2010.06.08
http://www.fkalytis.lt/news.php?readmore=12

1. Sauliau esi vyriausias bei rezultatyviausias FK Alyčio žaidėjas, ar kiti komandos draugai į tave žiūri su ypatinga pagarba?
- Manau, kad komandoje yra nusistovėjusi tvarka, gerbti vyresnius, taip radau aš atėjąs į vyrų komandą. Žaisti taip stengiamies ir palikti šią tvarką, o kadangi esu vyriausias komandoje pagarba juntama.
2. Kaip vertini savo formą?
- Esu patenkintas savo sportine forma.
3. Kokie Alyčio žaidėjai be tavęs tavo manymu yra geriausi komandoje?
- Nemanau, kad yra teisinga vertint komandoje į geriausius ar blogiausius, visi mes įnešam kažką savo komandoje. Aišku vyresni žaidejai Miknevičius, Padegimas ar Štreimikis turi daugiau patirties ir ją stengiamies perduot jaunimui ir jai jie ją priima reiškia mes dirbam gerai. Vadinasi mes komanda, o tai svarbiausia futbole.
4. Kaip vertinate sezono startą?
- Nenoriu nieko vertint, įvertinsim viską po sezono.
5. Kokios rungtynės tau labiausiai įstrigo atmintyje?
- Net nežinau.
6. Kaip vertini FK "Alyčio" aistruolius, ar jie asmeniškai tau prideda motyvacijos kovoti?
- Kiekvieną žmogų atėjusį pažiūrėt kaip mes žaidžiam aš gerbiu, o dėl Juodai Raudonų aš juos galiu pavadinti tikrai fanais smagu juos matyti kiekvieną kartą atvykusius palaikyti mūsų. Dėl to mes ir žaidžiam, kad kažkas už mus sirgtų. Dėkui už tai fanams.
7. Kiek sezonų dar ketini džiuginti aistruolius puikiu žaidimu ir įvarčiais?
- Nežinau, bet linkstu link to, kad jau reik užleist vietą jaunimui.
8. Tavo greitis yra tiesiog fantastiškas aikštėje skrieji lyg raketa, kokia yra tavo greičio paslaptis?
- Čia matyt iš tėvų, genai dėkui jiems.
9. Kaip manai kelintoje turnyrinės lentelės pozicijoje po sezono bus "Alytis"?
- Nemėgstu garsiai prognozuoti, bet manau aukštai.