aš irgi nesupratau šito elemento prasmėsOho, ta karūna tai juokingai atrodo, Realą primena.
aš irgi nesupratau šito elemento prasmėsOho, ta karūna tai juokingai atrodo, Realą primena.
Karūna buvo ir praeitam logo, tik nebuvo geltona ir tokia juokinga. Gal kas žino iš kur šita simbolika pas Palangiškius?aš irgi nesupratau šito elemento prasmėsOho, ta karūna tai juokingai atrodo, Realą primena.Buvo galima tikrai kažką įdomiau sugalvoti su jūros motyvais, Palangos vietovė juk turi tokią turtingą istoriją ir simboliką - čia net yra iš ko pasirinkti.

beabejoBent man asmeniskai sitas logotipas siek tiek rimciau ziurisi nei senasis
Iš dalies sutinku su nuomone del kurybiskumo stokos, bet kaip ir visur skelbia, komanda nori puoseleti senas Palangos futbolo tradicijas, todel sitie akcentai neatsitiktiniai, tik nebeliko karoliu. Juokingiausia, kad gerb. Kalinauskas (futbolo istorikas) pasmaikstavo, kad komanda drasiai galetu pasivadinti, kad ir Palangos "Zalgiriu", kadangi kazkada seniai 1958 m., butent taip ir vadinosi. (Anksciau nei pasivadino Vilnius - Zalgiriu), todel drasiai galetu per teismus bilinetis. Na cia toks siaip faktelis, prisimenant pastaruju metu konflikta tarp Vilniaus ir Kaunoaišku čia subjektyvūs dalykai, bet man tas karūnos ir kamuolio derinys nesižiūri, primena ananasąŠiuo atveju tikrai pasigendu kūrybiškumo ir įdomesnių motyvų. Na bet čia jau klubo reikalas
apskritai klubo logotipe nebūtina kartoti miesto herbo elementų, taip pat nėra būtinas ir futbolo kamuolys
Realiai cia toks sudelis, o ne faktelis. Iskart po karo visoje Lietuvoje Zalgiriu buvo simtai, nes buvo suknista Zalgirio sporto draugija, veliau visi kaimai vadinosi Nemunais.Iš dalies sutinku su nuomone del kurybiskumo stokos, bet kaip ir visur skelbia, komanda nori puoseleti senas Palangos futbolo tradicijas, todel sitie akcentai neatsitiktiniai, tik nebeliko karoliu. Juokingiausia, kad gerb. Kalinauskas (futbolo istorikas) pasmaikstavo, kad komanda drasiai galetu pasivadinti, kad ir Palangos "Zalgiriu", kadangi kazkada seniai 1958 m., butent taip ir vadinosi. (Anksciau nei pasivadino Vilnius - Zalgiriu), todel drasiai galetu per teismus bilinetis. Na cia toks siaip faktelis, prisimenant pastaruju metu konflikta tarp Vilniaus ir Kaunoaišku čia subjektyvūs dalykai, bet man tas karūnos ir kamuolio derinys nesižiūri, primena ananasąŠiuo atveju tikrai pasigendu kūrybiškumo ir įdomesnių motyvų. Na bet čia jau klubo reikalas
apskritai klubo logotipe nebūtina kartoti miesto herbo elementų, taip pat nėra būtinas ir futbolo kamuolys
Realiai tai buvo didziosiomis KER. Koks nors gamyklos ar panasios istaigos sutrumpinimas.Patiko 1968 metų Palangos klubo pavadinimas „Ker“. Neįsivaizduoju ką tai reiškia.. Jei būtų tokiu pavadinimu lindę toliau už respublikos ribų, rusiškas „хер“ tikrai būtų prilipęs
Jei neklystu, KER trumpinys sovietiniais laikais reiškė kažką panašaus į kelių eksploatacijos, remonto ir statybos organizaciją.Patiko 1968 metų Palangos klubo pavadinimas „Ker“. Neįsivaizduoju ką tai reiškia.. Jei būtų tokiu pavadinimu lindę toliau už respublikos ribų, rusiškas „хер“ tikrai būtų prilipęs
Palangos miesto futbolo istorija nuo 1957.FK “Palanga” keičia klubo logotipą ir tęsia 60 metų Palangos futbolo istoriją
http://fkpalanga.lt/fk-palanga-keicia-k ... -istorija/" onclick="window.open(this.href);return false;
KER - keliu eksplotacijos ruozasJei neklystu, KER trumpinys sovietiniais laikais reiškė kažką panašaus į kelių eksploatacijos, remonto ir statybos organizaciją.Patiko 1968 metų Palangos klubo pavadinimas „Ker“. Neįsivaizduoju ką tai reiškia.. Jei būtų tokiu pavadinimu lindę toliau už respublikos ribų, rusiškas „хер“ tikrai būtų prilipęs
Trečią kartą skaitau ir neįkertu, ką reiškia tasai atnaujintas.Dabartinis futbolo klubas atnaujintas 2010 m. rudenį ir iki šiol sėkmingai „Palangos“ vardu rungtyniauja Lietuvos čempionatuose.