2010-05-06 18val. U-19 - Lifosa
NFA aikštė, Kaunas, Aušros g. 42 b
nelabai kelia pasitikėjimą LFF. Pas juos ir rytojaus FBK-Alyčio mačo laikas ne tas įrašytas. Nors jeigu taip lis, tai vienodai kada jie žais.prasidės 17.00 val. LFF +1![]()
„Iš tikrųjų rungtynės nebuvo labai lengvos. Netrūko atkaklios kovos. Tačiau ir prieš mačą ir jam vykstant neabejojau savo komandos pergale“, – Penalty.lt svetainei sakė „Lifosos“ vyriausiasis treneris Donatas Jodenis.
Paklaustas, ar liko patenkintas ne tik rezultatu, bet ir žaidimu, treneris atsakė: „Tikrai esu patenkintas ir rezultatu, ir žaidimu. Apie mūsų komandos pasirodymą galima spręsti iš rungtynių rezultato. Tačiau man nepatiko, kad jaunieji varžovai kovojo labai šiurkščiai“.
neparsia zukauskas uzaugs bus zalgirio ir rinktines pagrindinis puolejasAš irgi už dar didesnį kiekį skepticizmo ir man vienodai, kad po metų penkių, kai kurie iš tų vaikų loš pagrindinėje rinktinėje, vis tiek bus lochai, nes gi ir rinktinė po lff sparnu, o treneriai akademijoje irgi pridurkai, ir ruošia tuos trenerius lkka, kuri neturi jokios istorijos. Kitaip tariant viskas pagal planą
Stankevičius keis gunią 88 minutę, aš užneparsia zukauskas uzaugs bus zalgirio ir rinktines pagrindinis puolejas
teko but pries savaite kai zaide su jonava tai man irgi ausis raize jaunimo iskalba:)na aisku ir keiksmazodziai,bei priekabiavimas prie soninio del 100% nuosaliu juokina!!