Senukas
Pranešimai: 1873
Užsiregistravo: 2010 Kov 16 10:27
Palaikoma komanda: Kruoja

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 27 12:52

Su Silu butu rezultatas6-0 Kruojos naudai,ten tokia komandele tik juokus krecia :D Tikekimes Taurei suves Kruoja su Silu

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 27 13:39

86` tomas birškys..

4 - 1

Paveikslėlis

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 27 15:47

FK KRUOJA 4 - 1 FC ŠIAULIAI
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Kruoja-Siauliai/286" onclick="window.open(this.href);return false;
2014-09-27 | 29 turas | Pakruojo miesto stadionas | Teisėjas: Jurijus Paškovskis | Žiūrovų: 150


***

„Šiaulius“ Pakruojyje nužudė greiti įvarčiai ir traumos
Martynas Pocius, alyga.lt 2014-09-27
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Siau ... aumos/1483" onclick="window.open(this.href);return false;

Du greiti įvarčiai ir traumos, dėl kurių rungtynes teko baigti ne pilnos sudėties, nubraukė „Šiaulių“ viltis pakoreguoti kovą dėl medalių „SMScredit.lt A lygos“ čempionate Pakruojyje. Dar pirmajame kėlinyje susikrovusi solidžią persvarą, „Kruoja“ savo pranašumu suabejoti neleido ir turnyro lentelėje aplenkė pagrindinius konkurentus „Trakus“, kurie savo XXIX-ojo turo rungtynes žais rytoj – 4:1 (3:1). Dublį šiame mače pasiekė Robertas Vėževičius.

Viena efektyviausių komandų lygoje „Kruoja“ pateisino savo vardą jau dvikovos pradžioje, dusyk pataikydama į vartų stačiakampį ir įmušdama du įvarčius. Pirmasis jų į šiauliečių vartus krito po standartinės situacijos. Pakėlus kamuolį į baudos aikštelę, Valdas Pocevičius numetė jį link vartų, kur gynėjų be priežiūros paliktas R.Vėževičius pasinaudojo suteikta dovana 10-ąją minutę ir aplenkė vartininką, pasižymėdamas trečiajame mače paeiliui.

Rezultatui esant 0:0 iš labai patogios situacijos galva smūgiavęs virš vartų, Ričardas Beniušis savo šanso nepraleido 15-ąją minutę, puikiai išnaudodamas idealų Nerijaus Mačiulio perdavimą, po kurio komandos kapitonas atsidūrė vienas prieš „Šiaulių“ vartininką Andrei Stincą ir padvigubino „Kruojos“ persvarą.

Įvarčiai pakruojiškių, kurie ir toliau užtikrinai laikė iniciatyvą savo rankose, entuziazmo neatvėsino, tuo tarpu „Šiaulių“ situacija darėsi vis blogesnė. Dėl traumos rungtynių tęsti nebegalėjo ir vos po 18 minučių buvo pakeistas svečių kapitonas Edvinas Jasaitis.

33-ąją minutę Tautvydas Eliošius perėmė kamuolį aikštės viduryje ir puikiu perdavimu vieną prieš vartus dešinėje pusėje išvedė R.Beniušį. Link virpsto į tolimą vartų kampą nukreiptą puolėjo smūgį pataisė atskubėjęs R.Vėževičius.

Solidžia persvara „Kruoja“ džiaugėsi labai trumpai. Mindaugas Strauka išsaugojo kamuolį kairėje pusėje po perdavimo iš aikštės gilumos, parideno jį atskubėjusiam Jevgenijui Morozui, kuris tolimu smūgiu sušvelnino rezultatą

Antrajame kėlinyje žaidimas tapo atviresnis. Nenorėdami susitaikyti su pralaimėjimu, „Šiauliai“ ėmė atakuoti didesnėmis pajėgomis, atverdami erdves link savų vartų aikštės šeimininkams, kurie ėmė rengti pavojingus išpuolius.

Grubiai suklydus šiauliečių vartininkui, R.Beniušis perėmė jį prie pat galinės linijos, tačiau iš labai aštraus kampo nukreipti į vartus nesugebėjo, A.Stinca savo klaidą ištaisė, krisdamas puolėjui po kojomis.

Vėliau R.Vėževičius buvo labai arti trečiojo savo įvarčio 64-ąją minutę, bet po puikaus slalomo pro keturis varžovus labai stipriu smūgiu pasiuntė kamuolį virš vartų.

68-ąją minutę „Šiaulių“ situacija dar labiau pablogėjo. Dėl traumos rungtynių tęsti nebegalėjo ir Stjepanas Babičius. Kadangi svečiai jau buvo išnaudoję visus tris leistinus keitimus, jiems teko be vieno žaidėjo.

Netrukus į svečių vartus krito įvartis po dar vienos standartinės situacijos, tačiau rungtynių arbitras užfiksavo pasiuntusio kamuolį į tinklą Radanfaho Abu Bakro pražangą prieš Tamirlaną Kozubajevą.

Galimybę įmušti turėjo ir perdavimų komandos draugams negailėjęs N.Mačiulis. Puikioje pozicijoje sulaukęs kamuolio iš T.Eliošiaus, saugas įsiveržė į baudos aikštelę, bet stipriu smūgiu nepataikė į artimą vartų kampą.

Tašką rungtynėse padėjo Tomas Birškys. Po keitimo aikštėje pasirodęs saugas vienu lietimu „uždarė“ tikslų Aivaro Bagočiaus perdavimą iš kairės 86-ąją minutę.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 27 16:28

Pakruojo „Kruoja“ 4 - 1 Šiaulių „Šiauliai“
10' [1 - 0] Robertas Vėževičius
15' [2 - 0] Ričardas Beniušis
33' [3 - 0] Robertas Vėževičius
34' [3 - 1] Jevgenijus Morozas
86' [4 - 1] Tomas Birškys

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:35

SŪDUVA 1 - 1 ŽALGIRIS
2014-09-27 | 29 turas | ARVI arena | Teisėjas: Nerijus Dunauskas | Žiūrovų: 860
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Suduva-Zalgiris/287" onclick="window.open(this.href);return false;



Kovingame pirmajame kėlinyje kamuolį daugiau kontroliavo svečiai, tačiau patikimai žaidusi „Sūduvos“ gynyba realių galimybių įmušti svečiams nesuteikė. Pasirinkusi kontratakų taktiką Marijampolės komanda pirmoji sukūrė aštrų momentą, uždirbo kampinį, bet po jo Valentinas Baranovskis nesugebėjo tinkamai pataikyti į jam nukritusį kamuolį 6-ąją minutę.

Arčiausiai įvarčio Suvalkijos komanda atsidūrė kėlinio viduryje. Giorgio Russo pabandė atlikti perdavimą, bet kamuolys atšoko jam atgal. Italo smūgį kaire koja ne be vargo šuoliu prieš save atrėmė Armantas Vitkauskas. Antruoju bandymu Tomas Radzinevičius į artimą vartų kampą nepataikė.

Negalėdami priartėti prie gausiomis pajėgomis prižiūrimų varžovų vartų, čempionai savo laimę bandė tolimais smūgiais, bet Manto Kuklio, Artūro Žulpos ir Egidijaus Vaitkūno tolimi šūviai pavojaus nesukėlė. Nedaug trūko Jakubui Wilkui, bet jo iš labai toli smūgiuotą kamuolį pažeme Džiugas Bartkus sugebėjo nukreipti už galinės linijos.

Vilniečiai pirmą pavojingą momentą sukūrė tik kėlinio pabaigoje, kai po Serge Nyuiadzio aukšto perdavimo iš dešinio flango galva virš vartų smūgiavo visiškai be priežiūros paliktas Linas Pilibaitis.

Iškart po pertraukos labai aktyviai antrąją dvikovos dalį pradėjusi „Sūduva“ surengė puikią ataką, kurios metu vienas prieš vartus iššoko G.Russo ir pasiuntė kamuolį į tinklą. Dideliam stadione susirinkusių žiūrovų nusivilimui buvo užfiksuota nuošalė.

Kantriai laukę varžovų klaidos, jos vilniečiai sulaukė 55-ąją minutę. Po J.Wilko tolimo smūgio nuošalės išvengęs L.Pilibaitis kyštelėjo koją, pakeitė kamuolio skriejimo kryptį ir suklaidino D.Bartkų, išvesdamas „Žalgirį“ į priekį. „Sūduvos“ prašymų skirti nuošalę arbitras neišgirdo.

Po penkių minučių L.Pilibaitis galėjo pasižymėti dar kartą, bet visiškai laisvas sulaukė S.Nyuiadzio perdavimo, bet galva smūgiu nuo žemės pataikė tiesiai į D.Bartkų.

Kėlinio viduryje „Sūduva“ sužaidė labai aktyvią atkarpą, pasibaigusia išlyginamuoju įvarčiu. Po perdavimo iš kairės nuošalės išvengęs T.Radzinevičius atsidūrė prieš A.Vitkauską. Ne be vargo susistabdęs kamuolį, puolėjas sunkumų nuginkluoti vilniečių vartininką neturėjo.

Išlyginę rezultatą, suvalkiečiai turėjo dar keletą puikių progų. 79-ąją minutę labai nepasisekė po keitimo aikštėje pasirodžiusiam Carlosui Martinezui Aibarui. Ispanas sulaukė idealaus Mindaugo Grigaravičiaus perdavimo greito išpuolio metu, bet smūgiu iš 11 m. pataikė tiesiai į „Žalgirio“ vartininką.

Po keturių minučių vilniečius darsyk išgelbėjo puikiai sužaidęs A.Vitkauskas, šuoliu ištraukęs į apatinį vartų kampą Mariaus Šoblinsko pasiųstą kamuolį. Pakartotinis T.Radzinevičiaus smūgis buvo netikslus.

Kėlinio pabaigoje 11 m. baudinio teisėjo prašė L.Pilibaitis. Kovojant baudos aikštelėje dėl aukšto Vaidoto Šilėno aukšto perdavimo vilnietį į nugarą pastūmė varžovas, sutrukdydamas pasiekti kamuolį. Arbitras pražangos neįžvelgė.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:36

KOMENTARAI

Treneris Marekas Zubas („Žalgiris“):
„Mums tai buvo tikrai sunkios rungtynės. Varžovas žaidė labai gera, agresyvų futbolą. Žinojome, kad „Sūduva“ žais kontratakomis, bet dėl mūsų klaidų buvo sunku juos sustabdyti. Būna, kad kai negali laimėti rungtynių, svarbiausia - nepralaimėti. Turėtume džiaugtis, kad turime vieną tašką, nes ypač antrajame kėlinyje „Sūduva“ turėjo dvi - tris puikias progas įmušti ir galėjo rungtynes laimėti. Nėra lengva mums laimėti visas rungtynes. Pagal progas, „Sūduva“ buvo geresnė. Tik vienas taškas šiandien ir jau žiūrime į priekį, nes žaisime dvi rungtynes: taurėje su „Ekranu“, o vėliau - mažasis derbis prieš „Trakus“. Dabar svarbiausia paruošti komandą šioms rungtynėms.“

Armantas Vitkauskas („Žalgiris“):
„Galvoju, kad „Žalgiriui“, tai nebuvo pačios geriausios rungtynės. Gavosi, energingas, kovingas mačas. Momentais mes turėjome inciatyvą, momentais - jie. Toks ir rezultatas - 1:1. Čia smagu žaisti, geras stadionas, gera aikštė. Kaip žaidėjui - vienas malonumas. Žaidžiant už „Žalgirį“, ne visada būna tiek darbo kiek šiandien buvo. Žiūrint į rungtynių eigą, rezultatas pagal žaidimą. Jie turėjo progų, prie didesnės sėkmės galėjome ir mes nubausti. Rezultatas dėsningas.“

Audrius Ramonas („Sūduva“):
„Visų pirma, noriu padėkoti vyrams, kurie šiandien atsidavė. Senai nebuvau matęs, kad jei jau V.Baranovskiui sutraukė kojas, tai kažkas atsitiko. Vyrai laikėsi drausmės, ypač gynyboje. Aišku nebuvo taip, kad jie nieko neturėjo, bet labai daug - irgi negali sakyti. Taškas su „Žalgiriu“ visada yra smagu, ypač su šių metų „Žalgiriu“. Nelabai jie tuos taškus dalina. Turnyro lentelės atžvilgiu gal mažoka, mums reikėjo trijų taškų, nes varžovai atitolę, bet psichologiškai šias lygiasias prilyginčiau pergalei.“

Džiugas Bartkus („Sūduva“):
„Rungtynės buvo geros. Manau, turėjo patikti žiūrovui. Girdėjome, skandavo. Gražios akiai rungtynės ir rezultatas 1:1 - pagal žaidimą. Gal mes turėjome pora momentų daugiau, neįmušėme. Atidavėme visas jėgas ir esame patenkinti rezultatu. Džiaugiamės, kad pagaliau neblogą futbolą pademonstravome. Tikiuosi, taip žaisime ir toliau.“

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:38

Marijampolės „Sūduva“ – Vilniaus „Žalgiris“ 1:1 (0:0)

„Sūduva“: D.Bartkus, V.Bagdanavičius, M.Kovačevičius (60 min. M.Grigaravičius), I.Tsyvilko, M.Ugge, M.Činikas, V.Baranovskis (89 min. E.Puzara), G.Russo (64 min. C.Aibaras), M.Šoblinskas, A.Vaskela, T.Radzinevičius.

„Žalgiris“: A.Vitkauskas, G.Freidgeimas, A.Jankauskas, E.Vaitkūnas, A.Švrljuga, D.Šemberas (72 min. V.Šilėnas), M.Kuklys, A.Žulpa, S.Nyuiadzis, J.Wilkas (78 min. P.Janušauskas), L.Pilibaitis.

Įvarčiai: T.Radzinevičius (67); L.Pilibaitis (55).

Geltonos kortelės: V.Bagdanavičius (52); J.Wilkas (32), M.Kuklys (41), S.Kerla (90+3).


...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:41

ATLANTAS 3 - 0 HRANITAS
2014-09-28 | 29 turas | Klaipėdos centrinis stadionas | Teisėjas: Edmundas Gaigalas | Žiūrovų: 600
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Atl ... anitas/288" onclick="window.open(this.href);return false;


Nors pirmajame rungtynių kėlinyje įvarčių nebuvo pelnyta, tačiau puikių progų pasižymėti turėjo abi ekipos. 5-ąją minutę Tadas Eliošius įsiveržė į baudos aikštelę ir numetė kamuolį Skirmantui Rakauskui, tačiau puolėjo smūgiuotą kamuolį sugavo vartininkas Tadas Norbutas.

Netrukus kilo didelis pavojus kitoje aikštės pusėje. Granitiečiai surengė puikią ataką kairiuoju kraštu, po perdavimo į baudos aikštelę Aurimas Jurgelevičius atsidūrė vienas prieš vartus, bet iš labai dėkingos situacijos į juos nepataikė. Daugiau aštrių epizodų Roberto Poškaus auklėtiniai pirmajame kėlinyje nesukūrė.

Savo ruožtu „Atlantas“ atakavo daug ir aštriai. Savo meistriškumą ne kartą buvo priverstas rodyti „Klaipėdos granito“ vartų sargas T.Norbutas. Vartininkas ne kartą gelbėjo savo komandą nuo pavojingų šeimininkų smūgių bei perdavimų į baudos aikštelę. Visgi svečių gynyba atsilaikė ir neleido varžovams išsiveržti į priekį pirmoje rungtynių pusėje.

Iš karto po pertraukos atlantiečiai pasiuntė kitą miesto komandą į nokdauną. 46-ąją minutę Ovidijus Verbickas atliko perdavimą S.Rakauskui, kuris įsiveržė į baudos aikštelę ir smūgiavo tiksliai. Tai buvo pirmasis jaunojo futbolininko įvartis šiame „SMScredit.lt A lygos“ sezone.

Išsiveržę į priekį „Atlanto“ futbolininkai stengėsi padvigubinti rezultatą. Du kartus pavojingai smūgiavo T.Eliošius, į vartų stačiakampį nepataikė ir aktyviai rungtyniavęs Donatas Kazlauskas. Po kelių minučių savo komandą išgelbėjo T.Norbutas, kurio neįveikė prieš jį išbėgęs D.Kazlauskas.

Nors 58-ąją minutę „Klaipėdos granito“ gretose į aikštę po keitimo žengė žaidžiantysis komandos treneris Robertas Poškus, tačiau granitiečiams aštrumo atakose taip pat stigo.

Paskutiniai dvikovos akcentai buvo sudėti mačo pabaigoje. 83-iąją minutę O.Verbickas suklaidino kelis varžovus ir puikiai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą. Po šešių minučių grubiai suklydo granitiečių gynėjas, „Atlanto“ futbolininkai pabėgo į greitą kontrataką ir jos smaigalyje atsidūręs T.Eliošius užtikrintai nuginklavo T.Norbutą.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:43

Rugsėjo 28 d. (sekmadienis)

Atlantas (Klaipėda) - Klaipėdos granitas (Klaipėda) 3:0 (0:0)
Klaipėdos miesto stadionas, 600 žiūrovų
Teisėjas - E. Gaigalas (Klaipėda)
Įvarčiai: 46 min. S. Rakauskas, 83 min. O. Verbickas, 89 min. T. Eliošius (Atlantas).
Įspėtas: 43 min. D. Nakrošius (Klaipėdos granitas).


...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:45

TRAKAI 4 - 0 BANGA
2014-09-28 | 29 turas | LFF stadionas | Teisėjas: Gediminas Mažeika | Žiūrovų: 150
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Trakai-Banga/289" onclick="window.open(this.href);return false;


Pirmasis įvartis į svečių vartus krito komandoms dar nespėjus įsibėgėti. Jau 3-ąją minutę visiškai laisvas baudos aikštelėje paliktas Linas Klimavičius smūgiu galva į vartų kampą po Vytauto Lukšos pakelto kampinio išvedė „Trakus“ į priekį.

Greitas įvartis pernelyg nuramino riterius ir tik sėkmė jiems padėjo, sužaidus 9-ias minutes. Klaudijus Upstas puikiu perdavimu į baudos aikštelę surado varžovų priežiūros išvengusį Arturą Siryką, kuris pirmuoju smūgiu sudrebino vartų skersinį, antruoju – pataikė tiesiai į vartininką Paulių Grybauską.

Šis pavojaus skambutis pažadino vėl „Bangos“ vartus užgulusius aikštės šeimininkus. Neišnaudojęs galimybės įmušti pačioje dvikovos pradžioje, Ronaldas Solominas labai stipriu smūgiu po skersiniu padvigubino rezultatą 20-ąją minutę, Jurijui Mamajevui gražiai kulnu paridenus kamuolį į baudos aikštelę įkirtusiam komandos draugui.

R.Solominas buvo labai arti dublio 33-ąją minutę, bei nepataikė į be priežiūros paliktus vartus, kai suklydo juos palikęs ir kumščiu į kamuolį po aukšto perdavimo nepataikęs jaunasis Ignas Driomovas.

Prispausta prie savo vartų „Banga“ laukė progų kontratakoms ir kėlinio pabaigoje surengė gražų išpuolį. K.Upstas labai tiksliu perdavimu atakos smaigalyje surado Eiviną Zagurską, bet gargždiškiui smūgis vienu lietimu nepasiekė ir į vartus pataikyti nepavyko.

Smagiai pradėjusiems ir sugebėjusiems išlyginti žaidimą iškart po pertraukos svečiams entuziazmo užteko vos 15 minučių. Vėliau gynybos linija pakėlė tokį chaosą savo aikštės pusėje, kokį sezono pradžioje demonstravo nebent Alytaus „Dainava“, sudaryta iš miesto sporto mokyklos auklėtinių. Tik svetingi „Trakų“ puolėjai, užtikrintai švaistę idealias progas, išgelbėjo „Bangą“ nuo sutriuškinimo nepadoriu skirtumu.

Lygoje debiutavęs legionierius Andrijus Burdijanas kone pirmuoju prisilietimu leido Lukui Kochanauskui atsidurti vienam prieš gargždiškių vartus, bet komandos draugo klaidą ištaisė laiku jį pasitikęs ir kamuolį atmušęs I.Driomovas.

Kėlinio viduryje aikštėje pasirodęs Dzmitrijus Koubas galėjo įmušti bent tris įvarčius. Kelis kartus iššokęs vienas prieš vartininką, baltarusis galiausiai įsigudrino iš poros nepataikyti į tuščius vartus 78-ąją minutę po idealaus Deivido Česnauskio perdavimo. Vis tik legionierius savo tikslą pasiekė dar po keturių minučių, kai, iš vaikiškai suklydusio varžovo perėmęs kamuolį, nesunkiai pasiuntė jį jį į vartų tinklą.

Tragediją „Bangos“ gynyboje 84-ąją minutę vainikavo nesėkmingai padėti į gynybą sugrįžęs ir į savo vartus Andriaus Lipskio perdavimą iš kairės nukreipęs A.Sirykas.

Nuo penktojo įvarčio svečius kampinio metu išgelbėjo darsyk patikimai sužaidęs I.Driomovas, pademonstravęs neįtikėtiną reakciją ir kažkokiu būdu sugebėjęs koja atmušti Justino Januševskio smūgį ir poros metrų.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:47

KOMENTARAI

Treneris Edgaras Jankauskas („Trakai“):
„Rezultatas neatspindi rungtynių scenarijaus, charakterio. Antrajame kėlinyje mūsų priešininkas visiškai sugriuvo ir tie du pasiekti įvarčiai yra minimalus rezultatas, koks galėjo būti, nes progų buvo, ko gero, dviženklis skaičius. Tai kelia kažkokius klausimus, kažkas negerai jų komandoje. Matosi, kad atmosfera, kuri tvyro ore, nori - nenori tenka apie ją išgirsti, veikia ir rezultatą ir žaidimo kokybę. Pirmas kėlinys buvo žymiai įdomesnis, žymiai kovingesnis. Mano komanda stengėsi žaisti ir žaidė gerai, įmušėme gražų įvartį, turėjome dar progų. Antrajame kėlinyje turėjome tiek progų, kiek neturėjome per visą ratą. Norėtųsi, kad jų išnaudojimas būtų žymiai geresnis, bet ne visada kamuolys eina į vartus. Reikia pažymėti, kad progos buvo sukurtos, malonu, kai jas kuri, bet išnaudojimą reikia gerinti.“

Jurijus Mamajevas („Trakai“):
„Viskas pavyko. Įmušėme greitą įvartį. Antrojo teko kiek ilgiau palaukti. Pirmasis kėlinys buvo sunkokas, bet antrajame jau buvo lengviau. Normalios rungtynės. Kuo daugiau įmuši - tuo geriau, ypač po nesėkmingo pasirodymo taurėje. Bet futbole taip būna. Norėjosi reabilituotis, įmušti daugiau. Iš esmės tai pavyko, laimėjome 4:0 ir įrodėme, kad pralaimėjimas taurėje buvo atsitiktinumas ir mes mokame žaisti futbolą. Taip, žaidėme į vienus vartus. Visi norėjo įmušti, visi norėjo žaisti. Galbūt „Banga“ sustojo, nebeturėjo jėgų, bet tai jų reikalai. Mes žaidėme savo žaidimą, viskas sekėsi antrajame kėlinyje. Visi norėjo įmušti, pagerinti savo statistiką.“

Treneris Maksimas Tiščenka („Banga“):
„Sugriuvome kaip kortų namelis. Antrasis kėlinys - išvis betvarkė futbolo aikštėje. Galima kalbėti apie techniką, taktiką, bet norėčiau pasakyti, kad mūsų komandos vadovai susėstų prie derybų stalo ir rastų kažkokius kompromisus. Toks mano komentaras. Klaidų buvo daug, bet ne vien legionierių. Jei turėtume daugiau resursų, galėtume kažką kalbėti. Naujokas mėnesį nesitreniravo, todėl startinėje sudėtyje nepasirodė. Jam sunku. Pusantro mėnesio nieko nedarė, todėl pamažu gerinsime jo formą. Kaip bebūtų, reikia baigti čempionatą. Tikiuosi, mūsų vadovai sės už derybų stalo ir aptars situaciją.“

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:49

Rugsėjo 28 d. (sekmadienis)

Trakai (Trakai) - Banga (Gargždai) 4:0 (2:0)
LFF stadionas, 150 žiūrovų
Teisėjas - G. Mažeika (Kaunas)
Įvarčiai: 4 min. L. Klimavičius, 20 min. R. Solomin, 82 min. D. Koub, 84 min. A. Siryk (į savo vartus) (Trakai);
Įspėtas: 60 min. V. Lukša (Trakai)


mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:50

Kur dingsta žiūrovai stadionuose arenose ? Kas vyksta ne taip ?
Panašu, kad visi emigravo, o kas galėtu eiti palaikyti komandas, tas neturi pinigų.

...

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 10:57

labai jau didelį susidomėjimą kelia TRAKAI ir mandarinai kartu paėmus? nesivarginčiau žiūrėti į juos, kai toks žaidimas..

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXIX (29) turas:

2014 Rgs 29 11:04

Tas tiesa, bet ar 4:0 yra mažai ? gal ir taip, kuomet buvo nepataikoma iš 20 centimetrų į tuščius vartus.

Grįžti į