...

Re: FK Sūduva

2014 Kov 06 10:12

Paveikslėlis
Skiriu Ceziui

Oksana, Skaistė, Vita ir Neringa pirmųjų “Sūduvos” rungtynių laukia pasipuošusios naujaisiais JOMA marškinėliais.
Ačiū, ačiū, nors tu kažkiek nepataikei. Ne mano skonio tokios.. :P
Vakar FB paskyroje pamačiau, tai tik pasijuokiau, kad čia Moterų fk SŪDUVA naujokės... :mrgreen:
o kad jos tik pigus blizgutis, tai man kažkaip dzin. :mrgreen:

Yra gražesnių už ją. Vieno forumiečio žmona Jurgita, mano brolienė, mano ciocė, mano geriausia draugė ir daugelis kitų.
Šitas kūtvelas gal tik negyvenamoje saloje pavartočiau vietoj pagalvių. :mrgreen:

slasher

2014 Kov 06 10:17

Sūduva pasirodo, kai nori sugeba kažką gražaus sukurti. Tų reklamuojamų baisių marškinėlių aišku niekas net nepastebi :)

slasher

2014 Kov 06 10:21

Tau tiktų , jeigu būtų kokias futbolistes su nudaužytomis kojomis įdėję į foto. Ir dar turbūt pageidavimas būtų, kad intelektas akyse šviestų :)

...

2014 Kov 06 10:29

Tau tiktų , jeigu būtų kokias futbolistes su nudaužytomis kojomis įdėję į foto. Ir dar turbūt pageidavimas būtų, kad intelektas akyse šviestų :)
Rasa Imanalijeva tikrai žavi ir daili, tik su SŪDUVA nesusijusi. O profesore D.. irgi galėtų būti. O čia nuvalkiotas pupyčių tuštučių įvaizdis. :D

slasher

2014 Kov 06 10:49

O čia nuvalkiotas pupyčių tuštučių įvaizdis.
Tai, kad tokio ir reikia futbole. Taigi tų žavių, gražių, protingų būtybių kas dieną savo aplinkoje prisižiūri. Kam dar reikia, kad jos reklamose šmėžuotų.

...

2014 Kov 06 11:22

Parodyk, kuri iš jų čia graži??? vemt nuo tokių noriu.. :idea:
Paveikslėlis

...

2014 Kov 06 11:24

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... tif_t=like" onclick="window.open(this.href);return false;

Cezis Di Lecce FK SŪDUVA moterų klubą turi? Čia gal naujokės?

Viktorija Lukoševičiūtė Jau neturi moterų klubo.. ;(

Saulius Saban Uztex ir saliko

Vytautas Malisauskas aciu jau buvau futbolo dienose Kaune,piderasai isdure

Cezis Di Lecce kaip gali neturėti mergino klubo ir žaisti A lygoje???

slasher

2014 Kov 06 11:28

Cezis Di Lecce FK SŪDUVA moterų klubą turi? Čia gal naujokės?
Viktorija Lukoševičiūtė Jau neturi moterų klubo.. ;(
Būtum išsiaiškinęs, kad čia tikros futbolistės, tai iš karto visos gražios būtų :)

...

2014 Kov 06 11:37

Būtum išsiaiškinęs, kad čia tikros futbolistės, tai iš karto visos gražios būtų :)
Turiu savo favorites. Bet kokios dažytos į mano simpatijų sąrašą automatiškai neįtraukiamos. vieną futbolistę užmačiau FB, tai ji Įsimetusi į profilio nuotrauką iš rungtynių, kur aš buvau, beveik šalia sėdėjau. Atėjo, pasibuvo, pasimaivė. O čia fyfos... tipo į tokias žiūrėti ir seilėtis? Nulis dėmesio man..

karys
Palaikoma komanda: Žalgiris

2014 Kov 06 11:41

Turiu savo favorites. Bet kokios dažytos į mano simpatijų sąrašą automatiškai neįtraukiamos. vieną futbolistę užmačiau FB, tai ji Įsimetusi į profilio nuotrauką iš rungtynių, kur aš buvau, beveik šalia sėdėjau. Atėjo, pasibuvo, pasimaivė. O čia fyfos... tipo į tokias žiūrėti ir seilėtis? Nulis dėmesio man..
tai sudalyvauk kokiuose šokiuose ant parketo ar nuo tramplyno, gal ir parodys anos tau tą dėmesį :)

slasher

2014 Kov 06 11:42

O čia fyfos... tipo į tokias žiūrėti ir seilėtis? Nulis dėmesio man..
Tai, kaip supratau naujos Sūduvos maikutės tau nelabai? Ar vis tik prašysi, kad atsiūstų?

...

2014 Kov 06 12:02

O čia fyfos... tipo į tokias žiūrėti ir seilėtis? Nulis dėmesio man..
Tai, kaip supratau naujos Sūduvos maikutės tau nelabai? Ar vis tik prašysi, kad atsiūstų?

ar man kompas blogai rodo, ar ten oranžinės???

Turiu pernykštes - raudonas. Gal vertingesnė, nei naujos??? :roll:

Jeigu jau dalins, paimsiu :D

...

2014 Kov 06 18:09

Į atvirą trefkę prisirinko ujkių mergų.. o kur normalios ciocės? Tik mažvaikės.

...

2014 Kov 08 13:48

D.Gvildys: „Darysime viską, kad susigrąžintume prarastas pozicijas“
Parašyta 2014.03.08 http://fksuduva.lt/?p=5854" onclick="window.open(this.href);return false;

Jau rytoj, kovo 9 dieną, Marijampolės „Sūduvos“ futbolininkai pradės kovas 2014 metų „Smscredit.lt A lygoje“. Pirmasis marijampoliečių varžovas nė vieno pralaimėjimo draugiškose rungtynėse nepatyrusi Gargždų „Banga“.

Fksuduva.lt apie artėjantį susitikimą ir pasirengimą sezonui pasikalbėjo su vyriausiuoju komandos treneriu Dariumi Gvildžiu.

Treneri, jau rytoj pradėsite „Smscredit.lt A lygos“ kovas. Kaip vertinate komandos pasiruošimo etapą?
Pasiruošimą vertinu neblogai. Gaila, kad šią savaitę mikro-traumą patyrė Marius Šoblinskas. Galbūt mūsų naujokams G.Russo ir M.Andelkovičiui dar trūksta susižaidimo su komanda, tačiau jie patyrę žaidėjai, todėl turėtų „įsipaišyti“ į komandinį žaidimą. Apskritai pasiruošimas sezonui ir treniruočių stovykla Kipre praėjo labai sklandžiai ir jokių nusiskundimų dėl to neturiu.

Sužaidėte 8 draugiškas rungtynes. Ar toks skaičius optimalus besiruošiant sezonui?
Manau, kad tiek draugiškų rungtynių užteko. Žaisdami su užsienio komandomis pamatėme, kaip atrodome žaisdami su kitų futbolo mokyklų atstovais ir tai buvo naudinga. Galiu pasidžiaugti, kad stovykloje Kipre žaidimu beveik nenusileidome nė vienam varžovui, galbūt išskyrus Švedijos komandą.

Komanda papildė du gynėjai M.Kovačevič, M.Činikas ir keturi saugai A.Vaskela, G.Russo, M.Andelkovič, M.Grigaravičius. Ar šie žaidėjai sustiprino komandą?
Tikiuosi, kad krašto gynėjai M.Kovačevičius ir M.Činikas sustiprins gynybą. Be to, šie žaidėjai gali sėkmingai prisijungti prie komandos atakų. Komandą papildę saugai yra tikrai įdomūs futbolininkai, kurie gali paįvairinti mūsų puolimą ir padidinti konkurenciją komandoje. Šiame sezone turime daugiau žaidėjų, o didesnė konkurencija turėtų teigiamai atsiliepti žaidimo kokybei.

Prie „Sūduvos“ vairo stovėsite jau trečiąjį sezoną. Turbūt tikitės, kad jis būs sėkmingiausias?
Tikiu, kad šis sezonas bus sėkmingiausias. Darysime viską, kad susigrąžintume prarastas pozicijas.

Ką manote apie pasikeitimus kitose „Smscredit.lt A lygos“ komandose?
Šiai dienai matau labai daug pajėgių komandų. Galbūt tik vėlai komandą komplektavusi „Dainava“ šiek tiek atsilieka nuo kitų. Praktiškai visi varžovai yra įdomūs ir nė vieno negalima nuvertinti. Tačiau kažką tiksliai prognozuoti sunku – viskas pasimatys sezono eigoje.

Kokį tikslą šiame sezone keliate „Sūduvos“ futbolininkams?
Mes norime susigąžinti prizinę vietą. Tai gali būti vieta nuo pirmos iki trečios. Kovosime dėl pergalės kiekvienose rungtynėse.

Pirmąsias rungtynes „Sūduva“ žais Gargždų „Bangos“ komanda, kuri pasiruošimo cikle nepralaimėjo nė vienų rungtynių. Kaip vertinate tokią statistiką?
Tai verčia dar labiau susikaupti ir atsakingiau ruoštis rungtynėms. Manau, kad „Banga“, lyginant su praėjusiu sezonu, sustiprėjo ir mūsų laukia labai įdomios rungtynės.

Kokią „Sūduvą“ žiūrovai gali tikėtis išvysti? Ar sieksite žaisti panašiu stiliumi, kaip praėjusio sezono pabaigoje?
Taip, stengsimės žaisti taip, kaip žaidėme praėjusio sezono pabaigoje – dvikovos dėl kiekvieno kamuolio, dėl kiekvieno aikštės centimetro. Aš manau, turime surinkę tinkamą kolektyvą, jog žaistume tokio stiliaus futbolą.

Pagrindinis komandos puolėjas T.Radzinevičius nemažą pasiruošimo dalį praleido dėl traumos ir ligos. Kokia šio futbolininko sportinę formą šiuo metu?
Tomo sportinė forma yra nebloga ir manau, kad su kiekvienomis rungtynėmis dar gerės. Jam galbūt trūks žaidimo minučių pasiruošimo metu, tačiau sukaupta patirtis turėtų tai kompensuoti.

...

2014 Kov 10 09:55

Sparingą FC STUMBRUI 0-4 pralaimėjo, A lygoje startavo pralaimėjimu BANGAI, o ekspertai juos įvardina kaip galimą bronzinę komandą.. su tokia žaidimu ir pagal iššvaistomas progas gal net čempionais taptų.. bet yra taip, kaip yra. dirbti jiems reikia ir realizuoti progas.

Grįžti į