Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2016 Rgs 07 11:22

Man atrodo, kad jau arti pirmasis "Nevėžio" pralaimėjimas išvykoje nusimato. Jeigu ne Kelmėje, tai Kazlų Rūdoje garantuotai. ;)
21 Turas, 2016-09-06 18:00, Kražantė 3 - 2 Nevėžis, Kelmės miesto stadionas.

Rungtynių anonse Naglis rašė, kad
„Nekviesti svečiai” - tokią pravardę galėtų užsitarnauti Kėdainių „Nevėžis” šį sezoną. Sunku patikėti, bet žaisdami išvykose kėdainiečiai nepatyrė nė vieno pralaimėjimo ! Manau, jie bus nusiteikę šią seriją ir pratęsti.
Atvažiavo ir buvo nuskausminti Kelmėj, tačiau išlaikė trečią poziciją turnyrinėje lentelėje. Pirmas sezono pralaimėjimas išvykoje. Su tuo ir sveikinu.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2016 Rgs 09 12:03

Po skaudaus pralaimėjimo Kelmėje "Nevėžis' turės progą sportinį pyktį išlieti ant f.b.k. kauno.

Praeitame ture buvo 10 įvarčių, kažin kiek sugebės įkalti Areto Gėgžnos vedami kėdainiškiai.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2016 Spa 18 16:04

Kėdainių “Nevėžio” futbolininkai, LFF Pirmos lygos pirmenybių 29 ture, rungtynėse su “Šilute” pirmaudami po pirmojo kėlinio 2:0, antrajame praleido du įvarčius ir rungtynes užbaigė lygiosiomis 2:2. Pirmajame kėlinyje “Nevėžio” gretose pasižymėjo Š.Činikas ir R.Lipnevičius.

2016 10 16
Kėdainių FK "Nevėžis" - FK "Šilutė" 2:2 (2:0)
2016 m. LFF Pirma lyga, 29 turas

Su Kelme, Šilute prarado taškus. O rytoj lemiamos rungtynės, jeigu pralaimės, tai viltis pakovoti dėl medalių galima palaidoti.

2016.10.19 20:30
KĖDAINIŲ "NEVĖŽIS" - FK "PANEVĖŽYS"
Kėdainių stadionas
Renginys: 2016m. LFF Pirma lyga II ratas 18 turas

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2016 Gru 09 11:44

Vitalijus Stankevičius : „Sezonas buvo nelengvas, bet įdomus”
2016-12-08 Naglis Miknevicius ;
http://pirmalyga.lt/naujiena/Vitalijus- ... idomus/924" onclick="window.open(this.href);return false;

Vienas iš malonių netikėtumų pasibaigusios šių metų Pirmosios lygos pirmenybėse – Kėdainių „Nevėžio” ekipos žaidimas. Per daug nesišvaitę pažadais prieš pirmenybių startą, kėdainiečiai viso sezono metu išsiskyrė stabiliu, kovingu ir maloniu akiai žaidimu, nusipelnė tiek futbolo specialistų ir žiūrovų, tiek varžovų pagarbos. Pačioje finišo tiesiojoje „Nevėžiui” iš rankų išsprūdo medaliai, bet užimta ketvirtoji vieta, ir , kas svarbiausia, pademonstruotas žaidimas nusipelno pačių geriausių žodžių.

Toks „Nevėžio” pasirodymas - neabejotinai ir patyrusio futbolo Vitalijaus Stankevičaius nuopelnas .

Treneris pasidalino mintimis tiek apie praėjusį komandos sezoną lygoje, tiek ir apie kitus mus dominančius dalykus

- Pradėkime nuo pradžių. Kada apsisprendėte dėl darbo „Nevėžyje” ir kokie buvo pirmieji įspūdžiai bei jūsų žingsniai ?

Visų pirma, norėčiau priminti, kad esu jau anksčiau dirbęs Kėdainiuose, šioje komandoje ir tai nebuvo jau toks didelis „žingsnis į nežinią”. Sausio mėnesio pradžioje sulaukiau skambučio iš Sauliaus Skibiniausko („“Nevėžio” komandos direktorius – past.). Ilgai įtikinėti nereikėjo, visgi esu futbolo žmogus ir trenerio darbas man patinka. Vasario 9 dieną susirinkome į pirmąją treniruotę (beje, joje dalyvavo tik 9 žmonės J). Nebuvau atitrūkęs nuo lietuviško futbolo ir apie ekipą turėjau nuomonę, buvo aiškios pozicijos, kurias reikėjo stiprinti. Vienas esminių ir, manau, teisingų sprendimų – buvo orientacija į vietinius žaidėjus. Kai kas gal buvo ir užmiršti ar atitrūkę nuo futbolo, turėjo kitų užsiėmimų, bet pavyko per draugus, pažįstamus prikalbinti, prisijungė jaunimo ir jau vasario gale kartais treniruotėse būdavo ir netoli 30-ies žaidėjų. Prie ekipos prisijungė ir kėdainiečiai, žaidę kitose komandose (A.Gėgžna, R.Lipnevičius) taip pat žaidėjai iš kitų miestų, su kuriais tikrai „pataikėme” – jie suvaidino labai svarbų vaidmenį sezono metu (N.Bjelanas, D.Gražys, M.Atmanavičius).

Jau treniruočių bei pirmųjų draugiškų rungtynių metu pastebėjau tai, ką vėliau ne kartą pažymėjo ir kiti futbolo specialistai – komandos charakterį. Treniruotės nebuvo lengvos, ypač turint omenyje, kad visgi esame mėgėjų komanda, bet dirbo vaikinai nuoširdžiai ir tai davė rezultatą.

- Ar prieš sezono pradžią buvo kelti konkretūs uždaviniai ekipai ?

Na, mes per daug nedeklaravome ir neskelbėme viešai apie aukštus tikslus, medalius ir pan. Mūsų komanda gana jauna ir tai, kažkiek ir padėjo – kartais didelis psichologinis spaudimas trukdo žaidėjams. Mes dirbome savo darbą aikštėje, kovojome ir rezultatai pradėjo kalbėti patys už save.

- Komanda nuo pirmųjų turų išsiskyrė kovingumu. Ne kartą rungtynių eigoje buvote atsidūrę sunkiose situacijose, atsilikinėjote, kartais net keliais įvarčiais, bet niekuomet nenuleisdavote rankų. Kas padėdavo sėkmingai varžytis su priešininkais, kuriš gretose būdavo galbūt ir garsesnių vardų ?

Jau minėjau, jog kovingumas, geras nusiteikimas rungtynėms matėsi jau draugiškų rungtynių metu ir mane, kaip trenerį tai negalėjo nedžiuginti. Nuteikinėti kovai vaikinų nelabai reikėjo. Gal sunkesnis dalykas buvo įdiegti didesnį pasitikėjimą savo jėgomis. Juk, kalbant tiesiai šviesiai, daugelio konkurentų kovoje dėl aukštų vietų sudėtyse buvo daug garsių vardų, žmonių, išsiskiriančių individualiu meistrškumu, klase.

Daug dėmesio skyrėme pasiruošimui konkretiems varžovams. Visuomet stengdavausi „gyvai” ar per futbolo.tv pažiūrėti būsimų konkurentų rungtynes, įvertinti jų privalumus ir trūkumus. Paruošdavome konkrečius planus , atsižvelgdavome į tam tikrus taktinius niuansus konkrečioms rungtynėms ir tai davė rezultatą. Keliose rungtynėse mums pavykdavo „išjungti” pagrindinius oponentų žaidėjus , apsunkinti jų veiklą.

- Apibūdinkite „Nevėžio” komandą. Kas sudarė ekipos „stuburą” ?

Vienas svarbesnių dalykų, leidusių demonstruoti neblogą žaidimą yra tai, kad ekipoje pavyko pasiekti balansą. Beveik kiekvienoje grandyje turėjome ir patyrusių ir jaunų žaidėjų, kurie papildė vieni kitus. O įsibėgėjus sezonui žaidybiniai tarpusavio ryšiai vis gerėjo.

Kalbant apie atskiras grandis – mums pavyko „pataikyti” su vartininku. Nemanja Bjelanas vykusiai įsiliejo į ekipą ir buvo vienas pastebimiausių vartininkų lygoje. Kuomet jis buvo traumuotas ar negalėjo žaisti, komandai stipriai pagelbėjo Martynas Šležys.

Gynybos pagrindą sudarė jauni žaidėjai (Rukuiža, Trakšelis, Petrėnas) kuriems tikra paspirtimi tapo vyresniųjų ( Slepakovo, Kestenio) patirtis ir patarimai.

„Smogiamaja” atakuojančia jėga tapo saugų grandis – vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų Aretas Gėgžna, kitame flange aktyviai ir rezultatyviai žaidęs Evaldas Kugys buvo vieni pagrindinių komandos atakų „varikliai”. Gerą sezoną sužaidė Rimvydas Lipnevičius, daug komandai naudos davė ir jaunesnieji – Šarūnas Činikas, Rokas Mikuckis ir kiti.

Nors žaidėme gana rezultatyviai, turėjome problemų puolimo linijoje, bandėme įvairius variantus, nepavyko toje pozicijoje atsiskleisti D.Stradalovui, antroje sezono pusėje šioje pozicijoje žaisdavo M.Atmanavičius, kartais jam tas pavykdavo visai neblogai.

Antroje sezono pusėje sulaukėme Kėdainių futbolo auklėtinių , grįžusių iš NFA - jie irgi įnešė savo nemažą indėlį į komandos žaidimą.

Tikru dvasiniu komandos vedliu, lyderiu galėčiau pavadinti Deividą Gražį – savo charakterio savybėmis, nusiteikimu jis buvo pavyzdys, ypač jaunesniems komandos nariams.

Naudodamasis proga, norėčiau padėkoti visems komandos nariams, aptarnaujančiam personalui, vadovybei už bendrą darbą viso sezono metu.

- Kurias rungtynes pirmenybėse pavadintumėte geriausiomis – nebūtinai rezultato, o turinio prasme ?

Ir atvirkščiai – kurios kelia ne itin malonius prisiminimus ?

Sužaidėme nemažai gerų rungtynių – man patiko abejos rungtynės prieš „Panevėžį”, Vilniuje – prieš „Vilniaus Vytį”, abejos rungtynės prieš nugalėtojus – Kazlų Rūdos „Šilą”, išskirčiau ir susitikimą išvykoje prieš „Palangą”.

Tarp prasčiausios – labai skaudžios buvo lygiosios prieš „Šilutę” namuose, kaip vėliau parodė laikas tada mes praradome gal lemiamus taškus kovoje dėl medalių. Nepatiko (nepaisant pergalės) rungtynės Kretingoje prieš „Miniją”, netikėtas pralaimėjimas prieš Kelmėje prieš „Kražantę”. Matyt, ne visuomet pavykdavo tinkamai nusiteikti rungtynėms prieš nominaliai silpnesnius varžovus – iš dalies tai irgi galima būtų paaiškinti patirties stoka.

- Kokie buvo didžiausi iššūkiai, sudėtingiausi etapai sezono metu ?

Kaip dažnai būna, buvo gana sunkoka pradžia, ne iš karto „pagavome ritmą”, pirmosios rungtynės su „Lokomotyvu” nelabai nusisekė. Kaip vieną sunkiausių periodų įvardinčiau gegužės mėnesio pabaigą – birželio pradžią – taip gavosi, kad tuo metu kovojome net keliais frontais – pirmenybės, LFF taurės rungtynės, prisidėjo dar UEFA Regionų taurė, kur atstovavome Lietuvą. Vaikinams teko itin didelis krūvis, šis laikotarpis atėmė daug fizinių jėgų. Galbūt jų kiek ir pritrūko sezono pabaigoje

- Nekilo mintis, kad galbūt reiktų kiek pasitaupyti, gal ir paaukoti, pvz. LFF taurės turnyro rungtynes ?

Ne, ir paaiškinsiu, kodėl. Mūsų komandoje daug jaunų žaidėjų ir kiekvienos rungtynės su A lygos komandomis, ypač oficialiame turnyre – neįkainuojama patirtis ir mokykla pirmiausiai jiems. Todėl norėjom, kad tokių rungtynių būtų kuo daugiau. Ir, sakyčiau, kad tai mums pavyko – LFF taurėje sužaidėm dvejas rungtynes su I lygos ekipomis („Kaunu” ir „Banga”) ir dvejas - su aukščiausio Lietuvos futbolo diviziono atstovais – nugalėjome „Utenį”, nusileidome „Stumbrui”. Ir tos dvikovos buvo labai naudingos.

- Labai nedaug, bet visgi pritrūko iki prizinės vietos. Ko labiausiai pritrūko, kad užsikabintumėte medalius ?

Visų pirma, pritrūko patirties, savotiškos komandinės brandos. Sezono pabaigoje kiek mažiau buvo ir fizinių jėgų, bet taip turbūt buvo ir likusiom komandoms. Dar vienas momentas - antroje pirmenybių pusėje mus jau kitaip pradėjo vertinti ir varžovai, rimčiau ruošdavosi, sunkiau būdavo įgyvendinti mūsų žaidybinius planus.

- Bendri įspūdžiai apie Pirmąją lygą. Ar buvo nustebinusių ekipų ?

Kaip ir sakiau sezono pradžioje, bent pusė lygos komandų galėjo pretenduoti į medalius – konkurencija tikrai buvo labai didelė. Sakyčiau, turnyrinės intrigos prasme Pirma lyga ženkliai lenkė A lygą, kur komandos „susisluoksniavo” žymiai anksčiau ir kiek didesnė intriga buvo tik kovoje dėl bronzos medalių. Iš malonių netikėtumų paminėčiau „Palangą” – nesitikėjau, kad jie sudarys tokią rimtą konkurenciją iki pat sezono pabaigos kovoje dėl pirmos vietos. Lygos nugalėtojai – Kazlų Rūdos „Šilas” laimėjo pelnytai, visgi gerai sukomplektuota ekipa, žaidėjai, „pauostę parako” ir aukščiausioje lygoje, tad jų pergalė nebuvo nelaukta.

Kiek daugiau, kaip ir dauguma, turbūt tikėjausi iš Gargždų „Bangos”, Alytaus „Dainavos”, bet šį sezoną jiems geriau pasirodyti sutrukdė savos problemos.

Žvelgiant priekin – kitais metais Pirmoji lyga gali būti dar įdomesnė, nes kovon turėtų prisijungti stipresnės komandos, nei šiemetiniai autsaideriai.

- Žaidėjai iš kitų lygos komandų, kurių žaidimą išskirtumėte.

Beveik visose lygos komandose buvo asmenybių, savo ekipų lyderių. Išskirčiau Gvidą Jušką – sėkmingam „Palangos” žaidimui jis darė didžiulę įtaką. Kazlų Rūdos „Šile” atakuojantis žaidimas sukosi aplink Evaldą Grigaitį. „Vilniaus Vytyje” buvo daug žinomų vardų – kad ir Gediminas Vičius, antroje pirmenybių pusėje tapęs vienu stipriausių vilniečių koziriu. „Panevėžys” vis dar sunkiai įsivaizduojamas be Manto Savėno, perdavimų ir standartinių situacijų meistro. Žaidžiant prieš Gargždų „Bangą” išskirtinį dėmesį teko skirti Aurelijui Staponkai. Telšių „Džiugo” ekipoje protingu žaidimu išsiskyrė Andrius Lipskis, „Žalgirio B” gretose išskirtinė figūra – Justas Lasickas, „Trakai B” ekipai gerai dirigavo Titas Vitukynas

- Kaip vertintumėte teisėjavimą lygos varžybose ?

Jei penkių balų sistemoje – 4 su pliusu. Klaidų pasitaikydavo, gal ir mes keliose rungtynėse nukentėjome, bet šiaip situacija – tikrai nebloga ir teisėjavimu esame patenkinti.

- Pirmai lygai šiemet nepavyko išvengti ir ne visai malonių incidentų dėl galimai nesąžiningų rungtynių baigčių. Ar su tuo susidūrėte ?

Deja, buvo tokių įtartinių rungtynių, neslėpsiu, ir tai daro labai didelę žalą. Pasitaikydavo keistų , beveik dviženkliu rezultatu pasibaigusių rungtynių, sunkiai paaiškinamų klaidų ar kitokių momentų. Su šia blogybe būtina kovoti, žinau ,kad tai daroma, vyksta tyrimai ir šiuos dalykus būtinai reikia tvarkyti.

- Daug metų dirbote Lietuvos nacionalinėje rinktinėje, taip jau atsitiko, kad, ypač paskutiniame darbo etape, rinktinės štabas buvo nemažai kritikuojamas. Ką pasakytumėte apie tai ?

Na, gal dabar susidaro toks įvaizdis, kad praeito ciklo metu treneriai nedirbo. Nieko panašaus - dirbome ir mes, analizavome, naudojomės ir programine įranga.

Aišku, kiekvienas treneris turi savas taisykles, darbo stilių. Gal viena mūsų trenerio štabo bėdų buvo ta, kad nesugebėjome reikiamai pateikti visuomenei informacijos apie savo atliekamą darbą.

Kalbant apie rinktinės žaidimą, praeitame cikle komanda atjaunėjo. Žiūrint į dabartinius rezultatus – žaidžia tie patys žaidėjai, tik pora metų vyresni, o tai daug ką lemia – komanda turi subręsti. Mes neturime tokio pasirinkimo, kaip pirmaujančios futbolo šalys, tad mūsų sprendimas patikėti jaunimu (kad ir V.Slivka ir pan.) rezultatą duoda tik dabar.

- A lygos komandose antroje sezono pusėje vyriausiųjų trenerių postuose liko tik trys treneriai – lietuviai. Pirmąją lygą turbūt galima pavadinti savotišku Lietuvos trenerių darbo poligonu ?

Na, tokia yra dabartinė futbolo gyvenimo realybė. Pirmoje lygoje išties dirbo visas būrys patyrusių Lietuvos trenerių. Atkreipčiau dėmesį į tai, kad beveik visoms pirmaujančioms komandoms ir vadovavo treneriai iš šio grupės. Aišku, gerai, kad pradeda dirbti ir jauni specialistai – kad ir Valdas Trakys, kuriam metai buvo labai sėkmingi. Didelio skirtumo ar kažkokio atotrūkio tarp Lietuvoje dirbančių užsieniečių ir vietinių trenerių tikrai nėra. Na, bet trenerių samdymas - klubų vadovų reikalas, gal toks kelias dabar jiems atrodo patrauklesnis.

- Kas ateityje, ar tęsite darbą Kėdainiuose ?

Dabar – trumpas atokvėpis, kol kas tolimesnių planų neturiu, kaip sakoma, gyvenimas parodys.

-Dėkui už pokalbį.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 04 12:30

Vitalijus S. išėjo į KŽ, tai dabar bus laisva vieta į trenerio vietą. :roll: Poškus be darbo, bet jam gal ne lygis eiti į Kėdainius. :roll:

Respublik
Pranešimai: 8734
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 22 19:10

FK „Nevėžis“: vienuolikės žaidimui diriguos M. Skinderis
http://www.rinkosaikste.lt/naujienos/ak ... -skinderis" onclick="window.open(this.href);return false;

Šią popietę Kėdainių „Nevėžio“ futbolo klubas pristatė naująjį vyrų komandos, besivaržančios Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmoje lygoje, strategą. Juo tapo šios sporto šakos specialistas, ilgametis Lietuvos rinktinės narys, panevėžietis Marius Skinderis (42).

M. Skinderis vyriausiojo Kėdainių „Nevėžio“ trenerio poste pakeitė praėjusiame sezone kėdainiečiams dirigavusį Vitalijų Stankevičių, sausio pradžioje sukirtusį rankomis su „Kauno Žalgiriu“.

Gerą trenerį surasti – nelengva

Su buvusiuoju strategu „Nevėžis“ buvo sudaręs vienerių metų kontraktą. Kėdainių klubas ir 2017-ųjų metų sezone savo gretose norėjo matyti V. Stankevičių, tačiau šis pasirinko Kauno vienuolikę.

„Esame dėkingi Vitalijui. Jis praėjusiame sezone labai gerai suvadovavo „Nevėžiui“.

Po to, kai išsiskyrė mūsų keliai, klubui teko nelengvi „namų darbai“ – rasti naująjį ekipos trenerį. Mūsų akiratyje buvo keletas strategų, bet aš esu labai patenkintas tuo, kad bendrą sutarimą priėjome būtent su M. Skinderiu. Kalbant apie šį trenerį, aš galiu drąsiai pasakyti, kad jis Lietuvoje – vienas perspektyviausių jaunųjų trenerių, ir apie tai byloja jo pasiekti rezultatai Elitinės lygos čempionate su Panevėžio jaunimu. Girdėjome daug puikių atsiliepimų apie šį strategą“, – apie UEFA „A“ kategorijos trenerio licenciją turintį M. Skinderį kalbėjo S. Skibiniauskas. – Marius nori tvirtai įžengti į vyrų futbolą. Tai jam bus puiki proga tobulėti kaip treneriui. Tobulės ir mūsų žaidėjai. Jie treniruosis tikrai kvalifikuotai.“

Duos pasireikšti kėdainiečiams

Pasiruošimą artėjančiam LFF Pirmos lygos sezonui Kėdainių „Nevėžis“ pradės jau sausio 30 dieną. Nors komandos branduolys ir išliks toks pats, kaip ir pernai, kelių žaidėjų kaitos nepavyks išvengti. Ko gero, klubui teks ieškoti naujo vartininko, mat praėjusiame sezone „Nevėžio“ gynybą cementavęs serbas Nemanja Bjelanas šiuo metu jau yra išvykęs į peržiūrą Suomijoje. „Artimiausi Mariaus uždaviniai – kuo greičiau susipažinti su komanda. Iš esmės, ketiname išlaikyti tą pačią strategiją – kad kuo daugiau kėdainiečių žaistų Pirmoje lygoje, „Nevėžio“ gretose. Net keturi jauni kėdainiečiai šiuo metu atstovauja Lietuvos aštuoniolikmečių rinktinei tarptautiniame futbolo turnyre Sankt Peterburge. Yra ir kitų jaunų žaidėjų, kurie, galbūt, nerungtyniauja rinktinėse, bet taip pat yra labai talentingi. Reikia jauniems žaidėjams suteikti šansus tobulėti.“

Svarsto įvairias galimybes

Paklaustas, ar planuose nėra numatyta komandą pastriprinti vienu ar kitu legionieriumi, S. Skibiniauskas tokios galimybės neatmeta.

„Aišku, gali būti spragų, kurias reikės užkamšyti vietiniais kėdainiečiais arba žaidėjais iš kitų miestų. Legionieriai, savo ruožtu, įneša savotiško šarmo. Galbūt juos maloniau stebėti žaidėjams. Žiūrėsime, kokios bus mūsų silpnesnės pozicijos. Kalbėsimės su naujuoju treneriu, žiūrėsime, kokius sprendimus atlikti mums leis mūsų galimybės. Iki pirmenybių pradžios – dar daugiau negu du mėnesiai, vadinasi, laiko dar turime. Svarstysime įvairias galimybes.“

M. Skinderis: „Kartelė užkelta labai aukštai“

– Kiek Jums yra tekę stebėti Kėdainių „Nevėžį“, domėtis šios komandos žaidimu? – „Rinkos aikštė“ paklausė M. Skinderio.
– Vos tik gavau pasiūlymą iš Kėdainių „Nevėžio“, ėmiau peržiūrinėti praėjusio sezono komandos varžybas. „Nevėžis“ – gerai subalansuota komanda, o tai – didelis buvusio trenerio V. Stankevičiaus nuopelnas. Komandoje yra ir vyresniųjų žaidėjų, ir perspektyvaus jaunimo. Strengsimės tai išlaikyti, o tarp vyresniųjų bei jaunimo atrasti balansą.

– 2016-ųjų sezone V. Stankevičiaus diriguojamas Kėdainių „Nevėžis“ LFF Pirmoje lygoje užėmė ketvirtąją vietą. Iki bronzos medalių kėdainiečiams pritrūko labai nedaug. Ar nemanote, kad ateinate dirbti į ekipą, kurios buvęs treneris kartelę būsimiems užkėlė labai aukštai? Ko gero, nei komandos vadovybės, nei sirgalių naujajame sezone žemesnė vieta nebetenkintų.
– Kartelė užkelta tikrai labai aukštai. Komandos prezidentas kol kas tokių aukštų tikslų nekelia. Bet manau, kad jeigu užimsime, tarkime, penktąją vietą, tai tikrai nebus geras ir vertinamas pasiekimas.

– Mariau, prisistatykite kėdainiečiams.
– Kaip žaidėjas, dešimtmetį praleidau važinėdamas po įvairias šalis ir jose žaisdamas futbolą. Kaip treneris startavau 2014 m., buvau Panevėžio „Ekrano“ vyriausiojo trenerio Valdo Dambrausko asistentas. 2015 m. LFF Pirmoje lygoje buvau Panevėžio „Panevėžio“ vyr. trenerio Virginijaus Liubšio asistentas. Praėjusias metais labai rimtai dirbau su Panevėžio futbolo akademijos U-19 vaikinų komanda.

– Kaip vertinate trenerio darbo sąlygas Kėdainių „Nevėžyje“?
– Puikiai, tik kad stadionas šiai dienai apsnigtas (juokiasi). Tikimės, kad iki sausio 30 dienos sniego nebeliks, ir treniruotes išsyk galėsime pradėti stadione.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 25 17:45

Vienas geriausių "Pirmos lygos" vartininkų keliasi į Suomiją
2017.01.25 17:05

Vienas geriausių praėjusio sezono "Pirmos Lygos" vartininkų Nemanja Bjelanas palieka Lietuvą. Kėdainių "Nevėžyje" serbo artėjančiame sezone nebus - 23-ejų metų fubolininkas keliasi į Suomiją, kur rungtyniaus Oulu "OPS" klube, kuris po ketverių metų pertraukos iškovojo teisę žaisti antroje pagal pajėgumą šalies lygoje. Praėjusiais metais "OPS" triumfavo trečiajame šalies divizione. Tokią informaciją portalui futbolas.lt patvirtino ir pats futbolininkas. Tiesa, dar liko sudėti parašus ant kontrakto. "Dalyvavau šio klubo peržiūroje, patikau klubo treneriams ir jie nori matyti mane savo komandoje. Artimiausiomis dienomis turėtume pasirašyti kontraktą, kurio sąlygas šiuo metu deriname",- pasakojo buvęs FBK-Kauno vartininkas. Priminsime, kad 2016-ujų metų Lietuvos futbolo apdovanojimuose serbas buvo apdovanotas "Fair Play" apdovanojimu, kurį jam skyrė už pagalbą aikštėje per rungtynes ant vejos sukniubusiam Matui Gudaičiui.

Visą straipsnį galite rasti http://www.futbolas.lt/naujiena/400041/ ... -i-suomija" onclick="window.open(this.href);return false;

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 25 17:47

Naujas treneris, naujas gynėjas. Kažin, ką į vartus statys? :roll:

Respublik
Pranešimai: 8734
Užsiregistravo: 2015 Bal 02 17:57

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 25 18:44

Neveikia linkas

reyu
Pranešimai: 75
Užsiregistravo: 2016 Vas 02 13:48

Re: FK Nevėžis

2017 Sau 26 09:36

Ištrynė jie tą straipsnį. Matyt per anksti paskelbė.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Pranešimai: 11752
Užsiregistravo: 2010 Vas 10 14:01
Palaikoma komanda: LT rinktinė
Miestas: Vilnius

Re: FK Nevėžis

2017 Vas 17 00:40

2017 02 16 Kėdainių FK "Nevėžis" ruošiasi artėjančiam sezonui
http://www.fknevezis.lt/site_base/content/view/2977/1/" onclick="window.open(this.href);return false;
Justina Šveikytė

Kėdainių futbolo klubas „Nevėžis“ pavasarį vėl pradės Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmos lygos kovas. Pasiruošimą sezonui vienuolikė vykdo jau trečią savaitę. „Stebėdamas žaidėjų sportinę formą po žiemos suprantu, kad jie ne vien lovoje gulėjo, – juokėsi Marius Skinderis, naujasis Kėdainių „Nevėžio“ ekipos treneris. – Vieni salės futbolą žaidė, kiti kažkur kitur judėjo. Viskas yra gerai, pamažu įgauname formą.“

Džiaugiasi auklėtiniais

Pasiruošimą naujajam sezonui „Nevėžio“ komanda pradėjo sausio pabaigoje. „Po truputėlį susirinko visi žaidėjai. Buvo traumuotų iš po žiemos, sirguliuojančių. Dabar jau visi treniruojamės, – pasakojo kasdien iš Panevėžio į Kėdainius važinėjantis ekipos strategas M. Skinderis. – Komanda atrodo gerai. Dirbame, stengiamės, treniruojamės, ruošiamės sezonui. Kartelė ekipai tikrai aukštai užkelta, tiesa, ne iki paties viršaus, bet bus gana sudėtinga psichologiškai. Futbolas toks jau yra, gali susiklostyti visaip.“

Yra ir išvykusių, ir atvykusių

Kėdainių vienuolikės gynybą praėjusiame sezone cementavęs vartininkas Nemanja Bjelan persikėlė žaisti futbolą į laikinąją sostinę, tad komandai teko dairytis naujo vartininko. Strategas atskleidė, kad prie „Nevėžio“ prisijungė keletas naujų žaidėjų „Ekipoje nebematysime vartininko Nemanjos, nebus ir Arnoldo Trakšelio. Į „Nevėžio“ vartininko poziciją iš Baltarusijos atvyko Simas Skinderis.Vis tik komandos pagrindas liks iš praėjusių metų, – pasakojo M. Skinderis, o paklaustas, ar duosiantis pasireikšti ir ekipos jaunimui, treneris pridūrė, kad žaidėjai jo pasitikėjimą turės užsidirbti. – Tikrai duosime pasireikšti, jeigu jie bus to verti.“

Netrukus – draugiškų rungtynių maratonas

Pirmosios draugiškos rungtynės Kėdainių „Nevėžio“ futbolininkų laukia šeštadienį, vasario 18-ąją. Iššūkį praėjusio sezono LFF Pirmos lygos ketvirtosios vietos savininkams mes Pakruojo žaidėjai. „Dirbsime pagal savaitinį ciklą. Treniruosimės kasdien, o kiekvieną šeštadienį ciklą užbaigsime rungtynėmis, – pasakojo M. Skinderis, kurio auklėtiniai kiekvieną dieną aktyviai treniruojasi Kėdainių arenos sporto salėje ir miesto stadione, nepaisydami vakarais spaudžiančio speigo. – Šiltai apsirengiame. Futbolas toks jau yra – lyja ar sninga, reikia treniruotis ir žaisti. Kaip sakoma, futbolas bet kokiu oru vyks. Šaltis, sniegas pasiruošimo nesutrukdys.“

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Vas 17 11:40

Yra ir išvykusių, ir atvykusių
Apie Skinderiuką tik užsiminė, bet turėtų pasijungti Bracevičius ir dar keli žaidėjai peržiūrose yra.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Vas 21 14:17

Kėdainiečiai Londono „Charlton Athletic“ klubo peržiūroje
FK Kėdainių "Nevėžis" · feisbūkas

Kėdainių FK "Nevėžis" du aštuoniolikamečiai futbolininkai Tadas Paulikas ir Karolis Rukuiža vasario 19-26 dienomis išvykę į Angliją, kur dalyvauja Londono „Charlton Athletic“ FC klubo peržiūroje.

Daugiau kaip prieš 100 metų įkurtas (1905m.) Londono „Charlton Athletic“ šiuo metu varžosi Anglijos League One lygoje, kuri yra trečia pagal pajėgumą Anglijos lyga.
Kėdainietis T.Paulikas pernai grįžo iš Nacionalinės futbolo akademijos ir įsiliejo į Kėdainių "Nevėžio" komandos gretas.T.Paulikas Lietuvos U-17, Lietuvos U-19 jaunimo rinktinių narys.
K.Rukuiža - FK "Nevėžis" auklėtinis praeitais metais debiutavęs LFF I lygos pirmenybėse. Pagrindinėje "Nevėžio" komandoje, šis žaidėjas 2016m. Pirmos lygos pirmenybėse tapo vienu iš pagrindinių gynybos ramsčiu, pirmenybėse sužaidęs 27 rungtynes ir pasiekęs 4 įvarčius.

Makenzis
Pranešimai: 7351
Užsiregistravo: 2010 Kov 20 16:14

Re: FK Nevėžis

2017 Kov 23 17:52

Nevėžis traiško Sūduvą. :D Pirmauja 1-0. :roll:

Fostra
Pranešimai: 567
Užsiregistravo: 2010 Vas 12 10:18

Re: FK Nevėžis

2017 Kov 23 21:27

Šiaip tai Nevėžis ir antrą įvartį įmušė, bet , kad tik kuriam tai žaidėjui protas pasimaišė ir ne į tuos vartus mušė - būtų 2:0 laimėję :lol:

Grįžti į