Jeigu jų reiktų lenkams ar rusams, tai Ekranas būtų seniai juos prastūmęs. Reikia lietuviams, o tie tai tikrai pinigo nemokės.O man įdomu, dabar vis tie jaunuoliai gali nutraukti sutartis savavališkai, ar vistiek visokie lenkai, rusai turės mokėt išpirkas?
O lietuvių klubams kaip su išpirkomis?Jeigu jų reiktų lenkams ar rusams, tai Ekranas būtų seniai juos prastūmęs. Reikia lietuviams, o tie tai tikrai pinigo nemokės.O man įdomu, dabar vis tie jaunuoliai gali nutraukti sutartis savavališkai, ar vistiek visokie lenkai, rusai turės mokėt išpirkas?
O lietuviai palauks, kol Ekranas sutiks juos paleisti (pavyzdžiui, sutariant abipusiai užmiršti skolas) arba kol paleis federacija (jei tie futbolininkai kreipsis į federaciją).O lietuvių klubams kaip su išpirkomis?Jeigu jų reiktų lenkams ar rusams, tai Ekranas būtų seniai juos prastūmęs. Reikia lietuviams, o tie tai tikrai pinigo nemokės.O man įdomu, dabar vis tie jaunuoliai gali nutraukti sutartis savavališkai, ar vistiek visokie lenkai, rusai turės mokėt išpirkas?
Nes šiaip nesuprantu, kodėl tie vaikai geresnio gyvenimo neieško, jei Ekranas įsipareigojimų nevykdo. Neabejoju, kad tiek kokia nors Sūduva, tiek Žalgiris, tiek Atlantas paimtų net po keletą vienetų.
Nu nebūčiau toks tikras. Pvz koks nors Pilotas, ne kažin kuo tam pačiam Švrljugai nusileidžia.O lietuviai palauks, kol Ekranas sutiks juos paleisti (pavyzdžiui, sutariant abipusiai užmiršti skolas) arba kol paleis federacija (jei tie futbolininkai kreipsis į federaciją).
Žalgiriui vargu ar jų reikia, o kiti Lietuvos klubai nesimaudo piniguose, kad galėtų visiems pasiūlyti geras sutartis. Tai po keletą vienetų tikrai vargu ar kas pajėgtų paimti.
Jau pilnas straipsnis„Ekrano“ klubas – prie bankroto ribos
http://www.sekunde.lt/sportas/ekrano-kl ... oto-ribos/" onclick="window.open(this.href);return false;
laukiam pilno straipsnioFutbolininkai, kuriems klubas nuomoja butus, vejami iš jų už skolas, tad paprasčiausiai jie nebeturės kur Panevėžyje apsistoti.
Girdejau Pakruojo verslininkai ar ukininkai perimti Panevezio Ekrana,Labinas prasosi kad nupirktuTai bus 2 Pakruojo komandos Pakruojo Kruoja,Pakruojo Ekranas
u-15, u-16 išstatys ir dzin.. su Šiauliais dėl 8 vietos pakovos.Ekranas irgi dar kanopų neužvers. Dar labiau atjaunins sudėtį ir gyvens toliau.
Iš lygos šiemet vis vien jau neiškris vien su turimais taškais.
Blogai tu mane pažįsti, Ruli, skauda man širdį dėl Panevėžiaus miestalio futbolo bendruomenės. Senai puoselėju svajonę ten kurti FC PANEVIEŽIS, bet negaliu, kol Labino kontora ten dar gyva.Net neisivaizdoju kaip tokie straipsniai apie Ekrano bėdas pralinksmina Cezio širdi![]()
jautšiu Cezis tokia naujena skaitie kokius 5 kartus iš visu pusiu apeidamas konpjuteriu![]()
o paskui dar diel viso pikto išgine y mesta savo COCIA laikrašti parnesti kad butu nadožnas 100%
bet turtingiausi ūkininkai juk yra Pakruojyje... alaus gertu prieš varžybas...Taip nusivaziavo net is Ciaupo vandeni geria?Ekraniuk,Ekraniuk laikas tau ilsetis ramybei
Kas keisciausia toks miestas neranda remeju
Matit ukininku nera Panevezi,gerai Cezis sake kad laikas keltis i Pasvali jiems
Ten nors ukininku rastu,ir nereiktu vandens gerti is ciaupo