OK, man patinkaBiški futbolo pletkų..
Bus įkurta (sakykim) A lygos klubų asociacija.
Prezidentas Šemberas, direktorius iš Futbolo Tv - Čekavičius.
Valdyboje dar keturi piliečiai: iš Sūduvos kažkoks pacanas, Lekevičius, iš Žalgirio Nikoličius ir dar kažkas.
Šitie tipažai tvarkys A lygos reikalus.
Atrodo, kad A lygoje žais 8 komandos.
Jau rastas 30 tūkst, eurų prizinis fondas (gali dar padidėti).
Jei norės ateiti Jonava, tai bus priimta.
Kitais metais pradėtas naujas taurės turnyras ir baigsis tais pačiais metais.
Nebenusikels į kitus metus.
Bus gerai ir sezono pradžia vėlesnė.. man kovo pabaigos užtektų..Kodėl jūs žaidėjų taip nemylit, norit kaip kokius tremtinius pusnynuose ir purvynuose muštruoti
- Kuri dalis?OK, man patinka
Iš esmės visos. Manau tai būtų geri žingsniai- Kuri dalis?OK, man patinka
Svarbu dėl to, kad komandos per tarpsezonį smarkiai pasikeičia. Dar nebuvo tokio atvejo kad taurės pusfinalyje turinti žaisti komanda užsilenktų nesulaukusi varžybųLietuvoje svarbu, kad tais pačiais metais taurės varžybose būtų, o tai ne visos komandos kitų metų sulaukia..
Tikiuosi nebus net arti to... es 4 mėnesių pertrauka yra žiauru, o jei dar baigtų lapkričio pradžioje, tai gautusi 7 žaidžiam, 5 ilsimes. Savižudybė.Bus gerai ir sezono pradžia vėlesnė.. man kovo pabaigos užtektų..![]()
nu tai db 3 ilsimės, aš kažkaip galėčiau be to lapkričio futbolo ir išgyvent...Tikiuosi nebus net arti to... es 4 mėnesių pertrauka yra žiauru, o jei dar baigtų lapkričio pradžioje, tai gautusi 7 žaidžiam, 5 ilsimes. Savižudybė.Bus gerai ir sezono pradžia vėlesnė.. man kovo pabaigos užtektų..![]()