...

XXIII (23) turas:

2015 Rgp 13 11:02

23. Turas

2015 08 14 18:30 Palangos Palanga - Pakruojo Kruoja-2 _ : _
2015 08 15 13:00 Jonavos Lietava - Vilniaus Žalgiris B _ : _
2015 08 15 15:00 Kėdainių Nevėžis - Vilniaus MRU _ : _
2015 08 15 15:00 Alytaus Auska - Šilutės Šilutė _ : _
2015 08 15 17:00 Radviliškio Lokomotyvas - Trakų Trakai-2 _ : _
2015 08 15 19:00 Kauno Kaunas - Kelmės Kražantė _ : _
2015 08 16 14:00 Tauragės Tauras - Gargždų Banga _ : _
2015 08 16 14:00 Telšių Džiugas - Kretingos Minija _ : _
2015 08 16 18:00 Kazlų Rūdos Šilas - Panevėžio Panevėžys _ : _

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 14 13:40

Intrigą žadančiame dvidešimt trečiajame ture – net keturios tiesioginės transliacijos
2015-08-13 http://pirmalyga.lt/naujiena/Intriga-za ... acijos/434" onclick="window.open(this.href);return false;

Penktadienis, 08.14, 18:30, Palangos miesto stadionas.

„Palanga“ – Pakruojo „Kruoja-2“

Praėjusį turą lygiosiomis sužaidusi „Palanga“ šiuo metu žengia ant trečiojo turnyrinės lentelės laiptelio, už nugaros palikdama itin stiprius varžovus. Savo pozicijas palangiškiai dar labiau įtvirtinti galės dvidešimt trečiajame ture, kur jų lauks susitikimas su iš lentelės dugno neišlipančia „Kruoja-2“. Per paskutinius dešimt turų pakruojiškiai pasižymėjo vos trimis įvarčiais, kas leidžia teigti, kad „Kruojos-2“ puolimo mašina kaip reikiant buksuoja. Ar pavyks „Palangai“ namuose pergale nudžiuginti sirgalius, o gal „Kruoja-2“ mes rimtą iššūkį – sužinosime pirmame turo susitikime.

Šeštadienis, 08.15, 13:00, Jonavos miesto stadionas.

Jonavos „Lietava“ – Vilniaus „Žalgiris B“

Šiame mače susitiks vienos rezultatyviausios lygos ekipos. Pagal pelnytus įvarčius „Lietava“ yra pirma, o „Žalgiris B“ – trečias, tačiau tikėtis įvarčių fiestos, kažin, ar verta. Realu, kad komandos aktyviai dirbs gynyboje, todėl prasibrauti arčiau vartų gali būti ne itin lengva. Praėjęs turas buvo sėkmingas abiems ekipoms – „Lietava“ 2:1 įveikė „Lokomotyvą“, o „Žalgiris B“ net 4:0 pranoko „Kauną“. Intriguojančią komandų, kovojančių dėl aukščiausių vietų, dvikovą tiesiogiai kviečiame stebėti http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Šeštadienis, 08.15, 15:00, Alytaus miesto stadionas.

Alytaus „Auska“ – „Šilutė“

Jei sezono pradžioje „Šilutė“ kalbėjo apie aukštų pozicijų siekimą, šiuo metu šilutiškiai kiek prigeso ir nusirito į devintąją vietą. Tiesa, šiame ture iškovoti tris taškus galimybę jie tikrai turės, o jų laukia mačas Alytuje su vietos „Auska“. Alytiškiai praėjusiame ture turėjo pripažinti „Kražantės“ revanšą ir patirti pralaimėjimą rezultatu 0:1, tačiau tikėtina, kad šiame mače revanšo sieks ir patys šeimininkai, nes pirmasis „Auskos“ ir „Šilutės“ susitikimas baigėsi būtent šilutiškių naudai – 1:0. Kam sėkmė šypsosis šį kartą, galėsite pamatyti Alytaus miesto stadione arba stebėti transliaciją http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Šeštadienis, 08.15, 15:00, Kėdainių miesto stadionas.

Kėdainių „Nevėžis“ – Vilniaus MRU

Praėjusiame ture po penkių pralaimėjimų iš eilės „Nevėžis“ pagaliau perlipo nesėkmių ruožą ir 3:1 nugalėjo „Šilutę“. Tikėtina, kad bent kiek atstatę savo psichologinę būseną kėdainiškiai pergalių seriją pratęsti mėgins ir mače su MRU. Vilniečiams vis pritrūksta sėkmės. Praėjusiame susitikime su „Džiugu“ MRU ilgą laiką pirmavo, tačiau per pridėtą laiką praleidę įvartį, buvo priversti tenkintis lygiosiomis – 1:1. Ar pagaliau pavyks sostinės vienuolikei prisijaukinti sėkmę, o gal į pergalių kelią dar tvirčiau grįš „Nevėžis“ – visi atsakymai šeštadienį.

Šeštadienis, 08.15, 17:00, Radviliškio miesto stadionas.

Radviliškio „Lokomotyvas“ – „Trakai-2“

Praėjusiame mače tik po kietos kovos lygos lyderei „Lietavai“ nusileidę „Lokomotyvo“ futbolininkai bus kupini sportinio pykčio reabilituotis. Tiesa, lengva nebus, nes jų laukia kova su visada kovingai ir karingai nusiteikusiais „Trakų-2“ riteriais. Dvidešimt antrasis turas pastariesiems itin sunkus nebuvo, net 4:0 nugalėta „Kruoja-2“ ir įsirašyti lengvi trys taškai. Nors „Lokomotyvą“ ir „Trakus-2“ turnyro lentelėje skiria net šešios pozicijos, tačiau radviliškiečiai pateikti staigmenų gali. Nepraleiskite įdomios kovos ir užsukite šeštadienio vakarą į Radviliškio miesto stadioną.

Šeštadienis, 08.15, 19:00, NFA stadionas.

„Kaunas“ – Kelmės „Kražantė“

Pratęsę pralaimėjimų seriją namuose po dvikovos su žalgiriečiais, „Kauno“ futbolininkai, be abejonės, ateinančiame ture varžovams iš Kelmės mėgins užkurti tikrą pirtį ir pagaliau iškovoti taip ilgai lauktus tris taškus. Kova, tikėtina, bus tikrai nuožmi, pajutę pergalės skonį po dvikovos su alytiškiais, „Kražantės“ futbolininkai nusileisti tikrai nenorės. Pirmajame rate susitikimą užbaigę lygiosiomis, „Kauno“ ir „Kražantės“ futbolininkai pagaliau galės išsiaiškinti, kurie visgi stipresni. Tiesioginę rungtynių transliaciją kviečiame stebėti http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false; jau šį šeštadienį 19 val.

Sekmadienis, 08.16, 14:00, Tauro d.d. stadionas.

Tauragės „Tauras“ – Gargždų „Banga“

Net ir papildžius savo gretas „Tauro“ vienuolikei rezultatus pagerinti sekasi itin sunkiai, per du turus praleidę net dešimt įvarčių tauragiškiai į savo sąskaitą įsirašė tik vieną. Sunkiai savo žaidimą atrandančiai vienuolikei sekmadienį teks perlipti išties nemenką barjerą – ekipa priims „Bangos“ futbolininkus, prieš kuriuos atsilaikyti tikrai bus nelengva. Aštuntoje vietoje esantys gargždiškiai, be abejonės, prieš turnyrinėje lentelėje nutolusius tauragiškius sieks pergalės bei trijų taškų.

Sekmadienis, 08.16, 14:00, Telšių d.d. stadionas.

Telšių „Džiugas“ – Kretingos „Minija“

Paskutinę akimirką Roko Gecevičiaus dėka išplėšę lygiąsias kovoje su MRU, Telšių futbolininkai dvidešimt trečiajame ture dar kartą mėgins palaužti varžovus iš Kretingos, su kuriais pirmajame rate rungtynes užbaigė pergalingai – 4:2. Ar „Minijai“, praėjusiame ture patyrusiai pralaimėjimą prieš „Bangos“ vienuolikę, pavyks šįsyk atsilaikyti ir pasiekti revanšą, bus aišku jau šį sekmadienį. Rungtynes 14 val. tiesiogiai galėsite stebėti http://www.futbolo.tv" onclick="window.open(this.href);return false;.

Sekmadienis, 08.16, 18:00, Kazlų Rūdos miesto stadionas.

Kazlų Rūdos „Šilas“ – „Panevėžys“

Po skaudžių lygiųjų su „Palangos“ ekipa, kurios „Šilui“ buvo tikras praradimas, komanda mėgins atsitiesti dvikovoje su „Panevėžio“ vienuolike. Tiesa, lengvos kovos tikėtis neverta. „Panevėžys“, pakilęs į antrąją vietą, savo pozicijos taip lengvai kitiems užleisti neketina. Ar „Šilui“ pavyks nutraukti „Panevėžio“ keturių pergalių seriją – atsakymai jau šį sekmadienį Kazlų Rūdos miesto stadione.

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:09

„Palanga“ kaip tornadas nušlavė „Kruoją–2“
2015-08-14 http://pirmalyga.lt/naujiena/Palanga-ka ... ruoja2/437" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo susitikimas tarp „Palangos“ ir „Kruojos–2“ baigėsi užtikrintu palangiškių triumfu namuose rezultatu – 9:0 (4:0). Pirmasis komandų susitikimas taip pat baigėsi pakruojiečių sutriuškinimu – 6:0.

Pirmajame kėlinyje aikštėje užtikrintai dominavo bei kamuolio kontrolę valdė „Palangos“ vienuolikė. Pirmasis rungtynių įvartis į „Kruojos–2“ vartus krito 24–ąją minutę, kai kamuolį į vartų tinklą tiksliai pasiuntė Dominykas Galkevičius, o ilgai netrukus futbolininkas pasižymėjo dubliu, ekipos įvarčius padvigubindamas – 2:0. 36–ąją kėlinio minutę atakos smaigalyje atsidūręs Gvidas Juška pralaužė sunkiai besiginančius pakruojiškius ir padidino komandos persvarą – 3:0. Pirmajam kėliniui einant į pabaigą ekipos kapitonas pasižymėjo dar vienu įvarčiu po kurio „Palanga“ nuo varžovų atsiplėšė – 4:0. Iki kėlinio pabaigos „Kruojos–2“ futbolininkams varžovų pranašumo sušvelninti nepavyko.

Sugrįžus po pertraukos Pakruojo vienuolikei kurį laiką apsiginti pavyko, tačiau „Palanga“ savo tempo nemažino, o 61–ąją rungtynių minutę Gvidas Juška pasiektu hetriku pradėjo tikrą įvarčių šturmą, po kurio varžovus įvarčiais nubaudė ir komandos draugai Tadas Gudauskas bei Arturas Skuratovičius – 7:0. Rungtynių pabaigą vainikavo Tado Gudausko pasirodymas, kuomet per dvi rungtynių minutes futbolininkas sugebėjo svečiams į vartus kamuolį pasiųsti net du kartus ekipą išvesdamas į priekį – 9:0. Iki kėlinio pabaigos pakruojiškiams „Palangos“ gynybos pralaužti bei pelnyti garbės įvarčio taip ir nepavyko, triuškinančiu rezultatu – 9:0 užtikrintą pergalę šventė „Palanga“.

Rungtynių statistika

„Palanga“ – Pakruojo „Kruoja–2“ 9:0 (4:0)

Palanga stadionas: 350 žiūrovai

Įvarčiai: 24 min. Dominykas Galkevičius (1:0), 30 min. Dominykas Galkevičius (2:0), 36 min. Gvidas Juška (3:0), 41 min. Gvidas Juška (4:0), 61 min. Gvidas Juška (5:0), 65 min. Tadas Gudauskas (6:0), 68 min. Arturas Skuratovičius (7:0), 82 min. Tadas Gudauskas (8:0), 84 min. Tadas Gudauskas (9:0).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:12

Sensacingi „Lietavos“ smūgiai leido palaužti „Žalgirį B“
2015-08-15 http://pirmalyga.lt/naujiena/Sensacingi ... giri-B/438" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo susitikimas tarp „Lietavos“ ir „Žalgirio B“ po antrojo kėlinio baigėsi „Lietavos“ pergale – 3:1 (1:1). Pirmasis komandų susitikimas Vilniuje taip pat baigėsi jonaviškių pergale – 2:1.

Rungtynių pradžia buvo pažymėta aikštės šeimininkų įvarčiu, kai 3–ąją minutę „ Lietavos“ snaiperis Laurynas Stonkus kamuolį pasiuntė į žalgiriečių vartus – 1:0. 15–ąją minutę Martynas Stirbys iš tolimo atstumo mėgino įvarčius padidinti, deja, pritrūko tikslumo. Po pirmojo jonaviškių pelnyto įvarčio aikštėje daugiau dominavo „Žalgirio B“ futbolininkai, kurie gan sėkmingai nutraukdavo kilusius jonaviškių išpuolius. 24–ąją minutę grėsmė kilo „Lietavos“ vienuolikei, kai Justas Lasickas atsidūrė vienas prieš vartininką, tačiau atakos užbaigti rezultatyviai nepavyko. Vis tik 33–ąją kėlinio minutę J. Lasisckas rezultatą išlygino ir rungtynių intrigą sugrąžino – 1:1. O visai netrukus varžovams pagrasino ir Juliaus Momkaus pasiųstas kamuolys, tačiau jis skriejo virš vartų. Po pirmojo kėlinio ekipos turėjo tenkintis lygiosiomis – 1:1.

Antrasis kėlinys prasidėjo aktyviu ekipų puolimu. 54–ąją minutę pavojingos atakos smaigalyje atsidūrė Danielis Romanovskis, tačiau įvarčio nepelnė, „Lietavos“ vartus išsaugojo Laurynas Vertelis. 62–ąją minutę Laurynas Stonkus sukūrė dar vieną pavojingą progą, tačiau žalgiriečiams pavyko apsiginti. 87–ąją minutę pademonstravęs individualų meistriškumą „Lietavą“ į priekį išvedė Lukas Miščiukas – 2:1. Bėgant paskutinei kėlinio minutei kamuolį iš savo aikštės pusės pasiuntė Marius Bezykornovas, jaunajam vartininkui suklydus, kamuolys atsidūrė vartuose. Po arbitro švilpuko jonaviškiai šventė užtikrintą pergalę namuose – 3:1.

Rungtynių statistika

„Lietava“ – Vilniaus „Žalgiris B“ 3:1 (1:1)

Jonavos miesto stadionas: 300 žiūrovai

Įvarčiai: 3 min. Laurynas Stonkus (1:0), 33 min. Justas Lasickas (1:1), 87 min. Lukas Miščiukas (2:1), 90+4 min. Marius Bezykornovas (3:1).

Įspėjimai: 14 min. Dominykas Barauskas – geltona kortelė „Žalgiris B“, 82 min. Lukas Valvonis – geltona kortelė „Žalgiris B“.

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:13

„Šilutės“ pergalių badas nutrauktas Alytuje
2015-08-15 http://pirmalyga.lt/naujiena/Silutes-pe ... lytuje/440" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo susitikimas tarp vietos „Auskos“ ir „Šilutės“ baigėsi pelnyta šilutiškių pergale rezultatu – 2:0 (0:0). Pirmasis ekipų susitikimas Šilutėje taip pat baigėsi šilutiškių pergale – 1:0.

Kėlinio pradžioje ekipos demonstravo gan greitą ir apylygį žaidimą. 9–ąją kėlinio minutę pavojus kilo „Auskos“ aikštės pusėje, tačiau Laimono Trakšelio išpuolį sėkmingai nutraukė Giedrius Štreimikis, sukeldamas didžiulę sirgalių ovacijų bangą. Įpusėjus pirmajam kėliniui ekipoms ir toliau rezultatyvias progas kurti sekėsi sunkiai. 28–ąją minutę atakos smaigalyje atsidūrusio Modesto Atmanavičiaus perdavimas Domui Ivanauskui įvarčiu taip pat nesibaigė, o jau po poros minučių vykusioje Mariaus Šarkelio ir Liudviko Valiaus akistatoje sėkmė dar kartą nusišypsojo „Šilutei“. Po pirmojo kėlinio rezultatas nepasikeitė – 0:0.

Antrasis kėlinys prasidėjo „Auskos“ ataka, vis tik kamuolys į varžovų vartų tinklą nekrito. 48–ąją minutę suklydęs „Auskos“ gynėjas Dariui Paldauskui, po keitimo atėjusiam į aikštę, pasiuntė tikrą dovanėlę, futbolininkui pasinaudojus šia proga „Šilutė“ išsiveržė į priekį – 1:0. 55–ąją kėlinio minutę po Andriaus Gedgaudo pakelto kampinio kamuolys gan kurioziškai, atsimušęs į alytiškių vartininką, krito į varžovų vartus, svečių įvarčius padvigubindamas – 2:0. 74–ąją minutę dar vienas „gaisras“ kilo prie „Auskos “ vartų, tačiau pavojinga „Šilutės“ kontrataka, žaidėjui susidūrus su vartininku, sėkmingai užbaigta nebuvo. Iki kėlinio pabaigos „Auskai“ rezultato nesušvelninus pelnytą pergalę – 2:0 įsirašė „Šilutės“ vienuolikė.

Rungtynių statistika

Alytaus „Auska“ – „Šilutė“ 0:2 (0:0)

Alytaus miesto stadionas: 250 žiūrovų

Įvarčiai: 48 min. Darius Paldauskas (0:1), 55 min. Darius Paldauskas (0:2).

Įspėjimai: 58 min. Donatas Surblys – geltona kortelė („Šilutė“), 60 min. Andrius Gedgaudas – geltona kortelė („Šilutė“), 61 min. Deividas Kumeta – geltona kortelė („Auska“), 70 min. Artiomas Spelmanas – geltona kortelė („Auska“), 74 min. Darius Paldauskas – geltona kortelė („Šilutė), 77 min. Skirmantas Šeštavickas – geltona kortelė („Auska“), 87 min. Arvydas Miklovis – geltona kortelė („Šilutė).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:14

Negailestingai šturmavęs MRU vartus „Nevėžis“ sugrįžo į geriausiųjų penketą
2015-08-15 http://pirmalyga.lt/naujiena/Negailesti ... enketa/439" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo mačas tarp „Nevėžio“ ir MRU baigėsi aikštės šeimininkų pergale rezultatu 5:0 (2:0). Pirmajame šių ekipų susitikime buvo pasiektos lygiosios – 1:1.

Aktyviai pradėjusioms kėlinį ekipoms rezultatyvias progas kurti sekėsi gan sunkiai. Nors ekipos pakankamai aktyviai atakavo varžovus, tačiau drausmingai žaisdamos gynyboje kilusius išpuolius komandos sėkmingai nutraukdavo. Visgi pirmajam kėliniui einant į pabaigą Simonui Babiliui pavyko pralaužti varžovų vartus ir komandą išvesti į priekį – 1:0. Neteko laukti ir antrojo įvarčio, kai likus dviems minutėms iki kėlinio pabaigos įvarčiu pasižymėjo Evaldas Kugys – 2:0. Iki kėlinio pabaigos varžovams rezultato sušvelninti nepavyko.

Antrajame kėlinyje nors kamuolio kontrolė dažniau priklausė aikštės šeimininkams, progų pasižymėti turėjo ir viena, ir kita ekipa, tačiau kamuolys kurį laiką varžovų vartų nepasiekė. 74–ąją minutę dubliu pasižymėjo ir ekipos pranašumą padidino Evaldas Kugys – 3:1. Likus dešimčiai minučių iki kėlinio pabaigos varžovus dar vienu įvarčiu nubaudė Simonas Babilius, o paskutinį rungtynių tašką 91–ąją minutę padėjo ir „Nevėžio“ pergalę užtvirtino taiklus Gajaus Kulbio įvartis. Po arbitro švilpuko savo vartus išsaugoję „sausus“ kėdainiškiai šventė užtikrintą pergalę rezultatu – 5:0.

Rungtynių statistika

Kėdainių „Nevėžis“ – MRU 5:0 (2:0)

Kėdainių miesto stadionas: 62 žiūrovai

Įvarčiai: 39 min. Simonas Babilius (1:0), 43 min. Evaldas Kugys (2:0), 74 min. Evaldas Kugys (3:0), 80 min. Simonas Babilius (4:0), 90+1 min. Gajus Kulbis (5:0).

Įspėjimai: 68 min. Tomas Misiūnas – geltona kortelė (MRU).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:16

„Kaunas“ sugrįžimą į pergalių kelią pažymėjo keturiais įvarčiais
2015-08-15 http://pirmalyga.lt/naujiena/Kaunas-sug ... rciais/442" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo „Kauno“ ir „Kražantės“ susitikimas baigėsi užtikrinta aikštės šeimininkų pergale, kurie namuose – 4:1 (2:1) įveikė Kelmės ekipą. Pirmasis šių ekipų susitikimas pirmajame rate baigėsi lygiosiomis – 1:1.

Rungtynės prasidėjo netikėtu ir itin greitu Josuetl Hernandez Rea įvarčiu, kai pirmąją rungtynių minutę po pakelto kampinio futbolininkas tiksliu smūgiu kamuolį pasiuntė į „Kražantės“ vartų tinklą – 1:0. Josuetl Hernandez Rea staigmenos tęsėsi, jau 4–ąją minutę ekipos puolėjas varžovus nubaudė antruoju įvarčiu „Kauno“ pranašumą padidindamas – 2:0. 30–ąją kėlinio minutę Luisas Ramirezas atitrūkęs į priekį varžovams pasiuntė dar vieną pavojingą smūgį, tačiau Rimvydui Čypui jį pavyko atremti ir jau kitą minutę pavojingą ataką surengė svečiai, deja, įvarčio pelnyti nepavyko. Kėliniui einant į pabaigą „Kražantė“ žaidė kur kas aktyviau ir aštriau, kurdama pavojingas situacijas aikštės šeimininkams, 41–ąją minutę po Artūro Juchno tikslaus perdavimo Vaidui Viktoravičiui ekipos kapitonas kamuolį tiksliai pasiuntė į „Kauno“ vartus rezultatą sušvelnindamas – 1:2. 45–ąją minutę V.Viktoravičiaus varžovams mėgino pasiųsti dar vieną pavojingą smūgį, tačiau šįsyk kamuolys skriejo virš vartų.

Sugrįžus po pertraukos ekipos buvo nusiteikusios karingai, jau 50–ąją minutę pavojingą situaciją varžovų baudos aikštelėje sukūrė Kristijonas Gedgaudas, tačiau „Kražantei“ ataką pavyko nutraukti. Antrajame kėlinyje svečių ekipa puolime žaidė kur kas aktyviau, sukūrė net keletą „gaisrų“ prie „Kauno“ vartų. 70–ąją minutę puikų perdavimą ekipos draugui pasiuntė Artūras Juchno, tačiau Nemanja Bjelan smūgį atrėmė sėkmingai. 78–ąją minutę Edgaras Petkevičius puikiai atliko smūgį iš tolimos distancijos ir ekipai leido išsiveržti į priekį – 3:1. Po trečiojo įvarčio aukštesnę pavarą įjungęs „Kaunas“ savo pranašumą galutinai užtvirtino 85–ąją rungtynių minutę, kai per varžovų vartininką Paulius Sirotavičius kamuolį tiksliai pasiuntė į vartus. Iki rungtynių pabaigos „Kražantei“ varžovų pranašumo sumažinti nepavyko, triuškinančiu rezultatu – 4:1 ilgai lauktą pergalę šventė „Kaunas“.

Rungtynių statistika

„Kaunas“ – Kelmės „Kražantė“ 4:1 (2:1)

NFA stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 1 min. Josuetl Hernandez Rea (1:0), 4min. Josuetl Hernandez Rea (2:0), 41 min. Vaidas Viktoravičius (2:1), 78 min. Edgaras Petkevičius (3:1), 85 min. Paulius Sirotavičius (4:1).

Įspėjimai: 42 min. Nemanja Bjelan – geltona kortelė („Kaunas“), 45+1 min. Artūras Juchno – geltona kortelė („Kražantė“), 70 min. Rolandas Leščius – geltona kortelė („Kražantė“).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:22

Atkakliame mače Radviliškyje pasiektas revanšas prieš „Trakus–2“
2015-08-15 http://pirmalyga.lt/naujiena/Atkakliame ... rakus2/441" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo susitikimas tarp vietos „Lokomotyvo“ ir „Trakų–2“ po atkaklios kovos baigėsi Radviliškio ekipos pergale rezultatu 3:2 (0:1).Pirmasis šių ekipų susitikimas baigėsi trakiškių pergale – 3:2.

Pirmojo rungtynių įvarčio ilgai laukti neteko, jau 4–ąją minutę „Trakus–2“ į priekį išvedė tikslus Nikoloz Apakidzės smūgis – 1:0. Kėlinio metu ekipos demonstravo gan dinamišką ir greitą žaidimą. Nors abi vienuolikės turėjo keletą galimybių pelnyti pirmuosius įvarčius, tačiau, varžovams drausmingai žaidžiant gynyboje, progų iki galo išnaudoti nesugebėjo. Po pirmojo kėlinio rezultatas išliko lygus – 0:0.

Antrajame kėlinyje jau 50–ąją minutę Nikolajui Misiukui pavyko pralaužti varžovų vartus ir rungtynių rezultatą išlyginti –1:1. 61–ąją minutę rungtynių intrigą padidino taiklus Vitalijaus Kavaliausko smūgis, po kurio „Lokomotyvas“ išsiveržė į priekį – 2:1. „Trakai–2“ buvo nusiteikę kovingai ir po dešimties minučių N. Apakidzė pasižymėjęs dubliu rungtynių rezultatą išlygino – 2:2. Kai atrodė, jog rungtynių baigtis aiški, 89–ąją minutę įvarčiu pasižymėjo Ignas Šapola „Lokomotyvui“ leisdamas išsiveržti į priekį. Pridėto rungtynių laiko metu „Trakai–2“ atkakliai siekė rezultatą pasukti sau naudinga linkme, tačiau Radviliškio futbolininkai gynęsi kietai sugebėjo savo vartus išsaugoti daugiau nepaliestus. Nuaidėjus arbitro švilpukui rezultatu – 3:2 pergalę ir tris taškus įsirašė „Lokomotyvo“ vienuolikė.

Rungtynių statistika

Radviliškio „Lokomotyvas“ – „Trakai–2“ 3:2 (0:1)

Radviliškio miesto stadionas: 50 žiūrovų

Įvarčiai: 4 min. Nikoloz Apakidze (0:1), 50 min. Nikolajus Misiukas (1:1), 61 min. Vitalijus Kavaliauskas (2:1), 71 min. Nikoloz Apakidze (2:2), 89 min. Ignas Šapola (3:2).

Įspėjimai: 57 min. Vitalijus Kavaliauskas – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 90+3 min. Karolis Mikutavičius – geltona kortelė („Lokomotyvas“), 90+4 min. Erlandas Duršlikas – geltona kortelė („Lokomotyvas“).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:23

Po mačo Tauragėje „Banga“ pratęsė pergalių seriją
2015-08-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Po-maco-Ta ... serija/444" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo susitikimas tarp vietos „Tauro“ ir Gargždų „Bangos“ baigėsi gargždiškių ekipos pergale rezultatu 3:0 (1:0). Pirmasis šių ekipų susitikimas Gargžduose taip pat baigėsi „Bangos“ laimėjimu – 3:0.

Pirmajame kėlinyje aikštėje dominavo „Bangos“ vienuolikė, kuriai, nors ir aktyviai atakuojant tauragiškių vartus, susikurtas progas įvarčiais ilgą laiką paversti nesisekė. Visgi kėliniui gerokai įpusėjus 32–ąją minutę „Tauro“ vartus pralaužti ir ekipą į priekį išvesti pavyko Aurelijui Staponkai – 1:0. Tauragiškiams, gan drausmingai žaidusiems gynyboje, kėlinio metu didesnių progų pelnyti įvarčius nebuvo. Per likusią kėlinio dalį rezultatas nepasikeitė. Sėkmingai apsigynę „Bangos“ futbolininkai po pirmojo kėlinio buvo priekyje – 1:0.

Aktyviai po pertraukos pradėję žaidimą gargždiškiai 55–ąją rungtynių minutę išnaudojo dar vieną progą rezultatą padidinti, kai 11 metrų baudinį sėkmingai realizavo Mikas Kura – 2:0. Nors kėliniui įpusėjus rezultatyvias progas bandė kurti ir šeimininkai, ir svečiai, tačiau kurį laiką kamuolys nekrito nei vienai ekipai į vartus. Visgi 82–ąją rungtynių minutę atakos smaigalyje atsidūręs Edgaras Drąsutis kamuolį tiksliai pasiuntė į „Tauro“ vartų tinklą, padidindamas savo komandos pranašumą – 3:0. Iki kėlinio pabaigos tauragiškiams garbės įvarčio pelnyti nepavyko. Pasibaigus rungtynių laikui arbitras užfiksavo užtikrintą „Bangos“ pergalę rezultatu – 3:0.

Rungtynių statistika

Tauragės „Tauras“ – Gargždų „Banga“ 0:3 (0:1)

Tauragės d.d. stadionas: 100 žiūrovų

Įvarčiai: 32 min. Aurelijus Staponka (0:1), 55 min. Mikas Kura (0:2), 82 min. Edgaras Drąsutis (0:3).

Įspėjimai: 40 min. Dominykas Norkus – geltona kortelė („Tauras“), 46 min. Deividas Padaigis – geltona kortelė („Banga“), 81 min. Edgaras Drąsutis – geltona kortelė („Banga“).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:24

Žemaitijos derbyje – antroji „Džiugo“ sezono pergalė prieš „Miniją“
2015-08-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Zemaitijos ... inija-/443" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo „Džiugo“ ir „Minijos“ susitikime telšiškiai dar kartą įveikė Kretingos futbolininkus bei šventė rezultatyvią pergalę – 5:1 (2:1). Pirmasis šių ekipų susitikimas baigėsi rezultatu – 4:2.

Rungtynės prasidėjo aktyviu ekipų žaidimu, pavojingų atakų netrūko prie abiejų varžovų vartų. 8–ąją minutę atidaryti įvarčių sąskaitą progą turėjo „Džiugo“ futbolininkai, kai po Andriaus Lipskio pakelto kampinio kamuolį į varžovų vartus siuntė Augustus Warrenas, tačiau kamuolys kretingiškių vartų tinklo nepasiekė. 10–ąją minutę Vitalijus Polyanskis po keleto ekipos draugų nesėkmingų bandymų ataką užbaigė rezultatyviai ir „Džiugą“ išvedė į priekį – 1:0. 15–ąją minutę pavojus kilo prie telšiškių vartų, tačiau Evanui Aleksandrovui Ridliui pavyko vartus išsaugoti nepaliestus. 37–ąją kėlinio minutę buvo užfiksuotas Mariaus Šlutos žaidimas ranka, po kurio 11 metrų baudinio metu Andrius Paulauskas „Minijai“ pelnė pirmąjį įvartį, rezultatą išlygindamas – 1:1. 44–ąją minutę prieš tai atliktą klaidą Mariui Šlutai ištaisyti pavyko, atsidūręs atakos smaigalyje futbolininkas kamuolį pasiuntė į neginamus „Minijos“ vartus – 2:1.

Antrajame kėlinyje kur kas labiau aikštėje dominavo Telšių vienuolikė, tuo tarpu „Minijai“ apsiginti sekėsi vis sunkiau. 57–ąją minutę Marius Šluta išsiveržęs į priekį akistatoje su „Minijos“ vartų sargu pelnė dar vieną įvartį, ekipai leisdamas išsiveržti į priekį – 3:1. 63–ąją minutę progą į varžovų vartus smūgiuoti turėjo Eduardas Serbulas, tačiau varžovams pavyko apsiginti. 66–ąją minutę po puikaus A. Lipskio perdavimo ketvirtąjį „Džiugo“ įvartį pelnė A. Warrenas. Šie futbolininkai savo šou tęsė, 74–ąją minutę, po tikslaus perdavimo A.Lipskis „Džiugo“ pergalę užtvirtino penktuoju ekipos įvarčiu – 5:1. Iki kėlinio pabaigos telšiškiai ir toliau atakavo „Minijos“ vartus, tačiau Mantui Galdikui pavojingus smūgius pavyko atremti. Nuaidėjus arbitro švilpukui rezultatu – 5:1antrąją sezono pergalę prieš varžovus šventė Telšių futbolininkai.

Rungtynių statistika

Telšių „Džiugas“ – Kretingos „Minija“ 5:1 (2:1)

Telšių miesto stadionas: 150 žiūrovų

Įvarčiai: 10 min. Vitalijus Polyanskis (1:0), 37 min. Andrius Paulauskas (1:1), 44 min. Marius Šluta (2:1), 57 min. Marius Šluta (3:1), 66 min. Augustus Warrenas (4:1), 74 min. Andrius Lipskis (5:1).

Įspėjimai: 30 min. Mantas Galdikas – geltona kortelė („Minija“), 50 min. Jevgenijs Koršakovs – geltona kortelė („Minija“), 90+1 min. Kęstutis Petkus – geltona kortelė („Džiugas“).

...

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 17 11:25

Įnirtingame „Šilo“ ir „Panevėžio“ mače – užfiksuotos lygiosios
2015-08-16 http://pirmalyga.lt/naujiena/Inirtingam ... iosios/446" onclick="window.open(this.href);return false;

LFF Pirmos lygos dvidešimt trečiojo turo rungtynėse tarp „Šilo“ ir „Panevėžio“ po itin atkaklios kovos mačas baigėsi lygiosiomis – 0:0. Pirmasis šių ekipų susitikimas pirmajame rate buvo užbaigtas „Šilo“ pergale – 4:3.

Jau pirmosios rungtynių minutės garantavo atkaklią ir įdomią kovą abiejų komandų aikštės pusėse. 6–ąją kėlinio minutę geltoną kortelę prieš save išvydo „Šilo“ žaidėjas Aurimas Raginis, kiek vėliau buvo sudrausminti ir „Panevėžio“ ekipos žaidėjai Mantas Savėnas bei Jonas Skinderis. Kėlinio metu ekipos žaidė greitą bei kietą futbolą. Nors kėlinyje netrūko pavojingų atakų, tačiau progų komandoms realizuoti nepavyko. Kibi gynyba ir vartų sargų geras žaidimas lėmė, kad po pirmojo kėlinio rezultatas išliko nepasikeitęs – 0:0.

Sugrįžusios po pertraukos ekipos apsukų nemažino. Įnirtingą dvikovą demonstravusios vienuolikės ir toliau sėkmingai dirbo puolime, tęsė kibią gynybą. Kėlinio metu rungtynių arbitras žaidėjus drausmino net penkiomis geltonomis kortelėmis. Iki kėlinio pabaigos įnirtingą kovą demonstravusioms komandoms varžovų gynybos pralaužti nepavyko. Pasibaigus rungtynių laikui ekipos tenkinosi lygiosiomis, pasidalindamos po tašką.

Rungtynių statistika

Kazlų Rūdos „Šilas“– „Panevėžys“ 1:1 (0:0)

Kazlų Rūdos miesto stadionas: 457 žiūrovų

Įspėjimai: 6 min. Aurimas Raginis – geltona kortelė („Šilas“), 18 min. Mantas Savėnas – geltona kortelė („Panevėžys“), 30 min. Jonas Skinderis – geltona kortelė („Panevėžys“), 53 min. Giedrius Tomkevičius – geltona kortelė („Panevėžys), 57 min. Vaidas Kavaliauskas – geltona kortelė („Panevėžys), 65 min. Gytis Urba – geltona kortelė („Šilas“), 86 min. Evaldas Grigaitis – geltona kortelė („Šilas“), 90+1 min. Paulius Obolevičius – geltona kortelė („Panevėžys“).

The Miz

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 18 15:50

http://futbolo.tv/rungtynes/2400/dziugas-minija" onclick="window.open(this.href);return false;
„Džiugas“ 5:1 „Minija“: santrauka (LFF I lyga; XXIII turas; 2015-08-16)

https://www.youtube.com/watch?v=EvGlwq6X01A" onclick="window.open(this.href);return false;



Antram kėliny Minija žaidė lyg paskutiniai dundukai, kokia jų gynyba apgailėtina. :evil: kas taip ginasi? Tik kruoja dar panašų stiliuką įvaldžiusi
Paskutinį kartą redagavo 1 The Miz. Iš viso redaguota 2015 kartus.

The Miz

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 18 15:52

http://futbolo.tv/reportazai/2015-metai ... steb-tojai" onclick="window.open(this.href);return false;

G. Petrauskas: „Šiandien buvom tik stebėtojai“

Zemaitiss
Pranešimai: 961
Užsiregistravo: 2014 Vas 06 15:36
Palaikoma komanda: Džiugas

Re: XXIII (23) turas:

2015 Rgp 18 17:32

Minija turi dziaugtis kad tik 5 parsiveze...:)...o siaip buvo smagu ziuret kaip kanadietis nardo...pro juos...:)..

Grįžti į