netik,kad islaike..Solidziai zaidzia Dziugas,tik kaip reikia išlaikyti rezultata po pirmo kelinio![]()
netik,kad islaike..Solidziai zaidzia Dziugas,tik kaip reikia išlaikyti rezultata po pirmo kelinio![]()
Lubas uz Ribeira dvigubai greitesnis ir geresnis,visai ne formoj brazilas.netik,kad islaike..Solidziai zaidzia Dziugas,tik kaip reikia išlaikyti rezultata po pirmo kelinio![]()
siaip is legionieriu i akis krenta Sousa ir Pereira...gerai atrodo viduryje..tas kur gale isejo brazilas..arba visai dar be formos..arba nzn..
o siaip nesitekejau..kad komanda atrodys tikrai neblogai..

siaip tik sezono pradzia ir dauguma komandu dar nerodo gero zaidimo..taip kad neperkaisk..dziaugsiuos jei isliksim A lygoj..Na jei laimejom pries pati Žalgiri ir dar išvykoj,tai drasiai galim pagalvoti apie 5-7 vieta![]()
Kaip tai neparodė? O šitą:Telšių Liūdesys per visas rungtynes nieko neparodė.

man atrodo,kad ten dzuku fruktai buvo atsigule..Esu girdęs, kad prie Masčio ežero ar ant Džiugo kalno gyvena milžinai ir jie padeda klubui nusikasti sniegą... Kai kasė, matyt, paslydo ir prikibo... išgulėjo. Kažkoks mažytis milžinų pasididžiavimas... bet gal šalta buvo, tai susitraukė....![]()
Jeigu atrodo, reikia žegnotis. Negi Telšių milžinų mažesni už eilinio dzūko?man atrodo,kad ten dzuku fruktai buvo atsigule..Esu girdęs, kad prie Masčio ežero ar ant Džiugo kalno gyvena milžinai ir jie padeda klubui nusikasti sniegą... Kai kasė, matyt, paslydo ir prikibo... išgulėjo. Kažkoks mažytis milžinų pasididžiavimas... bet gal šalta buvo, tai susitraukė....![]()