bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

Re: FK Jonava

2017 Vas 24 11:31

„Jonavos“ gerbėjų nuomonė išklausyta – išrinktas naujas logotipas
http://www.fklietava.lt/naujiena/1240/j ... -logotipas" onclick="window.open(this.href);return false;
2017-02-23, FK „Jonava“

Paveikslėlis

Pakeitusi pavadinimą, FK „Jonava“ tęsia atsinaujinimą ir pristato naująjį komandos logotipą. Savaitę miesto ir šalies bendruomenė vertino pasiūlytus keturis variantus, sulaukta daugiau nei 2000 balsų klubo interneto svetainėje ir socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Komandos gerbėjai aktyviai diskutavo, išsakydami savo nuomonę. Atsižvelgusi į balsavimo rezultatus, klubo valdyba pritarė bendruomenės nuomonei ir patvirtino daugiausiai simpatijų sulaukusį variantą. Nuo šiol jis – oficialus „Jonavos“ futbolo klubo logotipas. Naujasis logotipas, kuriame stilingai supinamas futbolo kamuolys ir Jonavos miesto simbolis gulbė, prieš tvirtinimą buvo šiek tiek pakoreguotas, pritaikant jį prie klubo naudojamo spalvų kolorito, taip pat įterpti klubo įkūrimo metai. 2017 m. A lygos sezoną „Jonava“ pradės kovo 4 d. išvykos rungtynėse prieš Marijampolės „Sūduva“.

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2017 Vas 24 11:33

mano favoritas :)

Makenzis

2017 Vas 24 11:40

EST. 1946
:roll: Galima pagalvoti, kad Estijos futbolo legenda kokia. :D

Anbo

2017 Vas 24 12:06

Man irgi šitas labiausiai patiko :D

Makenzis

2017 Vas 24 12:09

Aš meno nesuprantu, tai šitas nepatiko, vėl teks akis gadintis į pseudomeną. :evil:

GS3

2017 Vas 24 13:12

EST. - Estimated. Kaip ir FC - football club. Komanda ruosiasi su vizija eiti i Europa (gal net patraukt is ten remeju), todel taip ir daro, viskas labiau nei normalu.

Mutis

2017 Vas 24 13:12

Aš meno nesuprantu, tai šitas nepatiko, vėl teks akis gadintis į pseudomeną. :evil:
Nu bet turetum ivertinti, kad be pagrabines juostos :)

Makenzis

2017 Vas 24 13:53

Nu bet turetum ivertinti, kad be pagrabines juostos :)
Vienintelis malonus dalykas, kad prie gulbės nėra gedulingos juostos. Pamenu, kai FC "Šiauliai" pasitobulino savo pagrabinį logo, tuoj pasėdo į dugną. :) Nuo to laiko esu labai prietaringas.

Respublik

2017 Vas 24 14:27

Na pakoreguotas daugiau ar mažiau neblogai, išboldintas taip sakant, o jam būtent masiškumo ir trūko, spalvos bent jau nebe Spursų :D
Kalbant apie jo trūkumus mano akyse, tai aišku visų pirma dėl to FC būtinumo nesutiksiu, nenatūraliai atrodo ir viskas. Dar viena detalė, kuri asmeniškai atrodo blogiau nei pradiniame variante, tai ta balta juostelė aplink kamuolį. Aplink gulbę ji tikrai buvo reikalinga, kai tuo tarpu čia išdrasko vaizdą... Nejaugi nebuvo galima jos nutraukti prieš tai, akcentuojant nuo futbolo kylančią gulbę?

mafia7
Palaikoma komanda: A-lyga

2017 Vas 24 15:07

Ką čia dar analizuoti, man tas anas logotipas Lietavos buvo tragiškas, gremėzdiškas, kažkoks išbalansuotas, grynai kažkoks ssrs ir tai caro rūriko laikų, baisus jis ten buvo, šitas tikra atgaiva

Anbo

2017 Vas 24 17:25

EST. - Estimated. Kaip ir FC - football club. Komanda ruosiasi su vizija eiti i Europa (gal net patraukt is ten remeju), todel taip ir daro, viskas labiau nei normalu.
mano galva EST. reiškia established. Kiek teko susiduti, viena iš šio žodžio reikšmių - įkurtas, pvz.: Australia's Royal National Park, established in 1879

Makenzis

2017 Vas 24 17:28

Man irgi pirma mintis estabilšed, kutų variantų nežinau.

GS3

2017 Vas 24 18:20

mano galva EST. reiškia established. Kiek teko susiduti, viena iš šio žodžio reikšmių - įkurtas, pvz.: Australia's Royal National Park, established in 1879
sorry, viena galvoju, kita rasau ;) ne pirmas kartas

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2017 Vas 24 20:42

Td. Eliošius: „Viskas juda į teigiamą pusę, trūksta tik susižaidimo“
http://www.fklietava.lt/naujiena/1241/t ... usizaidimo" onclick="window.open(this.href);return false;
2017-02-24, FK „Jonava“

A lygai besiruošiantys „Jonavos“ futbolininkai vasario 25 d. Latvijoje susitikimu su „Jelgava“ baigs draugiškų rungtynių ciklą. Vienas iš praėjusio sezono lyderių Tadas Eliošius teigiamai įvertino pokyčius klube ir pasiruošimą artėjančiam sezonui. Šį sezoną „Jonavos“ klubas pradėjo ryškiais pokyčiais: atnaujintas pavadinimas ir logotipas, už klubo vairo stovi naujas trenerių štabas, prisijungė nemažai naujų žaidėjų. Nuo 2015 m. klube esantis Tadas Eliošius mano, kad pokyčiai davė teigiamą impulsą.

„Viskas juda į teigiamą pusę, atėjo stiprus trenerių kolektyvas, trūksta mums tik susižaidimo. Bet paskutinės draugiškos rungtynės parodė, kad žaidimas gerėja, viskas bus gerai ir susižaisime. Palyginus su pernykščiu sezonu, kai turėjome komplikuotą pasiruošimo etapą, šiemet viskas kitaip. Treniruotės palaipsniui stiprėjo, gal kita savaitė prieš sezono startą bus kiek lengvesnė“, – teigė vienas iš praėjusių metų komandos lyderių. Donato Vencevičiaus, Mindaugo Čepo ir Artūro Ramoškos treniruojamas „Jonavos“ klubas pasiruošimo metu nuolatos į peržiūrą kvietė naujus žaidėjus. Prie klube likusių futbolininkų prisijungė keletas legionierių bei perspektyvių jaunųjų šalies futbolininkų.

„Atėjo daug tikrai gerų žaidėjų. Mano nuomone, iš karto į žaidimą puikiai įsiliejo ir nesunkiai pritapo Karolis Šilkaitis. Tačiau ir kiti pritapo gana greitai, nes kaip ir praėjusiais, taip ir šiais metais kolektyvas išliko labai draugiškas, visi aikštėje kovoja vienas už kitą. Žinoma, trūksta dar kelių žaidėjų, kad galėtumėme kažką daugiau parodyti. Tačiau ir iš dabar esančių, manau, būsime pajėgūs su visais kovoti ateinančiame sezone“, – apie dabartinę ekipą sakė Td. Eliošius.
Iki šiol pasiruošimo A lygai cikle jonaviškiai sužaidė penkerias kontrolines rungtynes, per kurias kurias iškovojo tris pergales, du kartus sužaidė lygiosiomis ir vieną kartą pripažino varžovų pranašumą. Paskutine draugiška išvyka į Latvija, kur lygiosiomis 1:1 (0:1) sužaista su „Riga FC“, itin patenkintas liko klubo vyr. treneris D. Vencevičius.

„Vienintelėse pralaimėtose rungtynėse su DFK „Dainava“ žaidė daug į peržiūrą atvykusių vaikinų, iš kurių praktiškai liko tik vienas. Jie treniravosi kartu vos kelias dienas, tad mums trūko susižaidimo. Antrame kėlinyje išėjo kiti vaikinai, galėjome persverti rezultatą, bet neišnaudojome progų. Paskutinis susitikimas su „Riga FC“ labai skyrėsi nuo iki tol sužaistų mačų. Varžovas buvo stipriausias iš visų, gal dėl to nusiteikėme ir norėjome įrodyti, kad galime laimėti ne tik prieš Pirmos lygos komandą. Atrodėme neblogai, atsirado susižaidimas, jautėsi, kad ir komandos fizinis pasiruošimas pagerėjęs“, – teigė klubo saugas.

Šį savaitgalį kontrolinių susitikimų ciklą „Jonava“ užbaigs su Latvijos vicečempione „Jelgava“. „Jelgavoje“ yra pažįstamų veidų: brazilas R. Ledesma, E. Razulis, su kuriuo žaidžiau Klaipėdoje. Išties stipri ekipa, bus nelengva. Manau, kad labai gerai, kad paskutinį kontrolinį mačą sužaisime su itin pajėgia ekipa. Daug geriau žaisti su stipriu varžovu ir pralaimėti, be to, pirma A lygos kova su Marijampolės „Sūduva“ bus ne ką lengvesnė, todėl žymiai lengviau pasiruošti bus žaidžiant su labai pajėgia ekipa“, – apie būsimą susitikimą kalbėjo Td. Eliošius.

Jau kitą savaitę startuosiančioje A lygoje jonaviškiai kelia aukštesnius tikslus ir sieks pakovoti dėl lyderių pozicijų. Kovo 3 d. Marijampolėje pirmąjį susitikimą „Jonava“ sužais su „Sūduva“. „Spėjau pasiilgti čempionato. Praėjo trys mėnesiai, norisi jau oficialių rungtynių. Manau, jei kovosime, žaisime vienas už kitą – viskas šį sezoną yra įgyvendinama, nors bus nelengva“, –kalbėjo „Jonavos“ futbolininkas.

Xenon

2017 Vas 25 18:52

6-1 nukalė latvius. Ir pasakykit kad čia nefiksino latviai, kad tikrai Lietava 3 galvom geresnė už latvius..
Dar vienas įdomus pastebėjimas. 2 golus uždėjo K.Upstas. Vienas pirmų buvo, kuris PASIRAŠĖ su Trakais kontrakta ir net neprasidėjus sezonui iškeliavo. Tikriausiai abu netilpo su Čyžu

Grįžti į