Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

XXI (21) turas:

2016 Rgp 05 11:44

XXI Turas:

2016-08-10 18:00
Trakai - Atlantas
LFF stadionas

2016-08-10 19:30
Sūduva - Utenis
ARVI arena (stadionas)

2016-08-11 18:00
Stumbras - Lietava
S.Dariaus ir S.Girėno stadionas

2016-08-11 19:30
Žalgiris - Kauno Žalgiris
LFF stadionas

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 10 19:09

vorobjovas pas trakus tai visiškai kiauras kartu su oscaru, kai centre žaidė, tai vienintelis zacavichi kažką kombinuot bandė, po to byčionaką su liberiečių sukeitė, tai truputi linksmiau trakai atrodė, o šiaip visai įdomus pirmas kėlinys.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 10 19:59

pramušė Trakai :) be Konstantino Atlantas biškį pakriko

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 10 21:30

Na va, Sūduva aplenkė Atlantą :) Iki sezono galo turbūt dar ne kartą kaitaliosis

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 10:49

VĖL SUGAVĘ SĖKMĘ RITERIAI PARBLOŠKĖ „ATLANTĄ“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/v ... ke-atlanta" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-10 | Martynas Pocius

„Trakų“ riešutas Klaipėdos „Atlantui“ ir toliau lieka neįkandamas šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone. Dėl medalių kovojančių komandų dvikovoje riteriai antrajame kėlinyje įmušė tris įvarčius be atsako ir laimėjo antrą sykį savo žiūrovų akivaizdoje – 3:0 (0:0).

Pergalė sustiprino „Trakų“ pozicijas turnyro lentelėje. Antroje vietoje esantys trakiškiai vėl atitrūko 4 taškų skirtumu bei priartėjo prie dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidusio Vilniaus „Žalgirio“. Tuo tarpu „Atlantas“, savo rungtynes laimėjus Marijampolės „Sūduvai“, būs priverstas suvalkiečiams užleisti trečiąją vietą.

Prieš rungtynes kalbėję apie pasitraukusią sėkmę, „Trakai“ tik jai turėjo būti dėkingi pačioje pirmojo kėlinio pradžioje, kai puikiu tolimu smūgiu skersinį sudrebino Olegas Dmitrijevas. Kamuolys nuo vartų konstrukcijos grįžo į aikštę atsitrenkė į vartininko Igno Plūko koją ir buvo sugautas.

Sėkmė lydėjo ir „Atlantą“, kai, suklydus gynėjui, Aleksandras Byčenokas iš aštraus kampo ne sau patogia kaire koja mušė tiesiai į Marių Adamonį.

Padirbėti teko į starto sudėtį grįžusiam šeimininkų gynėjui Justinui Januševskiui. Trakiškis iš pradžių neleido mušti Abdoului Syllai, po to blokavo ir Mariaus Papšio smūgį.

Kėlinio viduryje vėl pasisekė riteriams. Po aštraus Donato Kazlausko perdavimo link vartų kamuolio vos į savo vartų tinklą nenukreipė „Trakų“ legionierius Alma Wakili. O I.Plūkui teko gelbėti komandą po poros minučių, kai greitos atakos metu O.Dmitrijevas nepagailėjo perdavimo į kraštą M.Papšiui. Saugo muštą kamuolį vartininkas atrėmė šuoliu.

Artėjant pertraukai, plojimų susilaukė Arūnas Klimavičius. Standartinės situacijos metu gynėjas pabandė įmušti efektingu smūgiu per save. M.Adamonis kamuolį sugavo ne be vargo, tuo pačiu buvo užfiksuota ir nuošalė.

Vėliau už galvos griebėsi N.Valskis. Puolėjas iššoko prieš vartus, bet stipriu smūgiu nuginkluoti M.Adamonio nepavyko. Kamuolys atšoko Artiomui Gurenkai, kuris mušė taip nevykusiai, kad smūgis virto perdavimu tam pačiam N.Valskiui. Antruoju bandymu puolėjas apmaudžiai pataikė į Vytą Gašpuitį, nuo kurio kojos kamuolys atsitrenkė į virpstą.

Po pertraukos kiek aštriau atakavo „Atlantas“. Uostamiesčio komanda kėlė kampinius, bandė atakuoti kraštais, tačiau A.Klimavičiaus vedama gynyba buvo nepramušama. I.Plūkui šuoliu gaudyti teko tik Ovidijaus Verbicko smūgį.

Likus žaisti mažiau nei 20 minučių, riteriai išsiveržė į priekį. Po pražangos trakiškiai žaibiškai įžaidė baudos smūgį ir be priežiūros baudos aikštelėje likęs Aleksandras Byčenokas nepaliko M.Adamoniui jokių šansų.

Po penkių minučių „Trakai“ surengė greitą išpuolį ir padvigubino rezultatą. Po A.Byčenoko perdavimo prieš vartus iššoko Artiomas Gurenka ir kamuolį į tinklą pasiuntė triuškinamu smūgiu nuo skersinio.

Neturėdami ko prarasti klaipėdiečiai metėsi į priekį ir praleido dar vieną šeimininkų išpuolį mačo pabaigoje. Po perdavimo iš gilumos N.Valskis išvengė nuošalės ir baudos aikštelėje buvo nugriautas jį sustabdyti bandžiusio M.Adamonio. Arbitras vartininką pašalino iš aikštės ir skyrė baudinį, kurį realizavo pats jį uždirbęs puolėjas.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 10:56

TRAKAI 3 : 0 ATLANTAS
http://alyga.lt/live/trakai-atlantas-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Įvarčiai:
71' Aleksandras Byčenokas
76' Artiomas Gurenka
89' Nerijus Valskis - 11 metrų baudinys

* 87` Marius Adamonis ("Atlanto" vartininkui už paskutinės vilties pražangą)
Raudona kortelė

2016-08-10 18:00
21 Turas
LFF stadionas
Žiūrovai: 200

Teisėjai
Manfredas Lukjančukas
Mantas Lešinskas
Mangirdas Mirauskas

XXI TURAS: „TRAKAI“ 3 - 0„ATLANTAS“

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:02

R.ŽVINGILAS: „MES NETURIME TEISĖS TAIP ŽAISTI“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/r ... aip-zaisti" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-11 | Martynas Pocius

Klaipėdos „Atlantas“ patyrė skaudžią nesėkmę 21-o „SMScredit.lt A lygos“ turo rungtynėse. Uostamiesčio komanda svečiuose buvo priversta pripažinti konkurentų į medalius „Trakų“ pranašumą – 0:3 (0:0).

Sveikindamas varžovų komandą su pergalę, po rungtynių treneris Rimantas Žvingilas tvirtino, kad antrajame kėlinyje jo vadovaujami futbolininkai darė nesuprantamus dalykus.

„Pirmas kėlinys buvo apylygis, tiek mes, tiek jie kažką turėjo. Antrą kėlinį toks jausmas, kad mes papuolėme į kažkokį kosmosą. Ar fiziškai išsekome, ar kas – tokios klaidos pasipylė. Tiesiog nesuprantami dalykai. Metimas už galvos – nebėgame, nespėjame. Tas epizodas toks pirmojo įvarčio – žaidėjas guli, o jie įžaidžia. Ne mano kompetencijoje tai komentuoti. Bet faktas tas, kad pabirome kaip maži vaikai, kaip sporto mokykloje. Teisintis būtų keista. Viduje pasišnekėsime ir žiūrėsime, ką padarėme ne taip“, – komandos žaidimo antrajame kėlinyje negalėjo paaiškinti specialistas.

Jo teigimu, neramina tai, kad komanda praleido, taip pat ir tai, kad neįmuša įvarčio.

„Jau kelintą turą negalime įmušti. Atrodo, ir pusprogių turime, bet vis kažko pritrūksta. Bet kad prasileidžiame, tai, vienareikšmiškai, grubios klaidos. Mes neturime teisės taip žaisti, jei norime kovoti dėl medalių, dėl prizinių vietų“, – tvirtino R.Žvingilas.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:07

LAIKU ATSITOKĖJUSI „SŪDUVA“ GRĮŽO Į PIRMĄJĮ TREJETĄ
http://alyga.lt/naujienos/informacija/l ... ji-trejeta" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-10 | Karolis Tretjakas

Marijampolės „Sūduva“ ilgai laukė šio momento ir pagaliau sulaukė – grįžo į pirmąjį „SMScredit.lt A lygos“ turnyro lentelės trejetą.

21-ojo turo mače namuose marijampoliečiai pirmi praleido įvartį, tačiau netrukus mobilizavosi ir 2:1 (0:0) nugalėjo garbingai kovojusį Utenos „Utenį“.

Kaip ir reikėjo tikėtis, nuo pat mačo pradžios šeimininkai perėmė kamuolio kontrolę ir pradėjo rengti atakas prie uteniškių vartų. Pirmasis „Utenio“ vartams pagrasino Eligijus Jankauskas, aplenkęs Gabrielių Zagurską, tačiau vienu lietimu smūgiavęs virš vartų.

Netrukus į baudos aikštelę įsiveržęs Tomas Radzinevičius smūgiavo šalia vartų, o po poros minučių „Sūduvos“ atakų lyderis atmetė kamuolį E. Jankauskui, bet šis ir vėl nenubaudė savo buvusios komandos.

Pirmojo kėlinio viduryje svečiams, tarp kurių išsiskyrė Takuya Matsunaga, Danielis Romanovskis, Kirilas Levšinas bei Jurijus Vereščiakas, pavyko surengti keletą tiek pozicinių išpuolių, tiek staigių kontratakų. Sykį marijampoliečius nuo praleisto įvarčio išgelbėjo sėkmė.

28-ąją minutę Aurimas Tručinskas po perdavimo iš dešiniojo krašto užklupo Ivaną Kardumą nepasiruošusį. Gynėjo perduotas kamuolys prariedėjo šalia vartų linijos ir atsimušė į virpstą.

„Utenis“ taip pat atsakė dviem tolimais smūgiais, nesukėlusiais didelių rūpesčių „Sūduvos“ vartininkui. Jų autoriai – Tomas Dombrauskis bei T. Matsunaga.

Kėlinio pabaigoje apie save ir vėl priminė T. Radzinevičius: pavojingai galva smūgiuotą kamuolį sugavo Lukas Žukauskas, o dar viename epizode futbolininkas, įsiveržęs į baudos aikštelę, smūgiavo virš vartų.

Iš karto po pertraukos Aleksandras Veselinovičius į aikštę išleido Valentiną Baranovskį ir Predragą Pavlovičių, bet tai kurį laiką nepadėjo šeimininkams pagyvinti žaidimo. 68-ąją minutę „Sūduvą“ pažadino įvartį pelnę varžovai.

Po A. Tručinsko perdavimo iš dešiniojo krašto nuo Pauliaus Janušausko atitrūkęs J. Vereščiakas puikiai smūgiavo galva, pasiųsdamas kamuolį po pat skersiniu.

Visgi marijampoliečių atsako ilgai laukti neteko: 70-ąją minutę tas pats P. Janušauskas klastingai perdavė kamuolį į baudos aikštelę, kuris atsimušė į veją bei įskriejo į vartus. L. Žukauskas tikėjosi, jog varžovas pirmasis suskubs prie saugo perdavimo.

Dar po trylikos minučių „Sūduva“ išsiveržė į priekį – savo žodį tarė T. Radzinevičius. Puolėjas galingu smūgiu nuginklavęs artimojo vartų kampo neapgynusį L. Žukauską, pelnė dešimtą įvartį šiame sezone ir tapo rezultatyviausiu čempionato futbolininku.

„Utenis“ nepasidavė ir stengėsi išlyginti rezultatą, tačiau marijampoliečiai daugiau šansų varžovams nesuteikė bei šventė ketvirtą pergalę iš eilės. Svarbūs trys taškai leido aplenkti „Trakams“ pralaimėjusį Klaipėdos „Atlantą“ ir pakilti į trečią turnyro lentelės poziciją.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:14

SŪDUVA 2 : 1 UTENIS
http://alyga.lt/live/suduva-utenis-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Įvarčiai:
[0-1] 68` Jurij Vereščiak
[1-1] 70' Paulius Janušauskas
[2-1] 83'Tomas Radzinevičius

2016-08-10 19:30
21 Turas
ARVI arena (stadionas)
Žiūrovai: 700

Teisėjai
Donatas Šimėnas
Saulius Dirda
Vytis Snarskis

XXI TURAS: „SŪDUVA“ 2 - 1 „UTENIS“

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:16

A.RYBAKAS: „KLAUSIMAS TIK SUSIKURTŲ MOMENTŲ REALIZACIJOJE“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/a ... lizacijoje" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-11 | Martynas Pocius

Kurį laiką nedemonstravę sau būdingo futbolo „Trakai“ pritildė kritikus „SMScredit.lt A lygos“ 21-o turo rungtynėse. Riteriai antrajame kėlinyje triskart pasiuntė kamuolį į konkurento kovoje dėl medalių Klaipėdos „Atlanto“ vartus ir iškovojo svarbią pergalę - 3:0 (0:0).

Komandos vyr. treneris Albertas Rybakas buvo lakoniškas - raktas į pergalę buvo išnaudotos progos.

„Mes atvėrėme varžovų vartų duris ir įmušėme įvarčius. To padaryti ankstesniuose paskutiniuose mačuose mums nepavykdavo. Prieš rungtynes sakiau, kad nesiruošiame nusileisti ir judėsime į priekį. Norime laimėti, turime didžiulį norą ir motivaciją. Todėl negalėjome pralaimėti dvikovomis, realizacija, meistriškumu“, - kalbėjo specialistas.

Jis nenorėjo išskirti atskirų žaidėjų. Trenerio teigimu, komanda demonstravo gerą futbolą, kūrė momentus, sužaidė labai gerą pirmą kėlinį LFF taurės mače prieš „Sūduvą“, tačiau nesugebėjo įmušti.

„Po taurės rungtynių buvo sunku. Bet žaidimo braižą išlaikėme. Tai labai svarbu, nes žaidėjai ne tik patyrė pergalės malonumą, bet ir pačio žaidimo. Kai futbolininkas jaučia malonumą dirbdamas, o tai dar atneša rezultatą - dvigubai džiugina. Tai svarbi futbolininkui detalė. Jei žmogus aikštėje kankinasi dėl kažkokio rezultato, nėra gerai“, - neabejojo A.Rybakas.

Treneriui buvo svarbu, kad pasižymėti pavyko Nerijui Valskiui, kuris keliose rungtynėse prieš tai turėjo daug progų. Jis liko patenkintas visa atakos linija, nes įmušė ne tik puolėjas, bet ir kiti atakuojantys žaidėjai.

„Tai yra labai svarbu, nes žaidimas tampa varžovams neprognozuojamas. Negalima susikoncentruoti ties vieninteliu puolėju. Todėl svarbu ir nudžiugino, kad įmušė tiek N.Valskis, tiek A.Gurenka, tiek A.Byčenokas. N.Valskis yra labai geras futbolininkas, esantis labai geroje fizinėje formoje. Nemanau, kad jam ši pozicija yra labai nauja. Klausimas tik realizacijoje. Visa komanda dėl jos jautė įtampą, todėl tikiuosi, kad mes ateityje realizuosime susikurtus momentus“, - sakė A.Rybakas.

„Trakų“ gynėjas Arūnas Klimavičius, antrindamas treneriui, taip pat džiaugėsi, kad pagaliau pavyko išnaudoti susikurtus momentus.

„Žaidimas paskutinėse keliose rungtynėse buvo geras, tik nepavykdavo išnaudoti progų. Šiandien ir žaidimas, ir progos - tikrai viskuo patenkinti ir patenkinti pergale. Darbo buvo. „Atlantas“ ne pralošti atvažiavo. Jautė, kad tie mūsų rezultatai ne tokie, kokių norėtųsi. Malonu, kad laimėjome“, - sakė futbolininkas.

Jo nuomone, kitas rungtynes maloniau žaisti po pergalės, tačiau nepriklausomai nuo to visos rungtynės su „Žalgiriu“ yra sunkios ir dvikovos baigti nulemti gali menkiausia klaida.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:27

Kaip apgailėtinai atrodo žiūrovų skaičius, kitąmet LFF vertėtu pasukti galvą, kaip pritraukti daugiau žiūrovų, reikia didesnio finansavimo, tiesiog beviltiška, A-lyga visiškoj šūdų duobėj

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 11:37

Tai dalina smskredito turėtojams bilietus, bet, atrodo, tokia marketingo strategija nelabai pasiteisina, bent kol kas.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 12:47

aš manau per silpnas marketingas vis dar mūsų futbole, nieko nesakau, mąsto, galvoja jie, bet to per maža, reikia išleisti knygas apie klubus, žurnalus, sudaryti sutartis su įmonėm, kad darbuotojams, kartu su šeimom galėtu lankytis futbolo stadionuose nemokamai, investuoti į pačias įmones kur dirba žmonės įvairiais futbolo renginiais, tie tušinukai, puodeliai, šalikai ar šiaip atributai tai tik saujelei fanų nuo kaulų smegenų kurie futbolu gyvena, reikia kažko naujo, bandoma grynai su vaikais per įvairius vaikų turnyrus, bet gal vertėtu su visom šeimom įtraukti, reikia požiūri keisti, laikas pagalvoti nebe vien apie jaunimą, bet ir apie šeimas, nemokami futbolui skirti leidiniai įmonėse per pertraukas būtų pats tas, tai žmones įtrauktų

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 15:34

Pirmiausia klubai turi rūpintis, kad pas juos ateitų kuo daugiau žiūrovų, nes jie gauna tiesiogines pajamas.
Šiuo metu nei vienas klubas nedaro jokių kardinalių žingsnių, kad tą skaičių padidintų, kitaip sakant visiems dzin. žaidžia mieste kur 500 tūkstančių gyventojų ir turi 500 žmonių lankomumo vidurkį.

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: XXI (21) turas:

2016 Rgp 11 15:49

Nepradėkim gal į niekur nevedančių diskusijų. Neis žmonės žiūrėti A lygos futbolo kol nebus žvaigždžių, o žvaigždės nežais nes niekas neina į jas žiūrėti :D . Kol A lygos brendas nebus pakankamas, kad suvilioti žvaigždes, tol žmonės neis į stadionus. Kažkodėl į ČL lygos rungtynes (gerai išsuktas brendas) susirenka kažkiek žmonių. Išvadas darau, kad ne nuo klubo tas lankomumas priklauso, o nuo varžybų statuso.

Grįžti į