...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 11:03

Ar pavyks "Ekranui" pagaliau įveikti savo varžovus?


baikit juokus, "pelėsiai".. jum tik pirmoo lygoo žaist, o ne A lygoo.. :idea:

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:36

Pagaliau. Televizija rodys bent vieną A lygos mačą į turą.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:37

Pagaliau. Televizija rodys bent vieną A lygos mačą į turą.
kurį? :shock:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:38

Iš Panevėžio

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:41

Iš Panevėžio
ir vėl bus koks FORS MAŽOR.. ir vėl nerodys.. :idea:

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:42

Visko gali būti, bet tikėkimės..

Žygutis
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2014 Lie 17 12:56
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė.
Miestas: Vilkaviškio raj.

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 13:42

Pažiūrėsime, ar rodys.
:mrgreen: Laikas bėga, bet futbolas išlieka tas pats.

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 28 16:39

Pakruojo "Kruoja" - : - Marijampolės "Sūduva"

Rungtynes Pakruojyje komandos pradės tokiomis sudėtimis:

"Sūduva": D. Bartkus, I. Tsyvilko, M. Ugge, T. Snapkauskas, M. Činikas, M. Šoblinskas, K. Chvedukas, A. Vaskela, M. Grigaravičius, V. Baranovskij, T. Radzinevičius.

"Kruoja": M. Matuzas, E. Pilypas, V.Pocevičius, R. Abu Bakr, R. Beniušis, T. Eliošius, T. Birškys, M. Adamenko, N. Mačiulis, D. Jankauskas, R. Vėževičius.

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 29 10:52

KRUOJA 2 - 1 SŪDUVA
2014-08-28 | 25 turas | Pakruojo miesto stadionas | Teisėjas: Edmundas Gaigalas
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Kruoja-Suduva/265" onclick="window.open(this.href);return false;


Abiejų komandų žaidėjai ir treneriai prieš rungtynes akcentavo didžiulę pergalės kainą, todėl nuo jų pradžios didžiausią dėmesį skyrė savų vartų saugumui ir į puolimą didelių pajėgų nesiuntė. Kiek aktyviau rungtynes pradėjo svečiai, bet pakruojiškiams atrėmus pirmąją suvalkiečių atakų bangą, žaidimas išsilygino, daug kovos vyko aikštės viduryje. Persvaros įgyti nepavyko nei vienai komandai, nes tiek „Sūduva“, tiek „Kruoja“ naudojo vienodą taktinį išsidėstymą su penkiais vidurio linijos žaidėjais.

Kėliniui baigiantis, pakruojiškių atakos ėmė aštrėti. 39-ąją minutę Tomas Birškys puikiu perdavimu vieną prieš vartus išvedė Nerijų Mačiulį, tačiau saugas pergudrauti Džiugo Bartkaus nesugebėjo, vartininkas šuoliu smūgį atrėmė.

Po poros minučių, Tautvydui Eliošiui perdavus kamuolį į baudos aikštelę, gynėjams nepavyko nuo kamuolio atitverti Ričardo Beniušio. Fiziškai galingas puolėjas iškrapštė kamuolį iš varžovų ir stipriu smūgiu pabandė nuginkluoti D.Bartkų. Šis darsyk išgelbėjo komandą, viena ranka nukreipdamas kamuolį virš vartų.

Apsigynę po pirmojo kampinio, po antrojo svečiai buvo priversti išimti kamuolį iš tinklo. N.Mačiulio perdavimą D.Bartkus atmušė kumščiais, tačiau tai padarė ne visai sėkmingai. Kamuolys nukrito laisvam Dariui Jankauskui, kuris smūgiu į vartų kampą išvedė „Kruoją“ į priekį.

Energingai pradėjusių antrąjį kėlinį, bet pavojingų momentų nesukūrusių svečių situacija dar labiau pablogėjo 62-ąją minutę. Kai gana kuriozinį įvartį baudos smūgiu pelnė N.Mačiulis. Niekas nelietė saugo po pražangos į baudos aikštelę pasiųsto kamuolio, šis atsimušė į tolimą vartų virpstą ir atsidūrė tinkle.

Antrasis įvartis tarsi pažadino svečių komandą. 73-ąją minutę „Kruojos“ baudos aikštelėje kilo didžiulis gaisras. Dusyk į vartus pabandė smūgiuoti Tomas Radzinevičius, kartą – Arminas Vaskela. Paskutiniu momentu kamuolį toliau nuo vartų išmušė Ernestas Pilypas. Po dviejų minučių Marius Činikas idealiu perdavimu prieš vartus išvedė T.Radzinevičių, tačiau puolėjas pataikė jį pasitikusiam Martynui Matuzui į koją, neišnaudodamas auksinės galimybės sušvelninti rezultatą.

Į puolimą nuskubėjusią „Sūduvą“ privalėjo nubausti R.Beniušis. Išvengęs dviejų gynėjų puolėjas sulaukė perdavimo iš krašto, bet, atsidūręs prieš vartus, nesugebėjo pergudrauti puikiai sužaidusio D.Bartkaus.

81-ąją minutę už galvos griebėsi Marius Šoblinskas, per silpnai pasiuntęs kamuolį į vartų kampą po Karolio Chveduko perdavimo. Smūgis buvo tikslus, bet M.Matuzui didesnių sunkumų nesukėlė.

Aikštelėje po keitimo pasirodęs Trayonas Bobbas jau pirmu savo prisilietimu prie kamuolio galėjo įtvirtinti komandos pergalę, bet legionieriaus bandymas perkelti jį per vartus palikusį D.Bartkų buvo per stiprus.

Mažėjant laikui ir didėjant „Sūduvos“ nusivilimui atrodė, kad svečiams taip ir nepavyks surengti rezultatyvios atakos. Vis tik gimtadienį šventusiam „Kruojos“ vartininkui nepavyko išsaugoti „sausų“ vartų. Per paskutinę arbitro pridėtą minutę A.Vaskela tolimu smūgiu sušvelnino rezultatą.

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 29 10:55

KOMENTARAI

Treneris Vladimiras Čeburinas („Kruoja“):
„Žaidėme namuose, todėl visų pirma, ačiū sirgaliams, kurie ateina mus palaikyti. Futbolas žaidžiamas jiems, todėl už tai esame dėkingi. Turėjome savo planą rungtynėms, šiek tiek pakeitėme taktiką. Aikštė buvo sunki, todėl iš pradžių bereikalingai klydome. Po 15 minučių rungtynes išlyginome ir ėmėme aštriau žaisti priekyje. Neleidome varžovui rengti atakų, neutralizavome ilgus perdavimus ir sulig kiekviena savo ataka didinome spaudimą. Antrajame kėlinyje žinojome, kad jie daugiau dėmesio skirs puolimui, todėl perstatėme savo žaidimą ir ėmėme naudoti kontratakas. Tai mums sekėsi. Neišnaudojome turėtų momentų, bet savo darbą padarė standartinės situacijos. Tai džiugina. Noriu pasveikinti vaikinus. Pabaigą šiek tiek sugadinome, bet tai yra futbolas.“

Martynas Matuzas („Kruoja“):
„Rungtynės sunkios. Antrajame kėlinyje, galvoju, mes geriau atrodėme visais aspektais. Turėjome progų, galėjome laimėti 4:0 ar dar daugiau. Visada įvartis prieš pertrauką yra sunkus psichologiškai, o dar žaidėme prieš vėją. Maloniau į rūbinę per pertrauką nueiti pirmaujant, nei sužaidus lygiosiomis ar pralaiminėjant. Nesureikšminu praleisto įvarčio, svarbu - trys taškai ir pergalė prieš pagrindinį varžovą. Ar vieną praleisiu, ar tris, svarbu, kad laimėtume.“

Treneris Darius Gvildys („Sūduva“):
„ Rungtynės - pagavo „Kruoja“, kaip aš sakau, ant žioplumo. Migtelėjome prie pirmo įvarčio, nors trys žmonės buvo pastatyti „ant 16 metrų“. Antrasis įvartis irgi netikėtas. Rungtynės buvo apylygės, gale ėjome „va bank“ ir pasimatė mūsų bėda - progų realizacija. Neįmušame ir prie rezultato 0:2 pametėme žaidimo gijas, ėmėme skubėti ir savo įvartį įmušėme per vėlai. Neabejoju, kad vaikinai dar duos kovą, čempionatas nesibaigė, laukia 11 rungtynių. Pretenzijų neturiu. Vienas įvartis būtų pakeitęs. „Kruoja“ - gerai subalansuota komanda ir šiandien sužaidė tikrai geras rungtynes. Šiai dienai belieka pasveikinti ir stengsimės Marijampolėje grąžinti skolą.“

Arminas Vaskela („Sūduva“):
„Pralaimėjome labai svarbias rungtynes. Važiavome čia tikrai ne pralaimėti, nes kovojame su „Kruoja“ ir tais pačiais „Trakais“ dėl prizinių vietų. Todėl vertinu neigiamai. Negali sakyti, kad tai buvo vienos svarbiausių rungtynės, nes jų dar liko 11, tai bus dar svarbesnių, bet aiškų, jos buvo labai svarbios. Ir oro sąlygos, ir aikštė, buvo vienoda abiems komandos ir ant to nurašyti negalima, bet, aišku, negali tokiu oru būti ir geros sąlygos ir aikštė. Prieš pertrauką geriau prasileisti, nei 90-ąją minutę. Dar turėjome visą kėlinį išlyginti rezultatą. Bet vienas standartas, juos „Kruoja“ gerai išpildo - įmušė įvartį ir tada buvo dar sunkiau. Kovojome, stengėmės iki galo, bet nepasisekė.“


...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgp 29 12:05

Pakruojo „Kruoja“ – Marijampolės „Sūduva“ 2:1 (1:0)

“Kruoja”: M.Matuzas, R. Abu Bakras, V.Pocevičius, M.Adamenko, E.Pilypas, D.Jankauskas, T.Birškys (59 min. T.Birškys), R.Vėževičius (84 min. T.Bobbas), T.Eliošius, N.Mačiulis (90 min. M.Shehata), R.Beniušis.

„Sūduva“: D.Bartkus, M.Činikas, I.Tsyvilko, M.Ugge, V.Baranovskis (76 min. G.Russo), K.Chvedukas, T.Snapkauskas (77 min. T.Snapkauskas), M.Grigaravičius (46 min. C.Aibaras), A.Vaskela, M.Šoblinskas, T.Radzinevičius.

Įvarčiai: D.Jankauskas (43), N.Mačiulis (63); A.Vaskela (90+4).

Geltonos kortelės: T.Eliošius (68), M.Adamenko (79); M.Šolblinskas (19), A.Vaskela (45), T.Tsyvilko (58).


...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgs 01 09:38

KG 1 - 2 BANGA
2014-08-29 | 25 turas | Klaipėdos centrinis stadionas | Teisėjas: Nerijus Dunauskas | Žiūrovų: 500
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Granitas-Banga/266" onclick="window.open(this.href);return false;


Rungtynių pradžioje šeimininkai iš karto pradėjo diktuoti savo sąlygas. Nuo pirmųjų kampinių „Bangos“ žaidėjai apsigynė, tačiau standartinės padėties metu paliko visiškai laisvą Dominyką Galkevičių, kuris 11-ąją minutę puikiai smūgiavo galva ir nepaliko jokių vilčių varžovų vartininkui.

Tačiau 15-ąją minutę gargždiškiai rezultatą išlygino. Karolis Urbaitis išvengė varžovo globos, įsiveržė į baudos aikštelę ir atliko perdavimą Sergijui Ševčiukui, kuris tiksliu smūgiu iš arti išlygino rezultatą.

Maža to, po keturių minučių „Banga“ išsiveržė į priekį. Valerijus Makijevas atliko tolimą perdavimą link Klaudijaus Upsto, jaunasis saugas puikiai sukontroliavo kamuolį ir iš pakankamai nepatogios padėties smūgiavo nepriekaištingai.

„Klaipėdos granito“ futbolininkai kurį laiką atrodė tarsi apipilti kibiru šalto vandens, klaipėdiečiai nors ir kontroliavo kamuolį, tačiau atakoms trūko aštrumo. Visgi kėlinio pabaigoje komandą į priekį pradėjo traukti D.Galkevičius. Saugas atliko kelis pavojingus tolimus smūgius, vienas klaipėdiečio bandymas sudrebino vartų konstrukciją. Jei ne Šarūno Jurevičiaus patikimas žaidimas – rezultatas būtų lygus prieš pat pertrauką.

Kiek netikėtai antrojo kėlinio pradžioje aktyviau žaidė „Banga“. Gargždiškių gretose išsiskyrė Eivinas Zagurskas, Artūras Sirykas ir abiejų įvarčių autoriai. Šie žaidėjai nuolat rengė aštrius reidus, kurie vertė iš peties plušėti tiek granitiečių gynėjus, tiek vartininką.

Nors antrosios rungtynių pusės viduryje „Klaipėdos granitas“ turėjo akivaizdžią teritorinę persvarą, tačiau svečiai patikimai bei pasiaukojamai gynėsi ir neleido sukurti varžovams nieko pavojingo prie savo vartų. Visgi 66-ąją minutę po aukšto perdavimo į baudos aikštelę nepatikimai sužaidus Š.Jurevičiui šeimininkai turėjo šansą išlyginti rezultatą. Kamuolys atšoko Ernestui Veliuliui, saugas atliko perdavimą Artūrui Kurbangalijevui, tačiau granitiečio smūgiuotas kamuolys atsimušė į vartų skersinį.

Po kelių akimirkų E.Veliulis smūgiavo į vartų plotą, bet savo klaidą sugavęs pažeme smūgiuotą kamuolį ištaisė Š.Jurevičius. Rungtynėms artėjant į pabaigą du pavojingus smūgius atliko Edgaras Baranauskas, tačiau „Bangos“ vartų sargas savo darbą atliko nepriekaištingai.

„Banga“ galėjo padėti tašką šiame mače, bet to nepadarė – gargždiškis iš arti smūgiuodamas galva nesugebėjo nukreipti kamuolio į tuščius vartus.

Paskutinėmis minutėmis „Klaipėdos granito“ futbolininkai nurūko į priekį palikę labai daug erdvių savo aikštės pusėje, tačiau Maksimo Tiščenkos auklėtiniai nepasinaudojo susikurtomis galimybėmis įtvirtinti pergalę. „Banga“ užtikrintai gynėsi bei neleido varžovams net pagalvoti apie išlyginamąjį įvartį.

...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgs 01 09:39

KOMENTARAI

Treneris Robertas Poškus („Klaipėdos granitas"):
„Žinoma, rezultatas nuvilia. Vėl padarėme tokias vaikiškas, grubias klaidas. Varžovai padarė du perdavimus kaip per treniruotę, dvi progos ir jie įmušė. Turėjome tiek progų - neišnaudojome. Čia yra futbolas. Nebuvo uždavinio spausti nuo pirmų minučių. Padėtis pas mus geresnė - turnyro lentelėje aukščiau stovime, mums nereikėjo niekur atsitraukti ar žaisti nuo gynybos. Pavyko greitai įmušti įvartį, o prasileidome per tokias vaikiškas klaidas".

Klaudijus Upstas („Banga"):
„Kapstomės ir išsikapstysime. Sakiau, kad trūksta vienos pergalės ir tada prasidės pergalių serija. Neturiu paaiškinimo, kodėl startavome taip sunkiai, taip gavosi. Praleistas įvartis mumyse pažadino liūtą, atsigavome, būtinai reikėjo laimėti šitas rungtynes - „Klaipėdos granitas" turnyro lentelės kaimynai. Jie pirmi įmušė, o mes atgal du davėme. Įbėgau, pamačiau, kad vartininkas paliko laisvą kamputį ir padėjau ten kamuolį".

Treneris Maksimas Tiščenko („Banga"):
„Jeigu laimėjome, emocijos teigiamos. Galiu pasakyti, kad pirmomis minutėmis praleidome po standarto, kai du aikštės žaidėjai neteisingai judėjo. Paskui sekė geri deriniai, kurie leido mums įmušti du kartus. Antrame kėlinyje atidavėme iniciatyvą ir laukėme kontratakų. Kaip matėte, buvo prasiveržimų ir iš saugų, ir iš puolėjų. Aišku, du kartus mus gelbėjo skersinis, bet atsilaikėme ir dar galėjome kontratakoje pasižymėti. Pavedė išpildymas, tačiau rezultatas tenkina. Kai nugali, emocijos, vienareikšmiškai, teigiamos. Ačiū vaikinams".


...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgs 01 09:40

„Klaipėdos granitas“ – Gargždų „Banga“ 1:2 (1:2)

„Klaipėdos granitas”: L.Lidakevičius, R.Borusas (46 min. A.Ribokas), D.Nakrošius, R.Simanavičius (82 min. B.Ignatjevas), D.Šiškinas, E.Baranauskas, O.Dmytrenko, D.Galkevičius, E.Veliulis, M.Zizelevas (55 min. A.Kurbangalijevas), R.Urbelis.

„Banga“: Š.Jurevičius, M.Bitinas (68 min. B.Spietinis), A.Epifanovas, K.Urbaitis, A.Verbetchi, A.Butkus, V.Makijevas, S.Ševčiukas, E.Zagurskas, A.Sirykas, K.Upstas.

Įvarčiai: D.Galkevičius (11) ; S.Ševčiukas (15), K.Upstas (19).


...

Re: XXV (25) turas:

2014 Rgs 01 09:43

ATLANTAS 4 - 0 FC ŠIAULIAI
2014-08-30 | 25 turas | Klaipėdos centrinis stadionas | Teisėjas: Jurijus Paškovskis | Žiūrovų: 450
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Atl ... auliai/267" onclick="window.open(this.href);return false;


Šeimininkai iš karto perėmė rungtynių vadžias į savo rankas bei dominavo visoje aikštėje. Jau 4-ąją minutę puikią progą išvesti savo komandą į priekį turėjo Marius Papšys, tačiau saugo iš arti smūgiuotą kamuolį atrėmė Andrėjus Stinca.

„Šiauliai“ galėjo pasigirti tik pavieniais išpuoliais, kurie didelių problemų gynėjams ir vartininkui nesukeldavo. Klaipėdiečių futbolininkai keletą sykių pavojingai smūgiavo virš vartų, o kartą vos nepasinaudojo A.Stincos klaida gaudant kamuolį.

27-ąją minutę savo akivaizdžią žaidybinę persvarą „Atlantui“ pavyko paversti įvarčiu. Po Ovidijaus Verbicko pakelto kampinio visiškai laisvas Evaldas Razulis stipriu smūgiu galva tiesiog sušaudė šiauliečių vartininką.

Pirmame kėlinyje svečiai atliko labai daug žaidybinio broko, ypač žaidimas nesiklijavo saugams, kurie klydo net ir lygiose vietose. Pirmosios rungtynių pusės pabaigoje pavojingai iš toli smūgiavo Antonas Jemelinas, tačiau latvio stipriai smūgiuotas kamuolys kliudė varžovų žaidėją ir kirto galinę liniją.

Po pertraukos vaizdas aikštėje visiškai nepasikeitė, jau pirmosios atakos metu dėkingos progos neišnaudojo E.Razulis, puolėjo bandymą atrėmė vartų sargas.

Visgi 54-ąją minutę E.Razulis pasiekė savo - puolėjas kamuolį susistabdė krūtine bei atliko puikų smūgį prieš kurį A.Stinca buvo bėjėgis. „Atlanto“ traukinys ir toliau nesustojo.

O.Verbickas taip pat turėjo progą pasižymėti, bet jo galva smūgiuotas kamuolys skriejo tiesiai į vartininką. Netrukus jaunasis „Atlanto“ saugas vėl sulaukė savo galimybės ir šį kartą galėjo triumfuoti. 72-ąją minutę E.Razulis atliko reidą link varžovų vartų ir parideno kamuolį O.Verbickui, kuris pažeme smūgiavo tiksliai.

76-ąją minutę „Šiauliai“ sukūrė bene vienintelį pavojingesnį momentą prie šeimininkų vartų. Po pakelto kampinio gynėjas Tamirlanas Kozubajevas smūgiavo šalia vartų.

Pajutę žaidimo malonumą „Atlanto“ futbolininkai turėjo dar kelias progas, bet tiek Donato Naviko, tiek M.Papšio smūgiai skriejo šalia vartų.

Tašką šiame mače 89-ąją minutę padėjo O.Verbickas. Saugas sulaukė tikslaus D.Naviko perdavimo ir tiksliu smūgiu į tolimąjį vartų kampą atliko dublį.

Grįžti į