Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

XXIII (23) turas:

2016 Rgp 19 13:49

XXIII turas:

2016-08-24 18:00
Atlantas - Sūduva
Klaipėdos dirbtinės dangos aikštė

2016-08-24 19:30
Žalgiris - Stumbras
LFF stadionas

2016-08-25 18:00
Lietava - Utenis
Jonavos miesto stadionas

2016-08-25 19:30
Trakai - Kauno Žalgiris
LFF stadionas

Kampuotas
Pranešimai: 1090
Užsiregistravo: 2015 Kov 01 14:04

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 24 19:50

Klevinskas siauteja :lol:

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 24 20:25

nepersistengia Žalgiris, gal bus iš Ljuličiaus žmogus, įtariu kad ir kitam sezonui kontraktą turi.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 11:29

ATLANTAS 2 - 1 SŪDUVA
2016-08-24 18:00
23 Turas
Klaipėdos dirbtinės dangos aikštė
Žiūrovai: 750

Teisėjai
Donatas Rumšas
Arūnas Šeškus
Gevorkas Arakelianas

„ATLANTAS“ SAVO VIETOS LYDERIŲ TREJETE „SŪDUVAI“ NEUŽLEIDO
http://alyga.lt/naujienos/informacija/a ... -neuzleido" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alyga.lt/live/atlantas-suduva-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Į medalius „SMScredit.lt A lygos“ čempionate nusitaikiusiai Marijampolės „Sūduvai“ nepavyko įkelti kojos į lyderių trejetą. Rungtynėse Klaipėdoje blankiai atrodę suvalkiečiai rezultatu 1:2 (0:1) nusileido vietos „Atlantui“, kuris po pergalės pakilo į antrąją vietą, aplenkdamas rungtynėmis mažiau sužaidusius „Trakus“. Marijampolės klubas lieka ketvirtas.

Atakų lavina užgriuvęs varžovus nuo pat mačo pradžios „Atlantas“ ėmė dominuoti aikštėje. Įvarčio į stadioną atėjusiems žiūrovams laukti ilgai nereikėjo. Į virpstą pataikius atkyviai žaidusiam Domantui Šimkui, netrukus klaipėdiečiai išnaudojo standartinę situaciją, kai po Mariaus Papšio pakelto kampinio galva įmušė visiškai be priežiūros paliktas Kazmieras Gnedojus.

Aktyviai spaudę savo varžovus uostamiesčio futbolininkai jiems nesuteikė jokios erdvės. Įprastai labai aktyvus ir pavojingas Eligijus Jankauskas šįkart buvo nuolat apsuptas bent poros varžovų, todėl negalėjo išnaudoti savo greičio.

Tuo tarpu „Atlantas“ toliau kūrė progas. Po perdavimo iš aikštės gilumos prieš vartus iššoko Rokas Gedminas, bet futbolininkui nepavyko įveikti jį pasitikusio Ivano Kardumo.

Sužaidus pusvalandį, R.Gedminas buvo pakeistas. Jo vietoje pasirodęs M.Masimovas galėjo pasižymėti jau po kelių minučių. M.Papšys puikiai krašte suklaidino Vaidą Slavicką ir perdavimu surado komandos draugą. Ruso smūgį vartininkas atrėmė. Nors pakartotiniu bandymu kamuolį į vartus nukreipė Abdoulas Sylla, tačiau tai jis padarė būdamas nuošalėje.

Artėjant pertraukai, „Sūduvai“ pavyko ilgiau kontroliuoti kamuolį, tačiau Mariui Adamoniui darbo praktiškai nebuvo.

Antrojo kėlinio pradžioje „Atlantas“ vieną po kito kėlė kampinius prie svečių vartų. Vienas jų baigėsi antruoju įvarčiu. Pasiųstą link vartų kamuolį Andrius Bartkus galva numetė link A.Syllos. Legionierius aplenkė gynėją ir vienu lietimu padvigubino klaipėdiečių persvarą.

Netrukus greitos atakos metu D.Šimkus griebėsi už galvos, kai labai gerą jo smūgį akrobatiniu šuoliu pirštų galais už vartų numušė I.Kardumas. Pakėlus kampinį, kamuolys nukrito laisvam Ovidijui Vebickui. Saugui smūgis pavyko, bet paskutinę akimirką koją koją kyštelėjo Admiras Kecapas, nukreipdamas virš skersinio.

Kone visi „Sūduvos“ bandymai surengti atakas baigdavosi prarastu kamuoliu ir žaibišku „Atlanto“ atsaku. Vieno jų metu prie baudos aikštelės buvo nugriautas M.Maksimovas, o baudos smūgiu M.Papšys mušė šalia vartų.

Iki tol praktiškai nieko nesukūrę sūduviškiai sušvelnino rezultatą kėlinio viduryje pirmuoju rungtynėse smūgiu į vartus. Standartinės situacijos metu kilus gaisrui prie „Atlanto“ vartų, Admiras Kecapas iš aštraus kampo mušė tiksliai.

I.Kardumui ir toliau teko rodyti savo meistriškumą atremiant M.Maksimovo smūgį galva. Legionierius iš Rusijos mušė po perdavimo iš krašto, o vartininkas kamuolį sugavo šuoliu.

Pabandžiusi surengti šturmą „Sūduva“ nieko nepešė. Perdavimus link vartų atmušė patikimai žaidę varžovų gynėjai, o toli smūgiai pavojaus nekėlė. Paskutinės atakos metu svečiai gavo teisę atlikti baudos smūgį, bet Predrago Pavločiaus šūvį vartininkas sugavo.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 11:34

ŽALGIRIS 3- 1 STUMBRAS
http://alyga.lt/live/zalgiris-stumbras-2" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-24 19:30
23 Turas
LFF stadionas
Žiūrovai: 675

Teisėjai
Edmundas Gaigalas
Tomas Domarkas
Vladimiras Gerasimovas

ĮSIBĖGĖJĘS „ŽALGIRIO“ LOKOMOTYVAS IR TOLIAU NESUSTABDOMAS
http://alyga.lt/naujienos/informacija/i ... ustabdomas" onclick="window.open(this.href);return false;

Nepaisant to, jog Andrija Kaludžerovičius nepasižymėjo, „SMScredit.lt A lygos“ lyderis Vilniaus „Žalgiris“ pratęsė pergalių seriją iki aštuonių.

Titulą ginantys čempionai namuose 23-iojo turo mače užtikrintai 3:1 (2:0) nugalėjo Kauno „Stumbrą“, įveikdami šį klubą ketvirtą kartą šiame sezone.

Rungtynių pradžioje svečiai rungtyniavo agresyviai ir nė kiek nenusileido turnyro lentelėje pirmaujantiems varžovams. Vieną kartą „Stumbro“ spaudimas privertė Liną Klimavičių atmesti kamuolį Sauliui Klevinskui, kurį pastarasis paėmė į rankas. Laisvo smūgio metu šeimininkams teko blokuoti du oponentų bandymus.

Visgi 21-ąją minutę kauniečiai šalia savo vartų sužaidė neapdairiai ir buvo nubausti. Pavelas Kotovas nesustabdė kamuolio bei suteikė progą „Žalgiriui“ kelti kampinį, kuris pasibaigė pirmuoju įvarčiu. L. Klimavičius galva numetė kamuolį link Matijos Ljujičiaus, kuris efektingu smūgiu išvedė savo komandą į priekį.

Netrukus po Donovano Slijngardo perdavimo A. Kaludžerovičius neišnaudojo savo šanso, bet 34-ąją minutę „Stumbras“ vėl neapsigynė standartinės padėties metu. Šį kartą po Manto Kuklio pakelto kampinio galva puikiai smūgiavo vidurio gynėjas Mamadou Mbodjis.

Kėlinio pabaigoje kamuoliai šalia „Stumbro“ vartų skriejo po M. Kuklio bei Slavko Blagojevičiaus smūgių, o Roberto Vėževičiaus įvarčio teisėjas neįskaitė dėl užfiksuotos nuošalės.

Iš karto po pertraukos kauniečiai surengė keletą aštrių atakų, kuriose aktyviai dalyvavo po keitimo aikštėje pasirodęs brazilas Cristianas Alexas. Vis dėlto 64-ąją minutę „Stumbro“ entuziazmą dar labiau prislopino Vytautas Lukša, pasinaudojęs gynėjo suteikta laisve ir stipriu smūgiu nukreipęs kamuolį į artimą vartų kampą.

Per likusį laiką įvartį medžiojo tiek A. Kaludžerovičius, tiek po keitimo aikštėje pasirodęs Linas Pilibaitis, tačiau žalgiriečiams daugiau pasižymėti nepavyko, o svečiai trečią pridėto laiko minutę sušvelnino rezultatą.

C. Alexui baudos aikštelėje atiteko kamuolys, tad legionieriui beliko tik tiksliai smūgiuoti iš arti. Tai – pirmasis brazilo įvartis „SMScredit.lt A lygoje“.

„Žalgiris“ vieneriomis rungtynėmis daugiau sužaidusį Klaipėdos „Atlantą“ lenkia jau aštuoniais taškais, o „Trakus“ – dešimčia.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 11:37

LIETAVA 1 - 0 UTENIS
http://alyga.lt/live/lietava-utenis-2" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-25 18:00
23 Turas
Jonavos miesto stadionas
Žiūrovai: 650

Teisėjai
Robertas Šmitas
Vaidas Petkus
Saulius Dirda

L.STONKAUS ĮVARTIS SKANDINA „UTENIO“ VILTIS PAKILTI Į ŠEŠTĄ VIETĄ
http://alyga.lt/naujienos/informacija/l ... esta-vieta" onclick="window.open(this.href);return false;

Po keitimo aikštėje pasirodęs Laurynas Stonkus įmušė vienintelį rungtynių įvartį, nulėmusį Jonavos „Lietavos“ pergalę prieš turnyro lentelės kaimyną Utenos „Utenį“ – 1:0 (0:0).

Dėl išlikimo „SMScredit.lt A lygoje“ kovojančių uteniškių situacija komplikavosi, nes nuo saugios šeštosios vietos atsiliekama jau 8 taškais, likus žaisti penkerias rungtynes. Į penktąją vietą nusitaikęs Jonavos klubas pasivijo joje įsikūrusį Kauno „Stumbrą“.

Pirmajame kėlinyje žiūrovai išvydo kietą kovą kiekviename aikštės plote, bet ne įvarčius. Pavojingų momentų taip pat daug sukurta nebuvo, vartininkai darbo praktiškai neturėjo.

„Lietava“ nuo mačo pradžioje ėmė kontroliuoti žaidimą ir rengti pozicines atakas. Akrobatiniu smūgiu netiksliai mušė Tomas Salamanavičius, dusyk į vartus baudos smūgiais nepataikė Lukas Miščiukas.

Svečiai pagrindinį dėmesį skyrė savo vartų saugumui, o bandymai pereiti į puolimą buvo nesėkmingi, juos nesunkiai perskaitydavo varžovų gynyba. Tik kėlinio viduryje Igoris Poručinskis tolimu smūgiu pirmą kartą pataikė į vartų stačiakampį, bet kamuolį nesunkiai sugavo Giedrius Kvedaras.

Netrukus pavojingą ataką sukūrė ir „Lietava“. Kampino metu aukščiausiai už visus iššoko Tadas Eliošius, bet jo smūgį į apatinį vartų kampą šuoliu sugavo Lukas Žukauskas.

Kėlinio pabaigoje pavojus standartinės situacijos metu kilo ir prie aikštės šeimininkų vartų. Pakėlus kamuolį į baudos aikštelę, prieš vartus iššokęs Kirilas Levšinas jo nukreipti į vartus nesugebėjo ir sulaukė perdavimo laukusio Jurijaus Vereščiako priekaištų.

Uteniškiai antrą dvikovos pusę pradėjo kur kas aktyviau. G.Kvedarui teko gelbėti komandą, už galinės linijos nukreipiant labai pavojingą Jevgenijaus Morozo šūvį. Dar po minutės „Utenio“ saugas atliko puikų reidą link vartų pro kelis varžovus, bet smūgiavo į vartininką.

Sužaidus daugiau nei valandą, pavojingą greitą išpuolį surengė jonaviškiai. Atakos smaigalyje atsidūrusio Td.Eliošiaus smūgį atrėmė svečių vartininkas. Kitos atakos metu saugas dar kartą sulaukė perdavimo baudos aikštelėje, gražiai suklaidino porą gynėjų, bet apmaudžiai mušė tiesiai į L.Žukauską.

Aikštėje pasirodžiusiam jonaviškiui L.Stonkui prireikė vos 8 minučių įvarčiui įmušti. Dominykas Galkevičius puikiai įmetė kamuolį į baudos aikštelę savo komandos puolėjui, kuris vienu lietimu pasiuntė jį į vartus.

Mačo pabaigoje trenerio Roberto Poškaus griežtesnių žodžių susilaukė „Lietavos“ gynyba, leidusi smūgiuoti be priežiūros likusiam Ivanui Lukianiukui, bet legionieriui smūgis nepasisekė ir kamuolys tapo lengvu vartininko grobiu.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 11:40

TRAKAI 3 - 0 SPYRIS
http://alyga.lt/live/trakai-kauno-zalgiris-2" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-08-25 19:30
23 Turas
LFF stadionas
Žiūrovai: 250

Teisėjai
Mindaugas Jackus
Dainius Bisigirskas
Edgaras Bučinskas

„TRAKŲ“ SPURTAS ANTRAME KĖLINYJE PALIKO „KAUNO ŽALGIRĮ“ LENTELĖS DUGNE
http://alyga.lt/naujienos/informacija/t ... eles-dugne" onclick="window.open(this.href);return false;

23-iojo turo mače „riteriai“ namuose po puikaus antro kėlinio 3:0 (0:0) nugalėjo paskutinėje turnyro lentelės vietoje esantį „Kauno Žalgirį“.

Jau pačioje susitikimo pradžioje komandos apsikeitė išpuoliais: į Igną Plūką smūgiavo Andrejus Liasiukas, o „Trakų“ jaunasis saugas Oscaras iš arti pasiuntė kamuolį šalia vartų. Netrukus po Jevgenijaus Zasavickio klaidos šansą smūgiuoti turėjo Andrejus Čuchlejus, bet savo laimę pabandęs nesėkmingai.

Kėlinio viduryje šeimininkai įgavo pranašumą, tačiau susikurtomis progomis nepasinaudojo. „Riteriai“ nerealizavo situacijų po dviejų Deivido Mikelionio klaidų, Artiomas Gurenka pataikė į vartų konstrukciją, o Michailas Šiška vienu lietimu smūgiavo netiksliai.

Visgi prieš pertrauką kauniečiai atakavo pavojingiau ir vėjais paleido auksinę progą pelnyti įvartį „į rūbinę“. Pirmame epizode Karolio Šilkaičio tolimą smūgį atrėmė vartininkas, o po kelių minučių tas pats „Kauno Žalgirio“ saugas nenukreipė kamuolio į tuščius vartus.

Antrasis kėlinys prasidėjo pavojinga Leonido Mušnikovo ataka, nuo kurios apsigynė I. Plūkas, tačiau po to sąlygas diktavo tik viena komanda – „Trakai“.

Puikios progos pelnyti pirmą įvartį savo naujoje komandoje neišnaudojo M. Šiška, kurio pirmą smūgį atrėmė D. Mikelionis, o antrą – ant vartų linijos buvęs Brunno. Visgi 55-ąją minutę tai, ko nepavyko įvykdyti legionieriui iš Ukrainos, atliko 18-metis Oscaras. Legionierius iš Liberijos, sulaukęs Deivido Česnauskio perdavimo, tiksliu smūgiu galva pelnė debiutinį įvartį „Trakuose“.

64-ąją minutę džiaugėsi Nerijus Valskis. „Riterių“ atakų lyderis gražios atakos metu pergudravo vartininką ir pasižymėjo vienuoliktą kartą šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone, susilygindamas su iki tol snaiperių klasifikacijoje pirmavusiu Vilniaus „Žalgirio“ puolėju Andrija Kaludžerovičiumi.

Dar po trijų minučių kauniečių viltis pakovoti dėl teigiamo rezultato sužlugdė J. Zasavickis, tiksliai smūgiavęs galva po tikslaus A. Gurenkos perdavimo iš kairiojo atakos krašto.

Tiek šeimininkai, tiek „Kauno Žalgiris“ per likusį laiką atsakė keliais aštriais išpuoliais. Arčiausiai tikslo buvo žalgirietis A. Liasiukas, sudrebinęs vartų konstrukciją.

Taip pat traumą šiame mače patyrė šoninis teisėjas Dainius Bisigirskas. Jį antrame kėlinyje pakeitė rezervinis arbitras Manfredas Lukjančukas.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 12:04

XXIII TURAS: „ATLANTAS“ 2 - 1 „SŪDUVA“

[1-0] 11` Gnedojus
[2-0] 55` Sylla
[2-1] 60` Kepac

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... a-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

RUNGTYNĖS http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -rungtynes" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 12:14

XXIII TURAS: „ŽALGIRIS“ - „STUMBRAS“

[1-0] 21` Ljuljič
[2-0] 34`Mbodij
[3-0] 64` Lukša
[3-1] Christian Alex 90+1

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

RUNGTYNĖS http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -rungtynes" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 12:24

LIETAVA 1 - 0 UTENIS

Įvartis: 80' Laurynas Stonkus

ĮVARTIS http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... is-ivartis" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXIII (23) turas:

2016 Rgp 26 12:27

TRAKAI 3 : 0 KAUNO ŽALGIRIS

[1-0] 55' Oscaras Dorley
[2-0] 64' Nerijus Valskis
[3-0] 67' Jevgenijus Zasavickis


ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į