Anbo
Palaikoma komanda: Žalgiris

Re: FK Palanga

2018 Sau 23 20:27

Oho, ta karūna tai juokingai atrodo, Realą primena. :D
aš irgi nesupratau šito elemento prasmės :D Buvo galima tikrai kažką įdomiau sugalvoti su jūros motyvais, Palangos vietovė juk turi tokią turtingą istoriją ir simboliką - čia net yra iš ko pasirinkti.

Psichologas
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

2018 Sau 23 20:33

Oho, ta karūna tai juokingai atrodo, Realą primena. :D
aš irgi nesupratau šito elemento prasmės :D Buvo galima tikrai kažką įdomiau sugalvoti su jūros motyvais, Palangos vietovė juk turi tokią turtingą istoriją ir simboliką - čia net yra iš ko pasirinkti.
Karūna buvo ir praeitam logo, tik nebuvo geltona ir tokia juokinga. Gal kas žino iš kur šita simbolika pas Palangiškius?

Behemoth'c

2018 Sau 23 20:42

viskas normaliai su ta karuna.. toks jau miesto herbas..
https://lt.wikipedia.org/wiki/Palangos_herbas" onclick="window.open(this.href);return false;
Paveikslėlis
labiau ,,pritrauke'' prie jo nei ankstesnysis..
vaiku klubas irgi su ta pacia karuna ;) ir dar karoliais 8-)
https://www.facebook.com/FKGintaras/" onclick="window.open(this.href);return false;
Paveikslėlis

Tadisss
Palaikoma komanda: Palanga

2018 Sau 23 20:45

Labai teisingai kolega pastebejo, simbolika susijusi su miesto herbu. Bent man asmeniskai sitas logotipas siek tiek rimciau ziurisi nei senasis :roll:

Psichologas
Palaikoma komanda: Kauno Žalgiris

2018 Sau 23 20:47

Bent man asmeniskai sitas logotipas siek tiek rimciau ziurisi nei senasis :roll:
beabejo

Anbo

2018 Sau 23 20:55

aišku čia subjektyvūs dalykai, bet man tas karūnos ir kamuolio derinys nesižiūri, primena ananasą :) Šiuo atveju tikrai pasigendu kūrybiškumo ir įdomesnių motyvų. Na bet čia jau klubo reikalas

apskritai klubo logotipe nebūtina kartoti miesto herbo elementų, taip pat nėra būtinas ir futbolo kamuolys

Tadisss

2018 Sau 23 21:32

aišku čia subjektyvūs dalykai, bet man tas karūnos ir kamuolio derinys nesižiūri, primena ananasą :) Šiuo atveju tikrai pasigendu kūrybiškumo ir įdomesnių motyvų. Na bet čia jau klubo reikalas

apskritai klubo logotipe nebūtina kartoti miesto herbo elementų, taip pat nėra būtinas ir futbolo kamuolys
Iš dalies sutinku su nuomone del kurybiskumo stokos, bet kaip ir visur skelbia, komanda nori puoseleti senas Palangos futbolo tradicijas, todel sitie akcentai neatsitiktiniai, tik nebeliko karoliu. Juokingiausia, kad gerb. Kalinauskas (futbolo istorikas) pasmaikstavo, kad komanda drasiai galetu pasivadinti, kad ir Palangos "Zalgiriu", kadangi kazkada seniai 1958 m., butent taip ir vadinosi. (Anksciau nei pasivadino Vilnius - Zalgiriu), todel drasiai galetu per teismus bilinetis. Na cia toks siaip faktelis, prisimenant pastaruju metu konflikta tarp Vilniaus ir Kauno :)

Mutis

2018 Sau 23 22:37

Iš dalies sutinku su nuomone del kurybiskumo stokos, bet kaip ir visur skelbia, komanda nori puoseleti senas Palangos futbolo tradicijas, todel sitie akcentai neatsitiktiniai, tik nebeliko karoliu. Juokingiausia, kad gerb. Kalinauskas (futbolo istorikas) pasmaikstavo, kad komanda drasiai galetu pasivadinti, kad ir Palangos "Zalgiriu", kadangi kazkada seniai 1958 m., butent taip ir vadinosi. (Anksciau nei pasivadino Vilnius - Zalgiriu), todel drasiai galetu per teismus bilinetis. Na cia toks siaip faktelis, prisimenant pastaruju metu konflikta tarp Vilniaus ir Kauno :)
Realiai cia toks sudelis, o ne faktelis. Iskart po karo visoje Lietuvoje Zalgiriu buvo simtai, nes buvo suknista Zalgirio sporto draugija, veliau visi kaimai vadinosi Nemunais.
O tas senu tradiciju puoselejimas tai toks is lempos. Kodel tada ne tarpukario tradicija? Nes ten irgi buvo, kas futbola zaide. Kad nors kokie pasiekimai butu, kaip Akmenes Cementininko arba Kretingos Minijos, tai dar galima butu suprasti.

bronius
Vyr. diskusijų administratorius
Palaikoma komanda: LT rinktinė

2018 Sau 23 22:44

Patiko 1968 metų Palangos klubo pavadinimas „Ker“. Neįsivaizduoju ką tai reiškia.. Jei būtų tokiu pavadinimu lindę toliau už respublikos ribų, rusiškas „хер“ tikrai būtų prilipęs :)

Mutis

2018 Sau 23 22:51

Patiko 1968 metų Palangos klubo pavadinimas „Ker“. Neįsivaizduoju ką tai reiškia.. Jei būtų tokiu pavadinimu lindę toliau už respublikos ribų, rusiškas „хер“ tikrai būtų prilipęs :)
Realiai tai buvo didziosiomis KER. Koks nors gamyklos ar panasios istaigos sutrumpinimas.

Diletantas
Palaikoma komanda: Sūduva

2018 Sau 23 22:54

Jei neklystu, KER trumpinys sovietiniais laikais reiškė kažką panašaus į kelių eksploatacijos, remonto ir statybos organizaciją.

Makenzis

2018 Sau 24 10:15

FK “Palanga” keičia klubo logotipą ir tęsia 60 metų Palangos futbolo istoriją
http://fkpalanga.lt/fk-palanga-keicia-k ... -istorija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Palangos miesto futbolo istorija nuo 1957.
O klubo nuo 2010 m. Pagal mane. ;)

Bet dabar išeina taip, kad FK Palanga (klubas) anno 1957 m. :) Kalinauskas pripudino palangiškiams smegenis, ar patys dirbtinai sendinasi? :lol:

Jeigu sakytų, kad mūsų klubas įsikūrė 2010 m. ir rašytų savo klubo istoriją, tai viskas būtų OK.
Bet Atkurtas "Gintaras", atkurta tradicija. Man per jokius vartus netelpa tie 1957. Ir 1991 buvo keistai pritempti. :roll: :P

Viskas per tą Kalinauską ir nesibaigiančias miesto istorijas. :lol:

Tadisss

2018 Sau 24 10:27

Jei neklystu, KER trumpinys sovietiniais laikais reiškė kažką panašaus į kelių eksploatacijos, remonto ir statybos organizaciją.
KER - keliu eksplotacijos ruozas :) Taip butent ir vadinosi anuomet komanda.

Makenzis

2018 Sau 24 10:30

"Kelininkas", buvo populiarus pavadinimas. Kauno klubas, dar kažkur būta kelininkų. KER, labai jau bajoriškai. :lol:

Makenzis

2018 Sau 24 11:09

Dabartinis futbolo klubas atnaujintas 2010 m. rudenį ir iki šiol sėkmingai „Palangos“ vardu rungtyniauja Lietuvos čempionatuose.
Trečią kartą skaitau ir neįkertu, ką reiškia tasai atnaujintas. :shock: Kalinauskai, paaiškink, duok šviesos, žinių. ;) Pagal mane įkurtas. Tik to žodelyčio palangiškiai labai bijo, nes tektų naudoti 2010-ųjų datą.

Grįžti į