Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 16 11:37

Atlantas kiek pasėdo žiūriu
Į virpstą pirmame kėlinyje kelis kartus, antrame į vartininką tiesiai.
Spirk bet kaip kitaip ir įvartis bus, bet smūgiuoja taip, kad nepataiko į vartus arba tiesiai į vartininką smūgiai būna.
Paskutinį kartą redagavo 1 Makenzis. Iš viso redaguota 2016 kartus.

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 16 11:40

nebematau paskutiniu metu rungtynių iš vis, o taip norėtusi pažiūrėti, bet negaliu, nes jau kokias tris savaites pastoviai girtas esu. Įdomi laukia sezono pabaiga

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 16 11:41

„ŽALGIRIS“ SU GARBINGAI KOVOJUSIU „UTENIU“ VARGO IKI PASKUTINIO ŠVILPUKO
http://alyga.lt/naujienos/informacija/z ... o-svilpuko" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-09-15 | Karolis Tretjakas

Titulą ginantis Vilniaus „Žalgiris“ sugrįžo į pergalių kelią „SMScredit.lt A lygoje“ ir sugrąžino atotrūkį nuo „Trakų“ iki aštuonių taškų.

Vilniečiai 25-ojo turo mače namuose 2:1 (0:0) nugalėjo priešpaskutinėje turnyro lentelės vietoje žengiantį Utenos „Utenį“.

Šeimininkai, rungtyniavę be kelių starto sudėties žaidėjų, gana vangiai pradėjo rungtynes ir priminė savo pačių šešėlius. Be Lino Pilibaičio netaiklaus tolimo smūgio ir Matijos Ljujičiaus bandymo, kurį atrėmė Lukas Žukauskas, čempionai pirmoje kėlinio pusėje daugiau nieko įsimintino nesukūrė.

Savo ruožtu „Utenis“ jau pirmomis minutėmis kėlė keletą kampinių, o kiek vėliau pavojingai atakavo. Du sykius baudos aikštelėje pavojingose situacijose atsidūrė Igoris Poručinskis, savo ruožtu, rezultatyviausias komandos žaidėjas Jurijus Vereščiakas nepataikė galva į kamuolį po to, kai nesėkmingai sužaidė Mantas Kuklys.

Žalgiriečiai dar du sykius smūgiavo iš tolimesnės distancijos: M. Ljujičiaus spirtas kamuolys skriejo į vartininką, o Mamadou Mbodjio – šalia virpsto.

Netrukus J. Vereščiako smūgį kaire koja atrėmė Armantas Vitkauskas, o kitoje aikštės pusėje L. Žukauskas atmušė kamuolį po tolimo L. Pilibaičio bandymo. Paskutinės „Utenio“ atakos metu pavojingai į baudos aikštelę įsiveržė Arminas Vaskela, tačiau kamuolio sulaukęs Jevgenijus Morozas smūgiavo virš vartų.

Antrame kėlinyje žalgiriečiai akivaizdžiai perėmė iniciatyvą ir svečiams leido surengti tik pavienius išpuolius. Visgi uteniškiai gynėsi patikimai ir tik 64-ąją minutę buvo priversti kapituliuoti.

Į baudos aikštelę įsiveržęs Elivelto sulaukė dovanos, kai kamuolys dėkingai atšoko nuo L. Žukausko ir jo paties bei tiksliai smūgiavo į tuščius vartus.

Kaip ir praėjusio turo akistatoje su Klaipėdos „Atlantu“, taip ir dabar „Utenis“ sugebėjo žaisti kantriai ir išlyginti rezultatą. 81-ąją minutę po pakelto kampinio „Žalgiriui“ priklausantis saugas Danielis Romanovskis vienu lietimu nukreipė kamuolį į čempionų vartus.

Visgi žalgiriečiams pavyko nenuvilti savo aistruolių ir susitikimo pabaigoje pelnyti pergalingą įvartį. 86-ąją minutę M. Kuklys smūgiavo į virpstą, tačiau kamuolys atšoko tam pačiam „Žalgirio“ saugui ir šis jį antruoju bandymu pasiuntė į vartus.

Valdas Dambrauskas per likusį laiką suteikė šansą debiutuoti „SMScredit.lt A lygoje“ gynėjui Dominykui Barauskui, o garbingai kovoję uteniškiai, likus trims turams lenkiantys „Kauno Žalgirį“ vienu tašku, lemiamo šturmo taip ir nesurengė.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 16 11:51

ŽALGIRIS 2 : 1 UTENIS
http://alyga.lt/live/zalgiris-utenis-2" onclick="window.open(this.href);return false;

Įvarčiai:
[1-0] 64' Elivelto
[1-1] 81' Danielis Romanovskis
[2-1] 86' Mantas Kuklys

ĮVARČIAI http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... s-ivarciai" onclick="window.open(this.href);return false;

SANTRAUKA http://futbolo.tv/video/smscredit-lt-a- ... -santrauka" onclick="window.open(this.href);return false;


2016-09-15 19:30
LFF stadionas
Žiūrovai: 700

Teisėjai
Donatas Šimėnas
Algimantas Bagdonas
Edgaras Bučinskas

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 16 12:38

Prastokai vakar Žalgiris žaidė tiek gynyboje, tiek puolime bene vienintelis Elivelto draskėsi. Lasicką aišku gerai, kad leidžia nuo pradžios, bet krašto gynėjas, mano nuomone, iš jo nekoks. Gerai, bent jau kad laimėjo, nors pagal žaidimą lygiosios visai teisingas rezultatas būtų buvęs.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 19 11:07

M.KUKLYS: „TAIP ŽAISTI NEGALIME“
http://alyga.lt/naujienos/informacija/m ... i-negalime" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-09-16 | Karolis Tretjakas

Vilniaus „Žalgiris“ į savo sąskaitą įsirašė eilinę pergalę, tačiau „SMScredit.lt A lygos“ 25-ojo turo mače su Utenos „Uteniu“ dėl trijų taškų teko gerokai pavargti.

Treneris Valdas Dambrauskas pripažino, jog žalgiriečiai nesužaidė taip, kaip gali, bet liko patenkintas iškovotais trimis taškais.

„Visų pirma reikia pradėti nuo to, kad „Utenis“ šiandien mums nedavė žaisti taip, kaip galbūt norėtume. Tenka prisiimti atsakomybę ir patiems, kad nesužaidėme geriausių rungtynių, ypatingai atakoje žaidėme ne taip, kaip norėtume.

„Utenis“ padarė viską, kad mums būtų sunku, įdėjo visą širdį, kovėsi kiekviename aikštės centimetre, bet šio sezono stadijoje bet kuris treneris pasakytų, kad svarbiausia trys taškai. Nesvarbu, ar laimi prieš pirmaujančią komandą, ar prieš paskutinę, tu įsirašai tris taškus. Galime žiūrėti toliau ir ruoštis kitoms rungtynėms“, – teigė V.Dambrauskas.

Pergalingo įvarčio autorius Mantas Kuklys buvo dar labiau savikritiškas, teigdamas, jog „Žalgiris“ prie savo žiūrovų taip žaisti negali.

„Iš tikrųjų, tikrai prastos rungtynės. Ne tą žaidėme futbolą, kurį tikrai mokame. Pradedant nuo savęs ir užbaigiant visa komanda. Galvoju: visi sužaidėme žemiau savo galimybių ir negalime taip žaisti. Svarbiausia šiandien yra trys taškai, reikia taisyti ir žiūrėti į priekį.

„Utenis“ tikrai parodė, kad moka žaisti futbolą ir privertė mus sunerimti, kai rezultatas buvo 1:1. Gerai, kad įmušėme ir pakreipėme rungtynes į savo pusę. Matėsi, kad „Uteniui“ žūtbūt reikia taškų, nesvarbu prieš ką žaidžia. Jie paskutinės penkerias ar šešerias rungtynes sužaisdavo neblogai, tik jiems pritrūkdavo – vienu įvarčiu pralaimėdavo. Galvoju, kad jie eina tinkama linkme“, – varžovus pagyrė saugas.

Makenzis
Pranešimai: 7339
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: XXV (25) turas:

2016 Rgs 19 11:08

UTENIŠKIAI TEIGĖ, JOG TAŠKO BUVO VERTI
http://alyga.lt/naujienos/informacija/u ... buvo-verti" onclick="window.open(this.href);return false;
2016-09-16 | Karolis Tretjakas

Utenos „Utenis“ 25-ojo turo „SMScredit.lt A lygos“ mače metė itin rimtą iššūkį čempionui Vilniaus „Žalgiriui“, kuriam nusileido tik pačioje mačo pabaigoje.

Po nesėkmės treneris Olegas Boičyšinas ieškojo pralaimėjimo priežasčių, tačiau liko patenkintas futbolininkų kovingumu.

„Deja, buvo daug tokių rungtynių, kuriose pralaimėjimo nenusipelnėme. Taip pat manau ir šiandien pagal vaikinų atsidavimą, norą, mes nenusileidome „Žalgiriui“. Deja, ne visada gaunasi taip, kaip norisi. Manau, daugeliui futbolininkų, pirmiausia, trūksta patirties žaidžiant čempionate.

Vis dėlto bendrai esu patenkintas komanda ir tuo, kad jie nori laimėti ir kiekviename mače įdeda maksimaliai pastangų. Jeigu su tokiu pat atsidavimu ir polinkiu į pergales užbaigsime čempionatą, manau, mums pavyks įgyvendinti mūsų pagrindinį tikslą“, – teigė specialistas iš Ukrainos.

Anot stratego, komanda, sezonui vis labiau artėjant finišo link, pradeda geriau įgyvendinti trenerių reikalavimus: „Džiaugiuosi, kad prieš tokią komandą sukūrėme nemažai progų. Pirmasis kėlinys džiugina, antrame kėlinyje nusileidome žemiau. Manau, tai – „Žalgirio“ nuopelnas. Jie mus privertė taip nusileisti. Visgi, esant rezultatui 0:1, išnaudojome savo momentą, įmušėme. Pritrūko daug koncentracijos, kad nepralaimėtume. Esu patenkintas dėl vaikinų, jog yra supratimas to, ko reikalauja trenerių štabas. Su kiekvienomis rungtynėmis tai išpildoma vis geriau.“

Vartininkas Lukas Žukauskas taip pat apgailestavo dėl iššvaistytos progos iškovoti istorinį tašką prieš „Žalgirį“ ir metė keletą akmenų į savo daržą.

„Žaidėme gražiai, drąsiai ir atvažiavome čia taškų. Kaip gavosi, taip gavosi. Norėjome labai taškų ir, nemanau, kad labai kuo nusileidome. Taško tikrai buvome verti.

Daug momentų neturėjome, reikėjo prie praleistų įvarčių man paprasčiausiai sužaisti ir viskas būtų gerai. Ar Elivelto žaidė ranka – nemačiau, kritau po kojomis ir tik supratau, kad kamuolys vartuose“, – kalbėjo vartininkas.

Grįžti į