Tbx

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 07 12:27

Turiu itarima, kad siemet siauliai bus kaip niekada stiprus. nu gal stiprumas bus panasus kaip pernai nuo vasaros, bet pernykstis stiprinimasis buvo toks labiau spontaniskas ir nlb apgalvotas (per daug tos pacios pozicijos zaideju atsirado).
zinoma stiprinimasis bus skirtas tam kad imti taure, o jei tai nepavyks, vasara tikriausiai vel bus bandoma atsisakyti kai kuriu zaideju ir saudyti jaunima.

mafia7
Pranešimai: 7314
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 07 13:03

Šaudyti jaunimą :)

mafia7
Pranešimai: 7314
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 14 10:24

Šiandien mano gimtadienis 20 metų sueina :mrgreen:

ogas
Pranešimai: 10
Užsiregistravo: 2010 Kov 15 13:24
Palaikoma komanda: FK Mazeikiai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 14 20:35

jo? iš kai kurių komentarų atrodo, kad tik 15 suėjo :D

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 15 16:21

Atrodo i perziura pakviestas vienas is Veikuciu. jei tai Arvydas tai turetu buti nebloga pamaina isejusiam kukliui

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 16 10:21

vis del to audrius veikutis, ziesim kaip jam seksis su lunskiu arba rimaviciumi sudaryti centro gyneju pora

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 18 22:00

Saša Količ: „Džiaugiuosi sugrįžęs į Šiaulius“
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12271" onclick="window.open(this.href);return false;


Kroatas Saša Količ, pernai vasarą atvykęs į Šiaulius, čia apsisprendė likti dar mažiausiai metams. „Džiaugiuosi grįžęs į komandą, man svarbu, kad komanda šiais metais kelia sau aukštus tikslu, tai buvo papildomas motyvas sugrįžti.“ – sakė Saša Količ. Sezono pabaigoje Saša Količ buvo apdovanotas prizu už geriausią pasirodymą tarptautinėse varžybose.

Kaip atostogos, Saša? Nepasiilgai futbolo?
Turėjau nuostabias atostogas, gal net geriausias gyvenime. Gaila buvo palikti Kroatija ir savo gimtą miestą Splitą, ten oro temperatūra šiuo metu 15-20 laipsnių šilumos. Buvo smagu leisti laiką su draugais, šeima. Tiesa pasakius futbolo ir nespėjau pasiilgti, turėjome nelengvą sezoną ir man reikėjo gero poilsio. Gal buvo ir sunkoka vėl grįžti prie darbo, tačiau aš profesionalas ir turiu judėti į priekį.

„Šiauliai“ tau pasiūlė rungtyniauti dar vieną sezoną čia ir tu sutikai, tai reiškia, kad viskuo buvai patenkintas pernai ir nenorėjai nieko keisti?
Taip, klubas pasiūlė naują kontraktą ir aš nusprendžiau sugrįžti dar bent metams. Praleistais mėnesiais čia Lietuvoje nesiskundžiu, viskas buvo labai gerai – gyvenimas geras, žmonės puikūs, gražus miestas. Nors ir turėjau kitų pasiūlymų, „Šiauliai“ buvo greitesni ir konkretesni Svarbu, kad klubas ruošiasi siekti geresnių rezultatų nei pernai, tai man labai svarbu. Svarbus žingsnis buvo ir trenerio pasirinkimas, kiek teko girdėti apie naująjį mūsų trenerį – puikus specialistas. Tikiu, kad subursime stiprią komandą. Džiaugiuosi sugrįžęs.

Tai esi nusiteikęs, kad šis sezonas bus geresnis už praėjusį?
Taip, šiame sezone kovosime dėl LFF taurės, sieksime Baltijos taurės, o A lygoje norėtume būti pirmame trejete. Manau, kad tai ne fantazijos, pasipildžius dar 2-3 žaidėjais ir palaikomi sirgalių tikrai galime pasiekti gerų rezultatų.Na žinoma, visi mes pasiilgsime ir Manto, ir Vaido tačiau toks futbolas, niekas nestovi vietoje.

O kas tau Lietuvoje labiausiai nepatinka ir kas džiugina?
Nekenčiu ledo ir sniego, o labiausiai patinka gražios lietuvaitės.

Saulius Širmelis apie Sašą Količ: „Tokio stiliaus žaidėjas kaip Saša vadinami pitbuliais, visuomet pasiruošę kibti kiekvienam į atlapus. Toks žaidimo stilius A lygoje netoleruojamas taip kaip Suomijoje, kur Količ žaidė preiš tai. Teks jį šiek tiek prilaikyti, kad neprisirinktų kortelių. Saša žaidėjas galintis ardyti priešininkų atakas ir sėkmingai pradėti savo komandos ataką. Džiaugiuosi, kad jį pavyko pasilikti komandoje.“

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 18 22:03

gerai, kad liko, tik idomu kaip su rimaviciumi bus nes pozicijos kaip ir dubliuojasi

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 20 17:34

2011 01 20
Dar vienas "Šiaulių" naujokas - Tomas Sirevičius
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12274" onclick="window.open(this.href);return false;


Tomai, sveikiname prisijungus prie „Šiaulių“ komandos. Ar prieš atvykdamas čia žinojai daug apie komandą?

Tiesa pasakius, nelabai ką žinojau. Išskyrus tai, kad pernai, vilkint „Žalgirio“ marškinėlius, teko žaisti visas trejas rungtynes prieš „Šiaulius“ ir nei vienos iš jų nebuvo lengvos. Pirmoje sezono pusėje „Šiauliai“ buvo gana jauna komanda ir mums pavyko dukart nugalėti, o baigiantis sezonui, „Šiauliai“ sustiprėjo ir paskutiniame rate čia Šiauliuose pelnytai šventė pergalę 2 : 0. Susidariau įspūdi, kad tai ambicinga ir nuolat tobulėjanti ekipa. Atėjus komandą treniruoti Sauliui Širmeliui sulaukiau pakvietimo ir jį priėmiau. Su treneriu mes buvome susidūrę kuomet teko žaisti Suomijoje „Atlantic“ klube.

Tavo amplua aikštėje – gynėjas, kurioje pozicijoje gynyboje tau labiau patinka rungtyniauti?

Dažniausiai žaidžiu centre, bet yra tekę rungtyniauti ir kraštuose. Man pačiam labiau patinka centro gynėjo pozicija.

Kone dešimt metų praleidai Estijoje „Floros“ komandoje. „Šiauliai“ sezono pradžioje Baltijos lygos turnyro ketvirtfinalyje žais su amžina „Floros“ varžove „Levadia“. Tikriausiai bus įdomu žaisti prieš gerai žinomą komandą?

Be abejo bus labai įdomu, Estijoje praleidau didžiąją dalį savo futbolininko karjeros ir nuolat kovojome su „Levadia“ dėl čempionų titulo, bus įdomu palyginti kaip pasikeitė ši komanda. Pernai jie po ketverių metų karaliavimo Estijoje užleido savo poziciją „Florai“, tačiau dar sunku pasakyti kokią komandą jie suburs šiems metams. Tačiau net neabejoju, kad „Šiauliai“ gali tikėtis teigiamo rezultato dvikovoje su Estijos vice čempionais. Nors pagal reitingą Estijos čempionatas gerokai aukščiau už Lietuvos, tačiau drįsčiau suabejoti šio reitingo tikslumu. Manau Lietuvos čempionato lygis jei ne aukštesnis tai maždaug vienodas.

Ką manai apie „Šiaulių“ komandos galimybes šiais metais A lygoje?

Dar šiek tiek ankstoka kalbėti apie tikslus užimti vieną ar kitą vietą, komandos dar komplektuojamos ir „Šiauliai“ laukia atvykstančių į peržiūras futbolininkų, tad apie tikslus ir galimybes bus galima kalbėti po gero mėnesio. Tačiau jau dabar aišku, kad sezonas prasidės labai svarbiomis LFF taurės pusfinalio varžybomis. Nepaisant to, kad tai bus sezono pradžia turime joms pasiruošti kiek galima geriau.


Tomas Sirevičius: 1997 - 1999 Lelle SK(Estija); 2000 - 2001 Tulevik Viljandi (Estija); 2002 FC Kuressaare(Estija); 2003, 2006-2007 Flora Tallinn(Estija); 2004 - 2005 JK Tervis Pärnu (Estija); 2008, 2010 Vilniaus „Žalgiris“; 2009 Tauragės „Tauras“; 2009 „Atlantis“ (Suomija)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 25 22:10

Sutartimi su L. Rimavičiumi „Šiauliai“ baigė komplektuoti gynybos liniją
2011 01 25
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12279" onclick="window.open(this.href);return false;

„Šiaulių“ komandos gynybą papildė Laurynas Rimavičius. Prieš kelias dienas pratęsus sutartį su Viliumi Lapeikiu, klubas užbaigė gynybos linijos komplektaciją. Ieškoma kas galėtu sustiprinti saugų ir puolimo grandis. Nuo antradienio treniruotėse dalyvauja du ukrainiečiai, artimiausiomis dienomis laukiama dar daugiau legionierių.

25m. Laurynas Rimavičius tapo paskutiniuoju gynybinio plano futbolininku sustiprinęs „Šiaulių“ komandą. Sutartis su centro gynėjo ir atraminio saugo pozicijoje galinčiu rungtyniauti žaidėju pasirašyta dviems metams. Iš Kėdainių kilęs Laurynas Rimavičius žaidė savo miesto „Nevėžio“ komandoje, 2002-2006 ir 2007-2009 Panevėžio „Ekrano“ ekipoje. Futbolininkas metus rungtyniavo Kazakhstano FC „Irtysh“ klube, pernai grįžo į Lietuvą ir žaidė Pakruojo „Kruojos“ ekipoje.

Ar jau spėjai apsiprasti „Šiauliuose“?
„Šiauliai“ priėmė labai draugiškai ir bendraujant čia problemų neiškyla. Į komandą nesunku buvo įsilieti, nes nemažai futbolininkų pažįstu iš anksčiau. Treniruotės sunkios, tačiau jose visuomet vyrauja pakili nuotaika.

Žaidi ir gynyboje ir atraminiu saugu, kuri pozicija labiau patinka?
Žaisti saugo pozicijoje man įdomiau – didesnė veiksmų amplitudė, o gynėjo darbas yra labiau įspraustas į rėmus, čia mažiau improvizacijos, tačiau daugiau atsakomybės.

Ko tikiesi iš šio sezono?
Asmeniškai tikiuosi „Šiauliuose“ patobulėti, dirbant su tokiu patyrusiu treneriu kaip Saulius Širmelis, tam yra kuo palankiausios sąlygos. O kalbant apie komandą,tikriausiai dar anksti kalbėti apie konkrečius tikslus, kol nebaigta komplektacija, tačiau esu įsitikinęs, kad šiais metais „Šiauliai“ gali maloniai nustebinti savo gerbėjus.

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 27 17:59

„Šiauliai“ ekipos peržiūroje du žaidėjai (0)
2011 sausio 27 d., ketvirtadienis.

„Šiauliai“ ekipos peržiūroje du žaidėjai
„Šiauliai“ ekipa besiruošdama artėjančiam sezonui ir toliau ieško kuo sustiprinti komandą. Šiandienos rungtynėse su Ventspilio „Ventspils“ ekipa, šiauliečių gretose rungtyniavo du peržiūroje dalyvaujantys futbolininkai: Rytis Leliūga ir Zakaria Kibona.
24 metų Rytis Leliūga pastaruoju metu rungtyniavo „HB Koge“ (Danija) ekipoje, o visai neseniai bandė įsitvirtinti Minsko „Dinamo“ (Baltarusija) komandoje.
Suomijos ir Tanzanijos pilietybes turintis dvidešimtmetis Z.Kibona pastaruoju metu atstovavo „HJK“ (Suomija) dublerių ekipai, o anksčiau atstovavęs „Atlantis“ (Suomija) komandai. Priminsime, jog dabartinis „Šiauliai“ ekipos treneris Saulius Širmelis vadovavo „Atlantis“ ekipai, kai Z.Kibona joje rungtyniavo.


ivartis.lt


______________________

argi nesaunus klubas siauliai, leidzia zaidejus rinktis treneriui, tikiuosi musu neapvils sirmelis

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 30 12:15

2011 01 29
„Šiauliai“ sukirto rankomis su Ryčiu Leliūga
http://fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12284" onclick="window.open(this.href);return false;

FC „Šiauliai“ pasirašė vienerių metų sutartį su Ryčiu Leliūga. Futbolininkui „Šiauliai“ bus pirmoji profesionali komanda Lietuvoje. Nuo 17 metų Rytis Leliūga žaidė Anglijos, Norvegijos ir Danijos klubuose. Į 24 metų saugą atkreipė dėmesį ir nacionalinės rinktinės treneris Raimundas Žutautas, pakvietęs į treniruočių stovyklą.

Rytis Leliūga (1987.01.04), pozicija - krašto saugas. 2005–2006 Exeter City (Anglija), 2006 Bryne FK (Norvegija), 2007–2009 Herfølge Boldklub (Danija), 2009–2010 HB Køge(Danija). Atstovavo Lietuvai rungtyniaudamas U-17, U-19 ir U-21 rinktinėse. 2010m. vasarą dalyvavo Edinburgo „Hearts“ peržiūroje, tačiau jau pirmoje treniruotėje patyrė traumą.

Jei Kozlovas lieka, tada bereikia pajegaus vartininko ir puolejo, jei ne dar ir centro saugo, bet komandos konturai jau beveik aiskus

mafia7
Pranešimai: 7314
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:17
Palaikoma komanda: A-lyga
Miestas: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Sau 30 17:12

Nežinau abejoju ar apsimokėjo Leliūga pasiimt.Abejoju, kad čia jis kokių stebuklu darys

Tobex
Pranešimai: 10887
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 15:14
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2011 Vas 01 16:21

Youtube ir fc siauliai puslapyje yra patalpintas 6min trukmes interviu su Leliuga. Ikelciau pats, bet is telefo rasau.
Gero ziurejimo :)

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Šiauliai

2011 Vas 10 08:08

Saulius Širmelis: „Konkurencija verčia žaidėjus dirbiti maksimaliai“
2011 02 09
http://www.fcsiauliai.lt/kiti/klubo_naujienos/rec_12306" onclick="window.open(this.href);return false;

Po rungtynių su „Kruojos“ komanda „Šiaulių“ vyr. treneris Saulius Širmelis negailėjo komplimentų varžovams, pasak specialisto, su šia ekipa turės sunkumu visos likusios A lygos ekipos. Kalbėdamas apie savo komandą treneris sakė, kad negalėjusius dėl traumų rungtyniauti pakeitę žaidėjai įvykdė savo uždavinius, o esama konkurencija skatina žaidėjus progresuoti.

Rungtynės apyligės, įdomios, atrodo, kad „Kruoja“ šiais metais bus tikrai įdomi komanda?
Manyčiau, kad geresnė negu pernai, labai sustiprėjo gynybos grandis, atėjus Bagužiui ir Mockui, sustiprino silpnesnę buvusią grandį. Komanda neblogai sukomplektuota, nedaug praradimų, gal tik išskyrus Eliošių, sezone bus problematiška visoms komandoms su ja.

Ar Jūsų auklėtiniai išpildė visus reikavimus?
Nemėgstu to šablono, jei laimėjo – išpildė, jei pralaimėjo – neišpildė, net geriausiose rungtynėse ne viskas pasiseka. Žaidėme gana pakeista saugų grandimi, tų kuriuos įprasta vadinti kuriančiais – nebuvo, gavo progą pasireikšti kiti, gana neblogai susitvarkė su savo užduotimis. Svarbiau tai, kad pirmą kartą nepraleidome įvarčio, juo labiau, kad varžovai tokių įsimintinų progų po kurių tektų stvertis už galvos, neturėjo.

Žaidėte įvairiomis taktinėmis schemomis?
Kartais vertė situacija keistis, Laurynas Rimavičius gavo traumą, bijau, kad ji gali būti sunkoka, jo išėjimas iš aikštės tai sąlygojo ir vertė kaitalioti tas schemas.

O kaip kitų žaidėjų traumos iš tų kurie nežaidė?
Ne, tai tik mikro traumos, paprasčiausiai nėra reikalo rizikuoti žaidėjų sveikata, juo labiau, kad saugų grandyje mes turim kuo pasikeisti.

Ar Jūs pastebite, kad ta konkurencija saugų ir gynybos grandyje verčia žaidėjus tobulėti?
Be abejo, kiekvienas žaidėjas nori žaist, norint žaist reikia įrodyt, kad tu geresnis. Norint įrodyt, kad tu geresnis, reikia tiek treniruotėse, tiek rungtynėse atiduoti maksimumą. Tai tikriausiai ir yra konkurencijos sudarymo tikslas, kad žaidėjai atiduotų maksimumą.

Grįžti į