...

XXVI (26) turas:

2013 Rgp 22 17:39

XXVI turo anonsas

Rugpjūčio mėn. 24 d. (šeštadienis)

102) 14:00 Atlantas (Klaipėda) - Kruoja (Pakruojis)
103) 18:00 Šiauliai (Šiauliai) - Ekranas (Panevėžys)


Rugpjūčio mėn. 25 d. (sekmadienis)

101) 18:00 VMFD Žalgiris (Vilnius) - Banga (Gargždai)

Rugpjūčio mėn. 26 d. (pirmadienis)

104) 18:00 Tauras (Tauragė) - Dainava (Alytus)

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 23 12:57

Rytoj namie laukia mūšis su čempiono titulą ginančiais Panevėžio "Ekrano" futbolininkais.
Runtynių pradžia 18:00. Lauksime Jūsų pagalbos tribūnose pratęsiant pergalių seriją iki trijų!
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_13605" onclick="window.open(this.href);return false;

Šeštadienį "Šiaulių" laukia Panevėžio "Ekrano" išbandymas

Rugpjūčio 24 d. XXVI „SMScretid.lt A lygos“ turas keliasi į Šiaulius. Šį kartą dvi pergales iš eilės iškovojusių šeimininkų pajėgumą tikrins čempiono titulą ginantys Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai. Tai bus jau trečioji šių komandų akistata šiame A lygos sezone. Rungtynių pradžia 18:00.

Prieš tai vykusiose „SMScredit.lt A lygos“ dvikovose pajėgesnis buvo Panevėžio klubas įveikęs „Šiaulius“ atitinkamai rezultatais 1:4 ir 2:1. Visgi galime prisiminti jog LFF taurės pusfinalyje rankas po rungtynių į viršų kėlė būtent „Šiaulių“ futbolininkai abu kartus „Ekraną“ įveikę rezultatais 2:1. Tad bendras tarpusavio susitikimų santykis šiais metais kol kas yra lygus 2:2.

Pastaruoju metu „Šiauliai“ demonstruoja neblogą sportinę formą. Kuria daug atakų ir pavojingų momentų bei neduoda varžovui laisvai kvėpuoti vos kirtus vidurio liniją. Dvi iškovotos pergalės iš eilės suteikė komandai daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, tad lengvo pasivaikščiojimo panevėžiečiai vargu bau ar gali tikėtis. Juolab, kad rungtynės vyks Šiauliuose.

Nevertėtų pamiršti, kad ir „Ekrano“ klubas neturi prabangos leisti sau barstyti taškus su turnyrinėje lentelėje žemiau esančiomis komandomis. Pastaruoju metu kova tarp pirmojo trejeto komandų įgavo naują pagreitį, tad „Ekranui“ kiekvienas prarastas taškas gali būti lemiamas kovoje dėl geresnės prabos medalių. Taip pat ir Marijampolės „Sūduva“ nuo „Ekrano“ atsilieka vos keturiais taškais. Paskutiniame ture „Ekranas“ įveikė antrojoje vietoje esantį Klaipėdos „Atlantą“ rezultatu 1:0.

Ar pavyks "Šiauliams" pratęsti pergalių seriją iki trijų, paaiškėjs jau rytoj 18:00. Laukiame Jūsų palaikymo tribūnose!

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 23 16:03

Jau rytoj Pakruojo "Kruojos" laukia sunkus išbandymas Klaipėdoje. Ten prieš mūsų komandą gali žaisti aibė buvusių "Kruojos" futbolininkų. Ko tikitės iš mačo? Kviečiame paskaityti išsamią apžvalgą.
Uostamiestyje „Kruojos“ tikslas – grįžti į pergalių kelią
http://fkkruoja.lt/index.php/pradinis/n ... aliu-kelia" onclick="window.open(this.href);return false;

Pakruojo „Kruojos“ šeštadienį Klaipėdoje laukia sunkus išbandymas – akistata su vienais čempionato favoritų Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkais. Po skaudžios nesėkmės Marijampolėje pakruojiečiai uostamiestyje sieks grįžti į pergalių kelią.

Turnyro lentelėje „Atlantą“ ir „Kruoją“ skiria 15 taškų, tačiau šiame sezone tarpusavio dvikovos buvo itin permainingos ir nenuspėjamos. Jei pirmojo rato susitikime klaipėdiečiai triumfavo 2:0, tai namuose viskas susiklostė priešingai ir Aido Dambrausko auklėtiniai įrodė savo pranašumą identišku rezultatu.

Į „Kruojos“ vartus abu kartus kamuolį siuntė pavojingiausias „Atlanto“ puolėjas Evaldas Razulis, savo ruožtu Pakruojyje įvarčiais džiaugėsi snaiperiai Ričardas Beniušis ir Nerijus Mačiulis.

Nors komandų užduotys šiame sezone skiriasi, rungtynės Klaipėdoje žada būti itin atkaklios, kadangi tiek vieni, tiek kiti sieks atsigriebti už nesėkmingą pasirodymą praėjusiame ture. „Kruoja“ savaitgalį net 0:4 kapituliavo Marijampolėje, o „Atlantas“ kiek netikėtai be taškų liko Panevėžyje, kur nerealizavo ir 11 metrų baudinio (0:1).

Didžiausias „Kruojos“ pranašumas artėjančiame mače turėtų būti „šviežumas“. Pakruojo klubas savo paskutines rungtynes žaidė savaitgalį, tuo tarpu „Atlantas“ Panevėžyje daug jėgų atidavė antradienį.

Ryškiausiai šiame sezone uostamiesčio ekipoje šviečia Evaldo Razulio žvaigždė – puolėjas jau pelnė 15 įvarčių ir žaidžia vieną geriausių karjeros sezonų. Taip pat prie lyderių priskirti neabejotinai reikėtų vieną geriausių lygos krašto saugų Marių Papšį, neblogą sportinę formą demonstruoja Tadas Eliošius, kitame krašte puikiai rungtyniauja kartais disciplinos stokojantis Donatas Kazlauskas.

Įdomu tai, jog šeštadienį kitoje barikadų pusėje bus visa eilė futbolininkų, dar praėjusį sezoną gynusių Pakruojo „Kruojos“ garbę, tai: Mantas Galdikas, Valdas Trakys, Ernestas Veliulis ir vasarą į Klaipėdą persikėlęs Mindaugas Malinauskas.

Klaipėdos „Atlanto“ komanda praktiškai niekada neatlieka didelių pasikeitimų startinėje sudėtyje. Vartuose nuolat stovi M.Galdikas, gynybos kraštuose darbuojasi Markas Beneta ir Andrius Jokšas, o vidurio gynybą cementuoja Marius Kazlauskas su Kazimieru Gnedojumi. Krašto saugų funkcijas tenka pildyti Mariui Papšiui ir Donatui Kazlauskui, viduryje žaidžia Donatas Navikas, Gerardas Žukauskas ir Tadas Eliošius, tuo tarpu pagrindinis puolėjas, savaime suprantama, yra E.Razulis.

Praktiškai nėra jokių abejonių, šeštadienį į aikštę žengs toks arba labai panašus vienuoliktukas.

Pakruojo „Kruojai“ uostamiestyje pirmą kartą teks išbandyti dirbtinės dangos aikštę, kadangi po to, kai „Atlanto“ stadioną prižiūrėtojai išpurškė neaiškios kilmės chemija, visos akistatos perkeltos į greta esantį naują stadioną.

Pakruojo „Kruojos“ ekipoje didelių pasikeitimų prieš artėjančią dvikovą nėra, ir toliau traumuoti Modestas Atmanavičius ir Gediminas Paulauskas, ant klaustuko Alfredo Skroblo pasirodymas aikštėje. Šią savaitę traumą patyrė ir Lukas Kochanauskas, tad neaišku, ar jis išvyks į uostamiestį. Vis dar komandai negali padėti Trayonas Bobbas, tačiau Yamadou Keita turėtų būti pasiruošęs žengti į aikštę.

Aidas Dambrauskas į šeštadienio rungtynes žvelgia su nerimu, tačiau tuo pat metu nepraranda optimizmo: „Klaipėdoje niekam nebūna lengva, tad mes nebūsime išimtis. Pastaruoju metu nepavyksta žaisti savo futbolo, tačiau sunkiai dirbame treniruotėse ir tikimės, jog šį kartą mūsų demonstruojamas žaidimas bus gerokai kokybiškesnis. Šiame sezone su „Atlantu“ pasidalinome po pergalę, o tai tik parodo, jog varžovas įveikiamas. Sieksime pergalės.“

Rungtynių tarp Pakruojo „Kruojos“ ir Klaipėdos „Atlanto“ pradžia šeštadienį 14 val.

Paulius Jakelis, fkkruoja.lt

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 24 19:30

103) 18:00 Šiauliai (Šiauliai) - Ekranas (Panevėžys)
o kokia proga ten latviai teisejauja?

zaruliom

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 08:27

Pagal mainų programą. :lol: Pas latvius mūsiškiai važiuoja, o pas mus latviai.

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:39

“Atlantas” grįžo į pergalių kelią

Klaipėdos „Atlantas“ savo žiūrovų akivaizdoje pademonstravo kovingą charakterį, antrajame kėlinyje išplėšdamas 16-ąją pergalę „SMScredit.lt A lygoje“. Pralaimėję pirmąjį kėlinį, uostamiesčio futbolininkai po pertraukos triskart pasiuntė kamuolį į varžovų vartus ir įveikė Pakruojo „Kruoją“ rezultatu 3:1 (0:1). Turnyro lentelėje klaipėdiečių persvara prieš dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidusį Panevėžio „Ekraną“ išaugo iki šešių taškų.

http://www.alyga.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Jau 3-ąją minutę Deivydui Lunskiui teko kristi po vieno prieš vartus išbėgusio Tado Eliošiaus kojomis, nukreipiant kamuolį į kampinį. Dar po penkių minučių Evaldas Razulis visiškai laisvas baudos aikštelė sulaukė Mariaus Papšio perdavimo iš dešinio krašto, tačiau galva smūgiavo virš vartų.

Kiek netikėtai įvartis krito būtent į aktyviai rungtynes pradėjusių aikštės šeimininkų vartus. D.Lunkis laisvu smūgiu iš savo aikštės pusės pasiuntė kamuolį į „Atlanto“ baudos aikštelę. Joje kilusia sumaištimi pasinaudojo legionierius Yamadou Keita, vienu lietimu iš kelių metrų nuginkluodamas Mindaugą Malinauską 12-ąją rungtynių minutę.

Klaipėdiečių pastangos išlyginti rezultatą nebuvo sėkmingos. Be klaidų rungtyniavusi „Kruojos“ gynyba daug darbo Mariui Eltermaniui nesuteikė. Šalia vartų smūgiavo T.Eliošius, į puolimą atskubėjusio gynėjo Marko Benetos smūgį nesunkiai sugavo vartininkas.

35-ąją minutę M.Malinauskas pademonstravo puikią reakciją, šuoliu atremdamas labai pavojingą ir stiprų Ričardo Beniušio smūgį vienu lietimu iš baudos aikštelės prieigų po Nerijaus Astrausko reido dešiniu flangu. „Kruojos“ nelaimei, rezultatyviausias komandos puolėjas patyrė traumą ir rungtynių tęsti nebegalėjo.

Iškart po pertraukos įvarčio autorius Y.Keita puikiu reidu pro kelis gynėjus įsiveržė į baudos aikštelę, tačiau smūgiavo tiesiai į vartininką.

48-ąją minutę svečiams praradus kamuolį aikštės viduryje, „Atlantas“ surengė žaibišką kontrataką. T.Eliošius kairiajame krašte išbėgo vienas prieš vartininką ir pabandė perdavimu surasti E.Razulį, tačiau kamuolį į savo vartus apmaudžiai nukreipė D.Lunskis.

Patyrusi nokdauną, „Kruojos“ gynyba vos nebuvo nubausta jau po minutės. Kazimieras Gnedojus koja pabandė „uždaryti“ perdavimą į baudos aikštelę. Keista trajektorija kamuolys pataikė į virpstą ir atšoko atgal į aikštę. Pakartotinis efektingas E.Razulio smūgis per save buvo netikslus.

Antroji grubi pakruojiečių klaida leido „Atlantui“ išsiveržti į priekį 57-ąją minutę. M.Papšio perdavimo pažeme išmušti nesugebėjo nei vienas „Kruojos“ gynėjas, todėl vos dvi minutes aikštėje praleidęs A.Urbšys visiškai laisvas smūgiu iš kelių metrų nepaliko M.Eltermaniui jokių vilčių, išvesdamas uostamiesčio klubą į priekį.

Išsiveržęs į priekį „Atlantas“ nusiramino ir atsitraukė, atiduodamas kamuolio kontrolę varžovams. 78-ąją minutę aikštės šeimininkai surengė dar vieną gerą kontrataką. E.Razulis puikiu perdavimu vieną prieš vartus išvedė Ernestą Veliulį, tačiau laiku vartus palikęs M.Eltermanis krisdamas kojomis nukreipė kamuolį į kampinį.

Dar viena klaipėdiečių kontrataka 84-ąją minutę baigėsi trečiuoju įvarčiu. Jo autorius – vienas prieš vartus išbėgęs T.Eliošius. Saugas išsilaikė ant kojų po Alfredo Skroblo bandymo nutraukti ataką, ir pasiuntė kamuolį į tinklą.

Jau per teisėjo pridėtą laiką T.Eliošius galėjo pelnyti savo antrąjį įvartį, tačiau baudos smūgiu iš 18 metrų į vartus nepataikė.

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:40

“Ekranas” vėl parklupdė “Šiaulius” paskutinėmis rungtynių akimirkomis

Arsenijaus Buinickio baudos smūgis trečią pridėto laiko minutę atnešė Panevėžio “Ekranui” pergalę Šiauliuose “SMScredit.lt A lygos” čempionato rungtynėse. Panevėžiečiai labai panašiai tuo pačiu rezultatu 2:1 išplėšė tris taškus antrajame rate – tada per teisėjo kompensuotą laiką kamuolį į tinklą pasiuntė Dovydas Norvilas.

Nerijus KESMINAS alyga.lt

Rungtynes aktyviau pradėjo “Šiauliai”, bet pirmąjį ketvirtį valandos pavojingesnių progų sukurta nebuvo. Pirmas galimybę susikūrė ir ją realizavo “Ekranas”. 16-ąją minutę Dejanas Djeničius iš aikštės krašto pakabino kamuolį virš baudos aikštelės, o Giedrius Tomkevičius įmušė galva.
Po įvarčio D.Djeničius ir toliau siautėjo panevėžiečių puolimo kairiajame krašte. 21-ąją min. jis įsiveržė į baudos aikštelę ir privertė padirbėti Paulių Pocių – “Šiaulių” vartininkas kojomis atmušė kamuolį į kampinį.

Po praleisto įvarčio šiauliečiai pradėjo šaudyti iš toli. Įmušti iš už baudos aikštelės ribų pabandė Modestas Vorobjovas, Tomas Birškys. Nemelavo trečias kartas – 26-ąją min. Tautvydas Eliošius atmetė kamuolį įsibėgėjusiam T.Birškiui, o šis iš 20 metrų paleido kamuolį į apatinį vartų kampą.
31-ąją min. “Šiauliai” surezgė kitą pavojingą ataką. “Ekrano” vartininkui Tadui Kauneckui teko dukart iš eilės gulti po varžovų kojomis. Dar po septynių minučių Saulės miesto komanda turėjo idealią galimybę išsiveržti į priekį. Į baudos aikštelę įsiveržęs Niko Tokičius atmetė kamuolį Leonidui Mušnikovui, bet šis iš septynių metrų paleido kamuolį virš tuščių vartų skersinio.

Po pertraukos iniciatyvą perėmė du keitimus atlikęs “Ekranas”. P.Pociui nuolat teko dalyvauti žaidime, kai kamuolys atsidurdavo “Šiaulių” baudos aikštelėje ar virš jos.

Vis dėlto labai pavojingų progų panevėžiečiams sukurti nepavyko. Šiauliečių išpuoliai nebuvo dažni. Bene pavojingiausią ataką jie surezgė 83-iąją min., kai po Rolando Leščiaus perdavimo galva mušė Dovydas Medžiaušis.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos pasipylė pražangos ir geltonos kortelės. “Ekranas” uždirbo virtinę standartinių situacijų varžovų aikštės pusėje, bet viena jų pasinaudojo tik pačioje dvikovos pabaigoje. Sekundmačiui skaičiuojant paskutines pridėto laiko sekundes A.Buinickio, aikštėje pasirodžiusio antrojo kėlinio viduryje, baudos smūgis buvo rezultatyvus.

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:40

“Žalgiris” nušlavė “Bangą”

Vilniaus „Žalgiris“ nepaliko jokių vilčių Gargždų „Bangai“ XXVI-ajame „SMScredit.lt A lygos“ ture. Pirmoje dvikovos pusėje įmušę penkis įvarčius, čempionato lyderiai visus rungtynių klausimus išsprendė dar iki pertraukos. Prie sostinės komandos pergalės rezultatu 5:0 (5:0) dviem įvarčiais prisidėjęs Kamilis Bilinskis rezultatyviausių lygos futbolininkų sąraše pakilo į antrąją vietą.

http://www.alyga.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

Vilniečių gretose šalies čempionate debiutavęs Serge Nyuiadzis pirmosios „Žalgirio“ atakos metu neišnaudojo puikiausios galimybės įmušti įvartį, kai visiškai laisvas baudos aikštelėje sulaukė Manto Kuklio perdavimo, tačiau smūgiavo tiesiai į Rimantą Bogužą. 8-ąją dvikovos minutę legionierius iš Prancūzijos neišnaudojo antrosios galimybės. Po gero Ryčio Leliūgos perdavimo jis dar kartą smūgiavo tiesiai į „Bangos“ vartininką. Pats suskubęs prie atšokusio kamuolio, S.Nyuiadzis antru bandymu pataikė į gynėją.

Braškėjusi svečių gynyba subyrėjo 18-ąją minutę. Išvengęs dirbtinės nuošalės, vienas prieš vartus po M.Kuklio perdavimo iššoko R.Leliūga ir nesunkiai išvedė „Žalgirį“ į priekį. Antrasis įvartis į „Bangos“ vartus krito po grubios R.Bogužo klaidos. Vartininkas sugavo tolimą M.Kuklios smūgį pažeme, tačiau išleido kamuolį iš rankų. Pirmasis prie jo suskubo K.Bilinskis ir iš kelių metrų padidino vilniečių persvarą 27-ąją minutę. Vos po penkių minučių legionierius iš Lenkijos pelnė savo antrąjį įvartį. Po pražangos M.Kuklys perdavė kamuolį į baudos aikštelę. Tiek R.Bogužas, tiek „Bangos“ gynėjai tik stebėjo, kaip K.Bilinskis vienu lietimu „uždarė“ perdavimą.

38-ąją minutę Artūras Juchno aikštės viduryje prarado kamuolį. „Žalgiris“ surengė žaibišką kontrataką ir po perdavimo iš gilumos dviese prieš vartus išbėgo R.Leliūga ir K.Bilinskis. Lenkas nesavanaudiškai perdavė kamuolį komandos draugui, kuriame beliko pasiųsti kamuolį į tuščius vartus. Jau kitos atakos metu perėmę kamuolį, žalgiriečiai įmušė penktąjį įvartį. S.Nyuiadzis sulaukė perdavimo baudos aikštelėje, puikiai suklaidino du gynėjus ir stipriu smūgiu į viršutinį vartų kampą pratęsė „Bangos“ triuškinimą.

Pirmoje dvikovos pusėje tik Artūras Juchno sugebėjo patikrinti Aivaro Bražinsko budrumą. Vartininkui teko gražiu šuoliu į kampinį nukreipti labai tolimą gargždiškio smūgį.

Minimalią intrigą rungtynėse grąžino Egidijus Vaitkūnas. Gynėjas 51-ąją minutę už smūgį varžovui buvo pašalintas aikštės. Nuo šio momento iniciatyvą perėmė „Banga“. Jau po dviejų minučių Žilvinas Banys sužaidė „sienelę“ su komandos draugu ir stipriu smūgiu sudrebino vilniečių vartų skersinį. Dukart į vartus pavojingai smūgiavo Evaldas Grigaitis. Atlaikęs atakų bangą, „Žalgiris“ apsiprato su vieno žaidėjų trūkumu, išlygino žaidimą. Keletą kartų vartams grasino po pertraukos aikštėje pasirodęs Pavelas Komolovas, tačiau įmušti dar vieno įvarčio vilniečiams nepavyko.

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:43

ŽALGIRIS 5 : 0 BANGA

KOMENTARAI PO RUNGTYNIŲ

Treneris Marekas Zubas („Žalgiris“):
„Visų pirma norėjome laimėti, nes tai buvo svarbu po tokio pralaimėjimo Zalcburge. Pirmas kėlinys buvo labai geras, antrajame visiškai praradome koncentraciją. Visiškai kvaila raudona kortelė pakeitė situaciją aikštėje. Pradėjome žaisti individualiai be jokios priežasties, be jokios koncepcijos. Užmirškime šį kėlinį, prisiminkime tik pirmąjį. Turime tris taškus ir dabar laukiame ketvirtadienio rungtynių. Norime parodyti, kad galime kovoti prieš tokią stiprią komandą kaip „Salzburg“. Tikiuosi, kad stadionas dar kartą bus pilnas. Pasistenkime pasiruošti puikiam futbolo vakarui, kokie buvo triskart. Tai mums bus puiki diena. Serge’as pradžioje galėjo įmušti ir buvo svarbiausias žaidėjas „Bangos“ baudos aikštelėje, bet, manau, šiek tiek perdegė. Neplanavau jo leisti žaisti visas 90 minučių, bet raudona kortelė pakeitė eigą.“

Aivaras Bražinskas („Žalgiris“):
„Buvo svarbus mačas. Treneris manimi pasitikėjo. Armantui – nedidelė trauma, todėl davė man šansą. Šiek tiek jaudinausi, nežaidęs po ilgo laiko. Po švilpuko jis dingo. Teko žaisti, komandos draugai man stipriai padėjo. Baigėme gerai. 5:0 po pirmojo kėlinio, antrajame reikėjo išlaikyti tą rezultatą. Viskas baigėsi laimingai. Pasitikėjimo savimi trūko, nes žaidžiau tik už dublerius. Bet reikėjo tai nugalėti, komanda padėjo, padrąsino.“

Treneris Mindaugas Čepas („Banga“):
„Komanda perdegė, komanda neišpildė to, ko mes jų prašėme, žaidė labai prastai. Kiek esu prie komandos vairo, turbūt šitos rungtynės yra pačios prasčiausios. Kuo tolyn, tuo einame prastyn. Žaidė daug jaunų žaidėjų, buvo pora diksvalifikuotų. Žaidėjų trūkumas ir taip yra, bet remiamės tais, kuriuos turime. Kaip bebūtų sunku, žiūrime į priekį. Šios rungtynės jau istorija, reikia ruoštis „Atlantui“. Kito vartininko neturime. Turėtume – kitas stovėtų. V.Mirnyj išvažiavo, paliko komandą, kitas vartininkas yra traumuotas. Šiandien sužaidė dviejų skirtingų svorio kategorijų komandos. Jie nugalėjo pelnytai.“

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:46

Rugpjūčio mėn. 24 d. (šeštadienis)

102) Atlantas (Klaipėda) - Kruoja (Pakruojis) 3:1 (0:1)
Klaipėdos stadiono dirbtinės dangos aikštė, 1000 žiūrovų
Teisėjas - S.Slyva (Kaunas)
Įvarčiai:
48 min. D.Lunskis (Kruoja, į savo vartus), 57 min. A.Urbšys, 84 min. T.Eliošius (Atlantas); 12 min. Y.Keita (Kruoja).
Įspėti: 72 min. E.Veliulis (Atlantas); 40 min. A.Ciskevič, 42 min. D.Arlauskis, 42 min. V.Pocevičius (Kruoja)

Lunskis kaip ir FC ŠIAULIUOSE, taip ir KRUOJOJE įvarčius muša nepaliaudamas... ir kuria progas varžovams. :mrgreen:
Blin, tikras šaunuolis. Bet, jaučiu, kad jį greit ir KRUOJA mes lauk. :mrgreen:

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:48

Rugpjūčio mėn. 24 d. (šeštadienis)

103) Šiauliai (Šiauliai) - Ekranas (Panevėžys) 1:2 (1:1)
Šiaulių miesto stadionas, 500 žiūrovų
Teisėjas - A.Golubevs (Latvija)
Įvarčiai:
26 min. T.Birškys (Šiauliai); 16 min. G.Tomkevičius, 90+3 min. A.Buinickij (Ekranas).
Įspėti: 15 min. J.Raziūnas, 29 min. E.Pšelenskis, 54 min. T.Birškys, 89 min. K.Gusočenko (Šiauliai); 80 min. R.Pilotas, 82 min. A.Buinickij, 89 min. E.Varnas, 90+1 min. D.Norvilas (Ekranas).

Šių rungtynių puošmena latviai teisėjai. :ugeek: O šiauliečiai, atrodo, tik ir laukė to momento, kad pralaimėtų... :roll: O gal man paranoja kokia? :roll:

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:53

"Žalgiris" 5 - 0 "Banga"

18' [1 - 0] R. Leliūga
27' [2 - 0] K. Bilinskis
32' [3 - 0] K. Bilinskis
38' [4 - 0] R. Leliūga
39' [5 - 0] S. Nyuiadzis


Geltonos kortelės: Rytis Leliūga (60 min.); Rokas Borusas (52 min.).

Pašalinimai: Egidijus Vaitkūnas (51 min. raudona kortelė).

VMFD "Žalgiris":
Aivaras Bražinskas, Andro Švrljuga, Georgas Freidgeimas, Algis Jankauskas, Egidijus Vaitkūnas, Serge'as Nyuiadzi, Artūras Žulpa, Mantas Kuklys (46' Pavelas Komolovas), Rytis Leliūga (68' Ramūnas Radavičius), Kamilis Bilinskis (46' Andrius Velička).


Pirmasis kėlinys iš fantastikos srities - "Žalgiris" triuškina "Bangą" 5:0.
Kiek įvarčių išvysime antroje mačo pusėje?


NĖ VIENO.
Minimalią intrigą rungtynėse grąžino Egidijus Vaitkūnas. Gynėjas 51-ąją minutę už smūgį varžovui buvo pašalintas aikštės. Nuo šio momento iniciatyvą perėmė „Banga".

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 10:54

"Žalgiris" namuose nušlavė "Bangą"
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... banga.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Sekmadienį "SMScredit.lt A lygos" XXVI turo rungtynėse Vilniaus miesto futbolo draugijos "Žalgiris" komanda 5:0 (5:0) sutriuškino Gargždų "Bangą"

Savo jėgą žaliai balti LFF stadione pradėjo demonstruoti nuo pat mačo pradžios.

Įvarčių sąskaitą baudos aikštelėje iššokęs vienas prieš vartininką 18 minutę atidarė Rytis Leliūga.

27 minutę "Bangos" vartų sargas pats susikomplikavo savo ir komandos draugų situaciją. Nesėkmingai atrėmus Manto Kuklio smūgį, už klaidą svečius nubaudė prie kamuolio suskubęs Kamilis Bilinskis.

Tarsi taranas varžovus spaudęs "Žalgiris" aukščiausią pavarą įjungė sužaidus pusvalandį. 32 minutę baudos aikštelėje vėl nesulaikomas buvo Kamilis Bilinskis, 38-ąją spėjęs atlikti ir rezultatyvų perdvimą taip pat antrąjį įvartį pelniusiam Ryčiui Leliūgai.

Nespėjusi atsitokėti "Banga" po minutės vėl krito į nokdauną, savo debiutinėse rungtynėse A lygoje pasižymėjus "Žalgirio" ekipos naujokui Serge'ui Nyuiadziui.

Varžovus iki pertraukos sugniuždę vilniečiai antroje mačo pusėje sutvarkė likusius formalumus ir savų žiūrovų akivaizdoje šventė jau aštuonioliktąją pergalę Lietuvos čempionate.

Su 56 taškais "Žalgiris" ir toliau išlieka vienvaldžiu "SMScredit.lt A lygos" pirmenybių lyderiu, užtikrindamai lenkdamas daugiau rungtynių sužaidusius artimiausius persekiotojus Klaipėdos "Atlantą" (50 tšk.) ir Panevėžio "Ekraną" (47 tšk.).

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 12:51

FOTO: "Žalgiris" 5:0 "Banga"

http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/571.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXVI (26) turas:

2013 Rgp 26 12:52

R.Leliūga: norėjome reabilituotis po pralaimėjimo austrams


Grįžti į