Marius Rapalis: "Į Marijampolę vykstame taškų"
2010 10 14
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12076" onclick="window.open(this.href);return false;
Sekmadienį, po kiek ilgesnės pertraukos čempionate, „Šiaulių“ futbolininkų laukia išvyką į Marijampolę, kur šiauliečiai žais su antroje turnyro lentelėje esančia „Sūduva“. Šiame sezone dvejos tarpusavio komandų rungtynės baigėsi lygiosiomis, Kaip baigsis trečias susitikimas šiemet paklausinėjome, vasarą iš Marijampolės į Šiaulius persikėlusio, vartininko Mariaus Rapalio.
- Sekmadienį laukia rungtynės su „Sūduva“, tikriausiai žaisti prieš šią komandą, iš kurios vasarą persikėlei į „Šiaulius“, norisi labiau nei prieš bet kurią kitą? Kaip vertini savo formą ir galimybes žaisti?
- Taip, prieš „Sūduvą“ noriu žaisti labiau nei prieš kurią nors kitą komandą. Manau, kad mano sportinė forma yra gera, bet iki visiškai tobulos trūksta žaidybinės praktikos, kurios aš pastaruoju metu turėjau nedaug. Kad išeisiu į aikštę sekmadienį, manau, tikimybė yra gan didelė. Tačiau, kaip tokiais atvejais sakoma, viską sprendžia treneris.
- „Sūduva“ ir „Šiauliai“ šiais metais abejas žaistas rungtynes baigė lygiosiomis – Marijampolėje 1 : 1 ir Šiauliuose 0 : 0. Ar tavo manymu šių komandų lygis pastaruoju metu vienodas ar manai, kad kažkuriai pasisekė?
- Manau,kad komandų lygis nėra visiškai vienodas, „Sūduva“ rungtyniaujant su mumis laikoma favorite, tai atsispindi ir turnyrinėje lentelėje. Tačiau nesakyčiau, kad skirtumas yra toks didelis, kad mes negalėtume tikėtis pergalės. Kad Marijampolės komanda įveikiama parodė ir jų paskutinės rungtynės su „Tauru“, bei kiek ankstesnės – su „Kruoja“.
- Be abejonės pasiskambinate su buvusiais komandos draugais ir pasikalbate, marijampoliečiai, turbūt, tikisi namuose iškovoti nemažiau kaip tris taškus?
- Taip jie yra labai rimtai nusiteikę kovai, ir kalba tik apie pergalę. Aš jiems atsakiau, kad jiems tai padaryt bus labai sunku ir spėčiau, kad mes sužaisim lygiosiomis, tačiau be abejo, ir mes kovosime dėl pergalės.