bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

XXV turas

2011 Rgs 11 10:39

Mauro Alonso: “Paskutiniame etape turime būti stipriausi”
2011 rugsėjo 10d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/mauro ... stipriausi" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį A lygos kovos grįžta į Panevėžį ir "Ekrano" laukia rungtynės prieš neblogą formą demonstruojantį FBK "Kauną". Varžovai paskutinėse varžybose įveikė “Sūduvą” ir bus pasiryžę gerai sužaisti ir prieš šalies čempionus "Ekraną".

Dvejos rungtynės tarp šių ekipų baigėsi Panevėžio ekipos naudai: pirmajame rate kauniečiai buvo sutriuškinti 3:0, o antrose varžybose Kaune „Ekranas“ laimėjo 1:0. Tas rungtynes neblogai pamena “Ekrano” legionierius, saugas Mauro Lucas Alonso. Būtent jis pelnė pergalingą įvartį.

- Manau, jog sekmadienį laukia labai svarbus mačas, „Kaunas“ neturi ko prarasti, jų neslėgs atsakomybė, jie kovos su čempionais, tad bus atsipalaidavę. Mums reikia tik 3 taškų, mes nebeturime teisės suklupti. „Žalgiris“ yra pirmas, bet mes esame dvejomis rungtynėmis sužaidę mažiau, pagal prarastus taškus mes dar lenkiame juos, tačiau privalome sekmadienį laimėti. Jokio skirtumo kokiu rezultatu, ar 1:0, ar penkių įvarčių skirtumu, tačiau kovoje dėl čempionų titulo svarbiausia yra trys taškai. Liko 11 rungtynių ir šiame finiše turime būti stipriausi.

- Kaip praleidote tas dvi savaites, kuomet rungtyniavo Lietuvos nacionalinė rinktinė?
- Jos buvo labai svarbios. Kartais treniravomės po dukart per dieną, netrūko sunkių fizinių treniruočių, nes bus tokių savaičių, kada žaisime po dvejas rungtynes kas kelios dienos. Galima palyginti su pasiruošimu naujam sezonui, tačiau tai pasiruošimas čempionato viduryje prieš lemiamą jo etapą. Aš manau, mes pasirengėme labai gerai. Asmeniškai aš turėjau vieną laisvą dieną, kiti, kurie rungtyniavo daugiau, ilsėjosi kiek ilgiau.

- Paskutinis mačas prieš „Kauną“ tau buvo ypatingas.
- Taip, pamenu tas rungtynes, laimėjome 1:0, o aš įmušiau įvartį. Tai buvo sunkios varžybos, tvyrojo didelis karštis. Tada mes sužaidėme ne pačias geriausias rungtynes, tačiau svarbiausia trys taškai. Man tada buvo puiki diena, nes įmušiau debiutinį įvartį "Ekrane". Aš tikiuosi, jei sekmadienį žaisiu, taip pat padėsiu komandai laimėti, stengiuos atlikti rezultatyvų perdavimą ar įmušti įvartį.

- Praėjo jau kelios savaitės nuo paskutinių kovų tarptautiniuose turnyruose, kaip tu vertini „Ekrano“ vasaros etapą?
- Na, netrūko įdomių kovų, skirtingų rungtynių Europos turnyruose. Manau, mes sužaidėme neblogai Barysove, tačiau ten tiesiog mums pritrūko sėkmės. Antrame kėlinyje turėjome keletą šansų išlyginti rezultatą, jei būtume tą padarę, būtume minimum žaidę Europos lygos grupių etape. Vėliau pasiekėme gerą rezultatą namuose prieš „Hapoel“, deja, išvykoje buvo ne mūsų rungtynės. Gal pritrūkome patirties, nežinau. Tačiau mes atidavėme maksimaliai visas jėgas kiekvienose tarptautinėse rungtynėse. Viliuosi, jog kitąmet būsime dar stipresni, būsime dar labiau pasiruošę ir pasieksime daugiau.

Primename, jog šį sekmadienį, rugsėjo 11 dieną, 19 valandą, šalies čempionai Panevėžio "Ekranas" susikaus su Kauno FBK "Kaunu". Kviečiame atvykti ir sekmadienio vakarą praleisti su futbolu! Bilietų kainos - tik nuo 5 litų. Į A ir C sektorius bilieto kaina 10 lt, į B - 15 lt, o su IKI Premija kortele bilietas į centrinę B tribūną kainuos 10 lt. Vaikams iki 12 metų, senjorams ir neįgaliesiems įėjimas nemokamas. Kviečiame atvykti!

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:40

Iškovoti pergalę padėjo sirgaliai
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n692.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„Nesureikšminu savo indėlio, svarbiausia, kad komanda laimėjo“, - po rungtynių sakė du įvarčius pelnęs A. Jeršovas. Rekonstruotą Lietuvos futbolo federacijos (LFF) stadioną VMFD „Žalgiris“ atidarė su trenksmu. Savų sirgalių akivaizdoje žalgiriečiai Lietuvos futbolo A lygos rungtynėse net 3:0 (1:0) sutriuškino „Klaipėdos“ komandą. Prieš rungtynes abi komandos ir stadione susirinkę sirgaliai tylos minute pagerbė tragiškai žuvusius Jaroslavlio „Lokomotiv“ ledo ritulininkus ir šią savaitę žuvusį buvusį „Žalgirio“ sirgalių grupės „Pietų IV“ narį Vaidą Sereiką.

Į rungtynes susirinkę sirgaliai išvydo net tris žalgiriečių įvarčius. Įpusėjus pirmąjam kėliniui, 23 min. pirmąjį įvartį į svečių vartus įmušė puolėjas Nerijus Astrauskas. Antrajame kėlinyje du kartus 60 min. ir 93 min. pasižymėjo saugas Artūras Jeršovas. „Pirmos rungtynės ant naujos, dirbtinės dangos. Sunku dabar kažką vertinti, reikia priprasti, bet svarbiausia, kad iškovojome tris taškus. Dabar ruošimės kitoms rungtynėms“, - sakė pirmojo įvarčio autorius N. Astrauskas.

Rungtynes LFF stadione stebėjo apie 3000 sirgalių, savo skanduotėmis ir aplodismentais padėjusių žalgiriečiams iškovoti pergalę. Varžovų treneris Tomas Žiukas savo žaidėjams didelių priekaištų neturėjo: „Esu patenkintas savo komanda. Padarėme keletą grubių klaidų, privedusių prie įvarčių, bet žaidimas buvo įdomus. Tikrai aukšto lygio. Vyrai sakė, kad prie dangos reikia priprasti, ens kamuolys šokinėja, žaidimas kitoks nei ant žolės.“

Po operacijos sveikstantis ir rungtynes iš tribūnos stebėjęs „Žalgirio“ kapitonas Algis Jankauskas po mačo negailėjo pagyrų sirgaliams: „Labai džiaugiuosi, kad jų buvo tiek daug. Tikiuosi, kad fanai ir toliau mus taip audringai palaikys, na o mes stengsimės jų nenuvilti.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:42

„Sūduva“ sutrypė „Mažeikius“, P.Lukšys tapo rekordininku
http://www.fksuduva.lt/index.php/naujie ... kordininku" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas Kasperavičius

Šiandien Marijampolės „Sūduva“ savo aikštėje žaidė Lietuvos futbolo A lygos čempionato 25–ojo turo rungtynes su „Mažeikių“ komanda.

Mūsų vyrai Marijampolės futbolo 90–mečio šventės nesugadino. Jie varžovus sutrypė be gailesčio 4:0 ir iškovojo 14–ąją pergalę. „Sūduva“ po 24 rungtynių turi 46 taškus ir turnyro lentelėje užima trečiąją vietą.

Per visas rungtynes aikštės šeimininkai turėjo neginčytiną pranašumą ir galėjo laimėti kur kas didesne persvara, tačiau nemažai progų liko neišnaudota. Marijampoliečius sėkmė lydėjo jau mačo pradžioje. 13–ąją minutę Lietuvos vicečempionus į priekį išvedė puolėjas Povilas Lukšys, o po šešių minučių mūsiškių persvarą padidino saugas Tadas Eliošius. Daugiau iki pertraukos įvarčių neįmušė nė viena komanda, tad po pirmojo kėlinio „Sūduva“ pirmavo 2:0.

Antrajame kėlinyje „Mažeikių“ vartininkas dar du kartus buvo priverstas traukti kamuolį iš vartų tinklo. 63 min. pasižymėjo P.Lukšys – 3:0. A lygos čempionate tai buvo aštuntasis Povilo įvartis, o iš viso per savo karjerą šalies pirmenybėse jis įmušė 177 įvarčius ir tapo rezultatyviausiu visų laikų žaidėju. Iki tol rekordas priklausė Remigijui Pociui, pelniusiam 176 įvarčius. Įdomu, kad paskutinį įvartį R.Pocius įmušė 2003 metais Marijampolėje. 69 min. „Mažeikių“ triuškinimą baigė gynėjas Nerijus Radžius – 4:0. Nerijus šiemet A lygoje pasižymėjo pirmąjį kartą.

Per šias rungtynes „Sūduvai“ vadovavo ne Virginijus Liubšys , o jo asistentas Algimantas Dvareckas, nes V.Liubšys mačą dėl diskvalifikacijos turėjo stebėti iš tribūnos. „Iš tribūnos viskas atrodė daug geriau, labai gerai matėsi. Gal reikės visada iš ten žiūrėti rungtynes (juokiasi). Kalbant rimtai, vyrai sužaidė pagirtinai, greitai įmušė du įvarčius, sukūrė daug progų. Komanda laimėjo lengviau nei tikėjausi. Mačiau, kaip „Mažeikiai“ žaidė su Vilniaus „Žalgiriu“. Tada „Mažeikių“ futbolininkai atrodė visai neblogai. Šį kartą galėčiau pagirti visas komandos grandis. Gynėjai mažai klydo, o puolėjas P.Lukšys įmušė du įvarčius ir tapo rekordininku“.
Marijampolės „Sūduva“ – „Mažeikiai“ 4:0 (2:0)
Įvarčiai: 13 ir 63 min. P.Lukšys, 19 min. T.Eliošius, 69 min. N.Radžius
„Sūduva“: Povilas Valinčius, Nerijus Radžius, Sergejus Loginovas, Valdemaras Borovskis (Vilmantas Bagdanavičius), Povilas Leimonas, Karolis Chvedukas, Gu Binas (Sergejus Koziuberda), Tadas Eliošius, Andrius Urbšys, Povilas Lukšys, Sergejus Žigalovas (Ričardas Beniušis)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:43

Juvenal: „Sušokti samba su šeima po įvarčio planavome jau prieš rungtynes“
2011 09 10
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12775" onclick="window.open(this.href);return false;

Realizavęs 11m. baudinį ir įtvirtinęs „Šiaulių“ pergalę, brazilas Juvenal pribėgo prie tribūnos kur sėdi jo dukra ir žmona, bei visi kartu sušoko sambą. Šį šokį brazilai planavo iš anksto, tikėjo, kad pavyks laimėti ir švęsti pergalę. „Su „Banga“ mums visada sekasi labai sunkiai. Jie ginasi labai gerai - nepatogus mums varžovas. Dvi rungtynes šiais metais jiems pralaimėjome, praleidome šešis įvarčius šiemet. Jautėme kažkokį kompleksą, tad dar labiau norėjosi įveikti varžovus. Šiandien žaidėme neblogai, šiek tiek pasisekė – laimėjome. Greitas įvartis daug įtakos rungtynėms nemanau, kad turėjo, gal kiek palengvino mūsų užduotis puolant. Su „Banga“ visuomet sunku žaisti, tiek pirmaujant tiek esant lygiam rezultatui. Prieš rungtynes su savo žmona ir dukra kalbėjomės, kad jei įmušiu visi trys sušoksim samba. Tai ir padarėme, šis įvartis dovana joms, nes jos iškart po rungtynių išskrido į Braziliją.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:44

Deivis Kančelskis: „Laimėjome kovą dėl šešių taškų“
2011 09 10
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12776" onclick="window.open(this.href);return false;

Po svarbios pergalės prieš „Bangą“ „Šiaulių“ vyr. treneris Deivis Kančelskis pasidžiaugė iškovotais taškais ir sėkme, kuri lydėjo komandą šiose rungtynėse. „Buvo sunkios rungtynės, slėgė įtampa, vis tik kovojome dėl šešių taškų, nes „Banga“ yra artimiausia mūsų persekiotoja, o be to norisi ir išlaikyti intrigą ir kovoje dėl prizinės vietos. Savų korekcijų įnešė greitas įvartis, žinoma - labai gerai anksti pelnyti įvartį, tačiau pirmaujant mums sunkiai sekėsi palaikyti kamuolį, pritrūkome aktyvesnio centro saugų žaidimo. Antras kėlinys buvo dar sunkesnis, varžovai atakavo, spaudė mus, mums vėl nelabai sekėsi kontroliuoti kamuolį, tačiau laimė buvo mūsų pusėje. Šiandien svarbiausia trys taškai, o galvojant tai, kad atėmėme ir iš varžovų, tai ir visi šeši taškai. Kuomet pelnėme greitą įvartį nuo suoliuko raginome aidėjus neatsilaiduot, nes bijojome, kad nepasikartotų paskutinių tarpusavio rungtynių scenarijus, kai pelnėme greitą įvartį, o varžovai paskui įmušė tris. Šiandien mums buvo sėkmingesnė diena, tad džiaugiamės pergale ir iškovotais taškais.

Trečiadienį laukia rungtynės su „Atlantu“, nors jie ir yra vieni autsaiderių, tačiau ir su šia ekipa reiks rimtai pakovoti. Mes ne tokia komanda, kuri galėtu leisti sau išėjusi į aikšte „viena koja“ aplošinėti, net ir autsaiderius. Žaidžiant savų žiūrovų akivaizdoje visi tikimės pergalės.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:44

Arminas Narbekovas: „Teisėjavimas buvo labai įdomus“
2011 09 10
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12777" onclick="window.open(this.href);return false;

„Bangos“ vyr. treneris Arminas Narbekovas po rungtynių negalėjo susitaikyti su nesėkme, pasak gargždiškio pralaimėjo stipresnė komanda. „Galvoju, kad stipresnė komanda pralaimėjo. Kai priešininkas pataiko du kartus į vartus ir laimi. Pirmasis įvartis – „kamuolys galėjo gauti plaučių uždegimą, kol riedėjo iki vartų“, nežinau ką tuo metu vartininkas veikė. Vėliau mes turėjome iniciatyvą, varžovai vos kelis kartus į baudos aikštelę buvo įžengę. Nesutinku su teisėjo sprendimu kai buvo skirtas baudinys į mūsų vartus ir išvis teisėjavimas šiose rungtynėse buvo labai įdomus.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:46

Ketvirtoji vieta tolsta
http://www.fkbanga.lt/index.php/naujien ... 481-tolsta" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį Šiauliuose "Banga" susitiko su "Šiauliais". Svarbi dvikova buvo pralaimėta 0:2.

Rungtynės mūsų komandai prasidėjo nesėkmingai. Jau 6 minutę R.Vėževičius pasinaudojo ne itin užtikrintais "Bangos" žaidėjų veiksmais ties savo baudos aikštelės prieigomis ir smūgiu iš 16 metrų pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą - 0:1. Iškart po įvarčio "Banga" kuriam laikui buvo užgulusi šeimininkų vartus, tačiau naudos iš to nepešė. Vėliau žaidimas persikėlė į aikštės vidurį, abiejų komandų vartininkams ne itin turint darbo. Bene arčiausiai tikslo "Banga" buvo 34 minutę, kai po A.Lipskio tolimo smūgio šeimininkų vartininkas T.Simaitis nukreipė kamuolį už galinės linijos. Netrukus pavojingu išpuoliu atsakė ir "Šiauliai". Laimei, po aštraus R.Vėževičiaus perdavimo iš dešiniojo krašto R.Urbeliui nepavyko pasiekti kamuolio.

Antrąjį kėlinį "Banga" pradėjo itin aktyviai, ilgai laikė kamuolį, atakavo, tačiau baigiamojoje atakos stadijoje vis pritrūkdavo tikslumo. Mūsų komanda per antrąją rungtynių dalį kėlė net dešimt kampinių, tačiau šeimininkų gynėjai ir vartininkas didesnių nemalonumų išvengė. Sėkmės "Bangai" pritrūko 77 minutę, kaip po A.Staponkos smūgio galva kamuolys atsimušė į skersinį, tačiau sugrįžo į aikštę. Retai "Bangos" aikštės pusėje viešėję šiauliečiai baigiantis rungtynėms surengė porą pavojingų kontratakų. Jei pirmąjį kartą gynėjai sustabdė varžovus dar baudos aikštelės prieigose ir šeimininkai gavo galimybę smūgiuoti baudos smūgį, tai antrą kartą I.Zelmikas šiaulietį pargriovė jau baudos aikštelėje ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. P.Pocius atspėjo, kur smūgiuos "Šiaulių" legionierius Juvenal, tačiau kamuolys nuo mūsų vartininko rankų atsimušė į virpstą ir visgi įskriejo į vartus - 0:2. Dar po poros minučių mūsų komandos viltis galutinai sužlugdė antroji geltona (ir automatiškai raudona) kortelė I.Zelmikui.

Pergalė leido ketvirtoje vietoje įsitvirtinusiems šiauliečiams padindinti atstumą nuo "Bangos" iki aštuonių taškų.
Rungtynių statistika.
ŠIAULIAI 2 : 0 BANGA
6' R.Vėževičius 1:0
82' (11 m) J.Gomes da Silva 2:0
Įspėjimai
54' A.Rimkevičius,
74' T.Eliošius 45+1' G.Juška, 47' I.Zelmikas,
76' M.Kazlauskas
84' I.Zelmikas (už 2-ą geltoną)
1 Kampiniai 14
5 (2) Smūgiai (smūgiai į vartų plotą) 11 (6)
24 Pražangos 20
2 Nuošalės 2
Teisėjas: A.Žuta (Klaipėda) Žiūrovai: 900

"Bangos" sudėtis: P.Pocius, D.Padaigis, I.Zelmikas, M.Bitinas, M.Choruži (46' M.Kazlauskas), A.Lipskis (54' G.Gailius), R.Grudys, K.Urbaitis, G.Juška, A.Staponka, N.Ben Nasra.
Kita dvikova. Kitas rungtynes "Banga" žais trečiadienį, rugpjūčio 14 dieną, 18:30 su "Tauru". Šios, Tauragėje turėjusios vykti, rungtynės greičiausiai bus žaidžiamos Gargždų miesto stadione, nes Tauragės stadionas vis dar nėra iki galo parengtas A lygos dvikovoms.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 10:49

5:2! Alytaus „Dainavos” pergalė Klaipėdoje
http://fkdainava.lt/2011/09/52-alytaus- ... /#more-735" onclick="window.open(this.href);return false;
9 Rugs

Alytaus „Dainava” LFF A lygos rungtynes žaidė išvykoje su Klaipėdos „Atlantu”. Iki šio susitikimo abi komandos buvo pasidalinusios po pergalę. Čempionato pradžioje Klaipėdoje „Atlantas” alytiškius buvo įveikęs 1:0 (1:0). Vidurvasario dvikovoje Alytuje „Dainava” uostamiesčio klubą sutriuškino 7:0. Trečioji akistata, vykusi svečių aikštelėje, „Dainavai” buvo pergalinga, alytiškiai nugalėjo 5:2 (2:1).

Pirmame kėlinyje pasižymėjo Paulius Sakalis ir 15-ąjį savo įvartį LFF A lygoje pelnęs Arsenij Buinickij. Antrame kėlinyje „Dainavos” pranašumą įtvirtino Saulius Laibinis, Valentin Baranovskij ir dar kartą įmušęs P. Sakalis, o šeimininkai atsakė antru taikliu Nerijaus Kosmakovo smūgiu. Beje, „Atlanto” žaidėjas Saimonas Burkšaitis nerealizavo 11 m baudinio.

„Atlanto”, kurį konsultuoja buvęs „Alyčio” treneris Ričardas Grigaliūnas, sudėtyje žaidė ilgametis „Alyčio” puolėjas Meirūnas Stankevičius ir Alytaus futbolo auklėtiniai – Lukas Kochanauskas bei naujasis uostamiesčio komandos kapitonas Aurimas Miniauskas.
Klaipėdos „Atlantas” - Alytaus „Dainava” 2:5 (1:2)
Teisėjas: J. Paškovskis (Vilnius), 150 žiūrovų. Įvarčiai: 33 min. ir 53 min. N. Kosmakovas („Atlantas”); 6 min. ir 84 min. P. Sakalis, 19 min. A. Buinickij, 49 min. S. Laibinis, 51 min. V. Baranovskij („Dainava”); 56 min. S. Burkšaitis („Atlantas”) neįmušė 11 m baudinio. Įspėjimai: 32 min. L. Kochanauskas, 62 min. S. Burkšaitis, 83 min. K. Atutis („Atlantas”); 36 min. V. Baranovskij („Dainava”).

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 11:02

Nors dar ir anksti, bet ziurint siauliai-banga rungtynes atrode visiskai rudeniskas futbolas. 0 kombinaciju, tik kova. Vienos prasciausiu mano matytu rungtyniu si sezona, abi komandos apart aukstu perdavimu ir kampiniu nieko nesukure. Liudna, gerai kad bent laimejo

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 11:38

Vilniuje buvo daug žiūrovų, bet į pabaigą rungtynių pradėjo šniūrais eiti lauk. Sėdėjau tokioje vietoje, kur pagal kalbas ir šūksnius susirinko pirmą kartą į stadioną atėję. Jaučiu, kad ir paskutinį.. Buvo labai nepatenkinti Žalgirio žaidimu. O tai, kad priešininkai vieni iš silpnesnių - pliusų tikrai nepridėjo.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 11:42

Šiauliai - Banga 2:0


UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 12:21

Vilniuje buvo daug žiūrovų, bet į pabaigą rungtynių pradėjo šniūrais eiti lauk. Sėdėjau tokioje vietoje, kur pagal kalbas ir šūksnius susirinko pirmą kartą į stadioną atėję. Jaučiu, kad ir paskutinį.. Buvo labai nepatenkinti Žalgirio žaidimu. O tai, kad priešininkai vieni iš silpnesnių - pliusų tikrai nepridėjo.

Jo, mačiau, kad plaukia iš rungtynių joms vykstant.
Na gerai, atėjo žmonės į stadioną, kas jiems kaži nepatiko? Šiaip įdomiai gaunas. Išeina, klubas turi pritraukti žiūrovus, bet dar ir išlaikyti juos stadione? Pirmą kartą kažkaip taip susimąsčiau...
Ir kas turėtų būti, kad tokie žmonės būtų patenkinti? Ko jiems dar reikia? Įdomu.

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 12:48

Vilniuje buvo daug žiūrovų, bet į pabaigą rungtynių pradėjo šniūrais eiti lauk. Sėdėjau tokioje vietoje, kur pagal kalbas ir šūksnius susirinko pirmą kartą į stadioną atėję. Jaučiu, kad ir paskutinį.. Buvo labai nepatenkinti Žalgirio žaidimu. O tai, kad priešininkai vieni iš silpnesnių - pliusų tikrai nepridėjo.

Jo, mačiau, kad plaukia iš rungtynių joms vykstant.
Na gerai, atėjo žmonės į stadioną, kas jiems kaži nepatiko? Šiaip įdomiai gaunas. Išeina, klubas turi pritraukti žiūrovus, bet dar ir išlaikyti juos stadione? Pirmą kartą kažkaip taip susimąsčiau...
Ir kas turėtų būti, kad tokie žmonės būtų patenkinti? Ko jiems dar reikia? Įdomu.
Reikia kad komandoje būtų MESSI ir kamuolio kontrolė būtų 100 - 0, tada jie bus fulės fanai, tačiau tokie GLORYHUNTERIAI tegu eina ant trijų raidžių, bilietai nemokami ir dar kažkas nepatinka, tai čia naglumų naglumas, veidu į asfaltą tokius

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 13:46

nu as pvz einu i stadiona ne todel kad man ten labai patiktu demonstruojamas zaidimas ar zaidimo lygis, o todel kad esu siaulietis ir jauciu pareiga palaikyti tiek krepsinio tiek futbolo komandas, nes tai sportas kuris man patinka. Ir pvz nors dabar gyvenu jau ketvirtus metus kaune esu buves gal tik dvejuose kauno rungtynese, manau panasi situacija ir vilniui, kur zmones eitu i rungtynes tik tada jei jos butu auksto lygio, nes daug zmoniu yra atvyke is kitu miestu.

S@muel
Pranešimai: 422
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 21:58
Palaikoma komanda: Lietuva
Miestas: Vilnius

Re: XXV turas

2011 Rgs 11 14:24

...nes daug zmoniu yra atvyke is kitu miestu.
Taip vadinami portugalai, atvykę iš kaimų save laiko ale miestiečiais vilniečiais ir dar moko vietinius kaip gyventi, jiems LT fulė ne lygis, jiems įdomi barcelona, jie mėgsta rytą ir nekenčia Kauno, nes mano kad taip turi elgtis tikras vilnietis. Daug tokių pažįstu ir jie yra būtent tokie kaip dbr apibūdinau, aišku ne visi tokie fruktai, yra žmonių, kurie nekrenta į akis ir su kuriais malonu bendrauti.

Grįžti į