...

XXVI (26) turas:

2015 Rgp 31 11:46

26 turas

Stumbras 1 - 1 Granitas
S.Dariaus ir S.Girėno stadionas

Šiauliai 0 - 2 Utenis
Šiaulių sav. stadionas

2015-09-12, 13:00
Trakai VS. Spyris
LFF stadionas

2015-09-12, 19:30
Žalgiris VS. Sūduva
LFF stadionas
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2015 kartus.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 04 11:10

Pakeistas "Šiaulių" ir "Utenio" rungtynių laikas
http://www.lff.lt/lt/article/pakeistas_ ... niu_laikas" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacija informuoja, kad LFF „SMScredit.lt A lygos" čempionato rungtynės nr. 127 „Šiauliai" (Šiauliai) - FK „Utenis" (Utena), kurios turėjo būti žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 10 d. 19:30 val., dėl penkių FK „Utenio" žaidėjų iškvietimo į Lietuvos U-21 rinktinės stovyklą, bus žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 11 d. 18:00 val. Šiaulių m. stadione.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 10 13:48

2015-09-11 17:00
Stumbras - : - Kl. Granitas

- Kaip jau galima įtarti iš anksto, čia bus parežisuotos rungtynės, stavkės eis, Azijos kontoros darys stavkes, brudai parsidavinės.. :roll:
galimai aišku, nes įrodymų nebus.

***

Geriausia dalis, kaip man pavyko sužinoti, kad tokias bylas patikėta spręsti vienam mentui..
jo deklaracijoje nurodytos sumos, kad turi vos 3 štukes eurų santaupų, o prieš kelis metus buvo toks ubagas, kad turėjo vos 3 štukes litų..

Tai tokį tyrėją galima nusipirkti lyg kokią stoties kekšę.. popigiaj.. :evil:

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 13:19

Pavėlinta dvejų SMScredit.lt A lygos" rungtynių data
http://www.lff.lt/lt/article/pavelinta_ ... tyniu_data" onclick="window.open(this.href);return false;

Lietuvos futbolo federacija informuoja, kad LFF SMScredit.lt A lygos čempionato rungtynės Nr. 126 FK „Stumbras" (Kaunas) - FK „Klaipėdos granitas" (Klaipėda), kurios turėjo būti žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 10 d. 17.30 val., dėl trijų FK „Stumbras" žaidėjų iškviestų į Lietuvos U-21 rinktinės stovyklą ir FK „Klaipėdos granitas" sutikimu, bus žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 11 d. 17.00 val. Kauno S. Dariaus ir S. Girėno sporto centro stadione.

Rungtynės Nr. 127 FK „Šiauliai" (Šiauliai) - FK „Utenis" (Utena), kurios turėjo būti žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 10 d. 19.30 val., dėl penkių FK „Utenis" žaidėjų iškviestų į Lietuvos U-21 rinktinės stovyklą, bus žaidžiamos 2015 m. rugsėjo 11 d. 19.00 val. Šiaulių miesto stadione.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 13:22

- Gražu: tai vėlina, tai ankstina.. eikit jūs nafik.. :evil: :D :P

NORMALAUS TVARKARAŠČIO SUDARYTI NESUGEBA, O PASKUI PER SAVAITĘ KELIS KARTUS KEIČIA LAIKĄ.. :evil:

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 15:40

Kauno „Stumbras“ – „Klaipėdos granitas“

Rugsėjo 11 dieną 17 val. Kaunas, S. Dariaus ir S. Girėno stadionas. Ankstesnės rungtynės: 1:1, 5:1

Antrame rate kauniečiai uostamiesčio atstovus sutriuškino net 5:1 ir iškovojo skambiausią pergalę šiame sezone. Šį kartą vargu, ar granitiečių vartininkui teks sapnuoti košmarus praleidus tokį skaičių įvarčių – Klaipėdos klubas antroje sezono dalyje rodo kur kas geresnį žaidimą, o šios dvikovos baigtį nuspėti labai sunku.

„Stumbras“ vis dar išlaiko šeštą turnyro lentelės vietą ir, nugalėjęs „Klaipėdos granitą“, padidintų atotrūkį nuo klaipėdiečių iki devynių taškų. Įveikti tokią prarają Gedimino Jarmalavičiaus kariaunai per ketvirtą ratą bus sudėtinga, todėl iškovoję pergalę kauniečiai gerokai padidintų savo galimybes nenukristi žemiau septintos vietos. Kaip ir ankstesnėse rungtynėse, taip ir susitikime su granitiečiais, „Stumbro“ treneris Darius Gvildys negalės remtis visais futbolininkais. Šį kartą dėl diskvalifikacijos savo komandai nepadės gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Per pertrauką G. Jarmalavičiaus kariauna sužaidė vienerias draugiškas rungtynes, kuriose 1:2 pralaimėjo antrą vietą Latvijos čempionate užimančiai Rygos „Skonto“ ekipai. Įdomu bus įvertinti, kaip komandos per pertrauką nušlifavo tam tikrus žaidimo aspektus: tiek „Stumbras“, tiek „Klaipėdos granitas“ yra tarp blogiausiai besiginančių ekipų, o treneriai ne kartą reikšdavo priekaištus gynybos linijai. Pažiūrėsime, ar klaipėdiečiai sugebės pasinaudoti svarbaus varžovų gynėjo netektimi.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 15:41

Šiaulių „Šiauliai“ – Utenos „Utenis“

Rugsėjo 11 dieną 19 val. Šiauliai, Šiaulių savivaldybės stadionas. Ankstesnės rungtynės: 0:2, 0:1

Skaudaus Lietuvos futbolo federacijos (LFF) sprendimo sulaukę šiauliečiai dar nežino, kokia sudėtimi žais dvikovoje su „Uteniu“. „Šiauliai“ pateikė apeliaciją, savo ruožtu, LFF Drausmės komitetas (DK) dar turi nuspręsti, ar diskvalifikacijos bus atidedamos.

Kovojant be nubaustų žaidėjų, šiauliečiams siekti teigiamo rezultato bus itin sunku. Net ir komandą dvikovos išvakarėse papildęs ukrainietis Aleksejus Godinas gali būti bejėgis prieš motyvuotus aukštaičius, kurie antroje sezono pusėje pergalės džiaugsmo dar nepatyrė. „Šiaulių“ stovykloje nuotaikos tikrai ne pačios geriausios, bet galbūt tas susikaupęs apmaudas pavirs pykčiu ir jaunuosius žaidėjus dar labiau motyvuos?

Šiauliuose susitiks prasčiausia gynyba prieš blogiausią puolimą. Vos 19 įvarčių per 25-erias rungtynes pelnę „Utenio“ žaidėjai turi puikią progą ne tik pagerinti šią statistikos kategoriją, bet ir iškovoti pergalę, kurios nepatyrė ilgiausiai tarp visų čempionato komandų – beveik tris mėnesius. Būtent tada po Iljos Tračynskio tikslaus smūgio 17-o turo dvikovoje buvo palaužti „Šiauliai“. Tai – labai svarbus mačas uteniškiams, siekiant kovoti dėl šeštosios pirmenybių vietos.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 15:41

Trakų „Trakai“ – Kauno „Spyris“

Rugsėjo 12 dieną 12 val. Vilnius, LFF stadionas. Ankstesnės rungtynės: 2:0, 3:0

Susitvarkę su apatinėmis turnyro lentelės dalies komandomis bei iškovoję tris pergales iš eilės, „riteriai“ ir toliau tęsia „Žalgirio“ medžioklę. Ankstesniuose tarpusavio mačuose „Spyriui“ rimčiau pasipriešinti trakiškiams nepavykdavo.

Keletas „Trakų“ žaidėjų pertraukos metu atstovavo tiek jaunimo, tiek nacionalinėms rinktinėms, tačiau likę futbolininkai, anot gynėjo Edvardo Gaurilovo, padirbėjo iš peties. Jau netrukus Valdo Urbono kariaunos lauks svarbiausi mūšiai – dvi akistatos su „Žalgiriu“ ir namų dvikova su Klaipėdos „Atlantu“. Pergalė prieš „Spyrį“ bei vilniečių pralaimėjimas sumažintų „Trakų“ atsilikimą vos iki dviejų taškų.

„Spyrio“ futbolininkai nelaimi jau penkiuose mačuose iš eilės ir jau praktiškai nebeturi šansų pasivyti atitrūkusį „Atlantą“ bei ketvirtoje vietoje žengiančią „Sūduvą“. Penktoje pozicijoje įsitaisę kauniečiai greičiausiai ten pat čempionatą ir pabaigs. Visgi ambicinga Laikinosios sostinės komanda niekam lengvai taškų nedalins ir kaip ne kartą minėjo treneris Laimis Bičkauskas, kovos tik dėl pergalės. Į Kauno klubo gretas turėtų grįžti traumą išsigydęs Andrius Velička, tad įdomu, ar strategas vienu metu į aikštę mes tiek veteraną, tiek į „Spyrį“ grįžusį puolėją Roką Krušnauską.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 15:42

Vilniaus „Žalgiris“ – Marijampolės „Sūduva“

Rugsėjo 12 dieną 19.30 val. Vilnius, LFF stadionas. Ankstesnės rungtynės: 2:0, 2:1

26-ą turą papuoš akistata Vilniuje, kur titulą ginantys čempionai sieks trečią kartą šiame sezone įveikti dėl medalių įnirtingai kovojančius marijampoliečius.

Norėdami per susidariusią pertrauką pajusti žaidimo skonį, Valdo Dambrausko treniruojami futbolininkai išvyko į Baltarusiją, kur draugiškame mače 0:1 pralaimėjo Minsko „Dinamo“ komandai. Šį kartą „Žalgiriui“ negalės padėti diskvalifikuotas Deividas Šemberas, tačiau į rikiuotę grįžo traumą išsigydęs saugas Mantas Kuklys, jau žaidęs mače su kaimyninės šalies vicečempionais.

„Sūduva“ dvikovos su čempionais išvakarėse paskelbė nutraukusi sutartį su Nikola Prebiračevičiumi, sudariusiu centro gynėjų duetą su Maximiliano Ugge. Serbo vietą turėtų užimti baltarusis Ilja Cyvilka, kuris praėjusiame mače Vilniuje sužaidė labai blankiai ir po pirmo kėlinio buvo pakeistas. Jau antrą sezoną iš eilės „Sūduva“ itin nesėkmingai rungtyniauja su savo tiesioginiais konkurentais kovoje dėl medalių. 2015 metų „SMScredit.lt A lygoje“ Aleksandro Veselinovičiaus treniruojami žaidėjai pralaimėjo visus tris mačus „Trakams“, abu sykius nusileido žalgiriečiams bei kartą sužaidė lygiosiomis su „Atlantu“. Nors su klaipėdiečiais Suvalkijos atstovai žais dar tris tarpusavio mačus, tačiau pralaimėjus Vilniuje, likviduoti aštuonių taškų deficitą bus itin sunku „Sūduvai“ šį kartą negalės padėti diskvalifikuotas Marius Šoblinskas.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 17:28

24 minutę Mačiulis baudžia Klaipėdos gėdą..

KG gynyba aukštai sulipo, tai Mačiulis vienas nuėjo iki vartų, apžaidė vartininką ir pelnė įvartį.. gynėjas liko aukštai aukštai.. :P

***

30 minutę dar galimybė užpulti, bet liewas perdavimas ir nieko pavojingo..

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 17:38

39 minutę gynyboje klysta stumbrėkai ir 1-1.. jau įdomiau, kas ką pirko.. :roll:

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 11 18:51

raudoną kotą stumbrėkai gavo, daug jie kalbėjo ir prisikalbėjo geltonų kortų..

***

matėt, kaip reikia mušti pendelius??? mokytis reikia iš to genijaus, kuris prasmūgiavo..

ir pakartotinas smūgis iš kelių metrų liewas.
Puiki režisūra. Ačiū. :D 8-)

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 12 09:48

STUMBRAS 1 - 1 KG kontora
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/stu ... anitas/454" onclick="window.open(this.href);return false;
2015-09-11 | 26 turas | S.Dariaus ir S.Girėno stadionas | Teisėjas: Mindaugas Jackus | Žiūrovų: 325

Turėjęs kiekybinę persvarą „Klaipėdos granitas“ neįmušė baudinio jau per arbitro pridėtą laiką ir neišnaudojo galimybės pirmą kartą „SMScredit.lt A lygos“ čempionate įveikti Kauno „Stumbrą“. Po vieną įvartį pirmajame kėlinyje įmušusios komandos išsiskyrė taikiai – 1:1 (1:1), o iš aikštės buvo pašalintas emocijų nesuvaldęs kauniečių legionierius Mohamedas Djabrailovas.

Pirmajame kėlinyje abi komandos nevengė atakuoti, tačiau pavojingesnius išpuolius kūrė aikštės šeimininkai, išnaudodami aukštai žaidusios klaipėdiečių gynybos linijos paliktas erdves.

Sužaidus vos 10 minučių, po kampinio savo meistriškumą teko demonstruoti Tadui Norbutui, šuoliu atrėmusiam Audriaus Račkaus smūgį galva. Bet vartininkas nebūtų sugebėjęs ištaisyti į baudos aikštelę gražintą kamuolį nepataikiusio Dmitrijaus Šiškino klaidos, jei visiškai laisvas Artūras Rimkevičius akrobatiniu smūgiu būtu pataikęs į vartus.

Po kelių minučių Martynas Dapkus perėmė, puikiu reidu prasiveržė kone per visą aikštelę ir perdavimu surado A.Rimkevičių. Puolėjas iš aštraus kampo smūgiavo gana pavojingai, priversdamas T.Norbutą kamuolį atremti.

Braškėjusi svečių gynyba už skyles buvo nubausta kėlinio viduryje. Kontratakos metu Mindaugas Grigaravičius tiksliu perdavimu prieš vartus išvedė Nerijų Mačiulį, kuris savo šansą išnaudojo.

Vėliau grubiai suklydo Tamirlanas Kozubajevas, vaikiškai praradęs kamuolį. Jo laimei, Mohamedas Djabrailovas atliko prastą perdavimą A.Rimkevičiui. Puolėjui teko smūgiuoti iš labai aštraus kampo ir pataikyti į vartus buvo sudėtinga.

Iki tol gausiai klydusiems ir kauniečių vartams negrasinusiems svečiams kėlinio pabaigoje pavyko išlyginti rezultatą pirmuoju tiksliu smūgiu į vartų stačiakampį. Grąžinus kamuolį į žaidimą iš užribio, Pavle Sušičius paliko už nugaros Ainą Bareikį ir perdavimu į vartininko aikštelę surado Deividą Lukošių, kuriam beliko tiksliai smūgiuoti.

Prieš pat pertrauką už galvos griebėsi į komandos sudėtį sugrįžęs ir trauma išsigydęs Gediminas Kruša, nesugebėjęs išvesti svečių komandos į priekį po labai puikaus P.Sušičiaus reido į baudos aikštelę.

Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmė „Klaipėdos granitas“. Bet didžiąją laiko dalį kamuolį valdžiusiems svečiams itin aštrių momentų sukurti nesisekė. Iš aštraus kampo mušė P.Sušičius, laimę iš toli pabandė Titas Vitukynas.

„Stumbras“ laukė progų greitiems išpuoliams, bet ženkliai pagerėjusi klaipėdiečių gynyba klydo labai retai. Vis tik Kauno ekipa galėjo nubausti svečius sužaidus daugiau nei valandą. Perdavimo baudos aikštelėje sulaukusiam N. Mačiuliui varžovai smūgiuoti neleido, bet niekas nepasitiko atskubėjusio M.Grigaravičiaus. Labai pavojingą saugo smūgį už vartų nukreipė T.Norbutas.

75-ą minutę „Stumbro“ ekipa neteko M.Djabrailovo. Legionierius pažeidė taisykles nugriaudamas Juro Pejičių, nesuvaldė emocijų ir prieš save iškart išvydo raudoną kortelę.

Mažumoje likę aikštės šeimininkai už iškovotą tašką privalo dėkoti nedidelė stebuklą sukūrusiam Giedriui Kvedarui. Jau per arbitro pridėtą laiką Lukas Čerkauskas baudos aikštelėje neleistinai nugriovė P.Sušičių, tačiau „Stumbro“ vartininkas atrėmė ne tik Jegoro Potapovo muštą baudinį, bet ir pakartotinį T.Vitukyno bandymą iš kelių metrų.

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 12 09:49

FC ŠIAULIAI 0 - 2 UTENIS
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/siauliai-utenis/450" onclick="window.open(this.href);return false;
2015-09-11 | 26 turas | Šiaulių sav. stadionas | Teisėjas: Edmundas Gaigalas | Žiūrovų: 200

Aštuoniuose iš eilės mačuose pergalės neiškovoję Utenos „Utenio“ futbolininkai 26-o „SMScredit.lt A lygos“ turo rungtynėse nutraukė šią nemalonią seriją. Mindaugo Čepo treniruojami futbolininkai išvykoje 2:0 (1:0) nugalėjo čempionato autsaiderius „Šiaulius“.

Aukštaitijos klubas iškovojo šeštą pergalę ir atstumą nuo šeštoje vietoje žengiančio Kauno „Stumbro“ sumažino iki vieno taško. Šiauliečiai patyrė aštuonioliktą pralaimėjimą ir, surinkę 14 taškų, vis dar yra paskutiniai.

Pirmame kėlinyje uteniškiai turėjo akivaizdžią kamuolio kontrolės persvarą, priversdami šeimininkus vargti bei gintis nuo pozicinių atakų.

Savo ruožtu šiauliečiai, patikimai gindamiesi nuo statiškų „Utenio“ futbolininkų išpuolių, varžovų vartams taip pat pavojingai negrasino. Įsimintini buvo tik komandos naujoko Aleksejaus Godino bei Maksimo Ivanovo tolimi smūgiai, neprivertę Pavelo Leuso rodyti viso savo meistriškumo.

Kėlinio pabaigoje svečiams pavyko pasinaudoti šiauliečių neapdairumu šalia baudos aikštelės ir išsiveržti į priekį. 42-ą minutę kamuolys palankiai atšoko be priežiūros paliktam Povilui Krasnovskiui, kuris maždaug iš 18 metrų tiksliai smūgiavo į apatinį vartų kampą.

Po pertraukos „Šiauliai“ pirmą kartą šiame mače pavojingai atakavo. Baudos aikštelėje komandos draugo perdavimo sulaukęs Deividas Šešplaukis smūgiavo į tolimą vartų kampą, bet po jaunojo futbolininko bandymo kamuolys skriejo šalia virpsto.

56-ą minutę Deiviui Kančelskiui teko atlikti priverstinį keitimą, išimant iš aikštės susižeidusį saugą Edviną Jasaitį. Vis dėlto netrukus šiauliečiams teko nuryti dar kartesnę piliulę.

Tomas Rapalavičius baudos aikštelėje prasižengė prieš Edgarą Mastianicą, tad teisėjas netrukus skyrė 11 metrų baudinį. Prie atžymos stojęs P. Krasnovskis 62-ą minutę šiuo šansu pasinaudojo – rezultatyviausias „Utenio“ žaidėjas pelnė šeštą įvartį šiame sezone.

Per likusį dvikovos laiką „Šiauliams“ nepavyko pavojingiau atakuoti: uteniškiai užtikrintai kontroliavo žaidimą ir tarpusavio akistatose iškovojo trečią pergalę.

Saulės miesto komandoje pirmą kartą rungtynes starto sudėtyje pradėjo 19-metis Adomas Mika.

„Utenio“ komandoje po traumos sugrįžo vienas lyderių Robertas Freidgeimas, savo ruožtu, D. Kančelskis vėl vertėsi saugo Roko Gedmino paslaugomis.

Karolis Tretjakas/alyga.lt

...

Re: XXVI (26) turas:

2015 Rgs 12 09:53

- Kodėl alyga.lt nepateikia video iš Šiaulių??? nei sumautų komentarų??? nežiūrėjau rungtynių, gal irgi koks škandalas..

Gal dar ką suspenduos?

Grįžti į