Kauno „Stumbro“ futbolo klubą sustiprino naujokas iš Rusijos Maksimas Jermakovas. Atraminio saugo pozicijoje rungtyniaujantis žaidėjas yra gynęs „Krasnodar“ ir Maskvos „Spartak“ klubų garbę, žaidęs Rusijos jaunimo rinktinėse.
Rimvydo Sadausko karštas komentaras po pergalės!- to labai trūko klubo medijai.Jeigu turite idėjų, pasiūlymų - visada su malonumu išklausysime.
Užmiršai, kad J.P. jau ne SPO.TV narys? Karštam interviu nereikia jokių kamerų stovų, Viskas, ko reikia, tai ištaikyti momentą, kol žaidėjai eina iš aikštės į dušines. O visi rimti dalykai tegul prasideda po to, kai ištrauki juos iš drabužinių. Jeigu norisi kažko rimto, tai šeštadieniais per TV6 rodo laidą apie futbolą, pavadinimo nežinau.Mano pasiūlymas, stovą telefonui/kamerai įsigyti su kuria tuos pre-match live'us darot. Šimtą kartų rimčiau atrodytų.
Aš tavęs patarimų neprašiau.Užmiršai, kad J.P. jau ne SPO.TV narys? Karštam interviu nereikia jokių kamerų stovų, Viskas, ko reikia, tai ištaikyti momentą, kol žaidėjai eina iš aikštės į dušines. O visi rimti dalykai tegul prasideda po to, kai ištrauki juos iš drabužinių. Jeigu norisi kažko rimto, tai šeštadieniais per TV6 rodo laidą apie futbolą, pavadinimo nežinau.Mano pasiūlymas, stovą telefonui/kamerai įsigyti su kuria tuos pre-match live'us darot. Šimtą kartų rimčiau atrodytų.
Kiek prisimenu, mes su tamstele kartu kiaulių neganėme. Taigi, prašyčiau mūsų netujinti.Aš tavęs patarimų neprašiau.