Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

XXIX Turas

2011 Spa 01 10:32

Deivis Kančelskis: „Tikimės iš Marijampolės grįžti su pergale“
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12806" onclick="window.open(this.href);return false;

Prieš vienas svarbiausių rungtynių šiame sezone, sekmadienį su „Sūduva“, Deivis Kančelskis sakė, kad statistika, jog „Šiauliai“ nepralaimi varžovams jau septynerių rungtynių iš eilės įtakos jokios neturės. Šios rungtynės pasak „Šiaulių“ trenerio įgauna visiškai kitą prasmę.

FC „Šiauliai“ vyr. treneris Deivis Kančelskis: „Statistika, kad „Šiauliai“ „Sūduvai“ nepralaimėjo septynių rungtynių iš eilės prieš sekmadienio rungtynes neturės jokios įtakos, šios rungtynės įgauna visiškai kitą prasmę. Mes tikrai nesidairome į praeitį ir neskaičiuojame kiek kartų nepralaimėjome „Sūduvai“, tiesiog ruošiamės joms ir tikimės sėkmės. Šiuo metu varžovų gynėjai demonstruoja tikrai gerą žaidimą ir tai gali būti „Sūduvos“ vienas pagrindinių kozirių. Rungtynių svarba tikrai didelė ir tai pareikalaus maksimalios koncentracijos tiek puolant, tiek ginantis. Tikimės iš Marijampolės grįžti su pergale.“

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXIX Turas

2011 Spa 01 10:33

Artūras Rimkevičius: „Nors varžovų gynyba viena geriausių A lygoje, vis tik tikiuosi įmušti“
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12807" onclick="window.open(this.href);return false;

Artūras Rimkevičius prieš sekmadienio išvyka į Marijampolę, sakė, kad tai bus, tikriausiai, svarbiausios rungtynės sezone. „Šiaulių“ komandos puolėjas kalbėdamas apie varžovų stipriąsias puses išskyrė gynybos grandį, kuri šiuo metu žaidžia labai gerai, tačiau tikis, kad jam pavyks pelnyti įvartį.

FC „Šiauliai“ puolėjas Artūras Rimkevičius: „Sekmadienį su „Sūduva“ žaisime, gal ne lemiamas, tačiau tikrai svarbiausias sezono rungtynes. Mes negalime prarasti tašku, jei dar norime pakovoti dėl trečios vietos čempionate. „Sūduvai“ šių rungtynių vertė šeši taškai, o mums galimybė sumažinti atsilikimą nuo jų iki vieno taško. Komandoje, po pergalės prieš „Žalgirį“, nuotaikos tikrai geros. Ir iš klubo vadovų, ir iš fanų sulaukiame palaikymo, komandoje visi nusiteikę kovoti dėl pergalės. Varžovai žaidė rungtynes trečiadienį, tačiau nemanau, kad tai turės daug įtakos, laiko atgauti jėgas ir atsistatyti buvo pakankamai. Žinoma, tai kad rungtynės vyks Marijampolėje - pliusas „Sūduvai“, tačiau ir mes tikimės, kad turėsime ištikimiausių gerbėjų palaikymą, kurie mus lydi visuose išvykose. Kalbant apie septynerių nepralaimėtų „Šiaulių“ rungtynių „Sūduvai“ seriją, gal labiau tai akcentuos varžovų komandos treneriai ir stengsis nutraukti šią seriją. Aš tikrai nekreipiu dėmesio į tokias statistikas, paprasčiausiai kiekvienos rungtynės yra tarsi naujas puslapis ir nauja istorija. Man, kaip puolėjui svarbiau, kad būtų nutraukta „Sūduvos“ serija be praleistų įvarčiu, kuri tęsiasi jau nuo daugiau nei mėnesį. Tačiau tai nėra nieko stebėtino, šios komandos gynyba viena geriausių lygoje, o Nerijus Radžius, mano manymu, vienas geriausių gynėju. Dar kartu žaidžiant „Kauno“ komandoje, prieš jį sunku būdavo rungtyniauti treniruotėse. Vis tik tikiuosi, kad pavyks įmušti. Visa komanda turės gerokai padirbėti siekiant teigiamo rezultato, varžovų gretose yra pavojingų puolėjų – tad teks pasisaugoti jų. Nemanau, kad rungtynės bus labai rezultatyvios, vienas įvartis gali nulemti jų baigtį.“

...

Re: XXIX Turas

2011 Spa 01 16:49

Įvarčių lietus Kaune: 5-1 nugalėta Klaipėda. :lol: Neturiu ką pasakyti. :lol:

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: XXIX Turas

2011 Spa 01 16:52

Dainava-Kruoja 2-2

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: XXIX Turas

2011 Spa 01 21:27

A lygos 29-ojo turo anonsas: "Žalgiris" - "Tauras"
http://www.fktauras.lt/index.php?option ... q-qtaurasq" onclick="window.open(this.href);return false;

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXIX Turas

2011 Spa 02 16:04

10 faktų prieš namų rungtynes „Ekranas“ - „Banga"
2011 spalio 01d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/10-fa ... as---banga

Paveikslėlis
Tomo Stasevičiaus nuotrauka (http://www.tst-foto.lt" onclick="window.open(this.href);return false;)

Prieš sekmadienio vakaro A lygos XXIX turo dvikovą tarp "Ekrano" ir "Bangos", kurių pradžia 19 val. „Aukštaitijos“ stadione, pateikiame keletą įdomių detalių bei faktų, susijusių su šiomis komandomis.

1. Šį sezoną abi ekipos dukart jau susitiko: I rate Panevėžyje kova baigėsi 1:1, o LFF Taurės finale kova klostėsi dramatiškai, po pagrindinio laiko rezultatas buvo lygus, per pratęsimą „Ekranas“ įmušė du įvarčius, pergalė 4:2 ir iškovota taurė.

2. Iš viso klubų istorijoje ekipos A lygos čempionate tarpusavyje susitiko 17 kartų: 12 pergalių iškovojo „Ekranas“, 3 mačai baigėsi lygiosiomis, dukart pergales iškovojo „Banga“.

3. Bendras įvarčių santykis tarpusavio A lygos dvikovose 36:9 “Ekrano” naudai.

4. Net 19 “Ekrano” žaidėjų mušė įvarčius į „Bangos“ vartus, o snaiperių viršūnėje – aukštai iškėlęs galvą Egidijus Varnas, šis puolėjas – tikras „Bangos“ košmaras, pelnęs net 8 įvarčius į jų vartus.

5. Praėjo 1422 dienos nuo paskutinių M.Savėno rungtynių „Ekrano“ sudėtyje. Tą kartą 2007 m. lapkričio 10 dieną, rungtynėse prieš Visagino „Interą“ buvo paskutinės, kada „Ekrano“ buvęs kapitonas Mantas Savėnas vilkėjo mėlynai raudonų marškinėlius. Be to, 19 minutę pelnė savo 12 įvartį tame sezone.

6. Verta atskirai paminėti 2000 m. gegužės 7 d. mačą su „Banga“. Tąkart pasiekta didžiausia „Ekrano“ pergalė A lygos pirmenybėse prieš varžovus iš Gargždų – 5:0. Pirmąjį įvartį Panevėžio komandai 18 min. pelnė... dabartinis „Ekrano“ vyr. treneris Valdas Urbonas, 48 min.pasižymėjo E.Varnas, 56 min. ketvirtą komandai įvartį mušė M.Savėnas. Be to, „Ekrano“ vartus gynė A.Skrupskis, rungtyniavo A.Kučys, nuo 46 min. M. Stankevičių pakeitė N.Sasnauskas.

7. Namuose „Bangai“ Panevėžio komanda dažniausiai muša daugiau nei du įvarčius, statistiškai 2.4 įvarčio per mačą.

8. Marius Kazlauskas ir Deividas Padaigis vienu iš savo karjeros etapų atstovavo Panevėžio „Ekranui“. Kita vertus Andrius Jokšas, dabartinis Panevėžio komandos gynėjas, praėjusį sezoną baigė būtent „Bangoje“.

9. Gargždų „Banga“ po 27 rungtynių užima 8 vietą čempionate. Iškovojo 10 pergalių, patyrė tiek pat pralaimėjimų ir 7 kartus sužaidė taikiai. Surinko iš viso 37 taškus ir dviem taškais atsilieka nuo Pakruojo „Kruojos“.

10. Panevėžio „Ekrano“ per keturias dienas laukia dvi iš eilės dvikovos su „Banga“, po sekmadienio varžybų namuose, jau kitą savaitę svarbi išvyka į Gargždus, kur tarp šių ekipų bus žaidžiamos atidėtos rungtynės. Šiuo metu ekraniečiai po 27 rungtynių yra lyderiai ir „Žalgirį“ lenkia 3 taškais, be to, yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXIX Turas

2011 Spa 02 23:42

Valdas Urbonas: "Kovingai pasiekti trys taškai"
2011 spalio 02d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/valda ... rys-taskai

Paveikslėlis
Tomo Stasevičiaus nuotrauka (http://www.tst-foto.lt" onclick="window.open(this.href);return false;)

Po A lygos XXIX turo rungtynių prieš "Bangą", "Ekrano" ekipos vyriausiasis treneris džiaugėsi iškovota pergale bei pažymėjo, jog žaisti prieš šį varžovą yra visada sudėtinga.

"Ekrano" vyr. treneris V.Urbonas iškart pasibaigus rungtynėms: "Aišku, kiekvienos varžybos dabar svarbios, ir kuo toliau, tuo labiau jos svarbesnės. Žaidžiant namuose, visi tikėjomės, jog pasieksime pergalę, džiugu, jog tas tikėjimas virto tikrove. Kovingai pasiekti labai svarbūs trys taškai. Rungtynės su „Banga“ niekada lengvai nesiklostė bet kurioje sezono stadijoje, tiek čempionato pradžioje Panevėžyje, tiek taurės finale buvo labai sunkios rungtynės.

Nesvarbu kas bežaistų varžovų sudėtyje, Arminas Narbekovas sugeba nuteikti komandą, tą matėme ir šiandien. Ypatingai pirmajame kėlinyje neturėjome daug momentų, neturėjome tos persvaros, kurią galėjome turėti. M.Savėnas buvo išėjęs į puikią poziciją smūgiui, tačiau nepavyko pasižymėti.

Antrame kėlinyje atlikti keitimai suteikė daugiau energijos bei laiko atžvilgiu atsirado įtampa. Džiugu, jog tie žaidėjai, iš kurių ir tikimės sėkmingo žaidimo, išsprendė rungtynių rezultatą mūsų naudai. Neturime pamiršti, jog jau kitą savaitę laukia Gargždai, sintetinė aikštė ir „Banga“ bus nusiteikusi rimtai kovai.

Kardinalių pokyčių prieš tas rungtynes išvykoje neįmanoma per tokį trumpą laiką atlikti. Galbūt gali turėti įtakos aikštė. Rungtynių svarba mums neleidžia atsipalaiduoti. Mūsų tikslas tik vienas, jį visi žinome, ir iki jo ne tiek daug žingsnelių.

Praktiškai visą sezoną traumuotas Andrius Arlauskas, žaidžiantis atraminio saugo pozicijoje, Aurimas Kučys negalėjo dėl diskvalifikacijos rungtyniauti, Marko Andelkovič žaidė jam gal neįprastoje pozicijoje, bet jis geras žaidėjas, prisitaiko prie reikiamos situacijos. Jo patirtis, sugebėjimas, žaidimo suvokimas mums padėjo ir nemačiau, jog toje vietoje mes nusileistume varžovams".
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXIX Turas

2011 Spa 02 23:58

Mantas Savėnas: "Jie nuolat stengėsi mus stabdyti"
2011 spalio 02d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/manta ... s-stabdyti

Paveikslėlis
Tomo Stasevičiaus nuotrauka (http://www.tst-foto.lt" onclick="window.open(this.href);return false;)

Po pergalės prieš "Bangą" po ilgos pertraukos "Aukštaitijos" stadione rungtyniavęs M.Savėnas iškart po mačo teigė, jog šiuo čempionato etapu tikėtis lengvų rungtynių neverta.

- Kodėl taip sunkiai sekėsi organizuoti atakas prie varžovų vartų?

- Sezono pabaiga, visos komandos prieš „Ekraną“ stengiasi, bando atimti taškus. Tikrai lengvų rungtynių šiuo momentu nebus.

- Ar neišmušė nemažas „Bangos“ pražangų kiekis? Gal tai buvo tam tikra varžovų taktika?

- Nežinau, ar būtent tai buvo jų taktika. Jie nuolat stengėsi mus stabdyti, bauduoti, tačiau mes buvome pasiruošę tokiam žaidimui. Žinojome, jog jie stengsis būetnt taip ir rungtyniauti. Iš vėžių pražangos mūsų neišmušė.

- Po kelių dienų laukia vėl mačas prieš „Bangą“, ko galime tikėtis?

- Visos likusios rungtynės bus sudėtingos ir sunkios, ne išimtis ir mačas Gargžduose.Ten bus dvigubai sunkiau nei čia Panevėžyje.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

...

Re: XXIX Turas

2011 Spa 03 12:59

Mantas vėl FKE gretose. :lol: Niekur geriau nėra kaip Panevėžyje. :lol:

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXIX Turas

2011 Spa 03 22:39

Pergalei užteko vieno įvarčio
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... age=1#page

Paveikslėlis
avgi.lt nuotr.

„Greitas įvartis privertė varžovus pulti, gerai, kad mums pavyko disciplinuotai apsiginti“, - po rungtynių sakė Jaunius Juozaitis.

VMFD „Žalgiris“ Lietuvos futbolo A lygos XXIX turo rungtynėse 1:0 (1:0) įveikė Tauragės „Tauro“ ekipą.

Pirmąjame kėlinyje žalgiriečiai tvirtai turėjo iniciatyvą savo rankose ir jau 12 rungtynių minutę išsiveržė į priekį. Po Andrejaus Nagumanovo kelto kampinio kamuolį į tolimąjį vartų kampą pasiuntė Deivydas Matulevičius.

Padidinti skirtumą turėję progų žalgiriečiai jomis nepasinaudojo. Tuo tarpu antrajame kėlinyje varžovai suaktyvino puolimą. Puikiai žaidusių gynėjų dėka „Tauro“ žaidėjams pasižymėti nepavyko.

Nuo pavojingų varžovų atakų „Žalgirio“ vartus gelbėjo antrąsias A lygos rungtynes žaidęs vartininkas Aivaras Bražinskas.

„Jaučiausi šiek tiek laisviau nei rungtynėse su „Sūduva“, bet jauduliukas vis tiek buvo. Gerai, kad prasidėjus rungtynėms jis sumažėjo“, - sakė pagrindinį komandos vartininką Marių Rapalį pakeitęs A. Bražinskas.

„Sausus“ vartus išlaikęs vartininkas tikino, kad nors varžovai daug progų ir neturėjo, tačiau rungtynės nebuvo lengvos: „Nors atrodėme truputį geriau, bet buvo sunku. Neišnaudojome susikurtų progų, įmušėme vieną gražų įvartį ir to užteko. Varžovai daug progų neturėjo, buvo keletas situacijų, kai reikėjo pasistengti, bet pukiai tvarkėsi gynėjai ir visa komanda. Visi vienas kitam padėjo.“

„Greitas įvartis privertė varžovus pulti, gerai, kad mums pavyko disciplinuotai apsiginti“, - po rungtynių sakė Jaunius Juozaitis.

Visas rungtynes žaidęs J.Juozaitis buvo kuklus: „Savo žaidimo vertinti negaliu, tiesiog džiaugiuosi, kad trenerio taktika pasiteisino ir mes iškovojome pergalę ir tris taškus.“

Kitas rungtynes žalgiriečiai žais spalio 16 d. Vilniuje su Klaipėdos „Atlanto“ komanda.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

...

Re: XXIX Turas

2011 Spa 04 11:56

1 EKRANAS 28 21 6 1 59-10 69
2 ŽALGIRIS 29 20 6 3 49-12 66
3 SŪDUVA 29 16 7 6 51-17 55
4 ŠIAULIAI 29 14 9 6 37-27 51
5 DAINAVA 29 13 5 11 49-45 44
6 TAURAS 29 10 11 8 44-31 41
7 KRUOJA 29 10 10 9 30-29 40
8 BANGA 28 10 7 11 40-30 37
9 MAŽEIKIAI 29 8 9 12 32-43 33
10 KAUNAS 29 6 7 16 31-47 19
11 ATLANTAS 29 3 1 25 26-100 10
12 KLAIPĖDA 29 2 2 25 17-74 8


Atlantas praleido jubiliejinį- 100-ąjį įvartį šiame A lygos čempionate, su tuo ir sveikinu. :lol:

Grįžti į