Rytoj išvykoje "Žalgiris" susikaus su "Sūduva". Vyr. trenerio I. Pankratjevo, futbolininkų K. Gnedojaus ir A. Nagumanovo mintys apie jas.
http://www.zalgiris-vilnius.lt/naujienos/n64_.html
Marijampolės "Sūduva" - VMFD "Žalgiris" - paskutinės III-ojo A lygos turo rungtynės. Marijampolės futbolo manieže jos įvyks rytoj, šv. Velykų vakarą, 18:10 val. Rungtynes tiesiogiai transliuos "Lietuvos ryto" televizija.
Prieš kol kas svarbiausią šiais metais dvikovą su oficialia Vilniaus "Žalgirio" svetaine
www.zalgiris-vilnius.lt mintimis pasidalino sostinės komandos vyr. treneris Igoris Pankratjevas, gynėjas Kazimieras Gnedojas ir legionierius iš Rusijos saugas Andrey Nagumanov.
I. Pankratejvas: "Prasideda sunkus, bet įdomus etapas: tris iš eilės rungtynes žaisime su praėjusių metų A lygos prizininkais. Pirmieji mūsų kelyje - Marijampolės "Sūduva". Kaip ir prieš kiekvienerias rungtynes, taip ir prieš šias vyrams keliu vieną tikslą - nugalėti. Tikslui pasiekti prireiks atiduoti visas jėgas, maksimaliai susikoncentruoti ir tą koncentraciją išlaikyti iki paskutinio teisėjo švilpuko, stengtis būti geresniais kiekviename aikštės metre. Žaisime išvykoje, rungtynes rodys televizija, palaikyti varžovų susirinks daug sirgalių. Lengva mums nebus, bet patikėkite, lengva nebus ir namuose žaisiančiai "Sūduvai".
A. Nagumanov: "Mačiau kaip LFFtaurės pusfinalyje žaidė "Sūduva". Jų žaidimas man patiko. Nors būsimieji varžovai žaidė be pagrindinio puolėjo (rungtynėse "Vėtra" - "Sūduva" nerungtyniavo marijampolietis Povilas Lukšys - aut. past.), vistiek matėsi, kad komanda moka atakuoti.
"Sūduvos" žaidimui diriguoja saugai, todėl tiek puolime, tiek gynyboje aikštės centre vyks nuožmi kova. Kuri komanda laimės kovą aikštės viduryje, ta, manau, laimės ir rungtynes.
Su nekantrumu laukiu šios dvikovos, nes žaisime prieš kol kas stipriausią varžovą šiais metais. Per pirmuosius tris A lygos turus tai - svarbiausia kova."
K. Gnedojus: "Važiuosime žaisti pas buvusią mano komandą. Sentimentų nejaučiu, jaučiu tik sveiką pyktį. "Sūduva" nebuvo mano komanda, joje man nesisekė, joje neatsiskleidžiau, nerealizavau savęs. Todėl jei rungtynėse su "Sūduva" išeisiu į aikštę, būsiu piktas - noriu parodyti, ko esu vertas.
Pats kasdien jaučiuosi vis geriau. Pagaliau atsigavau po žiemą patirtos traumos, įgavau gerą fizinę formą, kas leidžia 100 procentų pasitikėti savimi aikštėje. Jaučiu, kad ir komandos lygis kasdien auga. Esame naujai suburta ekipa, todėl kiekviena diena kartu mus stiprina. Tikiu "Žalgirio" pergale ir lauksiu savo šanso."