S. Lukšytė: „Įmušęs įvartį, Darvydas man pasiunčia bučinį“
2010.10.14, 13:07
http://penalty.lt/s-luksyte-%E2%80%9E-i ... %E2%80%9C/" onclick="window.open(this.href);return false;
Valdas KASPERAVIČIUS
Lietuvos rinktinės ir Lodzės „Widzew“ (Lenkija) futbolininkui Darvydui Šernui žiniasklaidos dėmesio netrūksta ne tik dėl sėkmingo žaidimo ir mušamų įvarčių. Lenkijos spauda atkreipia dėmesį, kad jo mylimoji – gražuolė Sandra Lukšytė, kuriai alytiškis skiria įmuštus įvarčius. 21 metų S.Lukšytė neakivaizdžiai studijuoja Mykolo Romerio universitete. Šiemet mergina dalyvavo „Mis Lietuva 2010“ grožio konkurse, pelnė „Mis elegancija“ titulą.
- Kada ir kur susipažinote su Darvydu? Ar tada žinojote, kad jis yra futbolininkas? – Penalty.lt paklausė S.Lukšytės.
- Su Darvydu susipažinau labai netikėtai vasaros vidury Vilniaus senamiestyje. Kai Darvydas mane užkalbino, tikrai nežinojau, kad jis žaidžia futbolą. Galiu prisipažinti, kad iki pažinties su juo apie Lietuvos futbolą beveik nieko nežinojau (šypsosi).
- O kaip yra dabar?
- Kaip jau minėjau, iki pažinties su Darvydu Lietuvos futbolu, kaip ir užsienio, nesidomėjau. Tačiau dabar apie futbolą išmanau kur kas daugiau. Kartais su Darvydu stebiu ir UEFA Čempionų lygos varžybas.
- Kuo jus sužavėjo Darvydas?
- Savo išskirtinai mandagiu elgesiu.
- Lenkų spauda rašo, kad Darvydas įvarčius skiria jums. Kaip tai pakomentuotumėte?
- Jei aš būnu stadione, Darvydas, įmušęs įvartį, visuomet man pamojuoja ar pasiunčia bučinį. Tikriausiai dėl šios priežasties Lenkijos žiniasklaida ir rašo, kad jis įvarčius skiria man.
- Darvydas žaidžia Lenkijoje, jūs studijuojate Vilniuje. Ar tai neatšaldys jūsų santykių? O gal jau persikėlėte gyveni pas mylimąjį?
- Mokausi neakivaizdžiai, todėl mokslai netrukdo būti kartu.
- Dažnai lankotės rungtynėse, kai rungtyniauja Darvydas? Turbūt stadione jaučiate vyrų žvilgsnius?
- Stengiuosi būti visose varžybose. Jei yra galimybė, mielai keliauju ir į rungtynes išvykose.
- Kurį Lietuvos futbolo klubą palaikote? Ar nėra tokio? Gal tą, kuriame žaidžia Darvydas?
- Kai Darvydas žaidė Lietuvoje, palaikiau Vilniaus „Vėtrą“ , o šiuo metu Lodzės „Widzew“ komandą. Taip pat palaikau ir Lietuvos rinktinę, tačiau galiu prisipažinti, kad turiu dar vieną favoritę – Ispanijos futbolo rinktinę. Todėl Lietuvos ir Ispanijos rinktinių rungtynės man buvo tikrai įsimintinos, nes susitiko dvi mano mylimiausios rinktinės, o mano vaikinas pelnė įvartį.
- Dalyvavote „Mis Lietuva 2010“ konkurse. Kokie įspūdžiai?
- Dalyvavimas šiame konkurse man suteikė naujos patirties, susipažinau su daug puikių merginų ir išbandžiau savo jėgas visiškai kitame amplua.