Kažkaip tiek Slovėnų, tiek Vengrų televizijos (Š.Airių turbūt irgi, bet nepamenu) tas teises rodyti susikomplektavo patys. Sugebėjo.
O LRT juk šį sezoną būtent taip ir daro, Baltijos taurės paskutinių neparodė, su Š.Airiais. Po to visai nustojo.
Moderatorius: Respublik
tai būtų 8 savaitės išeilės futbolas per tv.kokio dar #$!%&*@! tęstinumo su LT kubai Europojeprajuokinai...ir ką čia įsivaizduot? nu ir kas būtų?
na va.. tai ir turim.klubas aš manau domisi, kam parduoda transliacijas, greičiausiai tam, kas daugiausiai babkių pasiūlo, kaip ir nachren visame civilizuotame pasaulyje.
aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....na va.. tai ir turim.klubas aš manau domisi, kam parduoda transliacijas, greičiausiai tam, kas daugiausiai babkių pasiūlo, kaip ir nachren visame civilizuotame pasaulyje.
gal tu turi paaiškinimą kodėl Sūduvos žygius europoje rodydavo tv ankstesniais metais?aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....na va.. tai ir turim.klubas aš manau domisi, kam parduoda transliacijas, greičiausiai tam, kas daugiausiai babkių pasiūlo, kaip ir nachren visame civilizuotame pasaulyje.
Jeigu visos užsienio televizijos šitų pačių rungtynių teises susikomplektavo, tai ta suma nėra kažkokia mistinė ir neprieinama. Niekas gi nesiūlo dvigubų kainų už tas pačias teises. Tik LT televizijos pirktis nori tiktai visokias EuroLygas, EURO, plaukimą ir panašiai bet ne už mūsų futbolą mokėti. Ir būtent Žalgirio metais vis užkliūva.aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....na va.. tai ir turim.klubas aš manau domisi, kam parduoda transliacijas, greičiausiai tam, kas daugiausiai babkių pasiūlo, kaip ir nachren visame civilizuotame pasaulyje.
kodėl aš ar klubas ar dar belekas be televizijų tai turėtų aiškinti...gal tu turi paaiškinimą kodėl Sūduvos žygius europoje rodydavo tv ankstesniais metais?aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....
na va.. tai ir turim.
aš įsitikinęs, kad čia reikalingas klubo iniciatyvaJeigu visos užsienio televizijos šitų pačių rungtynių teises susikomplektavo, tai ta suma nėra kažkokia mistinė ir neprieinama. Niekas gi nesiūlo dvigubų kainų už tas pačias teises. Tik LT televizijos pirktis nori tiktai visokias EuroLygas, EURO, plaukimą ir panašiai bet ne už mūsų futbolą mokėti. Ir būtent Žalgirio metais vis užkliūva.aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....
na va.. tai ir turim.
faktas kad buvo. vadinasi įmanoma padaryt ir tvarkingai.kodėl aš ar klubas ar dar belekas be televizijų tai turėtų aiškinti...gal tu turi paaiškinimą kodėl Sūduvos žygius europoje rodydavo tv ankstesniais metais?
aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....
Jokia klubo iniciatyva čia neturi būti reikalinga, jeigu tu sutinki mokėti. Juk buvo tas Krasnicko straipsnis/interviu, kur nedviprasmiškai lyg Vilma pasakė, kad nedalyvauja klubas šitame reikale, o yra agentūra. Tiesiog perkama rinkos kaina, abiem klubams vienoda.aš įsitikinęs, kad čia reikalingas klubo iniciatyvaJeigu visos užsienio televizijos šitų pačių rungtynių teises susikomplektavo, tai ta suma nėra kažkokia mistinė ir neprieinama. Niekas gi nesiūlo dvigubų kainų už tas pačias teises. Tik LT televizijos pirktis nori tiktai visokias EuroLygas, EURO, plaukimą ir panašiai bet ne už mūsų futbolą mokėti. Ir būtent Žalgirio metais vis užkliūva.aš blin nesuprantu, čia tik Lietuvoje ten kur akivaizdžiai kaltos televizijos, kažkas sugeba klubą apkaltinti, kiek blin įdomu paprašė, jeigu mokama streamą labiau apsimoka paleisti, jeigu išvis kažkas siūlė....