...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 20 14:12

"FC Salzburg" - "Žalgiris". Spaudos konferencija | R. Leliūga


Koks, blin, čia Rytis, jeigu nė karto nenusikeikė. PYPT, neatpažįstu jo tiesiog.
:mrgreen:

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 20 16:12

Tie skystalai jau rašo, kad eina į Europą. :mrgreen:

Optimistai, blin... Veršeliai liks toje skylėje dar Austrija vadinama, o į Europą eis ŽALGIRIS. 8-) :ugeek:

Paveikslėlis

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 20 16:14

Die Vorbereitung auf Zalgiris Vilnius
19.08.2013 FC Red Bull Salzburg
http://redbulls.com/soccer/salzburg/de/ ... _9255.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Die Vorbereitung auf Zalgiris Vilnius

Bereits am kommenden Donnerstag geht es für den FC Red Bull Salzburg im Play-off der Europa League gegen den litauischen Vertreter Zalgiris Vilnius weiter. Die Vorbereitung auf dieses Spiel läuft bei den Roten Bullen auf Hochtouren.

Neben den Trainingseinheiten bis zu diesem Match gilt es, auch die aktuell angeschlagenen Spieler (Anm.: Stefan Ilsanker, Andreas Ulmer, Christian Schwegler und Havard Nielsen) möglichst rasch wieder fit zu bekommen.

Rote Bullen zum vierten Mal in die Europa League?
Nachdem der Traum von der Champions League für den FC Red Bull Salzburg gegen Fenerbahce endete, gilt es nun, erneut die Gruppenphase der Europa League zu erreichen. In diese schafften es die Roten Bullen seit Gründung dieses Wettbewerbs im Sommer 2009 bislang dreimal: 09/10 und in der Saison 11/12 wurde dann gar das Sechzehntelfinale erreicht, 10/11 schied Salzburg in der Gruppenphase aus.

Litauer sind nicht zu unterschätzen
Anders als für die Salzburger wäre das Erreichen der Europa-League-Gruppenphase für den litauischen Vertreter VMFD Zalgiris eine Premiere. Überhaupt steht der Pokalsieger des baltischen Landes zum ersten Mal überhaupt in den Play-off-Spielen dieses Wettbewerbs. Unterschätzen sollte man den souveränen Tabellenführer aus Litauen aber nicht, immerhin schaltete das Team in der letzten Qualifikationsrunde das deutlich stärker eingeschätzte Team von Lech Posen aus (1:0-Heimsieg, 1:2-Auswärtsniederlage).

Auch die Spielplaner der höchsten Liga Litauens nahmen auf ihren Vertreter Rücksicht und verlegten die Partien vom 24. und 25. Spieltag für den Pokalsieger. Zalgiris führt derzeit souverän die Tabelle an und strebt dem Meistertitel der im Jahresrhythmus ausgetragenen Spielklasse entgegen.
Das Team aus der Hauptstadt Vilnius dominiert die Liga, verlor erst einmal, schoss die meisten Tore und ließ die wenigsten zu. Für den Klub wäre es der erste Meistertitel seit 14 Jahren.

Schiedsrichterteam aus Mazedonien
Das Spiel wird am Donnerstag ab 19:00 Uhr live auf ORF1 übertragen und von Schiedsrichter Aleksandar Stavrev (Mazedonien; er pfiff im Juli 2009 beim Sieg des FC Red Bull Salzburg gegen Bohemians Dublin) geleitet.

...

Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 11:09

Kelionės akimirkos nuotraukų galerijose
__________________
FOTO: http://bit.ly/14gYuwE" onclick="window.open(this.href);return false;
FOTO: http://bit.ly/19Hk55L" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 11:56

Austrijoje „Žalgiris“ sieks žengti pirmąjį iš dviejų žingsnių savo svajonės link
2013-08-21

VIDEO: http://futbolo.tv/reportazai/2013-metai ... jon-s-link" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 13:27

Favoritai lengvo pasivaikščiojimo nesitiki
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... itiki.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zalcburgo „Red Bull“ nenuvertina „Žalgirio“ ekipos prieš ketvirtadienį vyksiantį pirmąjį UEFA Europos lygos atkrintamųjų varžybų mačą

Komandos į akistatą, kuriai teisėjaus makedonas Aleksandaras Stavrevas, stos 20 valandą Lietuvos laiku, o rungtynes tiesiogiai transliuos LRT.
Austrai nebando perdėtai kuklintis ir pripažįsta esą aiškūs poros favoritai. Lietuvos čempionato lyderių prisibijoma vien dėl fakto, kad šie praeitame etape eliminavo pajėgų Poznanės "Lech" klubą iš Lenkijos. "Red Bull" trenerio asistentas Oliveris Glasneris praėjusią savaitę viešėjo Lietuvoje ir stebėjo nacionalinio čempionato rungtynes tarp "Žalgirio" ir Alytaus "Dainavos", tačiau sugrįžo atgal beveik nieko nepešęs. "Varžovas nebuvo pajėgus, tad daug pamatyti nebuvo įmanoma",- sakė strategas Rogeris Schmidtas.
Specialistas iš Vokietijos pažymėjo daugiau žinių pasisėmęs stebėdamas dvikovas su "Lech": "Akivaizdu, kad "Žalgiris" yra labai gerai organizuotas, stabiliai rungtyniauja gynyboje ir moka pereiti į greitas atakas. Laukia tikrai nelengva užduotis, bet mūsų tikslas yra grupių turnyras ir jokių kompromisų negali būti."
"Red Bull" grupių turnyre nebūtų naujokė, mat pasiekė šį etapą 2009-2011 metais, o šiemet dalyvavo Čempionų lygos atrankos turnyre, tačiau bendru rezultatu 4-2 pralaimėjo Stambulo "Fenerbahce".
Austrijos futbolo apžvalgininkai konstatuoja, kad Lietuvos čempionate "Žalgiris" neturi konkurencijos, todėl yra įpratęs prie pergalių ir pelnytų įvarčių. Kiek apgailestaujama, kad rugpjūčio 17 dieną planuotos rungtynės tarp žalgiriečių ir Panevėžio "Ekrano" buvo nukeltos, mat tai būtų leidę susidaryti tikslesnį įspūdį apie komandos sportinę formą šiuo metu.
Kaip ir prieš mačus su "Lech", varžovai iš "Žalgirio" gretų išskiria puolėją Kamilį Bilinskį, kuris šį sezoną Lietuvos pirmenybėse pelnė 14 įvarčių, o Europos lygoje varžovų vartininkus nuginklavo triskart.
Taip pat pažymima, jog ekipai trūks kito atakos smaigalyje rungtyniaujančio žaidėjo Andriaus Veličkos, kuris Poznanėje už smūgį varžovui gavo raudoną kortelę ir buvo diskvalifikuotas dviems mačams.
Tuo metu Austrijos klubo gretose pavojingiausias Jonathanas Soriano. Ne vienerius metus "Barcelona" komandoje praleidęs puolėjas iš Ispanijos, tapęs komandos kapitonu, šį sezoną Austrijoje per penkis mačus pelnė jau septynis įvarčius. Būtent jis turėtų sudaryti smogiamąjį "Red Bull" atakos duetą su brazilu Alanu.
Tiesa, ketvirtadienį rikiuotėje veikiausiai nebus patyrusio gynėjo Franzo Schiemerio, bet žaisti galės trečiasis nominalus puolėjas Havardas Nelsenas.

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 13:29

"Žalgirio" mūšis su austrais - tiesiogiai per LRT
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... r_lrt.html" onclick="window.open(this.href);return false;

„FC Salzburg“ – VMFD „Žalgiris“ rungtynių transliacija – ketvirtadienį, rugpjūčio 22 d. 20 valandą tiesiogiai per LRT televiziją


„Žalgiris“ toliau žygiuoja per Europą, bet kiekviena nauja kliūtis – vis rimtesnė. Jau sulygintos su žeme airiška (Dublino „St. Patrick's Athletic“), armėniška (Jerevano „Pyunik“) ir lenkiška (Poznanės „Lech“) tvirtovės. Ketvirtasis žalių ir baltų varžovas Europos lygoje – Austrijos klubų futbolo madas sezono pradžioje diktuojantis Zalcburgo klubas.

Pirmasis komandų mūšis – austrų teritorijoje. „FC Salzburg“ – VMFD „Žalgiris“ rungtynių transliacija – ketvirtadienį, rugpjūčio 22 d. 20 valandą tiesiogiai per LRT televiziją.

Lietuvos futbolo mėgėjai galės džiaugtis ir atsakomųjų rungtynių transliacija. „VMFD Žalgiris“ – „FC Salzburg“ – rugpjūčio 29 d. 21 val. 30 min. iš Vilniaus tiesiogiai per LRT televiziją.

„Žalgirio“ futbolo klubo sėkmę atspindi ir auganti TV žiūrovų auditorija. Tuo metu, kai per televizijos kanalą LRT Kultūra buvo transliuojamos pirmosios rungtynės tarp VMFD „Žalgirio“ ir Poznanės „Lech“, šį kanalą žiūrėjo beveik 5 kartus daugiau žiūrovų, nei įprastai tuo metu.

Pirmoji stipriausių šiuo metu Lietuvos ir Austrijos futbolo klubų dvikova – jau ketvirtadienį tiesiogiai tik per LRT televiziją. Rungtynes komentuos Nerijus Kesminas.

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 14:00

G. Freidgeimas: mūsų šansai patekti į kitą etapą - realūs


karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 15:22

sunku nerealiai bus, čia ne beformis lechas, na bet visko būna, svarbu tvarkingai apsigint, o proga viena kita atakai vis vien bus...

karys
Pranešimai: 9142
Užsiregistravo: 2010 Vas 24 08:59
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 16:27

šiaip labai įdomi situacija susiklostytų, jeigu fenerbachce uefa išmestų iš europos varžybų, bo apeliacinis teismas spręsis po jų rungtynių su arsenalu....

mafia7
Pranešimai: 7309
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 21 21:54

Ir kas tada būtų jeigu išmestu ?

geriantis
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: 2010 Geg 25 21:59

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 22 06:37

Ir kas tada būtų jeigu išmestu ?
ogi atsilaisvintų viena vieta eurolygos grupėse, o kas ją užims taip ir neaišku, nes precendento dar nėra buvę, o mintis tokia, kad Feneras iš čl išmetė karves, o karvės dabar žaidžia su Ž, tai jeigu Feneras lekia iš eurotaurių tai tipo visi pasislenka per vieną vietą, na ir Ž patenka į grupes :) bet sakyčiau neaiškumu daugiau nei aiškumų :)

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 22 08:34

Zalcburge teisėjaus makedonas

Ketvirtadienį Europos lygos rungtynėms Austrijoje tarp “Salzburg” ir Vilniaus “Žalgirio” teisėjaus arbitras iš Makedonijos Aleksandaras Stavrevas.

36 metų A.Stavrevas FIFA kategoriją gavo 2006 metais. Jis teisėjavo 2010 ir 2014 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynėms. Taip pat dirbo 2012-2013 metų Čempionų lygos varžybose. Makedonas teisėjavo BATE – “Bayern”, “Juventus” – “Nordsjaelland” ir “Lille” – “Valencia” mačams, vadovavo Europos lygos aštuntfinalio kovai tarp “Rubin” ir “Levante” komandų.

Šį sezoną A.Stavrevas tarptautinėse rungtynėse dar neteisėjavo.

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 22 14:37

Svajojantis "Žalgiris" šiandien stoja į rimčiausią metų išbandymą.

"Red Bull" Europos turnyruose žaidžia aštuntą sezoną iš eilės. Zalcburge nuo 2005-ųjų yra parklupdyti tokie klubai kaip "Valencia", "Lazio" ar "P.S.G".
Svajonės - pirmas žingsnis tikslo link

http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... link_.html" onclick="window.open(this.href);return false;



Žalgiriečius tradiciškai aplankė ambasadorius

http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujieno ... orius.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...

Re: Zalcburgo „Red Bull“ – Vilniaus „Žalgiris“

2013 Rgp 22 14:38

Prieš Europos lygos rungtynes žalgiriečių stovykloje įtampa nejaučiama

http://www.zalgiris-vilnius.lt/galleries/30/568.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Grįžti į