na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilpsPaškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.
Tu gal girtas Piratas?na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilpsPaškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.
tada soryTu gal girtas Piratas?na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilpsPaškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.Tu bent nutuoki ka tu rasai?Paskevicius tu bent zinai kas jis toks ira?Jis vartininku treneris ira tu rasai kad butu kaip zaidejas jis
![]()
nezino jis PashkosTu gal girtas Piratas?na gal Zalgiriui dar netiks ir liks Siauliuose.Kiek suprantu dalyvauja tik perziuroje.Zalgiris irgi ne guminis,visi gabesni ten netilpsPaškevičius dalyvavo Žalgirio treniruotėje. Gaila, nes labai geros nuomonės apie jį buvau, bet nusipelnė kilti karjeros laiptais.Tu bent nutuoki ka tu rasai?Paskevicius tu bent zinai kas jis toks ira?Jis vartininku treneris ira tu rasai kad butu kaip zaidejas jis
![]()
ka sori? jeigu neturi supratimo apie futbola, tai ko cia rasineji vejus?tada sory
ka sori? jeigu neturi supratimo apie futbola, tai ko cia rasineji vejus?tada sory
blogo zalgiris nejimtusiaip labai geras treneris
Tam irgi reikia talento - įmušti kai turi galimybę. Panašaus stiliaus buvo Povilas Lukšys ar Remigijus Pocius iš tų pačių Šiaulių. Įvarčiai kreivi šleivi (ypač Lukšio), bet tai nesvarbu, kai komanda laimi. Ir op - abu visų laikų Lietuvos rekordininkai pagal įmuštus įvarčius. Sutinku su Tobex'u, kaip jis atsiliepė apie Tamulevičių iš Ekrano:Tokič yra vidutinybė, jis tiesiog puolėjas, jei pamesi jam kamuolį prieš vartus tai įmuš, o Elivelto yra kuriantis žaidimą futbolininkas.
Tokičius žaisdamas silpnoje Šiaulių ekipoje tapo rezultatyviausiu A lygos žaidėju - tai daug ką pasako.9 įvarčiai žaidžiant silpnoje komandoje ir dažniausiai ne pagrindinėje sudėtyje yra geras rezultatas.
kaip ir pernai, nieko gero nesisviecia Siauliams, temps iki paskutines.."Šiaulių" klube likti nenorėjote ar nesulaukėte pasiūlymo?
- "Šiauliai" man negalėjo nieko pasiūlyti, tuo metu klube buvo neapibrėžta situacija.
Kai pinigu nera kas gali sviestis?isbega visi tik jai pinigu butu paziurek kokia komanda surinktu Siauliai kiek ten geru zaideju is Siauliu ira galetu del priziniu kovotiis Jermalaviciaus intervo:kaip ir pernai, nieko gero nesisviecia Siauliams, temps iki paskutines.."Šiaulių" klube likti nenorėjote ar nesulaukėte pasiūlymo?
- "Šiauliai" man negalėjo nieko pasiūlyti, tuo metu klube buvo neapibrėžta situacija.