...

XXVI (26) turas:

2014 Rgp 18 11:49

Sūduva 0 - 0 Dainava

Žalgiris 4 - 0 Klp Granitas

Trakai 0 - 0 Kruoja

Atlantas 4 - 0 Ekranas

FC Šiauliai 4 - 1 Banga
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 08 18:54

26 turas / Rgs 13 18:00, Klaipėda
Atlantas - : - Ekranas

- Šitas žada per TV rodyti. gal parodys. :roll:

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 09 11:09

XXVI turo anonsas

Rugsėjo 11 d. (ketvirtadienis)
128) 17:30 Sūduva (Marijampolė) - Dainava (Alytus)

Rugsėjo 12 d. (penktadienis)
127) 17:30 VMFD Žalgiris (Vilnius) - Klaipėdos Granitas (Klaipėda)

Rugsėjo 13 d. (šeštadienis)
129) 12:00 Trakai (Trakai) - Kruoja (Pakruojis)
130) 18:00 Atlantas (Klaipėda) - Ekranas (Panevėžys)

Rugsėjo 14 d. (sekmadienis)
126) 12:00 Šiauliai (Šiauliai) - Banga (Gargždai)

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:33

Penktadienį rungtynės galėtu vykti ir kiek vėliau.Vis tik penktadienis....

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:37

Marijampolės "Sūduva" - Alytaus "Dainava"

Rugsėjo 11 dieną 17.30 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Iki šiol čempionate - 5:0, 8:0.

"Vienintelis dalykas, kurio tikiuosi iš šių rungtynių - pergalė". Ši "Sūduvos" saugo iš Ispanijos Carloso Martinezo frazė turėtų tapti marijampoliečių leitmotyvu dvikovoje su autsaideriais. "Sūduvai" pergalė tikrai reikalinga - prieš rinktinių varžyboms skirtą pertrauką komanda nelaimėjo keturis kartus iš eilės ir paleido į priekį varžovus, su kuriais kovoja dėl medalių.

Gerų emocijų Marijampolės futbolininkams turėjo sukelti išvyka į Lenkiją, kur 0:0 sužaista su šios šalies elitinėje "Ekstraklasa" rungtyniaujančiu Lenčnos "Gornik". "Sūduva" atsilaikė, nors žaidė be į nacionalinę bei jaunimo rinktines išvykusių Karolio Chveduko, Vilmanto Bagdanavičiaus, Mindaugo Grigaravičiaus ir Tomo Snapkausko, taip pat traumas besigydančių Audriaus Broko, Povilo Kiselevskio, Mohamado Kdouh.

Alytiškiai nuotaiką skaidrino draugiškai varžydamiesi su savo miesto globos namų auklėtiniais, o treniruotėse "Dainavos" strategas Marco Ragini galėjo gludinti visų futbolininkų tarpusavio ryšius. "Sūduvai" šįkart negalės padėti kortelių prisirinkęs saugas Marius Šoblinskas, bet namie žaisiančius marijampoliečius vis tiek derėtų laikyti šios akistatos favoritais.

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:38

Vilniaus "Žalgiris" - "Klaipėdos granitas"

Rugsėjo 12 dieną 17.30 val. Vilnius, LFF stadionas. Iki šiol čempionate - 1:1, 1:2.

Jokia kita komanda šio sezono "SMScredit.lt A lygoje" neatėmė iš "Žalgirio" tiek taškų, kiek "Klaipėdos granitas". Uostamiesčio klubas lieka vienintelis, kurio čempionai šiemet dar neįveikė. "Reikia žaisti, įmušti įvarčius nenuvertinant varžovų", - planuojamo keršto už ankstesnius nusivylimus planą bendrais bruožais nusakė vilniečių trenerio Mareko Zubo asistentas Andrius Skerla.

"Žalgiris" į šalies rinktinę delegavo keturis futbolininkus, tačiau Europos čempionato atrankos dvikovoje San Marine pirmdienį žaidė tik vienas jų - gynėjas Georgas Freidgeimas. Tai reiškia, kad fizinis "Žalgirio" lyderių nuovargis neturėtų tapti svarbiu veiksniu.

Trečiajame rate klaipėdiečių žaidimas banguoja. Per šešis turus po vasaros atostogų Roberto Poškaus treniruojama komanda iškovojo porą pergalių, bet klupinėjo žaisdama su kaimynais turnyro lentelės apatinėje dalyje - nelaimėjo prieš "Dainavą", nusileido Gargždų "Bangai".

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:39

FK "Trakai" - Pakruojo "Kruoja"

Rugsėjo 13 dieną 12 val. Vilnius, LFF stadionas. Iki šiol čempionate - 1:4, 1:0.

Ant lėkštutės - antra vieta "SMScredit.lt A lygos" turnyro lentelėje. Pergalės atveju ją perimtų "Kruoja", visais kitais - išsaugotų "Trakai". Jeigu kalbėtume apie komandų ambicijas pabandyti vytis "Žalgirį", liktų konstatuoti, kad abi jas tenkintų tik trys taškai.

Po vasaros atostogų penkerias iš šešerių rungtynių laimėję Pakruojo futbolininkai buvusį šešių taškų deficitą, skyrusį "Kruoją" nuo "Trakų", sumažino iki minimumo. Senosios sostinės riteriai pastarąją čempionato pertrauką pasitiko po netikėto pralaimėjimo Panevėžio "Ekranui", o per atostogas galavosi dėl žaidėjų traumų - medikų rankose buvo vartininkas Tadas Kauneckas, gynėjai Nikolozas Apakidzė ir Besiki Amašukeli, saugas Vytautas Lukša. Nežinia, ar visi jie jau galės žaisti su "Kruoja".

Pakruojo komanda turi kitą bėdą - dėl nuobaudų rungtynes praleis vienas svarbiausių saugų Tautvydas Eliošius. Abiejų komandų rūpesčiu gali tapti ir vieno kito pagrindinio žaidėjo nuovargis: šalies jaunimo rinktinės gynėjas Justinas Januševskis iš "Trakų" ir saugas Tomas Birškys iš "Kruojos" antradienio vakarą Europos čempionato atrankos rungtynėse su Velsu žaidė visas 90 minučių.

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:58

Klaipėdos "Atlantas" - Panevėžio "Ekranas"

Rugsėjo 13 dieną 18 val. Klaipėda, centrinis stadionas. Iki šiol čempionate - 2:2, 1:2.

Dar viena turnyro lentelės kaimynų dvikova, dar vienos rokiruotės galimybė. Laimėjęs prieš "Atlanto" futbolininkus "Ekranas" aplenktų juos ir pakiltų į penktąją poziciją.

Savaitės viduryje - vienoje barikadų pusėje, šeštadienį - skirtingose. Iš jaunimo rinktinės į Klaipėdą grįžo penki, o į Panevėžį - trys žaidėjai. Ši aplinkybė dar kartą iliustruoja faktą, kad komandos puikiai pažįsta viena kitą, o ankstesnės šio sezono tarpusavio akistatos įrodo, kad kova ir vėl turėtų būti arši.

"Atlantui" čempionato pertrauka buvo galimybė sužaisti kontrolines rungtynes su Rygos "Daugava", o kai kuriems žaidėjams - apsigydyti traumas. Tačiau klaipėdiečiams šįsyk teks verstis be diskvalifikuoto gynėjo Kazimiero Gnedojaus.

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 10:59

"Šiauliai"- Gargždų "Banga"

Rugsėjo 14 dieną 12 val. Šiauliai, miesto savivaldybės stadionas. Iki šiol čempionate - 1:2, 2:1.

"Banga" atgręžė Fortūną veidu į save. Po devynerių iš eilės nelaimėtų rungtynių "SMScredit.lt A lygoje" prieš trumpas atostogas gargždiškiai nugalėjo dukart bei pakilo į septintą turnyro lentelės vietą.

"Šiaulių" sėkmės kreivė - priešinga. Saulės miesto komanda pralaimėjo tris pastarąsias ir šešias iš septynių dvikovų.

Per pertrauką trys jauni šiauliečiai - Rokas Gedminas, Justas Raziūnas ir Modestas Vorobjovas - sulaukė geros žinios - kvietimų į šalies jaunimo rinktinę. R.Gedminas rungtynėse su Velsu ir rezultatyvų perdavimą atliko. Kita vertus, "Banga" ramiai rengėsi artėjančioms kovoms visos sudėties, o tai gali tapti pranašumu.

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 12:41

Penktadienį rungtynės galėtu vykti ir kiek vėliau.Vis tik penktadienis....
Rungtynes galėtų žaisti po senovei.. Trečiadieniais per pietus. :roll:

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 16:28

Marijampolės "Sūduva" rungtynes prieš Alytaus "Dainavą" pradės tokia sudėtimi:

D. Bartkus, V. Baranovskij, M. Činikas, C. Martinez, D. Isoda, T. Radzinevičius, I. Tsyvilko, A. Vaskela, M. Kovačevič, G. Russo, M. Ugge.

Behemoth'c
Pranešimai: 812
Užsiregistravo: 2014 Sau 06 08:52
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 18:48

Penktadienį rungtynės galėtu vykti ir kiek vėliau.Vis tik penktadienis....
bus gera proga anksciau is darbo nusimuilint ;)

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 18:54

ot, bus juoko, kai grybai atims ta7kus is SUDUVOS...

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 11 19:20

Sūduva 0 - 0 Dainava

Rugsėjo 11 d. (ketvirtadienis)

Marijampolės "ARVI" arenos stadionas, 500 žiūrovų
Teisėjas - S. Karka (Kaunas)
Įspėti: 31 min. D. Isoda, 51 min. K. Chvedukas, 61 min. I.Tsivilko (Sūduva); 8 min. M. Camara, 38 min. E. Gaurilovas, 56 min. L. Mariani, 58 min. R. Stankevičius (Dainava).

Rungtynės baigtos.. rezultatas labai jau toks.. netikėtas.. :roll:

...

Re: XXVI (26) turas:

2014 Rgs 12 08:49

SŪDUVA 0 - 0 DAINAVA
2014-09-11 | 26 turas | ARVI arena | Teisėjas: Saulius Karka | Žiūrovų: 500


MarijEmpoliečiai prateriojo taškelius rungtynėse su DAINAVA

Viso pirmojo kėlinio metu iniciatyva priklausė šeimininkams, tačiau dzūkų gynyba laikėsi užtikrintai ir neleido „Sūduvos“ futbolininkams kurti pavojingų išpuolių.

20-ąją minutę smūgį į vartų plotą atliko aktyviai rungtyniavęs ispanas Carlosas Martinezas Aibaras, tačiau legionieriaus smūgiuotą kamuolį atmušė Kornelijus Timofejevas.

Kėliniui artėjant į pabaigą po perdavimo iš krašto Tomas Radzinevičius galėjo išvesti savo komandą į priekį. Šį kartą įvarčių badą jaučiantis puolėjas atsidūręs gana dėkingoje padėtyje nepasiekė skersuoto kamuolio.

Sirgaliai buvo pašokę iš savo vietų 44-ąją minutę, kai puikiu smūgiu vartų konstrukciją sudrebino šeimininkų klubo saugas Arminas Vaskela. Didelį dėmesį savo vartų saugumui skyrę svečiai varžovų vartams mėgino grasinti tik standartinių padėčių metu arba Favouro Aniekano bei Renaldo Stankevičiaus individualiais reidais.

Pirmoje rungtynių pusėje blankiai žaidę „Sūduvos“ futbolininkai po pertraukos suaktyvėjo. Po keitimo aikštėje pasirodęs Karolis Chvedukas į žaidimą įsitraukė labai aktyviai ir smūgiu galva privertė paplušėti K.Timofejevą. Netrukus pavojingai smūgiavo Milošas Kovačevičius, gynėjo smūgiuotas kamuolys skriejo visai šalia vartų.

Įvartis į „Dainavos“ vartus brendo, tačiau šeimininkams džiaugtis neleido K.Timofejevas, vartininkas išgelbėjo komandą nuo labai pavojingų A.Vaskelos bei Maximiliano Ugge smūgių. „Sūduvos“ atakų škvalas ir toliau tęsėsi, tačiau tiek po keitimo aikštėje pasirodžiusio Mindaugo Grigaravičiaus, tiek Mariaus Činiko smūgiuoti kamuoliai tikslo nepasiekė.

Rungtynių pabaigoje šeimininkams lemiamo šturmo nepavyko sukurti, dzūkai patikimai gynėsi ir bandė ieškoti savo galimybių kontratakose, kurios nesukeldavo gynėjams ir vartininkui didelių rūpesčių. Neišnaudoję idealių progų antrajame kėlinyje šeimininkai buvo priversti palikti aikštę iškovoję vos tašką.

Grįžti į