bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

XXVII turas

2011 Rgs 16 22:51

Į Marijampolę – pakartoti penktojo turo pergalės
16 Rugsėjis 2011
Paulius Jakelis
http://www.fkkruoja.lt/naujienos-kruoja ... o-pergales" onclick="window.open(this.href);return false;

Pakruojo „Kruojos“ komanda tęsia A lygos išvykų maratoną. Šeštadienį Aido Dambrausko auklėtinių laukia rimtas iššūkis – trečioje vietoje žengianti Marijampolės „Sūduva“. Penktojo turo susitikime iš Marijampolės „Kruojai“ pavyko grįžti su trimis taškais kišenėje. Ar scenarijus pasikartos? Visi atsakymai – šeštadienį 19 val. Marijampolės „Arvi futbolo arenoje“.

Trečiadienį „Kruojos“ šešių nepralaimėtų rungtynių serija baigėsi – sostinėje Pakruojo klubas neatsilaikė prieš A lygos lyderį VMFD „Žalgirį“ (0:2). Tai buvo pirmas mačas nuo liepos vidurio, kai „Kruojai“ nepavyko pelnyti įvarčio. Progų buvo, tačiau pavedė realizacija. Nors žaidimas nebuvo į vienus vartus, tenka pripažinti, kad nugalėjo stipresnė komanda.

Tiesa, nors ir iškovojo pergalę Klaipėdoje, Marijampolės ekipa taip pat neturėtų būti pačių geriausių nuotaikų. Komanda, prieš sezoną kėlusi aukščiausius tikslus, šiuo metu nedrąsiai laikosi trečioje turnyro lentelės vietoje, tačiau bet kurią akimirką gali su trenksmu nubildėti laipteliu žemiau – ant kulnų jau lipa „Šiauliai“ (ekipas skiria vos du taškai, tiesa, „Sūduva“ žaidė rungtynėmis mažiau).

Uostamiestyje „Sūduva“ nepademonstravo gero žaidimo, o pergalę prieš „Klaipėdą“ teko gerokai išvargti – vienintelį įvartį antrojo kėlinio pirmoje pusėje pelnė Povilas Leimonas (1:0). Nors kiek anksčiau „Sūduva“ namuose sutriuškino „Mažeikius“ (4:0), šis rezultatas taip pat gana dviprasmiškas. Veikiau ne puikaus „Sūduvos“ žaidimo pasekmė, o „Mažeikių“ nenusiteikimo, nesusikaupimo ir pasimetimo priežastis (ši komanda viešai paskelbė, jog atlyginimų negauna beveik keturis mėnesius...).

Apie tai, jog rungtynės žada būti itin sunkios, byloja ir skaičiai. Skaičiai, kurie niekada nemeluoja. Šį sezoną per du susitikimus ekipos taškus dalino pusiau. Penktojo turo rungtynėse „Kruoja“ Marijampolėje nugalėjo rezultatu 2:1, net nepaisant to, jog didžiąją antrojo kėlinio dalį žaidė dešimtyje. Tada įvartį į savo vartus pelnė Vaidas Slavickas, vėliau pusiausvyrą atstatė Ričardas Beniušis, vis tik galop „Kruojai“ pergalę atnešė buvęs „Sūduvos“ futbolininkas Giedrius Slavickas (2:1).

Paskutinės tarpusavio rungtynės taip pat buvo gana dramatiškos. Rungtynių pradžioje visiškai dominavę „Kruojos“ žaidėjai turėjo bene tris puikias progas išsiveržti į priekį, tačiau jomis nepasinaudojo. Kiek vėliau, dar prieš pertrauką, „Kruoja“ gavo raudoną kortelę(už paskutinės vilties pražangą aikštę teko palikti Mindaugui Bagužiui), vienuolikos metrų baudinį realizavo Povilas Lukšys ir... skaudus pralaimėjimas 0:1.

„Kruojos“ vyriausias treneris A.Dambrauskas neabejoja, jog komandos laukia labai rimtas iššūkis: „Pastaruoju metu rungtynių grafikas – labai įtemptas. Su „Žalgiriu“ žaidėme trečiadienį, tad laiko pasiruošti turėjome tikrai nedaug. Nepaisant to, stengėmės tas kelias dienas išnaudoti maksimaliai produktyviai. Žinome, jog „Sūduva“ – stipri, gerai sukomplektuota komanda, tačiau šį sezoną jau įrodėme, jog galime su jais kovoti, ir tai daryti labai sėkmingai. Neabejoju, jog vaikinai išeis į aikštę, atiduos visas jėgas ir kovos. Tik maksimaliai susikoncentravus tokioje dvikovoje galima pasiekti teigiamą rezultatą.“

Rungtynėse Marijampolėje „Kruojai“ vis dar negalės padėti puolėjas Tautvydas Švelna ir saugas Donatas Petrauskas. Tačiau visi kiti futbolininkai turėtų būti pasiruošę žengti į aikštę bei atiduoti visas jėgas. Išskirtinis šis mačas bus trims „Kruojos“ futbolininkams – G.Slavickui, Povilui Krasnovskiui ir Mindaugui Gardzijauskui. Vis tik žaisti prieš savo buvusią komanda – kiek kitoks jausmas.

Dvikovos pradžia – 19 val. Tiesioginė transliacija – per Futbolo.tv.

matvaju
Pranešimai: 1703
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:26

Re: XXVII turas

2011 Rgs 18 21:26

Futbolo sugrįžimas į Tauragę pažymėtas gražia švente ir įspūdinga "Tauro" pergale

Didysis futbolas sugrįžo į Tauragę. Sekmadienį iškilmingoje šventėje atidarytas iš pagrindų atnaujintas Tauragės „Vytauto" stadionas, kuriame po ilgos pertraukos namų rungtynes A lygoje žaidusi vietos „Tauro" komanda nudžiugino savo žiūrovus gražia pergale prieš „Šiaulių" ekipą.

LFF dovanoja dvi dirbtinės dangos aikštes


Šį rudenį pasibaigus pirmajam rekonstrukcijos etapui „Vytauto" stadione įrengta nauja, 2400 žiūrovų tribūna su pagalbinėmis patalpomis ir stogu, kuris uždengs apie 500 sėdimų vietų. Iš viso po rekonstrukcijos stadionas talpina 3000 žiūrovų.

Šventiniame atidaryme Lietuvos futbolo federacijos prezidentas Liutauras Varanavičius dėkojo visiems, prisidėjusiems prie stadiono rekonstrukcijos ir bendrų futbolo tikslų, kurie numatyti Lietuvos futbolo strategijoje 2010-2020 metams. Per šį laikotarpį bus siekiama, kad panašius stadionus turėtų 15 šalies miestų.

„Malonu dalyvauti šventėse tokiomis progomis. Gerai suprantame, kaip sunku atlikti tokius darbus ir kiek reikia investicijų, todėl LFF remia kiekvieną iniciatyvą ir tuo labai džiaugiasi. Naujas stadionas - tai žingsnis į priekį visam Tauragės futbolui. Tikiuosi, kad šis atidarymas šiemet bus ne paskutinis ir senajame stadione galėsime džiaugtis nauja dirbtinės dangos aikšte, kuri ypatingai pasitarnautų miesto vaikams ir mėgėjams",- sakė L.Varanavičius.

Nauja aikštė Tauragės senajame stadione bus įrengta pagal LFF 10-ies standartinių dirbtinių dangų projektą. Dar viena aikštelė - su LFF dovanota naudota nepilnų matmenų dirbtine danga - jau atkeliavo į Tauragę.



Naujojo stadiono atidarymo metu LFF prezidentas įteikė padėkas ir Lietuvos nacionalinės futbolo rinktinės marškinėlius Tauragės rajono savivaldybės atstovams, futbolo klubo „Tauras" dalininkams, ilgamečiam miesto futbolo treneriui ir puoselėtojui Jonui Stažiui, taip pat padovanojo futbolo kamuolių vaikų komandomis.

Rekonstravo su nedideliu biudžetu

Tauragės rajono savivaldybei priklausančio stadiono rekonstrukcija oficialiais duomenimis kainavo



Tauragės miesto meras P.Petrošius ir L.Varanavičius kerpa simbolinę stadiono juostą.



4,2 milijono litų. Daugiau nei pusę - 2,5 milijono litų - pavyko įsisąvinti iš Europos sąjungos fondų, o 1,2 milijono skyrė Tauragės savivaldybė.


Tauragės meras Pranas Petrošius džiaugėsi, kad pavyko atnaujinti stadioną nepaisant to, kad rekonstrukcijos biudžetas buvo nedidelis.

„Labai džiugu, kad pagaliau tauragiškius galima išvysti naujo stadiono tribūnoje. Šis stadionas turi ilgą istoriją, per kurią buvo ir malonių akimirkų, ir nusivylimų. Galbūt buvo manančių, kad nesugebėsime pabaigti šios rekonstrukcijos, nes turėjome palyginus nedaug lėšų, tačiau vis dėlto pavyko. Stadionas - visų rajono žmonių turtas. Tikiu, kad galėsime džiaugtis futbolo ir kitų sporto šakų pasiekimais", - sakė P.Petrošius.

Šventės metu pristatyti visų Tauragės sporto šakų atstovai, vyko Tauragės aeroklubo ir Tauragės krašto Ugnies choro pasirodymai. Renginio dalyviai galėjo dalyvauti LNK televizijos labdaringame projekte „Auksinė širdis" ir paaukoti Tauragės rajone gyvenančiai, be tėvo likusiai daugiavaikei šeimai.

Stadiono atidarymą vainikavo A lygos 26-ojo rungtynės tarp Tauragės „Tauro" ir „Šiaulių" komandų. Gausiai susirinkusių žiūrovų džiaugsmui aikštės šeimininkai - kurie savo aikštėje žaidė po 486 dienų pertraukos - pademonstravo atakuojantį bei rezultatyvų futbolą ir nepaliko vilčių svečiams.

160. Tauras (Tauragė) - Šiauliai (Šiauliai) 6:2 (3:1)
Teisėjas: A.Žuta (Klaipėda), 2000 žiūrovų
Įvarčiai: 2 min., 30 min. ir 50 min. G.Jerkovič, 20 min. K.Gnedojus, 55 min. R.Seedorf, 60 min. V.Petkevičius („Tauras"); 27 min. P.Janušauskas, 88 min. A.Rimkevičius („Šiauliai")
Įspėjimai: 44 min. L.Martišauskas, 69 min. V.Lukša („Tauras"); 9 min. L.Rimavičius („Šiauliai")

http://www.lff.lt" onclick="window.open(this.href);return false;

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 08:53

V.Urbonas: „Džiaugiuosi pademonstruotu žaidimu“
2011 rugsėjo 18d.
http://www.fkekranas.lt/naujienos/v-urb ... tu-zaidimu

Po triuškinamos „Ekrano“ pergalės A lygos XXVII ture ekipos vyriausiasis treneris pažymėjo, jog svarbiausia buvo psichologija ir tinkamas komandos nusiteikimas kovai.

„Ekrano“ vyr. treneris V.Urbonas: „Prieš rungtynes buvo aišku, jog komandos sprendžia skirtingus uždavinius, „Klaipėda“ vis tik yra antroje turnyrinės lentelės pusėje. Negalima buvo žaidėjams nusiraminti, reikėjo nusiteikti kovai. Džiaugiuosi ne tik rezultatu, bet ir futbolininkų atsinešimu, žaidimo kokybe. Gerai, jog per tą trejų rungtynių ciklą savaitėje sugebėjome iškovoti maksimalų taškų skaičių. Tas taip pat džiugina. Kitą šeštadienį turime mačą su „Kruoja“, ramiai ruošimės jam".

Trenerio paklausus, ar nebuvo nerimo prieš rungtynes, jog žaidėjai nebus fiziškai gerai pailsėję po paskutinių ketvirtadienio varžybų ir tas galėjo atsiliepti komandos žaidimui, strategas atsakė, jog tai nėra kažkoks ypatingas krūvis žaidėjams, o svarbiausia buvo tinkamai psichologiškai nuteikti futbolininkus kovai.

„Tie žaidėjai, kurie buvo aikštėje, kurie užėmė tas pozicijas, įvykdė, ką planavome. Andrius Jokšas sirguliuoja, turėjo temperatūros, dėl to negalėjo rungtyniauti. Pergalės yra iškovojamos visos komandos, tai ekipos nuopelnas. Puikiai atliktas gynybinis darbas, norėčiau pažymėti Igną Dedurą, tikrai gerai sužaidė. Saugų linijoje patiko Aurimo Kučio žaidimas. Džiaugiuosi, jog Andrius Velička po ligos išėjęs į aikštę neblogai atrodė ir įmušė įvartį. Tokie būtų pastebėjimai, kurie kartais yra reikalingi žaidėjams“, - po rungtynių kalbėjo „Ekrano“ vyriausiasis treneris V.Urbonas.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

britty
Pranešimai: 221
Užsiregistravo: 2010 Kov 18 16:09
Palaikoma komanda: FK Ekranas
Miestas: Panevėžys

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 09:05

LFF A lyga: Nutrūko "Žalgirio" pergalių serija, įvarčių lietūs Tauragėje ir Klaipėdoje
http://www.lff.lt/lt/article/lff_a_lyga ... klaipedoje

Lietuvos futbolo federacijos A lygoje savaitgalį sužaistos 27-ojo turo rungtynės. Nutrūkusia čempionato lyderio Vilniaus „Žalgirio" pergalių serija pasinaudojęs Panevėžio „Ekranas" sumažino atsilikimą nuo pagrindinio varžovo iki vieno taško. „Sūduvos" lygiųjų su „Kruoja" išnaudoti „Šiauliams" neleido įspūdingai namuose sužaidęs „Tauras", Klaipėdoje „Atlantas" po trilerio nusileido „Kaunui", o „Mažeikių" komanda neatvyko į rungtynes.

„Žalgiris" buvo laimėjęs aštuonerias rungtynes iš eilės, tačiau šiame ture namuose nesugebėjo įveikti Gargždų „Bangos" gynybos ir sužaidė taikiai 0:0. Kovingose rungtynėse abi ekipos sukūrė po panašiai pavojingų progų, tačiau užtikrintai žaidė vartininkai.

Tašku nuo „Žalgirio" atsilieka dvejomis rungtynėmis mažiau sužaidęs nugalėtojų titulą ginantis „Ekranas", kuris namuose 5:0 sutriuškino turnyro autsaiderę „Klaipėdą". Pirmajame kėlinyje panevėžiečius į priekį išvedė Adama Fofana, o po pertraukos „Ekranas" pasižymėjo dar keturis kartus.

Tikras įvarčių lietus buvo Tauragės rekonstruoto stadiono atidaryme. Vietos „Tauras" net 6:2 nugalėjo „Šiaulių" ekipą. Tris įvarčius nugalėtojams pelnė prancūzų pilietybę turintis serbas Goranas Jerkovičius, kuris pirmą kartą pasižymėjo jau antrąją minutę.

„Taurą" pergalę kilstelėjo aukštyn turnyro lentele, o „Šiauliams" nesėkmė neleido pasivyti „Sūduvos", kuri savo aikštėje be įvarčių 0:0 sužaidė su Pakruojo „Kruoja". Pastarąją turnyro lentelėje aplenks Alytaus „Dainava", jei šiai bus įskaityta pergalė prieš į rungtynes Dzūkijoje neatvkysią „Mažeikių" komandą.

Lentelės apačioje svarbią pergalę iškovojo FBK „Kaunas", kuris svečiuose atsitiesė po pralaimėto pirmo kėlinio Klaipėdos „Atlantui" ir įmušęs tris kartus po pertraukos įveikė varžovą rezultatu 4:3. Pergalė kauniečiams leido atitrūkti nuo „Atlanto" šešiais taškais.

Iki čempionato pabaigos liko sužaisti šešis turus. Kitas pirmenybių turas vyks po savaitės.
Visą gyvenimą, visad kartu!
Paveikslėlis
http://fkekranas.lt/

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 12:31

Antausis Tauragėje
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12787" onclick="window.open(this.href);return false;
2011 09 19

„Šiaulių“ komandą gavo skaudų antausį Tauragėje. Rekonstruoto stadiono atidarymo šventėje „Tauras“ nepasigailėjo svečių ir įtikinamu rezultatu – 6 : 2. Pirmame kėlinyje esant rezultatui 0 : 2, P. Janušauskas rezultatą sušvelnino, tačiau pakeisti rungtynių eigos sau palankia linkme šiauliečiams nepavyko. Antrą įvartį į varžovų vartus A. Rimkevičiui pavyko pelnyti tik baigiantis rungtynėms.


FK „Tauras“ – FC „Šiauliai“ 6:2 (3:1)
Teisėjas: A.Žuta (Klaipėda), 2000 žiūrovų
Įvarčiai: 2 min., 30 min. ir 50 min. G.Jerkovič, 20 min. K.Gnedojus, 55 min. R.Seedorf, 60 min. V.Petkevičius („Tauras"); 27 min. P.Janušauskas, 88 min. A.Rimkevičius („Šiauliai")
Įspėjimai: 44 min. L.Martišauskis, 69 min. V.Lukša („Tauras"); 9 min. L.Rimavičius („Šiauliai")

Į Tauragės rekonstruoto stadiono atidarymą „Šiaulių“ komanda vyko žinodama, kad trečioje vietoje esanti „Sūduva“ prarado taškus ir pergalės atveju yra pavejami. Tačiau trys taškai liko Tauragėje, į kurią, dėl stadiono renovacijos, žaisti rungtynes „Tauras“ grįžo po 486 dienų pertraukos. „Tauro“ futbolininkai nuo pat rungtynių ėmė šturmuoti šiauleičių vartus ir įvartį pasiekė pirmojoje atakoje – Goran Jerkovič iš toli smūgiuoto kamuolio Tadui Simaičiui atremti nepavyko. Netrukus puikios progos prie varžovų vartų neišnaudojo Robertas Vėževičius, praėjus vos kelioms minutėms šeimininkai dar kartą patvirtino nerašytą futbolo taisyklę – neįmuši tu – įmuša tau. Po kampio pasižymėjo sezono pradžioje „Šiaulių“ marškinėlius vilkėjęs Tomas Sirevičius. 27 rungtynių minutę Pauliui Janušauskui pavyko atgaivinti „Šiaulių“ viltis, tačiau jau po trijų minučiu jas vėl prigęsino Goran Jerkovič pelnęs trečią įvartį į Tado Simaičio ginamus vartus. Visiškai viltys buvo palaidotos antro kėlinio pradžioje, kai po grubių klaidų gynyboje, tas pats Goran Jerkovič ir Regilio Seedorf dar du kartus nuginklavo „Šiaulių“ vartininką. 80 minutę Vladas Petkevičius pelnė ir šeštą įvartį. Ir nors paskutinį tašką šiose rungtynėse padėjo Artūras Rimkevičius, jokio džiaugsmo šiauliečiams šis įvartis nebeatnešė. Rekonstruotą, tačiau ne be trūkumų, Tauragės stadioną „Šiaulių“ komanda paliko nuleidusi galvą. Nepaisant skaudaus pralaimėjimo iš Šiaulių atvykę ištikimiausi komandos gerbėjai dainavo – „nesvarbu, kas bus, mes visad sirgsim už „Šiaulius““.

Kitą savaitę šiauliečių laukia rungtynės namuose sui Vilniaus „Žalgirio“ ekipa, kovojančia dėl aukščiausios prabos A lygos medalių.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 12:32

Paulius Janušauskas: „Varžovai šiose rungtynėse buvo geresni už mus visais aspektais“
2011 09 19
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12788" onclick="window.open(this.href);return false;

Vieno iš dviejų šiauliečių įvarčių į „Tauro“ vartus autorius Paulius Janušauskas, sakė, kad komanda padarys išvadas iš šio pralaimėjimo ir stengsis kuo greičiau jį pamiršti.

„Tauragės komanda šiose rungtynėse buvo visais aspektais geresni už mus, labai gerai rungtyniavo aikštės viduryje, gerai atakavo, gynėsi - gaila, dėl tokio pralaimėjimo. Prieš šias rungtynes žinojome, kad pergalės atveju taškais galime pavyti „Sūduva“, tačiau net ir po šio pralaimėjimo, koks jis skaudus mums bebūtų, turime atsitiesti, pamiršti tai kas buvo ir žaisti taip kaip rungtyniavome anksčiau. O tokių rezultatų pasitaiko ir futbolo grandams, atrodo varžovams viskas sekasi, kiek muša į vartus, tiek – įvartis, o tu nuo jų visur atsilieki. „Taurui“ tai buvo pirmos rungtynės prieš savo žiūrovus – šventė, manau ir tai turėjo įtakos jų žaidimui, nusiteikimui.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 12:33

Deivis Kančelskis: „Trūko ir sportinio pykčio ir charakterio“
2011 09 19
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12789" onclick="window.open(this.href);return false;

Po skaudaus pralaimėjimo Tauragės „Taurui“ 2 : 6, „Šiaulių“ komandos vyr. treneris Deivis Kančelskis sakė, kad sunku rasti kažkokių pasiteisinimų kodėl buvo pralaimėta taip beviltiškai.

„Visiškai subyrėjo gynyba, tauragiškiai visur buvo vienu žingsniu greitesni, rodė didesnį norą pasiekti pergalę. Pralaimėti galima, tačiau, kai pralaimi tokiu rezultatu, pateisinamų priežasčių nebelieka. Pritrūko ir sportinio pykčio ir charakterio. Neišnaudotos progos taip pat įtakojo žaidimą ir rezultatą - turėjome kelias labai geras progas pirmame kėlinyje, tačiau jų nepavykus išnaudoti varžovai bausdavo įvarčiu į mūsų vartus. Antrame kėlinyje darėme tokias klaidas, kurių daryti tikrai negalima žaidžiant A lygoje. Norėtųsi kuo greičiau pamiršti šį pralaimėjimą, tačiau dar reikės padaryti iš jo išvadas. Dabar lauks trejos rungtynės su komandomis esančiomis aukščiau turnyrinėje lentelėje, turime koncentruotis joms.“

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11746
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 12:34

Gediminas Jarmalavičius: „Norėjome stadiono atidarymo progą padaryti šventę“
2011 09 19
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12790" onclick="window.open(this.href);return false;

Po pergalės prieš šiauliečius „Tauro“ treneris Gediminas Jarmalavičius džiaugėsi, kad komanda stadiono atidarymo šventę papuošė įspūdinga pergale.

„Šiandien mes žaidėme gerokai pranašiau už svečius, kūrėme progas, daug jų išnaudojome, daug dar liko ir neišnaudotų. Visi laukėme to stadiono, atsibodo mums važinėtis į kitus stadionus. Norėjome stadiono atidarymo proga padaryti šventę sau ir visiems susirinkusiems stadione ir mums pavyko tai padaryti, pelnėme net 6 įvarčius, žiūrovai tikrai negalėjo likti nepatenkinti. Manau šventė pavyko, ačiū „Šiauliams“, kad jos nesugadino.“

...

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 12:53

Antausis Tauragėje
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12787" onclick="window.open(this.href);return false;
2011 09 19

„Šiaulių“ komandą gavo skaudų antausį Tauragėje. Rekonstruoto stadiono atidarymo šventėje „Tauras“ nepasigailėjo svečių ir įtikinamu rezultatu – 6 : 2.
Pirmame kėlinyje esant rezultatui 0 : 2, P. Janušauskas rezultatą sušvelnino, tačiau pakeisti rungtynių eigos sau palankia linkme šiauliečiams nepavyko.
Kažko nesupratau.... Koks čia rašytojas rašė???
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2011 kartus.

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXVII turas

2011 Rgs 19 14:25

Nepirmas kartas kai nesupranti

...

Re: XXVII turas

2011 Rgs 20 17:59

Nepirmas kartas kai nesupranti
Gerai, kad tu esi nereiklus vartotojas...
Ar tau čia viskas gerai???
Po kurio laiko užsimirš rungtynių eiga, o tokie rašymai tik klaidina. :!:

0-2 rezlutatas buvo???
Tobex ir traktoristams gal tai neužkliuvo, bet man nemalonu skaityti.

2 min. G.Jerkovič (Tauras) 1-0
20 min. K.Gnedojus (Tauras) 2-0
27 min. P.Janušauskas (Šiauliai) 2-1
30 min. G.Jerkovič 3-1
50 min. G.Jerkovič 4-1
55 min. R.Seedorf 5-1
60 min. V.Petkevičius („Tauras") 6-1
88 min. A.Rimkevičius („Šiauliai") 6-2

Taip aš suprantu.
O Tobex ir kitiems priminsiu, kad Tauras namie lošė, ir, tas rungtynes laimėjo, taigi rezultato 0-2 ten negalėjo būti. :ugeek:

futbolinis
Pranešimai: 132
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 15:01
Palaikoma komanda: Lietuvos rinktinė

Re: XXVII turas

2011 Rgs 21 17:04

...
O Tobex ir kitiems priminsiu, kad Tauras namie lošė, ir, tas rungtynes laimėjo, taigi rezultato 0-2 ten negalėjo būti. :ugeek:
Žiūrint iš neutralių stebėtojų (žurnalistų ar pan.) taško rezultatas buvo 0:2, tačiau žiūrint iš Šiaulių taško visai normalus sakinys yra „Šiauliai po N minučių pralaiminėjo rezultatu 0:2“ (visiškai nesvarbu ar žaidė namuose, ar svečiuose), taigi nėra čia ko kabinėtis

...

Re: XXVII turas

2011 Rgs 21 17:08

...

Žiūrint iš neutralių stebėtojų (žurnalistų ar pan.) taško rezultatas buvo 0:2,
tačiau žiūrint iš Šiaulių taško visai normalus sakinys yra „Šiauliai po N minučių pralaiminėjo rezultatu 0:2“

taigi nėra čia ko kabinėtis
Sakai 0-2 iš neutralių stebėtojų taško??? Ar nesuklydai???
Jeigu FC Šiauliai yra pasaulio bamba, tai su tokiu aiškinimu turėčiau sutikti. :lol:
Aš tiek daug nežiūriu: kartą užmečiau akį ir to man visiškai pakanka... O jeigu matau pasakaites iš Aušrytės repertuaro, tai mane juokas ima.

Taigi, kad tuo atveju, jeigu kažkas klysta, tai man reikia išsiaiškinti tiesą, kad netiksli informacija manęs neklaidintų.
Ir geriausia priemonė yra smulkmeniškas kabinėjimasis.

UCCM
Pranešimai: 602
Užsiregistravo: 2010 Vas 11 06:57

Re: XXVII turas

2011 Rgs 22 08:04

Matau čia kažkam maga kvescionuoti lietuvių kalbos taisykles. Matyt išsireiškimai "laimėjo svečiuose 0:2" ar "pralošė išvykoje 3:1" tokiems neužkliūtų suraščiams...

...

Re: XXVII turas

2011 Rgs 22 12:16

Lokius ir lokiukus jau išmokiau taisyklingai rašyti, dabar imsiuosi šiauliečių. :lol:

Grįžti į