...

XXVII (27) turas:

2013 Rgp 27 12:22

XXVII (27) Turas

Rugpjūčio mėn. 31 d. (šeštadienis)

107) 18:30 Banga (Gargždai) - Atlantas (Klaipėda) (nukelta iš 08.30), tiesiogiai per LRT

108) 19:00 Sūduva (Marijampolė) - VMFD Žalgiris (Vilnius) (nukelta į 09.02)

Rugsėjo mėn. 1 d. (sekmadienis)

106) 17:00 Kruoja (Pakruojis) - Šiauliai (Šiauliai)

105) 19:00 Ekranas (Panevėžys) - Tauras (Tauragė)

Rugsėjo mėn. 2 d. (pirmadienis)

108) 19:00 Sūduva (Marijampolė) - VMFD Žalgiris (Vilnius) (nukelta iš 08.31)
TT vis dar tikisi taškų.. tegul iš tulpinių paima juos šiškebebas

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgp 30 11:54

Būsimas varžovas: VMFD „Žalgiris“
Parašyta 2013.08.30 http://fksuduva.lt/?p=3618" onclick="window.open(this.href);return false;

SŪDUVA vs. ŽALGIRIS
Mačas vyks rugsėjo 2 dieną 19 valandą Marijampolės „Arvi“ futbolo arenoje.

Primename, kad į šias rungtynes mokslo metų pradžios proga visi moksleiviai studentai ir mokytojai bus įleidžiami nemokamai. Kas atvykti vis dėlto negalės – mačą galės tiesiogiai stebėti futbolo.tv bei alyga.lt svetainėse.

Tarpusavio mačuose – pralaimėjimai

Marijampolės „Sūduvos“ ir VMFD „Žalgirio“ klubai šiuo metu yra neabejotinai „karščiausios“ komandos Lietuvos čempionate. Marijampoliečiai pergales iškovojo penkiuose mačuose iš eilės, tuo tarpu žalgiriečiai neprarado taškų net 11 „Smscredi.lt A lygos“ rungtynių iš eilės. Vilniaus klubo įvarčių santykis pergalių serijojos metu yra įspūdingas: 42-3.

Vilniaus ir Marijampolės klubai šiame sezone susitiko dukart. Pirmasis mačas baigėsi užtikrinta „Žalgirio“ pergale 5-0, o antrosios rungtynės sostinėje sunkesne, bet vis dėlto šeimininkų pergale 2-0. Taigi pirmadienio rungtynėse „Sūduva“ sieks pagaliau pralaužti varžovų gynybą ir atimti pirmuosius taškus iš Lietuvos čempionate dominuojančio „Žalgirio“.

Ilga kelionė Europoje

Vilniaus „Žalgiris“ šiame sezone išsiskiria ne tik tuo, kad užtikrintai pirmauja A lygoje, tačiau ir tuo, kad sugebėjo patekti net į ketvirtąjį UEFA Europos lygos etapą, kuriame dukart ( 5-0 ir 2-0 ) nusileido Zalcburgo „Red Bull“ komandai.

Iki tol žalgiriečiai įveikė Airijos, Armėnijos klubus bei galingą Lenkijos aukščiausiosios lygos vicečempioną Poznanės „Lech“ klubą.

Net ir po pralaimėjimo „Red Bull“ klubui žalgiriečiai nebuvo praradę visų vilčių patekti į UEFA Europos lygos grupių etapą. Iš turnyro diskvalifikavus „Feberbache“ ( Turkija ) klubą, jį pakeisianti komanda buvo išaiškinta burtų keliu. Vienintele laimingaja tapo Kipro „Apoel“ komanda.

Komandos lyderiai ir naujokai

Logiška, kad sėkmingai žaidžiančio klubo futbolininkai sukaupia ir puikią asmeninę statistiką. Tarp rezultatyviausių čempionato žaidėjų patenka legionierius iš Lenkijos Kamilis Bilinskis ( 16 įvarčių ), saugai Mantas Kuklys ( 8 įvarčiai ) ir R.Leliūga ( 8 įvarčiai ). M.Kuklys ir K.Bilinskis yra tarp lyderių ir pagal rezultatyvius perdavimus ( atitinkamai 9 ir 5 rez.perdavimai ).

Pirmąją vietą pagal rezultatyvius perdavimus tebesidalina „Žalgirio“ komandą dar birželio mėnesį palikęs Jakubas Wilkas.

Prieš ketvirtąjį UEFA Europos lygos etapą „Žalgirio“ klubas pasipildė legionieriumi iš Prancūzijos Serge‘as Nyuiadzis. Savo šalies Nicos „OGC“ klubo auklėtinis prieš keletą metų atstovavo šalies U-17, U-19 rinktinėms.

Šis futbolininkas jau suspėjo debiutuoti „Smscredit.lt A lygoje“ ir pelnyti vieną iš penkių komandos įvarčių į „Bangos“ vartus.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:39

Dešimtyje žaidusi "Banga" atlaikė "Atlanto" šturmą
M.Pocius/alyga.lt http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Desi ... ntarai/470" onclick="window.open(this.href);return false;

Daugiau nei kėlinį dešimtyje žaidusi Gargždų „Banga" nutraukė keturių iš eilės pralaimėjimų seriją ir iškovojo pelnytas lygiąsias pajūrio derbyje prieš progų nesugebėjusį išnaudoti Klaipėdos „Atlantą" XXVII-ajame „SMScredit.lt A lygos" ture. Be įvarčių 0:0 (0:0) pasibaigusios dvikovos rezultatu labiausiai turėtų džiaugtis dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidęs Panevėžio „Ekranas", turnyro lentelėje nuo klaipėdiečių atsiliekantis keturiais taškais.

Be ant atsarginių suolelio paliktų Donato Kazlausko ir Mariaus Papšio dvikovą pradėjęs „Atlantas" pusę kėlinio nesugebėjo sukurti nei vienos progos, pasibaigusios smūgiu į vartus. Aikštės šeimininkai patikimai gynėsi ir nedavė atsipalaiduoti svečių gynybai, rengdami greitas atakas abiem flangais. 12-ąją minutę Aurelijus Staponka sulaukė perdavimo baudos aikštelėje, gražiai kulnu atmetė kamuolį į baudos aikštelę įkirtusiam Artūrui Juchno, šis vienu lietimu pabandė surasti Evaldą Grigaitį, tačiau saugas kamuolio nepasiekė.

Kėlinio viduryje įsižaidė Ernesto Veliulio ir Evaldo Razulio duetas. 22-ąją minutę puolėjas įsiveržė į baudos aikštelę dešiniuoju kraštu, tačiau perdavimas krašto saugui buvo šiek tiek netikslus. Po keturių minučių rezultatyviausias „Atlanto" futbolininkas iškrapštė kamuolį kelių gynėjų apsuptyje ir puikiai išvedė E.Veliulį vieną prieš vartus, tačiau laiku vartus palikęs Rimantas Bogužas krisdamas kojomis atmušė varžovo smūgį. Nepatenkintas rungtynių eiga, svečių treneris Konstantinas Sarsarnija dar pirmajame kėlinyje į aikštę metė M.Papšį. „Atlantas" padidino žaidimo greitį, tačiau naujų progų nesukūrė. 35-ąją minutę stadione nuvilnijo atodūsis, kai po perdavimo iš užribio A.Juchno baudos aikštelėje priėmė kamuolį ir puikiu perdavimu surado į baudos aikštelę įkirtusį Miką Kurą. Tačiau saugas apmaudžiai smūgiu pataikė į gynėją.

„Bangos" užduotis rungtynėse labai apsunkino kėlinio pabaigoje dvi korteles per 5 minutes „užsidirbęs" Andrius Butkus. Po pertraukos pačioje pirmoje atakoje „Atlantas" privalėjo išsiveržti į priekį, tačiau E.Razulis įsigudrino nepataikyti į vartus iš 5 metrų atstumo po to, kai „Bangos" gynėjai nesugebėjo atmušti M.Papšio perdavimo. Dešimtyje žaidę aikštės šeimininkai neatsitraukė į akliną gynybą. 55-ąją minutę po „Atlanto" klaidos aikštės viduryje „Banga" surengė kontrataką, kurios smaigalyje atsidūręs A.Juchno tolimu smūgiu patikrino antrąsias rungtynes starto vienuoliktuke pradėjusio Mindaugo Malinausko budrumą.

Po A.Staponkos reido kairiajame krašte aikštės šeimininkai turėjo puikią progą įmušti įvartį, tačiau po puolėjo perdavimo į baudos aikštelę visiškai laisvas E.Grigaitis smūgiu kaire koja apmaudžiai nepataikė į vartus 62-ąją minutę. Praėjus dviems minutėms analogiškos progos prie „Bangos" vartų neišnaudojo Tadas Eliošius. Saugas gavo puikų perdavimą, suklaidino gynėją ir visiškai laisvas smūgiavo į tolimą kampą, bet kamuolys praskriejo šalia virpsto. Jau kitos atakos metu Audrius Urbšys perėmė kamuolį iš neapdairiai sužaidusio Karolio Urbaičio gargždiškių baudos aikštelėje, tačiau nesugebėjo atiduoti tikslaus perdavimo T.Eliošiui.

75-ąją minutę A.Staponka galėjo išnaudoti dar vieną „Atlanto" klaidą, perėmęs kamuolį, tačiau, dideliam sirgalių nusivylimui, į tolimą vartų kampą nepataikė. Laiku ir vietoje atsidūręs K.Urbaitis 82-ąją minutę išgelbėjo Gargždų komandą nuo garantuoto įvarčio, išmušdamas kamuolį praktiškai nuo vartų linijos po į baudos aikštelę įsiveržusio A.Urbšio bandymo perkelti kamuolį per vartus palikusį R.Bogužą. Per likusį laiką „Atlantui" surengti vartų šturmo nepavyko. Jau per teisėjo pridėtą laiką dar vieną progą po kampinio turėjo E.Razulis, tačiau jo smūgis galva praskriejo šalia skersinio.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:40

Rugpjūčio mėn. 31 d. (šeštadienis)

107) Banga (Gargždai) - Atlantas (Klaipėda) 0:0
Gargždų stadionas, 1100 žiūrovų
Teisėjas - D.Rumšas (Palanga)

Įvarčiai: nėra

Įspėti:
13 min. K.Urbaitis, 31 min. A.Ivanauskas, 35 min. A.Butkus, 71 min. A.Juchno, 85 min. T.Salamanavičius, 90+2 min. R.Bogužas (Banga);
48 min. A.Urbšys, 68 min. E.Veliulis (Atlantas)

Pašalintas: 41 min. A.Butkus - už antrą įspėjimą (Banga)

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:41

BANGA 0 : 0 ATLANTAS

Santrauka: http://www.futbolo.tv/rungtynes/811/banga-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/811/banga-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/811/banga-atlantas" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:46

"Kruoja" ir "Šiauliai" išsiskyrė taikiai
M.Pocius/alyga.lt http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Kruo ... aikiai/473" onclick="window.open(this.href);return false;

Antrą kartą sezone Pakruojo „Kruoja" savo aikštėje nesugebėjo įveikti Šiaulių „Šiaulių" pasipriešinimo. Atkaklios ir kovingos XXVII-ojo „SMScredit.lt A lygos" turo rungtynės baigėsi be įvarčių 0:0 (0:0). Iškovoję tašką, šiauliečiai turnyro lentelėje dar kartą pavijo šeštoje vietoje įsikūrusią Gargždų „Bangą".

Nors abiejų komandų strategai prieš rungtynes kalbėjo apie gynybos svarbą, dvikova prasidėjo be žvalgybos. Ričardas Beniušis nestipriu smūgiu galva pirmasis patikrino Pauliaus Pociaus budrumą 2-ąją minutę po Yamadou Keita perdavimo iš dešinės. Šiauliečiams daug nemalonumų kėlė standartinės aikštės šeimininkų padėtys. Aliaksandras Tiškėvičius iššoko aukščiau už gynėją kampinio metu 13-ąją minutę, tačiau galva smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. „Šiauliai" savo puolimą grindė tolimais perdavimais iš aikštės gilumos link Niko Tokičiaus. Puolėjas iš Kroatijos buvo arti įvarčio 21-ąją minutę. Mariui Eltermaniui šuoliu teko palydėti šalia virpsto legionieriaus iš Kroatijos stipriai pažeme pasiųstą kamuolį. Kėlinio viduryje „Kruoja" sukūrė pavojingiausią progą. Nerijus Astrauskas įkirto į baudos aikštelę dešiniajame krašte, laiku gavo perdavimą ir liko vienas prieš svečių vartininką. Tačiau puikiai sužaidė laiku vartus palikęs P.Pocius, kuris krisdamas kojomis nukreipė kamuolį kampinį. Svečiai atsakė gražia kontrataka 29-ąją minutę. Jos smaigalyje atsidūręs Arminas Vaskela pabandė savo laimę smūgiu iš toli, bet pataikė tiesiai į M.Eltermanį. Prieš pertrauką pasižymėti galėjo Davydas Arlauskis. Gynėjas po Nerijaus Mačiulio baudos perdavimo kamuolį galva pasiuntė virš skersinio.

Antrajame kėlinyje žaidimas išsilygino. Atakavo tai viena, tai kita komanda. Didžiulis vėjas stadione futbolininkams neleido demonstruoti viso savo meistriškumo. 56-ąją minutę „Kruojos" gynėjai liko labai nepatenkinti arbitro sprendimu nefiksuoti nuošalės N.Tokičiui, kuris, likęs visiškai laisvas, nesitikėjo tokios dovanos ir netaikliai smūgiavo iš toli.
62-ąją minutę dar kartą į žaidimą teko įsijungti M.Eltermaniui ir sugauti pavojingą A.Vaskelos baudos perdavimą. Pavojingai link kamuolio iššokusiam Mantui Fridrikui jį pasiekti pritrūko kelių centimetrų. Atrodė, kad A.Tiškevičiaus perdavimas 72-ąją minute buvo per stiprus, tačiau pirmas prie kamuolio atskubėjo Giedrius Slavickas, bet, dideliam žiūrovų nusivylimui, labai stipriu smūgiu kaire koja į vartus nepataikė. Po šešių minučių už galvos griebėsi Klimas Gusočenko. Be priežiūros paliktas saugas po kampinio baudos aikštelėje techniškai susistabdė kamuolį pirmu lietimu, tačiau antruoju smūgiavo tiesiog į vartų vidurį, kur M.Eltermanis sužaidė ramiai ir užtikrintai. 80-ąją minutę plojimų susilaukė P.Pocius, akrobatiniu šuoliu į kampinį atmušęs kamuolį, kuris, atšokęs nuo žemės, jau leidosi į tolimą vartų kampą po labai pavojingo ir klastingo A.Tiškevičiaus smūgio galva. Dvikovos pabaigoje aikštės šeimininkai pabandė užgulti šiauliečių vartus, tačiau pavojingų momentų nesukūrė.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:48

Rugsėjo mėn. 1 d. (sekmadienis)

106) Kruoja (Pakruojis) - Šiauliai (Šiauliai) 0:0
Pakruojo miesto stadionas, 200 žiūrovų
Teisėjas - V.Vasiliauskas (Telšiai)
Įvarčiai:
Nėra
Įspėti: 23 min. A.Ciškevič, 38 min. D.Strockis, 71 min. N.Mačiulis (Kruoja).

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:55

KRUOJA 0 : 0 FC ŠIAULIAI

Santrauka: http://futbolo.tv/rungtynes/813/kruoja-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Komentarai: http://futbolo.tv/rungtynes/813/kruoja-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://futbolo.tv/rungtynes/813/kruoja-siauliai" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 10:59

fejerverkas "Ekranui"
N.Kesminas/alyga.lt http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Ista ... ergale/474" onclick="window.open(this.href);return false;

Autsaideriui "Taurui" nuo suolo vėl vadovavo vienas klubo vadovų Jaunutis Šetkus, tai buvo keturioliktas pralaimėjimas iš eilės "SMScredit.lt A lygoje".

"Ekranas" nuo pirmųjų minučių pradėjo organizuoti "Tauro" vartų apšaudymą, naudodamasis galimybe grasinti vartams kiekviena pasitaikiusia proga. Per pirmąsias dešimt minučių laimę bandė Vaidas Slavickas, Arnas Ribokas, Arsenijus Buinickis, bet kamuolys arba skriedavo pro šalį, arba jį gaudydavo vartininkas Edvinas Gertmonas.

Panevėžiečiai įmušė 15-ąją minutę. Iš Egidijaus Varno kamuolį gavęs Donatas Petrauskas klaidinamais judesiais išmėtė į šalis du varžovų gynėjus ir, būdamas prie pat baudos aikštelės linijos, paleido strėlę, po kurios kamuolys atsimušė į virpstą bei atsidūrė tinkle.
Po šios sėkmės "Ekranas" ir toliau valdė situaciją. Saugai - pirmiausia D.Petrauskas - vertė tauragiškius sunkiai dirbti be kamuolio, o standartinėse situacijose ypač pavojingi buvo V.Slavicko smūgiai. Sykį gynėjas paleido kamuolį greta virpsto, o 26-ąją min. po V.Slavicko bandymo E.Gertmonas atmušė kamuolį prieš save, tačiau antrojo šanso iš patogios padėties Aleksandras Šušnjaras nesugebėjo paversti įvarčiu.
Vis dėlto dar viena standartinė situacija pirmajame kėlinyje pakeitė rezultatą. 38-ąją min. A.Buinickis iš 25 metrų paleido kamuolį virš gyvatvorės ir įsmeigė jį į viršutinį vartų kampą. Kėlinį "Ekranas" laimėjo 2:0.

Antrajame kėlinyje reto grožio įvarčių fiesta tęsėsi. 54-ąją min. A.Buinickio perdavimą ties baudos aikštelės kampu gavęs A.Ribokas rado laiko prisitaikyti ir nuo virpsto nukreipė kamuolį į tinklą.
Netrukus bene vienintelę realią progą sukūrė "Tauras". Komandos naujokas iš Prancūzijos Jeanas Marie Landry Asminas iš už baudos aikštelės ribų šovė į skersinį.
Vėliau prasidėjo nuo suolo į kovą mestų "Ekrano" žaidėjų šou. 72-ąją min. po kampinio kamuolys atšoko Vitalijui Kavaliauskui, kuris galingu smūgiu prilipdė jį prie tinklo po skersiniu. Jau kitoje atakoje V.Kavaliauskas įmušė dar kartą. Šįkart - po dar vieno nuo suolo pakilusio žaidėjo perdavimo: Lukas Narbutas prasiveržė dešiniuoju kraštu ir padovanojo patyrusiam komandos draugui lengvą šansą - šiam liko tik iš arti įmušti vienu lietimu.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 11:01

Rugsėjo mėn. 1 d. (sekmadienis)

105) Ekranas (Panevėžys) - Tauras (Tauragė) 5:0 (2:0)
Panevėžio "Aukštaitijos" stadionas, 650 žiūrovų
Teisėjas - E.Gaigalas (Klaipėda)
Įvarčiai:
15 min. D.Petrauskas, 38 min. A.Buinickij, 54 min. A.Ribokas, 72 ir 73 min. V.Kavaliauskas (Ekranas).
Įspėtas: 47 min. L.Čerkauskas (Ekranas)
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 11:10

FKE 5 : 0 TAURAS

Komentarai: http://www.futbolo.tv/rungtynes/814/ekranas-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

Rungtynės: http://www.futbolo.tv/rungtynes/814/ekranas-tauras" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 11:12

Marijampolės "Sūduva" - Vilniaus "Žalgiris".

Rugsėjo 2 dieną 19 val. Marijampolė, "Arvi" stadionas. Iki šiol čempionate - 0:5, 0:2.

Galima sakyti, kad tai bus dvikova dėl trečiojo rato čempiono titulo. "Sūduva" tik pačioje rato pradžioje dramatiškai pralaimėjo "Atlantui", o po to iškovojo penkias pergales iš eilės. "Žalgirio" laimėtų rungtynių serija išsitęsė jau iki vienuolikos, bet trečiajame rate lyderis irgi nugalėjo penkissyk - dvejos rungtynės buvo atidėtos dėl vilniečių dalyvavimo Europos lygos varžybose.

Ankstesnėse akistatose žalgiriečiai įveikė "Sūduvą" be didesnių problemų, bet tada Marijampolės komanda nebuvo tokios įspūdingos formos, kokios yra dabar. Be to, "Žalgiriui" šįsyk teks užlopyti spragą, kuri atsivėrė, kai praėjusiose rungtynėse su "Banga" iš aikštės buvo išvytas gynėjas Egidijus Vaitkūnas.

"Sūduvą" šįsyk turėtų palaikyti gausus moksleivių, studentų ir pedagogų būrys. Mokslo metų pradžios proga klubas jiems dovanoja galimybę stebėti rungtynes nemokamai.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 13:15

2013-09-01
FK „Ekranas" - FK „Tauras"
Santrauka.


...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 02 18:42

Marijampolėje pučia stiprus vėjas ir smarkiai lyja, bet juk futbolas žaidžiamas bet kokiu oru! 19 val. galėsite tiesiogiai stebėti Sūduvos ir Žalgirio dvikovą.

...

Re: XXVII (27) turas:

2013 Rgs 03 10:33

VMFD "Žalgiris" iš Marijampolės neišnešė sveiko kailio
N.Kesminas/alyga.lt http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Lyde ... 77#gallery" onclick="window.open(this.href);return false;[news_gal]/3/

Vilniaus "Žalgirį" ištiko neįtikėtinai retas šį sezoną įvykis. "SMScredit.lt A lygos" lyderiai prarado taškų.
Sostinės komanda Marijampolėje sužaidė su "Sūduva" 1:1 ir vos ketvirtą kartą šių metų šalies čempionate paliko aikštę neiškovojusi pergalės. Pastarąjį kartą taškų iš "Žalgirio" pirmoje gegužės pusėje buvo atėmę "Šiauliai".

Rungtynių pradžioje komandos beveik nekūrė progų. Pirmąjį pavojingesnį išpuolį atliko "Žalgiris" - 9-ąją min. į vartus nepataikė Serge'as Nyuiadzi. "Sūduva" atsakė savais kontrargumentais, o pavojingiausias vilniečių vartams buvo patyręs Tomas Radzinevičius, kuris per pirmąjį rungtynių valandos ketvirtį varžovų vartams grasino dukart.

Sužaidus maždaug 20 minučių nurimo lietus, iki tol gerokai koregavęs žaidimo eigą. Nuo kėlinio vidurio marijampoliečiai užgulė "Žalgirio" vartus. 27-ąją min. vartininkui Armantui Vitkauskui teko gelbėti sostinės komandą po Valentino Baranovskio smūgio. Dar po penkių minučių Nerijus Valskis smeigė kamuolį į virpstą. 41-ąją min. puikią progą įmušti turėjo, bet į vartus nepataikė V.Baranovskis.

Po pertraukos iniciatyvą pabandė perimti "Žalgiris". 57-ąją min. individualų reidą į varžovų baudos aikštelę atliko Rytis Leliūga, tačiau po jo bandymo kamuolys nuskriejo tiesiog į "Sūduvos" vartininką Pavelą Davidovą. Įvartį "Žalgiris" įmušė 71-ąją min., kai Kamilis Bilinskis atėmė kamuolį iš "Sūduvos" gynėjo Maximiliano Ugge ir nepraleido progos pavyti "SMScredit.lt A lygos" snaiperių sąrašo viršūnėje iki tol karaliavusio N.Valskio.

K.Bilinskis kiek vėliau turėjo dar vieną galimybę nubausti varžovus. Tačiau įmušė "Sūduva" - 87-ąją min. kamuolį baudos aikštelėje priėmęs T.Radzinevičius sugebėjo apsisukti ir iššauti rezultatyviai.

"Žalgiris" paskutinę progą išplėšti pergalę susikūrė paskutinę rungtynių minutę, tačiau Andrius Velička iš arti pataikė į virpstą. Rungtynės baigėsi 1:1.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2013 kartus.

Grįžti į