nubaudė vartininką už jo atliktą klaidą.

Ekraniečiai kelias minutes rungtyniavo kaip ant sparnų bei kėlė gaisrus svečių baudos aikštelėje. Visgi, 36-ąją minutę panevėžiečių ketinimus išlyginti rezultatą nubraukė dar vienas buvęs „Ekrano“ futbolininkas Dominykas Galkevičius. Saugo nuostabus smūgis į tolimąjį vartų kampą nepaliko vartininkui jokių vilčių.

Kėlinio pabaigoje arti tikslo buvo dar vienas buvęs ekranietis Aivaras Meškinis, tačiau gynėjo smūgis skriejo šalia vartų.

Po pertraukos „Ekranas“ puolė gana vangiai, o klaipėdiečiai užtikrintai saugojo savo gynybinius įtvirtinimus. Tik antrojo kėlinio viduryje „radioaktyvusis“ Elivelto sukūrė pavojingą progą baudos aikštelėje, kuri baigėsi netiksliu smūgiu.

Rungtynių pabaigoje šeimininkai metė visas pajėgas į priekį, bet tiek Roko Stanulevičiaus, tiek E.Tamulevičiaus bandymai tikslo nepasiekė. Tačiau šį kartą spaudimas davė savo vaisių - per teisėjo pridėtą laiką puikiai baudos aikštelėje su kamuoliu susitvarkęs Elivelto sušvelnino rezultatą.

Tas pats brazilas paskutinę rungtynių ataką galėjo tapti ne tik šio mačo, bet ir viso Panevėžio didvyriu, tačiau jo smūgį atrėmė L.Lidakevičius.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:34

KOMENTARAI

Treneris Robertas Poškus („Klaipėdos granitas"):
„Du skirtingi kėliniai - pirmas ir antras. Pirmą kėlinį mes gana užtikrintai laimėjome, bet praleidome įvartį po vaikiškos klaidos. Antras kėlinys buvo visai kitoks - truputėlį pasėdome, pradėjome gintis ir praleidus antrą įvartį buvo panika, bet rezultatą išlaikėme. Abiem komandom buvo vienodai karšta, futbolą reikia žaisti visokiu oru, buvo sunkiau sukti žaidimą, bet to dalyko neakcentuoju".

Dominykas Galkevičius („Klaipėdos granitas"):
„Du skirtingi kėliniai - per pirmą kėlinį pasidarėme sau persvarą, įmušėme tris įvarčius, žaidėme atsitraukę, bet toks buvo planas. Įvykdėme viską, ką norėjome. Antrame kėlinyje viskas apsivertė - ryškiai fiziškai pasėdome, atgal atsitraukėme, bet pavyko išlaikyti rezultatą, kurį sukūrėme per pirmą kėlinį ir tai pats svarbiausias dalykas šiandien esant tokiam karščiui".

Treneris Valdas Dambrauskas („Ekranas"):
„Pralaimėjimo priežastas ta, kad priešininkas įmušė daugiau negu mes. Nėra tikslo spręsti, ar rezultatas pagal žaidimą pralaimėjus rungtynes, jei pralaimėjome, vadinasi pagal žaidimą. Buvo skaudu pirmą kartą sezone praleisti tris įvarčius per vieną kėlinį. Sunku tai paaiškinti, treniruotėse buvo daug prakaito išlieta problemoms taisyti. Keturi smūgiai ir trys iš jų pasibaigė įvarčiais į mūsų vartus. Antras kėlinys buvo pagal kitą scenarijų, bet priešininkas traukėsi atgal tam, kad išsaugotų persvarą. Buvome fiziškai geriau pasiruošę už priešininką, bet kamuolys niekaip nelindo į vartus".

Edvardas Tamulevičius („Ekranas"):
„Gavosi principinė kova, nes keli mūsų komandos žaidėjai išėjo į „Klaipėdos granitą". Žaisti prieš R.Pilotą ir A.Meškinį buvo lengviau, nes daug metų treniravomės kartu, kažką žinai apie juos kaip ir jie apie tave. Labiau atsipalaidavęs būni, kai pažįsti gynėją. Mes nesureikšminome šios dvikovos. „Klaipėdos granitas" lipa ant kulnų, todėl tai tikrai skaudūs prarasti taškai. Manau bent lygiųjų buvome verti".

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:35

2014-08-03 | 21 turas | LFF stadionas | Teisėjas: Robertas Valikonis | Žiūrovų: 1500
TRAKAI 0 - 2 ŽALGIRIS


***

~~Po energingos rungtynių pradžios, kai porą minučių abi komandos skubėjo į priekį, pamažu iniciatyvą perėmė „Žalgiris", tačiau pavojaus prie nominalių aikštės šeimininkų vartų sukurti čempionams nesisekė.

Pirmasis aštrus momentas kilo prie vilniečių vartų. Jurijaus Mamajevo aukštą perdavimą 13-ąją minutę smūgiu į virpstą iš labai aštraus kampo užbaigė Dzmitrijus Koubas. Po keturių minučių į žaidimą teko įsijungti Tadui Kauneckui. „Trakų" vartininkas pirštų galais į kampinį nukreipė labai pavojingą Manto Kuklio baudos smūgį iš maždaug 20 metrų.

Puikus Egidijaus Vaitkūno žaidimas išgelbėjo „Žalgirį" nuo labai didelių nemalonumų 19-ąją minutę. Žaibiška trakiškių ataka galėjo virsti įvarčiu, bet slysdamas kojomis sostinės komandos gynėjas paskutiniu momentu nutraukė aštrų perdavimą į baudos aikštelę, neleisdamas pasižymėti už jo buvusiam D.Koubui.

Vilniečių atsako ilgai laukti nereikėjo. Čempionato lyderiai surengė žaibišką ataką, kurią tolimu smūgiu pažeme į virpstą užbaigė Jakubas Wilkas. T.Kaunecko šuolis komandos nebūtų išgelbėjęs.

Kėliniui baigiantis, „Žalgiris" surengė keletą pavojingų išpuolių. Aktyviai žaidęs Serge Nyuiadzis parideno kamuolį M.Kukliui, kuris vienu lietimu stipriai smūgiavo tiesiai į aikštės šeimininkų vartininką, vėliau legionierius iš Prancūzijos pats individualiu reidu įsiveržė į baudos aikštelę, bet į vartus nepataikė.

43-ąją minutę į „Trakai" praleido labai apmaudų įvartį. Po perdavimo iš dešinės A.Rocha galva smūgiavo tiesiai į T.Kaunecką. Smūgis nebuvo pavojingas, tačiau vartininkas kamuolio rankose neišlaikė.

Sužaidus 10 minučių antrajame kėlinyje, M.Kuklys tiksliu perdavimu vieną prieš vartus išvedė S.Nyuiadzį, tačiau puikiai sužaidė laiku vartus palikęs ir varžovui po kojomis kritęs „Trakų" vartų sargas.

68-ąją minutę T.Kauneckas buvo bejėgis po labai tikslaus Egidijaus Vaitkūno smūgio į tolimą vartų kampą. Paulius Janušauskas tiksliu perdavimu iš gilumos surado komandos draugą baudos aikštelės kairėje pusėje ir šis pasinaudojo erdvės suteikusių varžovų gynėjų dovana.

„Trakai" metėsi į priekį. Labai efektingai smūgiu per save kamuolį šalia vartų pasiuntė Darius Miceika, kitos atakos metu po gaisro svečių baudos aikštelėje kamuolys nukrito visiškai laisvam Vytautui Lukšai, bet kapitono smūgis skriejo virš vartų.

86-ąją minutę po S.Nyuadzio perdavimo prie „Trakų" vartų kilo gaisras. Bandydamas išmušti kamuolį iš po Lino Pilibaičio kojų prasižengė T.Kauneckas. M.Kuklys galėjo įtvirtinti vilniečių pergalę, tačiau nerealizavo skirto 11 m. baudinio, kurį atrėmė puikią reakciją pademonstravęs vartininkas.

Dar viena auksinė proga linko neišnaudota per arbitro pridėtą laiką. Kontratakos metu E.Vaitkūno perdavimo baudos aikštelėje sulaukė be priežiūros paliktas L.Pilibaitis. Saugui liko tik griebtis už galvos, kai kažkokiu būdu kamuolys nuskriejo virš vartų.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 13:42

TRAKAI 0 - 2 ŽALGIRIS

97' Rungtynės baigtos! "Žalgiris" iškovojo pergalę rezultatu 2:0 ir padidino savo persvarą A lygoje prieš antrąją vietą užimančius "Trakus" iki 7 taškų!
96' Tobula proga M. Kukliui. Deja, saugas iš keleto metrų vienu lietimu pasiunčia kamuolį virš vartų.
95' Dar vienas pavojingas išpuolis, bet A. Švrljugai nepavyksta iš dešiniojo krašto perduoti kamuolio laisvam komandos draugui.
94' Atsakomojoje atakoje prieš du "Trakų" gynėjus pabėga net trys "Žalgirio" žaidėjai, bet nesusikalba tarpusavyje ir net neatlieka smūgio į vartus.
93' "Trakai" bando surengti lemiamą šturmą ir uždirba kampinį. Tačiau pavojaus nesukelia.
92' Teisėjas rodo geltonąją kortelę G. Freidgeimui, bandžiusiam sąmoninga pražanga sustabdyti V. Lukšos išpuolį.
90' Antrajame kėlinyje teisėjas prideda net 6 minutes.
88' Deja, 11 metrų baudinį atlikusiam M. Kukliui nepavyksta įveikti T. Kaunecko.
87' Svariai prie šios atakos prisidėjęs S. Nyuiadzi palieka aikštę, jį keičia V. Šilėnas.
87' Graži "Žalgirio" ataka baigiasi baudiniu į "Trakų" vartus!!! L. Pilibaitį baudos aikštelėje nugriovęs vartininkas T. Kauneckas baudžiamas geltonąja kortele.
87' "Žalgiris" rengia gražias atakas, bet vis pritrūksta truputį tikslumo atliekant paskutinį perdavimą.
82' Po pražangos prieš L. Pilibaitį geltonąja kortele baudžiamas N. Apakidzė.
81' Po perdavimo iš krašto V. Lukša galėjo atlikti pavojingą smūgį, bet nesuvaldė kamuolio. Be to, teisėjas fiksuoja nuošalę.
80' M. Kuklys nuo kampinio gairelės siunčia kamuolį atgal A. Švrljugai, o šis tolimu smūgiu nepataiko į vartus.
79' M. Kuklys gauna progą atlikti smūgį iš 19 metrų. Deja, kamuolys skrieja visiškai greta virpsto.
78' Trakų komandoje D. Koubą keičia P. Malinauskas.
76' Po nesėkmingo mūsų gynėjų bandymo išmušti kamuolį galva P. Lukša smūgiuoja, bet siunčia kamuolį aukštai virš vartų.
74' D. Miceika priminė legendinį savo įvartį į Škotijos rinktinės vartus. "Trakų" saugo komandos draugas įmetė kamuolį iš užribio, o D. Miceika atliko smūgį per save. Laimei, netiksliai.
73' "Trakai" uždirba kampinį, kai kamuolys po G. Freidgeimo smūgio galva pataiko į A, Švrljugos koją. Vis dėlto varžovai pavojaus nesukelia.
70' Prieš pat šį epizodą didelių ovacijų sulaukė linksmas epizodas, kai M. Kuklys gana ilgai ant savo nugaros išlaikė užšokusį Y. Kendyšą.
70' Skelbiama dar viena vandens pertrauka komandoms.
68' E. Vaitkūnas gauna kamuolį baudos aikštelėje iš P. Janušausko ir smūgiu kairiąja koja iš gana aštraus kampo pelno įvartį!
66' P. Janušauskas siunčia kamuolį į baudos aikštelę ir L. Pilibaičio smūgiui galva tik truputį pritrūksta tikslumo.
64' Į aikštę žengia L. Pilibaitis, šį sezoną jau ne kartą išbandęs save puolimo grandyje.
63' Adi aikštę palieka ant neštuvų.
62' O "Žalgirio" daktaras tuo metu rodo, kad reikės keisti traumą patyrusį Adi.
62' Teisėjas vėl suteikia žaidėjams trumpą galimybę atsigaivinti.
60' P. Janušauskas siunčia kamuolį į kraštą S. Nyuiadzi, šis į baudos aikštelę puolėjui Adi ir po brazilo smūgio savo vartus vėl tenka gelbėti T. Kauneckui.
59' V. Lukša ir J. Mamajevas dviese surengia "Trakų" ataką, bet pirmasis nesuvaldo kamuolio baudos aikštelėje ir išleidžia jį už galinės linijos.
57' Kapitono raištis atiteko G. Freidgeimui.
56' P. Janušauskas keičia "Žalgirio" kapitoną D. Šemberą.
56' Labai pavojinga "Žalgirio" ataka. M. Kuklys išveda S. Nyuiadzi vieną prieš vartininką, bet šį kartą T. Kauneckas apgina vartus.
54' "Trakai" aktyviai pradėjo antrąjį kėlinį ir žaidimo kontrolė kol kas priklauso jiems.
51' V. Lukša siunčia kamuolį į baudos aikštelę ir šis nuo gynėjo skrieja už galinės linijos. Po kampinio pavojus "Žalgirio" vartams nekyla.
50' S. Kerla šiurkščiai stabdo varžovų žaidėją ir prieš save išvysta geltonąją kortelę.
49' Keitimas Trakų komandoje. Aikštę dėl traumos ant neštuvų palieka B. Amašukeli, jį keičia D. Zachaševskis.
47' Po keleto akimirkų M. Kuklys dar kartą siunčia kamuolį iš aikštės krašto į baudos aikštelę, ten aukščiausiai kyla S. Kerla, bet tinkamai kamuolio nepasiekia.
47' A. Švirljuga po kampinio smūgiuoja į vartus, kamuolys atsimuša į varžovą ir vilniečiai choru reikalauja baudinio už žaidimą ranka. Teisėjas nesutinka.
47' "Žalgiris" vėl labai greitai užsidirba kampinį.
46' Keitimų per pertrauką treneriai neatliko.

Antras kėlinys prasidėjo.

Komandos grįžta į aikštę.

48' Kėlinio pabaiga. Laimime 1:0!
47' Kairiajame krašte teisėjas fiksuoja A. Švrljugos žaidimą ranka. Trakiškiai siunčia kamuolį į baudos aikštelę, bet ten jį ramiai gaudo A. Vitkauskas.
45' Teisėjas pirmajame kėlinyje prideda 3 minutes.
43' ADI PASIEKIA SAVO! Po J. Wilko perdavimo iš krašto brazilas smūgiuoja galva nuo žemės ir suklaidina T. Kaunecką. Kamuolys į tinklą skrieja virš vartininko galvos.
42' Adi demonstruoja tai, ko laukiama iš aukšto lygio puolėjo. Brazilas įsiveržia į baudos aikštelę, smūgiuoja, bet kamuolį gaudo vartininkas.
40' Trakų ekipos ataka kairiuoju kraštu. V. Lukša siunčia kamuolį į baudos aikštelę, bet ten gynėjas neprileidžia varžovo prie kamuolio.
38' S. Nyuiadzi gauna kamuolį iš S. Kerlos ir suklaidinęs gynėją smūgiuoja į vartus. Deja, vėl pritrūksta tikslumo.
37' Po S. Nyuiadzi perdavimo smūgiuoja M. Kuklys, bet kamuolys atskrieja tiesiai T. Kauneckui į rankas.
35' Adi aplenkia "Trakų" vartininką prie galinės linijos, jį klaidina, bet smūgiu iš labai aštraus kampo nepataiko į vartus. Tai buvo proga!
34' V. Lukša pavojingai susiduria su S. Kerla ir užsidirba įspėjimą.
33' "Žalgiriui" pavyksta keletą kartų priartėti prie varžovų baudos aikštelės, bet perdavimai vartų link yra netikslūs.
31' Po susidūrimo su G. Freidgeimu ilgokai ant vejos guli D. Koubas. Trakiškis vis dėlto kyla ir galės tęsti rungtynes.
30' "Žalgiris" ir toliau kontroliuoja kamuolį, bet žaidimas daugiausia vyksta aikštės viduryje.
27' Rungtynės tęsiamos.
25' Teisėjas skelbia pertraukėlę, skirtą žaidėjams atsigerti vandens.
24' Dar vienas kampinis prie Trakų komandos vartų. Tokiose situacijose kamuolys vis siunčiamas S. Kerlos link, bet oro dvikovų jam laimėti kol kas nepavyksta.
23' "Žalgiris" vėl prispaudė "Trakus" prie jų vartų. Viena iš ilgų atakų baigiasi Adi smūgiu, bet T. Kauneckas gaudo kamuolį.
20' Po kampinio vilniečiai apsigina ir pradeda greitą ataką. Ją tolimu smūgiu užbaigia J. Wilkas. "Trakus" nuo įvarčio išgelbsti virpstas!
19' Dar viena labai pavojinga "Trakų" ataka. E. Vaitkūnui tenka čiuožiant išmušti kamuolį už galinės linijos.
18' Po kampinio nieko pavojingo vilniečiams sukurti nepavyksta.
17' Puikus M. Kuklio smūgis, bet "Trakų" vartininkui pavyksta nukreipti kamuolį virš vartų.
16' Greita "Žalgirio" ataka. Iš pradžių S. Nyuiadzi perdavimas nepasiekia komandos draugų, o po to po gražaus driblingo griaunamas Adi. Baudos smūgis iš 20 metrų.
14' A. Žulpa už pražangą aikštės viduryje baudžiamas geltonąja kortele.
13' Pirmas pavojingas epizodas prie mūsų komandos vairų. Po perdavimo iš krašto kamuolį vartininko aikštelėje pirmas pasiekia D. Koubas ir smūgiu koja pataiko į virpstą.
11' Dar viena puiki "Žalgirio" ataka. Po J. Wilko ir Adi perdavimų kamuolys pasiekia S. Nyuaidzi, kuris stipriu smūgiu iš baudos aikštelės pataiko į išorinę vartų tinklo pusę.
9' Aikštės viduryje driblingą demonstruoja M. Kuklys. Epizodas baigiasi tolimu smūgiu, bet kamuolys skrieja gerokai virš vartų.
8' Iš karto po šio epizodo teisėjas R. Valikonis sušvilpia ir sudaro trumpą progą žaidėjams atsigerti vandes. Rungtynės vyksta tvyrant ~35 laipsių karščiui.
8' Po kampinio "Trakai" išmuša kamuolį, bet jį perėmęs į baudos aikštelę įsiveržia A. Švirljuga. Ten kroatas po kontakto su gynėju griūna, bet pražanga nefiksuojama.
7' S' Nyuiadzi dar kartą siaučia kairiajame krašte ir vėl uždirba kampinį.
5' "Žalgiris" stengiasi rengti atakas kraštais, ten aktyvūs ir gynėjai, ir saugai, bet pavojaus sukurti kol kas nepavyksta.
2' Po kampinio kyla nedidelė sumaištis "Trakų" baudos aikštelėje, bet kamuolys išmušamas toliau nuo vartų.
2' Atsakomojoje atakoje S. Nyuiadzi taip pat uždirba kampinį.
1' Jau pirmoji "Trakų" ataka baigiasi kampiniu, tačiau vilniečiai be vargo apsigina.

Rungtynės prasidėjo!

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 15:58

Šiandien 19 valandą prasidės paskutinioji 21-ojo turo dvikova. Vakarų Lietuvos derbyje susigrums Klaipėdos "Atlantas" ir Gargždų "Banga".

Komandos šiuo metu skirtinguose poliuose - klaipėdiečiai pastarąjį mėnesį demonstruoja neblogą žaidimą ir čempionate sugrįžo į pergalingą kelią. Savo ruožtu "Banga" jau pamiršo kas yra pergalės skonis, tačiau gargždiškių anksčiau laiko nurašyti niekada nevalia.

mandarinai bandys priešintis ATLANTUI... :mrgreen: gal bus faina :mrgreen:

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 20:56

Jo, jo priešinosi.... Toks įspūdis, kad Banga specialiai pradėjo žaisti antrą kėlinį.Labai jau viskas įdomiai žiūrėjosi

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 21:21

Klaipėdos "Atlantas" - Gargždų "Banga" 3:1.

21 turas baigiasi "Atlanto" pergale prieš "Bangos" futbolo klubą.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 04 21:39

Rugpjūčio 1 d. (penktadienis)

105) Kruoja (Pakruojis) - Dainava (Alytus) 3:2 (1:2)
Pakruojo m. stadionas, 400 žiūrovų
Teisėjas - V. Vasiliauskas (Telšiai)
Įvarčiai: 33 min. R. Vėževičius, 62 min. D. Jankauskas, 86 min. R. Abu Bakr (Kruoja); 18 min. iš 11 m. baudinio Ch. Bellus, 28 min. Kumeta (Dainava)
Įspėti: 17 min. A. Skroblas (Kruoja); 43 min. Ch. Bellus (Dainava)

Rugpjūčio 2 d. (šeštadienis)

101) Sūduva (Marijampolė) - Šiauliai (Šiauliai) 2:0 (1:0)
Marijampolės "Arvi" arena
Teisėjas - D. Rumšas (Palanga)
Įvarčiai: 12 min. A. Vaskela, 68 min. G. Russo (Sūduva)

Rugpjūčio 3 d. (sekmadienis)

104) Ekranas (Panevėžys) - Klaipėdos granitas (Klaipėda) 2:3 (1:3)
Panevėžio "Aukštaitijos" stadionas, 650 žiūrovų
Teisėjas - D. Petraška (Ukmergė)
Įvarčiai: 31 min. iš 11 m. baudinio A. Susnjar, 90+3 min. Elivelto (Ekranas); 16 min. E. Baranauskas, 20 min. J. Vilavičius, 36 min. D. Galkevičius (Klaipėdos granitas).
Įspėti: 77 min. D. Petrauskas (Ekranas); 31 min. L. Lidakevičius, 59 min. A. Jurgelevičius, 81 min. R. Pilotas (Klaipėdos granitas)


102) Trakai (Trakai) - VMFD Žalgiris (Vilnius) 0:2 (0:1)
LFF stadionas, 1500 žiūrovų
Teisėjas - R. Valikonis (Vilnius)
Įvarčiai: 43 min. A. Rocha, 68 min. E. Vaitkūnas (Žalgiris).
Įspėti: 33 min. V. Lukša, 83 min. N.Apakidze, 86 min. T. Kauneckas (Trakai); 14 min. A. Žulpa, 50 min. S. Kerla, 90+2 min. G. Freidgeimas (Žalgiris).

88 min. M. Kuklys (Žalgiris) nerealizavo 11 m. baudinio

Rugpjūčio 4 d. (pirmadienis)

103) 19:00 Atlantas (Klaipėda) - Banga (Gargždai) 3:1 (0:0)
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 05 17:33

21 turo apžvalga: "Žalgiris" tolsta
Nerijus Kesminas

Takoskyra. Pirmasis komandų penketas tolsta nuo antrojo - penktąją poziciją užimantis Klaipėdos "Atlantas" padidino savo pranašumą prieš apatinį turnyro lentelės kaimyną Panevėžio "Ekraną" iki penkių taškų. Per du turus po vasaros atostogų pirmojo turnyro lentelės penketo komandos surinko 23 taškus,o apatinėje rikiuotės dalyje esančios - tik šešis. Visus juos - tarpusavio rungtynėse.

Debiutai. Komandose toliau daugėja naujų veidų. Daugiausia debiutantų į aikštę siuntė Alytaus "Dainava", kurioje pasirodė dar trys legionieriai - italai Antonio Sepe ir Riccardo Biasini bei Favouras Aniekanas iš Nigerijos. Marijampolės "Sūduvoje" pirmąsias rungtynes sužaidė ispanas Carlosas Martinezas, "Atlante" - Lietuvos jaunimo rinktinės vartininkas Edvinas Gertmonas, "Klaipėdos granite" - buvęs "Ekrano" gynėjas Aivaras Meškinis.

Numerologija. Dvejos turo rungtynės baigėsi 2:0,dvejos - 3:2. Penktoje dvikovoje irgi užfiksuotas ne pats banaliausias futbolo rungtynių rezultatas - "Atlantas" nugalėjo Gargždų "Bangą" 3:1.

Pagaliau. Iki pergalės 2:0 prieš "Trakus" oficialių rungtynių "Žalgiris" nebuvo laimėjęs nuo birželio 21-osios. Nuo tada "SMScredit.lt A lygos" čempionai dukart pralaimėjo Zagrebo "Dinamo" futbolininkams UEFA čempionų lygos atrankos varžybose, o nacionaliniame fronte sužaidė lygiosiomis su "Sūduva". "Progų realizavimą dar reikia tobulinti, bet mes įmušime ir kitose, ir vėlesnėse rungtynėse", - pažadėjo "Žalgirio" saugas Artūras Žulpa.

Lūžis. Brazilas Adi pelnė pirmą įvartį vilkėdamas Vilniaus komandos marškinėlius, bet rungtynes su "Trakais", matyt, įsimins dėl kitos priežsties. "Žalgirio" puolėjui po susidūrimo su varžovu lūžo šeivikaulis. Futbolininkas tą pačią naktį buvo operuotas, užribyje, pagal medikų prognozes, jam teks praleisti tris mėnesius.

Frazė. "Noriu vadovauti futbolo komandai, o ne ligoninei", - pabrėžęs, kad dėl traumų "Žalgiris" neteko trijų futbolininkų, teisėjavimo stiliui priekaištavo vilniečių treneris Marekas Zubas.

Skirtingai. "Sūduvos" pergalę 2:0 prieš "Šiaulius" kažin ar galima vadinti staigmena. Ir dėl to, kad Suvalkijos komanda turnyro lentelėje yra šešiais laipteliais aukščiau už šiauliečius, ir dėl pastarojo meto rezultatų dinamikos. Marijampoliečiai per keturis turus iškovojo tris pergales ir nė sykio nepralaimėjo, "Šiauliai" patyrė nesėkmę trečiąsyk iš eilės.

Šventė. Prie praėjusį savaitgalį Pakruojyje vykusio "Amatų, muzikos ir alaus" festivalio džiugių natų šio miesto futbolininkai iš "Kruojos" pridėjo dar vieną smagų štrichą - pergalę "SMScredit.lt A lygoje" prieš "Dainavą" 3:2. Laimėti Vladimiro Čeburino komandai pavyko tik po įnirtingos kovos - pergalingą įvartį Radanfah Abubakras įmušė 85-ąją minutę.

Laukia. Čempionato autsaideriai iš Alytaus taškų kol kas nerenka ir po vasaros atostogų, tačiau dzūkų komandos žaidimas pasikeitė. Per du pastaruosius turus "Dainava" įmušė tris įvarčius - beveik tiek, kiek sugebėjo sukrapštyti per ankstesnes 19 rungtynių, kai kamuolys alytiškių varžovų vartuose atsidūrė keturis kartus.

Pirmyn. "Atlantas" siautėja. Klaipėdiečiai iškovojo trečią pergalę iš eilės ir trečiąsyk nepaliko aikštės neįmušę bent tris kartus. "Banga" - priešingame sėkmės ašigalyje. Gargždiškiai pralaimėjo jau penktą kartą iš eilės.

Desantas. "Klaipėdos granitui" rungtynėse Panevėžyje su "Ekranu" padėjo net penki buvę Aukštaitijos komandos žaidėjai - A.Meškinis, Edgaras Baranauskas, Rytis Pilotas į pajūrį iš Panevėžio persikėlė vos prieš kelias savaites, Arnas Ribokas ir Dominykas Galkevičius su "Ekranu" atsisveikino anksčiau. Buvę panevėžiečiai 3:2 laimėtose rungtynėse "Ekrano" negailėjo - E.Baranauskas ir D.Galkevičius įmušė, A.Ribokas atliko du rezultatyvius perdavimus.

Paprasta. "Pralaimėjimo priežastis paprasta - varžovai įmušė daugiau už mus. Nėra prasmės svarstyti, pagal žaidimą ar ne. Jei pralaimėjome, reiškia, pagal žaidimą", - po nesėkmės išrėžė "Ekrano" strategas V.Dambrauskas.

Snaiperis. "Ekrano" brazilas Elivelto įmušė dešimtąjį savo įvartį šiame čempionate ir snaiperių rikiuotėje pavijo iki šiol vienvaldiškai pirmavusį kroatą Niko Tokičių iš "Šiaulių". Šiokia tokia paguoda po pralaimėjimo.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 06 17:18

XXI-ajame „SMScredit.lt A lygos“ futbolo čempionato ture komandos pelnė 18 įvarčių. Lygos partneris Futbolo.tv portalas išrinko tris gražiausius turo įvarčius.

Du puikūs įvarčiai buvo įmušti Pakruojo "Kruojos" ir Alytaus "Dainavos" rungtynėse. Pirmąjį po gražios atakos smūgiu "a la Van Persie" į "Kruojos" vartų kampą pelnė "Dainavos" saugas Deividas Kumeta, antrąjį - idealiai tiksliai baudos smūgį relizavęs "Kruojos" saugas Darius Jankauskas. Neįtikėtina "Klaipėdos granito" ataka, pasibaigusi tolimu Dominyko Galkevičiaus šūviu į "Ekrano" vartus - taip pat laukia jūsų balsų.


Balsavimas: http://futbolo.tv/reportazai/2014-metai ... o-rinkimai" onclick="window.open(this.href);return false;
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 07 10:27

88 min. M. Kuklys (Žalgiris) nerealizavo 11 m. baudinio


M.Žioplys, pamenu, kai už FC ŠIAULIUS žaidė, tai turėjo ilgą nerealizuotų baudinių seriją. negalima jam pendelių mušti... :ugeek:

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXI (21 turas):

2014 Rgp 07 10:29

Kartais ne įmuši, kartais įmuši... :ugeek:
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

Grįžti į