Nejuokink žmogau su tokiais pasiūlymais

Aukšto lygio futbolo vaizdo aš važiuoju į Bialystoką ,Varšuvą, Gdanską žiūrėti. Įsisodink kada uošvienę į savo bmw ir palėk iki lenkų.Nenusivilsi....
Galvojau, dar pasirinksiu kokį A lygos klubą šiame sezone palaikyti, bet kad visi labai lievi. Jei ne komanda, tai palaikymas.
Nejuokinu, tik erzinuosi.

Vieną kartą tik uošvienę kažkur vežiau.. ai, iš savo namų išvežiau tokiu greičiu, kad daugiau su manimi nevažiuotų niekur.
O savo jau atvažinėjau, dabar mano geriausias draugas yra kompas, kartais TV ir raudona sofkutė, viežo, kylu į aukštesnį lygmenį.
Kuri čia lieva komanda šį sezoną A lygoje??? bent vieną įvardink... besk pirštuku.
DAINAVOS mikrorajoną atstovaus ALYTAUS FK "PUŠYNĖLIS"??? nesakyk, kad prasti, į medalius taikosi. Jų tankistai labai rimta jėga, balsingi, gerklingi ir dūminių užtaisų turi.
Tu, slash, nesimuliuok ir nestumk dūros, būk rimtas bachūras, jeigu iš 9 superklubų neišsirinksi savo favorito, tai asmeniškai Jumis labai nusivilsiu, kolega...
pakrisite mano akyse, imsiu galvoti, kad diletantu tapote pabuvęs be futbolo kelis metus...