...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 20 13:59

tai va, kad puolimo mašina galinga, bet šaudo netaikliai, tiek progų paleista vėjais.. Klaipėdoje vėjas stiprus, kamuolio į vartus neįpučia niekaip.. vos tris kartus iš tiek galimų..

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 20 18:51

Banga žaidžia įspūdingai.Dabar kiekvienos rungtynės bus pralaimėtos, liūdnas vaizdas kuomet likę legionieriai specialiai akivaizdžiai žaidžia blogai.Ko siekia tie investuotojai ? O gal čia kerštas, kad juos išplovė lauk ? Panašu į tai.Siekiama, kad klubas būtų diskvalifikuotas.O tas treneris panašu, kad neturi nei jokios trenerio kvalifikacijos :roll: Buvo surasti aferistai, tolimesnių Bangos rungtynių žiūrėti, anei eiti į stadioną paprasčiausiai nebe apsimoka.

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 20 19:11

kas treniruoja Sūduvą šitose rungtynėse?

Tobex
Pranešimai: 10882
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 20 19:15

Ramonas

Anbo
Pranešimai: 9593
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 19:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 20 19:23

Pamačiau po įvarčio :) labai atviras žaidimas, kaip treniruotėj :)

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 08:51

BANGA 1 - 3 SŪDUVA
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Banga-Suduva/282" onclick="window.open(this.href);return false; ir http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Perg ... tarai/1463" onclick="window.open(this.href);return false;
2014-09-20 | 28 turas | Gargždų m. stadionas | Teisėjas: Edmundas Gaigalas | Žiūrovų: 200


Pirmosios 15-a minučių nieko blogo aikštės šeimininkams nežadėjo. Jų metu kamuolį daugiau kontroliavę gargždiškiai drąsiai lankėsi „Sūduvos“ aikštės pusėje, kėlė kampinius, bandė perduoti kamuolį į baudos aikštelę. Kartą tik technika pavedė Sergijų Ševčiuką, kuris, stabdydamas kamuolį krūtine, jį atleido per toli ir neteko galimybės smūgiuoti. Pavojingu tolimu smūgiu Džiugo Bartkaus budrumą patikrino ir Eivinas Zagurskas.

Vėliau aikštėje žaidė tik viena komanda - „Sūduva“ ir tik fantastiškai žaidęs Ignas Driomovas taisė kone visas „Bangos“ gynėjų klaidas, neleisdamas svečiams dar pirmajame kėlinyje įmušti tiek įvarčių, kiek pirmoje sezono pusėje komandos įmušdavo nebent į „Dainavos“ vartus.

Pirmasis rimtas pavojaus signalas „Bangai“ nuskambėjo 17-ąją minutę, kai kamuolys suspurdėjo gargždiškių vartų tinkle, bet teisėjo asistentas pakėlė vėliavėlę, fiksuodamas smūgį pakartojusio Tomo Radzinevičiaus nuošalę, vartininkui išgelbėjus komandą po Armino Vaskelos progos.

Iki pirmojo įvarčio svečiai sukūrė bent 4 idealias progas išsiveržti į priekį. Vartininko pergudrauti nesugebėjo vienas prieš jį atsidūręs Mohamadas Kdouh, į virpstą, kartodamas legionieriaus smūgį, pataikė T.Radzinevičius, skersinį sudrebino Marius Šoblinskas. Porą sykių pavojingai iš toli smūgiavo Giorgio Russo.

Svečiams į pagalbą atėjo patys gargždiškiai. 29-ąją minutę, po žaidimo „sienele“ į baudos aikštelę įsiveržusį V.Baranovskį nugriovė Artiomas Stiožka. Skirtą 11 m. baudinį realizavo Maximiliano Ugge. „Bangos“ vartininkas kamuolį lietė, bet šįkart išgelbėti komandos nuo įvarčio nesugebėjo.

Po įvarčio „Sūduvos“ atakų banga neatslūgo. Netrukus T.Radzinevičius, po M.Kdouh perdavimo iš kelių metrų pasiuntė kamuolį virš vartų. Vėliau vienas prieš I.Driomovą atsidūrė G.Russo, bet ir jam nepavyko įveikti stebuklus demonstravusio „Bangos“ vartininko.

Eilės progų neišnaudojęs Marijampolės komandos kapitonas savo tikslą pasiekė 37-ąją minutę. G.Russo prasiveržimas kairiuoju flangu baigėsi tiksliu perdavimu, T.Radzinevičius ramiai suklaidino iškart du varžovus ir ramiai pasiuntė kamuolį į tinklą.

Po pertraukos „Sūduvos“ entuziazmas atslūgo. Pernelyg į puolimą susikoncentravę svečiai galėjo būti nubausti po retos Gargždų futbolininkų kontratakos, bet Arturo Syriko perdavimas į kraštą Eivinui Zagurskui buvo netikslus ir vartus palikęs Džiugas Bartkus pavojų likvidavo.

Kėlinio viduryje suvalkiečiai surengė keletą labai pavojingų išpuolių. Valentinas Baranovskis po reido aikštės viduriu smūgiavo labai pavojingai, bet I.Driomovas šuoliu sugebėjo atremti į vartų kampą skriejusį kamuolį. Po kampinio M.Kdouh pakartojo Mariaus Činiko smūgį, bet įvarčio teisėjas neįskaitė dėl pažeistos nuošalės taisyklės.

Trečia svečių ataka baigėsi įvarčiu. Mindaugo Grigaravičiaus perdavimą smūgiu galva „uždarė“ oro dvikovą laimėjęs M.Kdouh.

„Banga“ iš letargo miego prabudo 76-ąją minutę. Eivinas Zagurskas puikiu perdavimu į greitą ataką dešiniu kraštu išvedė Klaudijų Upstą. Šio perdavimą pažemę į savo vartus nukreipė Tomas Snapkauskas.

Pasinaudoję „Sūduvos“ atsipalaidavimu, aikštės šeimininkai galėjo bent trumpam grąžinti intrigą mačo pabaigoje, bet vienas prieš vartus iššokęs S.Ševčiukas stipriu smūgiu pataikė į skersinį po idealaus A.Syriko perdavimo.

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 08:52

Gargždų „Banga“ – Marijampolės „Sūduva“ 1:3 (0:2)

„Banga“: I.Driomovas, A.Epifanovas, B.Spietinis (89 min. M.Bitinas), A.Verbetchi, A.Stiožka, E.Drąsutis (64 min. D.Pačkauskas), V.Makijevas, S.Ševčiukas, E.Zagurskas, A.Sirykas, K.Upstas.

„Sūduva“: D.Bartkus, V.Bagdanavičius, T.Snapkauskas, I.Tsyvilko, M.Ugge, V.Baranovskis, G.Russo (46 min. M.Grigaravičius), M.Šoblinskas, A.Vaskela (55 min. M.Činikas), T.Radzinevičius (72 min. C.Aibaras), M.Kdouh.

Įvarčiai: K.Upstas (76 į savo vartus); M.Ugge (30), T.Radzinevičius (37), M.Kdouh (67).

Geltonos kortelės: G.Russo (35).



„Sūduva“ mušė ir varžovams, ir sau.. 8-) :P

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 08:57

KOMENTARAI

Treneris Audrius Ramonas („Sūduva“):
„Po kol kas jaučiuosi kaip svetimose rogėse, bet „veža“. Pažiūrėsime, ar išsilaikysiu, ar išlipsiu, ar kas nors išprašys. Žaidimas iš tikrųjų buvo dviprasmis. Pirmasis kėlinys patiko. Aišku, nekalbu apie progų realizavimą, bet čia turbūt jau normalu - tai trečiame rate pasidarė „Sūduvos“ veidu. Antro kėlinio pradžia - gal ir nieko, bet paskutinės 20 minučių buvo tragedija. Manau, kai kurie žaidėjai, švelniai sakant, „neįėjo“ į rungtynes. Nepasakyčiau, kad buvo atsipalaidavimas. Bet jeigu žaidėjui yra sakoma viena, o jis daro visai ką kitą. Bokse padarysi ką nereikia ir krisi trečioje minutėje. Futbole du iškrenta, o aštuoni turi už juos dirbti. Todėl galėjome gauti ir antrą įvartį, ir galėjome 3:3 baigti. Progą po progos kuriame kiekvienose rungtynėse, todėl džiaugiuosi, kad šiandien įmušėme keturis įvarčius.“

Maximiliano Ugge („Sūduva“):
„Buvo labai svarbu čia atvykus pasiekti teigiamą rezultatą ir vienintelis rezultatas, kurį turėjome pasiekti, buvo pergalė. Situacija su treneliu mums buvo testas, bet viskas dabar yra gerai. Kiekvieną savaitę kalbame ir per treniruotę nutariame, kas muš baudinį. Jei treneris pasako, kad mušiu aš - nėra problemos. Stengsiuosi tai padaryti gerai. Po įvarčio nubėgau pas trenerį, nes mes norime jam parodyti, kad esame gera ir pajėgi komanda. Pakeitus trenerį, visada kažkas pasikeičia, atsiranda kažkas naujo. Bet tai jau praeitis, turime galvoti apie rungtynes su „Žalgiriu“.“

Treneris Maksimas Tiščenko („Banga“):
„Dar po rungtynių su „Žalgiriu“ kalbėjau, kad šiuo metu yra sunki padėtis, daug jaunimo. Šiandien labai puikiai sužaidė vartininkas I.Driomovas, taip pat nudžiugino B.Spietinis. Dabar jis prisijungs prie jaunimo rinktinės. Žinoma, pranašumą turėjo „Sūduva“, bet ir mes turėjome situacijų įvarčiui įmušti. Ką daugiau galiu pasakyti - kentėsime, eisime į priekį. Aišku, norėtųsi daugiau tokių vaikinų kaip K.Upstas, kurie dirba, noriai žaidžia ir atsiduoda futbolui. Pirmos 20 minučių buvo neblogos, kontroliavome kamuolį, neperlaikėme jo. S.Ševčiukas po perdavimo iš krašto galėjo įmušti. Po to atsipalaidavomę, pasėdome ir galėjome praleisti dar du - tris įvarčius. Pabaigoje vėl susiėmėme. Manau, daugelyje komandų šiuo metu nelengvos situacijos.“

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:01

„Banga“ iš letargo miego prabudo 76-ąją minutę. Eivinas Zagurskas puikiu perdavimu į greitą ataką dešiniu kraštu išvedė Klaudijų Upstą. Šio perdavimą pažemę į savo vartus nukreipė Tomas Snapkauskas.
Įvarčiai: K.Upstas (76 į savo vartus);

http://www.lff.lt/lt/article/pergaliu_k ... ams_ir_sau" onclick="window.open(this.href);return false;

***

Treneris Maksimas Tiščenko („Banga“):
Aišku, norėtųsi daugiau tokių vaikinų kaip K.Upstas, kurie dirba, noriai žaidžia ir atsiduoda futbolui.


:roll: - Joo... Siūlyčiau vaizdo įrašą pasižiūrėti, kas pelnė įvartį... ir kokiomis aplinkybėmis... :roll:
Nes rašeivos kai parašo, tai PYPT suprasi...

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:06

KRUOJA 1 - 0 EKRANAS
2014-09-21 | 28 turas | Pakruojo miesto stadionas | Teisėjas: Nerijus Dunauskas | Žiūrovų: 400

http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Kruoja-Ekranas/283" onclick="window.open(this.href);return false;

***

Komandos pasidalijo po kėlinį, pergalę šventė „Kruoja“
http://alyga.smscredit.lt/naujiena/Koma ... ruoja/1466" onclick="window.open(this.href);return false;
Martynas Pocius, alyga.lt 2014-09-21

Vienintelis Roberto Vėževičiaus įvartis padovanojo „Kruojai“ būtiną pergalę kovoje dėl medalių „SMScredit.lt A lygos“ čempionato XVIII-ajame ture. Po sėkmingo pirmojo kėlinio pakruojiškiai atlaikė „Ekrano“ spaudimą antrajame, į savo sąskaitą turnyro lentelėje įsirašydami dar tris taškus – 1:0 (1:0). Trečiąją vietą užimanti Šiaurės Lietuvos komanda neleido pabėgti tašku daugiau surinkusiems „Trakams“.

Be trenerio Valdo Dambrausko į Pakruojį atvykęs „Ekranas“ nuo pirmųjų minučių atsitraukė link savo vartų, atiduodamas kamuolio kontrolę aikštės šeimininkams, kurių puolimo traukiniui įsibėgėti prireikė gerų 20-ies minučių.

Kėlinio viduryje panevėžiečiai ne be vargo atlaikė keturių iš eilės kampinių seriją. Iš pradžių komandą po Ričardo Beniušio smūgio galva išgelbėjo ant vartų linijos stovėjęs Paulius Daukša, vėliau Martynas Dūda sugebėjo „nuimti“ kamuolį nuo Radanfaho Abu Bakro galvos ir neleidęs įmušti iš poros metrų.

31-ąją minutę svečiai neleistinai suklydo standartinės situacijos metu be priežiūros palikę R.Beniušį. Po perdavimo šis tiksliai numetė kamuolį link vartų įkirtusiam Aivarui Bagočiui, kurio smūgį tik antruoju bandymu sugavo Lukas Žukauskas.

Savo tikslą „Kruoja“ pasiekė 39-ąją minutę, surengusi pavyzdinę ataką keturiais perdavimais vienu lietimu. Ją, pasiųsdamas kamuolį iš aikštės vidurio pradėjo Nerijus Mačiulis, oro dvikovą laimėjęs R.Beniušis surado Tautvydą Eliošių, o šis – link vartų įkirtusį R.Vėževičių, kuris savo šansą išnaudojo.

Kėlinio pabaigoje rezultatą greito išpuolio metu galėjo padvigubinti A.Bagočius. Sulaukęs perdavimo kairėje pusėje, saugas susistabdė kamuolį ir labai stipriu šūviu sudrebino vartų skersinį.

Raginimas pabusti skriejo iš „Kruojos“ trenerių štabo antrojo kėlinio pradžioje, kai komandos tarsi apsikeitė vaidmenimis, „Ekranui“ perėmus iniciatyvą. Svečiai vis dažniau ėmė artėti prie Pakruojo ekipos vartų.

52-ąją minutę pirmą kartą rungtynėse į žaidimą teko įsijungti pakruojiškiui Martynui Matuzui. Vartininkas į kampinį nukreipė pavojingą į puolimą pasijungusio Aleksandaro Šušnjaro tolimą šūvį. Vėliau į baudos aikštelę įsiveržęs Dovydas Norvilas sukėlė gaisrą prie „Kruojos“ vartų. Ir po nesėkmingo gynėjų bandymo išmušti kamuolį pavojingai į vartus smūgiavo P.Daukša.

Geltoną kortelę pirmajame kėlinyje gavusiam Elivelto labai pasisekė po to, kai brazilas iš nugaros pažeidė taisykles prieš nuo jo pabėgusį Ernestą Pilypą. Legionieriaus laimei, arbitras apsiribojo žodiniu įspėjimu.

Laikui senkant atrodė, kad „Kruojai“ pavyko perkelti žaidimą į aikštės vidurį, tačiau rungtynių pabaigoje „Ekranas“ surengė dar porą labai pavojingų išpuolių, bet rezultato išlyginti nesugebėjo. Iš pradžių labai pavojingai į baudos aikštelę įsiveržė Elivelto. Jo smūgį šuoliu atrėmė M.Matuzas, pakartotiniu bandymu Edvardas Tamulevičius pasiuntė kamuolį virš vartų.

Po minutės kitos atakos metu E.Tamulevičius griebėsi už galvos, kai nesugebėjo nukreipti kamuolio į vartus po tikslaus Uchennos Umeh perdavimo iš dešiniojo krašto.

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:09

KOMENTARAI

Treneris Aidas Dambrauskas („Kruoja“):
„Pirmoje eilėje norėčiau vyrus pasveikinti su gan sunkia pergale. Svarbiausia - trys taškai. Keletą rungtynių sekėsi daugiau įvarčių pelnyti, šiandien turėjome dar keletą momentų, bet jų neišpildėme. Rezultatu patenkintas, bet antrajame kėlinyje atidavėme iniciatyvą „Ekranui“, jau gal patikėjome, bet gerai tas, kad gerai baigiasi. Gal aikštės kokybė neleido - kietoka ir kamuolys šokinėja. Aišku, „Ekranui“ - tas pats. Mums sunkiau sekėsi kontroliuoti kamuolį. Praradome koncentraciją, po to susikaupėme ir pabaigėme rungtynes pergalingai.“

Robertas Vėževičius („Kruoja“):
„Rungtynės iš tikrųjų labai sunkios, pamatėte du skirtingus kėlinius. Pirmajame kėlinyje kamuolio kontrolė, pavojingai momentai - mūsų pusėje, antrajame išėjome kažko išsigandę, saugoti tą rezultatą. Aikštės kokybė mums nepadėjo, bet šitame etape svarbiausia - trys taškai ir mes žiūrime toliau. Gal tai įtakojo trenerio nebuvimas, gal kažkoks atsipalaidavimas. Įvartis meškos paslaugą padarė. Galvojome, įmušėme įvartį ir „Ekranas“ sulūš, bet jie parodė nagus ir mus spaudė iki galo. Šaunuoliai. Galime ir juos pagirti.“

Treneris Marius Skinderis („Ekranas“):
„Rungtynės paliko neblogą įspūdį. Sužaidėme du skirtingus kėlinius. Atvažiavome su tokiomis nuotaikomis, kad pasiginti, nes dvi praėjusias rungtynes praleidome keturis įvarčius, kitose - tris. Atidavėme visą teritorinę persvarą jiems ir gynėmės. Padarėme vaikišką klaidą. Teko per pertrauką kažką keisti. Rezultatas 0:1 mūsų netenkina, pabandėme spausti, susikūrėme keletą progų. Truputį sėkmės - rezultatas galėjo būti kitoks.“

Paulius Daukša („Ekranas“):
„Rungtynės sunkios iš tikrųjų. Kaip kalbėjo buvęs vyriausias treneris V.Dambrauskas, labai maža pertrauka - trys dienos tikrai nėra užtektinai atsigauti, plius, labai sunki aikštė. Čia visada būna labai sunkios rungtynės. Visas pagrindas yra aukšti kamuoliai. Pirmajame kėlinyje atidavėme iniciatyvą, bandėme žaisti atsitraukę, nepraleisti įvarčio. Plano įvykdyti nepavyko. Antrą kėlinį bandėme eiti į priekį, išlyginti rezultatą. Jis buvo žymiai sėkmingesnis nei pirmas, deja, rezultatas - ne mūsų naudai. Mūsų komanda jauna, pirmąsias minutes aikštėje visada būna įtampa. Kai rezultatas tampa neigiamu, nebėra ką prarasti, žaidėjai atsipalaiduoja, kamuolys geriau vaikšto, judėjimas pasikeičia. Per pertrauką labai kažko neakcentavome, stengėmės žaisti tą patį futbolą, tik daugiau eiti į priekį, greičiau išeiti į atakas. Antras kėlinys pavyko, tik nepavyko įmušti įvarčio.“

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:13

Pakruojo „Kruoja“ – Panevėžio „Ekranas“ 1:0 (1:0)

„Kruoja”: M.Matuzas, R.Abu Bakras, S.Nieminenas, V.Pocevičius, E.Pilypas, T.Eliošius, D.Jankauskas, N.Mačiulis (89 min. A.Arlauskas), R.Vėževičius (80 min. T.Birškys), A.Bagočius, R.Beniušis.

„Ekranas“: L.Žukauskas, A.Šušnjaras, P.Daukša, M.Dūda, Sig.Urbys, D.Norvilas (73 min. E.Tamulevičius), D.Petrauskas, A.Dos Santos (46 min. R.Stanulevičius), T.Salamanavičius (76 min. U.Umeh), Sim.Urbys, Elivelto.

Įvarčiai: R.Vėževičius (39).

Geltonos kortelės: Elivelto (36), L.Žukauskas (71), D.Petrauskas (88).

link: http://www.youtube.com/watch?v=ac2znxdg0WA" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:24

FC ŠIAULIAI 1 - 2 FC ŽALGIRIS
http://alyga.smscredit.lt/rungtynes/Sia ... lgiris/284" onclick="window.open(this.href);return false;
2014-09-21 | 28 turas | Šiaulių sav. stadionas | Teisėjas: Saulius Karka | Žiūrovų: 800


***

Žalgiriečiai dvikovos pradžioje turėjo akivaizdžią teritorinę persvarą ir leido šiauliečiams kiek ilgiau palaikyti kamuolį tik savoje aikštės pusėje. Nemažai darbo turėjo tiek „Šiaulių“ gynėjai, tiek vartų sargas Andrėjus Stinca. Vartininkas kartą suklydo gaudydamas Algio Jankausko smūgiuotą kamuolį, šalia buvęs Serge‘as Nyiuadzis jį pasiuntė į vartus, tačiau pažeisdamas taisykles.

„Žalgiris“ kūrė pavojų ir standartinių padėčių metu. Linas Pilibaitis bei A.Jankauskas atitrūkdavo nuo varžovų, bet abu galva smūgiuoti kamuoliai skriejo virš vartų.

29-ąją minutę šeimininkai blykstelėjo – Mindaugas Strauka puikiai suklaidino varžovą kairiajame krašte ir atliko perdavimą į baudos aikštelę, kur nuo gynėjo pabėgęs Niko Tokičius slysdamas vienu lietimu smūgiavo netiksliai. Įsidrąsinę šiauliečiai sukūrė ir dar vieną labai pavojingą progą.

Po Stjepano Babičiaus perdavimo Titas Vitukynas įkirto į baudos aikštelę, tačiau saugo bandymas buvo kiek per silpnas, tad Armantas Vitkauskas atliko šuolį ir sugebėjo kamuolį atmušti.

Geriausią progą pirmajame kėlinyje žalgiriečiai susikūrė paskutinės atakos metu. Mantas Kuklys įsiveržė į baudos aikštelę ir galėjo išvesti savo komandą į priekį, tačiau jo bandymą atrėmė A.Stinca. Atšokusį kamuolį į vartus galėjo nukreipti Jakubas Wilkas, bet lenko smūgiuotą kamuolį beveik nuo vartų linijos atmušė „Šiaulių“ gynėjas.

Iš karto po pertraukos L.Pilibaitis galėjo pralaužti ledus – po perdavimo iš kairiojo krašto žalgiriečio galva smūgiuotą kamuolį puikiai į kampinį nukreipė A.Stinca.

50-ąją minutę rungtynės pakrypo kiek netikėta linkme. Sulaukęs puikaus perdavimo Jevgenijus Morozas pabėgo kairiuoju kraštu, įsiveržė į baudos aikštelę ir nuginklavo A.Vitkauską.

Netrukus puikią progą išlyginti rezultatą turėjo S.Nyiuadzis, tačiau žalgiriečio smūgiuotą kamuolį nuo vartų linijos išmušė Tamirlanas Kozubajevas, o pakartotinį J.Wilko bandymą atrėmė A.Stinca.

Visgi šiauliečiai susikurta persvara džiaugėsi neilgai. 59-ąją minutę pavojingai smūgiavo J.Wilkas, su lenko smūgiu A.Stinca susitvarkė, bet šeimininkų gynėjas pramiegojo D.Šemberą ir leido veteranui nukreipti kamuolį į tuščius vartus. Netrukus įvartį pelnęs žalgirietis galėjo išvesti savo komandą į priekį, tačiau smūgiavo tiesiai į vartų sargą.

Svečiai neišnaudojo labai daug puikių progų. L.Pilibaitis, Vaidotas Šilėnas ir J.Wilkas – šių žaidėjų smūgiuoti kamuoliai skriejo visiškai šalia vartų.

„Žalgirio“ dominavimas pavirto pergalingu įvarčiu tik 85-ąją minutę. Vilnietis prasiveržė dešiniuoju kraštu ir atliko perdavimą M.Kukliui, kuris puikiu smūgiu į tolimąjį vartų nepaliko puikiai komandą gelbėjusiam A.Stincai jokių vilčių.

Šiauiečiams lemiamo šturmo sukurti nepavyko – buvusio „Šiaulių“ klubo žaidėjo skaudus dūris palaužė puikiai kovojusius šeimininkus.
Paskutinį kartą redagavo 1 .... Iš viso redaguota 2014 kartus.

...

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:30

Šiaulių „Šiauliai“ – Vilniaus „Žalgiris“ 1:2 (0:0)

„Šiauliai”: A.Stinca, S.Caraulanas, T.Kozubajevas, V.Gašpuitis, J.Raziūnas, S.Babičius, R.Gedminas (67 min. D.Medžiaušis), E.Jasaitis (72 min. A.Juozapaitis), M.Strauka (46 min. J.Morozas), T.Vitukynas, N.Tokičius.

„Žalgiris“: A.Vitkauskas, G.Freidgeimas, A.Jankauskas, E.Vaitkūnas, A.Švrljuga, M.Kuklys, L.Pilibaitis (88 min. A.Velička), D.Šemberas (88 min. P.Janušauskas), J.Wilkas, S.Nyuiadzi (69 min. V.Šilėnas), A.Žulpa.

Įvarčiai: J.Morozas (50) ; D.Šemberas (59), M.Kuklys (85).

Geltonos kortelės: S.Babičius (39) ; A.Žulpa (39).

Link: http://www.youtube.com/watch?v=SsP-zQv4iGY" onclick="window.open(this.href);return false;

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: XXVIII (28) turas:

2014 Rgs 22 09:32

Labai gaila Šiaulių, šis pralaimėjimas buvo, tarytum pralaimėtas mūšis.Žinoma Žalgiris buvo stipresni, visą laiką spaudė, bet labai liūdna :cry:

Grįžti į