matyt reikia susitaikyti su tuo,kad klubas labiausiai garsines sali bus isbrauktas is futbolo zemelapio
čia dar būtų galima labai pasiginčyti kas tą šalį labiausiai garsinohttp://penalty.lt/fbk-kaunas-ir-toliau-nyksta/
matyt reikia susitaikyti su tuo,kad klubas labiausiai garsines sali bus isbrauktas is futbolo zemelapio
nera ka cia gintsytis nepriklausomybes laikotarpiu A.A Vetra ir pusiau A.A FBKčia dar būtų galima labai pasiginčyti kas tą šalį labiausiai garsinohttp://penalty.lt/fbk-kaunas-ir-toliau-nyksta/
Ankčiau numesdavo milijoną, kitą, bet dabar jiems nėra už ką tų pinigų duoti. Už Kontrimo gražias akis, tai joks kvailys pinigų nemokės.tai, kad jis viska jau pasake... laukia kol savivaldybej prades rupeti futbolas.
Savivaldybei visiškai vienodai, yra tas FBK ar nėra. Nei vienas nervas nekrusteliTai FBK`ai patvirtino paraišką dėl žaidimo I-oje lygoje ar vis dar niekas nieko nežino? Užkniso tas gumos tempimas. Man atrodo, Kontrimas taip bando savivaldybės nervus patampyti.
Kaunas tik krepšiu ir chorų karais gyvas. Visi statymai už kašę ir dainorėlius.Tik ant dūšios valdininkams bus ramiau, nes jeigu klerkai pasakys, kad atidavė babkes FBK`ams, tai niekas jų nesuprastų. O Kauno raj. savivaldybė, greičiau kokią Garliavą parems, nei FBK.Savivaldybei visiškai vienodai, yra tas FBK ar nėra. Nei vienas nervas nekrusteli
pradedant meru baigiant kontrimu visi ten geri, dar aišku ne faktas, kad išvis medinukas leido bet pabandyt gelbėt klubą, nes kas ten norėtų juos remt jei tas vis dar valdo (bent formaliai)...bet jau krc nuo mero atmazų tai net bloga darosi - privačiam buratino krepšinio klubui 4 limonai, o likusiams - trupiniai, kadangi forume keiktis negalima tai neturiu aš ką apie tai pasakyti, aišku FBK vadukai irgi geri, bet čia reikia būti turbūt psichiniu ligoniu kad šitaip babkes skirstyti ir man atrodo mes visi žinom kuris ten iš jų didžiausias ligonis, tai turbūt ir nieko nuostabaus, kad visiškas bizpridielas ten