...

Re: Dainava

2015 Kov 19 13:43

„Dainavos" grybų klubas neįgyvendino finansinio kriterijaus - nepadengė turimų pradelstų įsipareigojimų.
Su senais treningais vaikščiojo visus metus, drabužiai iš second hand parduotuvės, tai negi ims tratinti babkes futbolo klubui.. :D

Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Kov 21 09:48

Nesulaukę sezono fanai nežada nurimti
Ingvaras Butautas 2015 m. kovo 20 d.
http://www.sportas.info/naujienos/25711 ... rimti.html

Po vakar įvykusio Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Vykdomojo komiteto (VK) posėdžio paaiškėjo, kad šiais metais pirmojoje lygoje dalyvaus 18 klubų komandos.

Išimties tvarka buvo leista lygoje dalyvauti Alytaus „Auskai“, Gargždų „Bangai“ ir „Panevėžiui“.

Už borto liko pernai A lygoje šeštąją vietą užėmęs daugkartinis Lietuvos čempionas Panevėžio „Ekranas“ ir kelis pastaruosius metus A lygos pirmenybėse dalyvavusi Alytaus „Dainava“.

„Ekrano" ir „Dainavos" klubai neįgyvendino finansinio kriterijaus - nepadengė turimų pradelstų įsipareigojimų.

Suprantama, tai negalėjo nenuvilti šių komandų fanų. „Ekranas“ ir „Dainava“ turi nemažai gerbėjų, o aktyviųjų šių klubų fanų grupės „Pirmoji armada“ ir „Dzūkų tankai“, lietuviškais masteliais buvo tikrai gausios.

Juolab, kad šiems žmonėms visiškai nesvarbu, kad jų gimtieji miestai visiškai be futbolo neliks: Panevėžiui pirmojoje lygoje atstovaus naujadaras „Panevėžys“, o Alytui – debiutantė „Auska“. Aistruoliška ištikimybė verčia fanus bandyti išlaikyti ar atkurti būtent „Ekrano“ ar „Dainavos“ klubus. Perbėgėlis futbolo fanų tarpe pagarbos sulaukia mažiau negu laisvo elgesio moteris.

„Dzūkų tankai“ žada protestus

„Dainavos“ aistruoliai žinią, kad jų mėgstama komanda nežais ir pirmojoje lygoje, priėmė nevienodai.

„Apmaudu. Aš galvojau, kad italai spės susitvarkyti“, - sakė jaunosios „Dzūkų tankų“ kartos atstovas Ramūnas Jakubauskas.

Pernai „Dainavos“ valdymą perėmė italas futbolo agentas Giuseppe Greco. Nieko pozityvaus Alytaus klubui tai neatnešė. „Dainava“ net nekonkuruodama su varžovais užėmė paskutinę 10-ąją vietą A lygoje, paskui ją nusitiesė skandalų šleifas, naujieji vadovai, atrodo, spėjo susipykti su visais, kuo įmanoma: vietos futbolo bendruomene, miesto savivaldybe, žiniasklaida ir netgi dauguma fanų.

„Jokia tai man naujiena, aš ir buvau įsitikinęs, kad taip bus. Įtariu, kad „Dainava“ startuos antrojoje lygoje, nes jos vadovai nutarė, kad taip jiems labiau apsimokės. Nes pirmojoje lygoje galima aikštėje naudoti tik tris užsienio futbolininkus, o antrojoje užsieniečiai gali būti nors ir visa komanda. O jau tokiu atveju „Dzūkų tankams“ būtų tikra tragedija. Tokios „Dainavos“ mes tikrai nenorime ir protestuotume, turbūt, per kiekvieną mačą“, - komentavo vakarykščią sprendimą ir galimą „Dainavos“ ateitį vienas „Dzūkų tankų“ veteranų Marijus Kudzys.

Gal prieš mėnesį žiniasklaida rašė, kad G. Greco „Dainavai“ yra surinkęs vien tik užsienio futbolininkų komandą, kuri treniruojasi Italijoje. Antrojoje lygoje legionierių limitas nėra taikomas.

Tam, kad šis Alytaus klubas galėtų žaisti antrojoje lygoje, jam reikia gražinti skolas Lietuvos futbolo teisėjų asociacijai bei algas dviem futbolininkams profesionalams, neišmokėtas kelis mėnesius.

Šio klubo įsiskolinimai nėra tokie, kaip „Ekrano“. Futbolo masteliais dzūkų klubo skolos yra nedidelės.

„Net jei „Dainava“ bus įtraukta į antrosios lygos dalyvių sąrašą, dar toli gražu neaišku, ar "Dzūkų tankai" ją palaikys. Yra minčių, kad turėtume palaikyti „Dainavą“ tik tada, kai dabartinė klubo valdžia pasitrauks. Tai ne mano mintys, aš galvoju kitaip, bet tokių idėjų yra“, - sakė R. Jakubauskas.

„Nematau „Dainavos“ perspektyvų, kol dabartiniai vadovai nepasitrauks. Po jų pasitraukimo gal ir imsim galvoti, kaip vėl atkurti „Dainavos“ klubą, kaip vieną kartą jau buvo padaryta“, - mano M. Kudzys.

...

2015 Kov 21 11:29

Riaušių policija tuoj juos nuramins.. 8-) :D

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2015 Kov 21 12:30

Riaušių policija tuoj juos nuramins.. 8-) :D
riausiu policija cia darbo netures,o visoki protestai naujiems klubo savininkams iki lemputes,ta jie puikiai pademonstravo pernai

...

2015 Kov 21 12:38

„Net jei „Dainava“ bus įtraukta į antrosios lygos dalyvių sąrašą, dar toli gražu neaišku, ar "Dzūkų tankai" ją palaikys. Yra minčių, kad turėtume palaikyti „Dainavą“ tik tada, kai dabartinė klubo valdžia pasitrauks. Tai ne mano mintys, aš galvoju kitaip, bet tokių idėjų yra“, - sakė R. Jakubauskas.
Ramūnas galvotas vaikis, bet čia tai jau nėra ko mąstyti. Reikia išrauti su šaknimis tuos italus iš Alytaus.

piratas

2015 Kov 21 12:42

Ramūnas galvotas vaikis, bet čia tai jau nėra ko mąstyti. Reikia išrauti su šaknimis tuos italus iš Alytaus.
cia ne Gargzdu atvejas,cia sunkiau tai padarytas,nes kiek suprantu klubas pilnai priklauso italams

Anbo

2015 Kov 21 12:42

klausimas kada baigsis Dainavos savininkų interesas. tikiuosi kad tai ilgai netruks... būtų tikrai blogas precedentas, jei LT futbole turėtume machinatorių valdomą "fermą", prisidengusią Dainavos vardu

piratas

2015 Kov 21 12:51

klausimas kada baigsis Dainavos savininkų interesas. tikiuosi kad tai ilgai netruks... būtų tikrai blogas precedentas, jei LT futbole turėtume machinatorių valdomą "fermą", prisidengusią Dainavos vardu
jei jiems tas bus naudinga,tai ko ne.Beda jiems tik viena,kad aukstesniame lygyje jie nebegales reklamuoti savo italu del legionieriu limito,o antroje nelabai juos kas ir pastebes,nebent koks 1-os lygos klubas,bet tie irgi neturi uz ka pirkti tu talentu.Stai cia gali buti jiems ne kas,vistik atvesti,islaikyti ta uzsienieciu desanta kainuoja,o nauda kazin ar kokia bus.Siaip toks idomus ir neeilinis atvejis musu futbole,kai italu komanda lietuvisku pavadinimu zaidzia musu pirmenybese :D

...

2015 Kov 21 12:56

antroje nelabai juos kas ir pastebes,nebent koks 1-os lygos klubas,bet tie irgi neturi uz ka pirkti tu talentu.Stai cia gali buti jiems ne kas,vistik atvesti,islaikyti ta uzsienieciu desanta kainuoja,o nauda kazin ar kokia bus.Siaip toks idomus ir neeilinis atvejis musu futbole,kai italu komanda lietuvisku pavadinimu zaidzia musu pirmenybese :D
Ką tu kalbi??? Pernai buvo blogiausi pasaulyje tarp visų elito divizionų.. o šiais metais jie nori būti absoliučiai blogiausias klubas pasaulyje.

II-oje lygoje gaus nuo visų dviženkle persvara.. tada jau įprasmins legendų vardą pasauliniu mąstu.

Anbo

2015 Kov 21 12:56

Aš nelabai suprantu, koks pointas būtų italams žaisti LT trečiam divizione - mėgėjų lygyje.

...

2015 Kov 21 12:58

vieninteliai rimti konkurentai dėl blogiausio klubo vardo gali būti tik Rūdiškų FK "Netikra VĖTRA"

...

2015 Kov 21 12:59

Aš nelabai suprantu, koks pointas būtų italams žaisti LT trečiam divizione - mėgėjų lygyje.
Koks nors Senegambijos princas gaus leidimą gyventi LT ir mokės tiems italams mėnesinį atkatą :)

...

2015 Kov 21 13:01

FK Dainava
12 val. ·

Pagaliau sulaukėme oficialių žinių. FK DAINAVĄ valdžiusią viešąją įstaigą ALYTAUS FUTBOLAS paliko joje generalinio direktoriaus pareigas praėjusiame sezone ėjęs Marc Fourmeaux
_ Tai kokie PYPT ten liko??? :roll:

Sebas
Palaikoma komanda: Dainava

2015 Kov 29 15:23

buvo yra ir bus
http://fkdainava.lt/lt/naujiena/381-dai ... ramos.html" onclick="window.open(this.href);return false;

GS3

2015 Kov 29 15:33

buvo yra ir bus
http://fkdainava.lt/lt/naujiena/381-dai ... ramos.html" onclick="window.open(this.href);return false;
But tai gal ir bus, bet kur bus ir kas vadovaus?...

Grįžti į