Tobex
Palaikoma komanda: Šiauliai

Re: FK Šiauliai

2015 Sau 05 23:15

Paškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2015 Sau 05 23:37

Paškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.
na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilps :)

Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

2015 Sau 06 00:16

na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilps :)
Tu gal girtas Piratas? :roll: Tu bent nutuoki ka tu rasai?Paskevicius tu bent zinai kas jis toks ira?Jis vartininku treneris ira tu rasai kad butu kaip zaidejas jis :roll: :!:

piratas
Palaikoma komanda: FK Kauno Žalgiris

2015 Sau 06 10:00

Tu gal girtas Piratas? :roll: Tu bent nutuoki ka tu rasai?Paskevicius tu bent zinai kas jis toks ira?Jis vartininku treneris ira tu rasai kad butu kaip zaidejas jis :roll: :!:
tada sory :lol:

The Miz

2015 Sau 06 11:33

nezino jis Pashkos :lol: galvoje, kad zaidejas :lol: parode savo egzperto ligi :P

The Miz

2015 Sau 06 11:34

ka sori? jeigu neturi supratimo apie futbola, tai ko cia rasineji vejus? :roll:

Marens
Palaikoma komanda: Lietuva

2015 Sau 07 00:12

ka sori? jeigu neturi supratimo apie futbola, tai ko cia rasineji vejus? :roll:
:D siaip labai geras treneris

Makenzis

2015 Sau 07 18:22

:D siaip labai geras treneris
blogo zalgiris nejimtu

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2015 Sau 08 10:25

Tokič yra vidutinybė, jis tiesiog puolėjas, jei pamesi jam kamuolį prieš vartus tai įmuš, o Elivelto yra kuriantis žaidimą futbolininkas.
Tam irgi reikia talento - įmušti kai turi galimybę. Panašaus stiliaus buvo Povilas Lukšys ar Remigijus Pocius iš tų pačių Šiaulių. Įvarčiai kreivi šleivi (ypač Lukšio), bet tai nesvarbu, kai komanda laimi. Ir op - abu visų laikų Lietuvos rekordininkai pagal įmuštus įvarčius. Sutinku su Tobex'u, kaip jis atsiliepė apie Tamulevičių iš Ekrano:
9 įvarčiai žaidžiant silpnoje komandoje ir dažniausiai ne pagrindinėje sudėtyje yra geras rezultatas.
Tokičius žaisdamas silpnoje Šiaulių ekipoje tapo rezultatyviausiu A lygos žaidėju - tai daug ką pasako.

Behemoth'c
Palaikoma komanda: Žalgiris

2015 Sau 09 10:21

is Jermalaviciaus intervo:
"Šiaulių" klube likti nenorėjote ar nesulaukėte pasiūlymo?

- "Šiauliai" man negalėjo nieko pasiūlyti, tuo metu klube buvo neapibrėžta situacija.
kaip ir pernai, nieko gero nesisviecia Siauliams, temps iki paskutines..

Senukas
Palaikoma komanda: Kruoja

2015 Sau 09 10:30

is Jermalaviciaus intervo:
"Šiaulių" klube likti nenorėjote ar nesulaukėte pasiūlymo?

- "Šiauliai" man negalėjo nieko pasiūlyti, tuo metu klube buvo neapibrėžta situacija.
kaip ir pernai, nieko gero nesisviecia Siauliams, temps iki paskutines..
Kai pinigu nera kas gali sviestis?isbega visi tik jai pinigu butu paziurek kokia komanda surinktu Siauliai kiek ten geru zaideju is Siauliu ira galetu del priziniu kovoti

The Miz

2015 Sau 09 11:08

tai kas treneriu bus? vel kancelskis tomas?

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2015 Sau 09 12:19

Kančelskiai praspirti, jų tikrai nebebus, čia irgi intriga, kas juos treniruos ?
Variantų nelabai matau kažkokių, ieškos pigaus varianto, gal iš I-lygos ką nors pasiims.

The Miz

2015 Sau 09 13:14

Pashka vilniuje, nebent danilicevas koks, bet dabar jau treneris su licencija turi buti

apples
Palaikoma komanda: LT

2015 Sau 09 13:45

Panasu , kad Razanauskas treneris bus.
O del pro licenziju uzmerkiamos akys.

Grįžti į